Viisi parasta VPN-palvelua popcorniaikaan vuonna 2020

Popcorn Time on ilmainen suoratoisto-ohjelma, jota kutsutaan nimellä “Netflix piraattivideoille.” Sen avulla voit katsella elokuvia ja TV-ohjelmia heti ja vaivatta, mutta kiistanalaisista lähteistä. Sen monialustainen BitTorrent-asiakas vetää sisällön torrentista ja toistaa sen sisäänrakennetussa mediasoittimessa, joten Popcorn Time -valikoimien parhaan VPN-verkon käyttö on välttämätöntä. 

Olet todennäköisesti kuullut kiusaamisesta, joka sinänsä ei ole laitonta, mutta onko toinen asia, upotitko varpaisi merirosvouksen piileviin vesiin. Torrenting on tiedostojen jakamisen muoto, mutta suurin osa torrent-sivustojen sisällöstä on tekijänoikeuksien alaista materiaalia, ja lataamalla sen rikot lakia.

Koska Popcorn Time virtaa elokuvia ja näyttää suoraan torrentista, se jättää sinut vaaralliseen asemaan, ellet ota varotoimia. Tekijänoikeuslakit vaihtelevat maissa, jotkut ovat tiukat vain niille, jotka jakavat tällaista sisältöä. 

Siksi sinun pitäisi käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa pitääksesi itsesi piilossa. Jos kiirehtii popcornin virtaamista, suosittelemme parhaan VPN: n, ExpressVPN, käyttöä siellä.

Paras VPN popcorniaikaan

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Windscribe
 5. IPVanish
 6. TunnelBear

Kuinka valitsimme parhaat VPN: t popcorniaikaan

Huomaat, että useimmat VPN: t pakatavat samat ominaisuudet paperille, mutta niitä ei ole toteutettu yhtä lailla. Vaikka nopeus voi olla nopea, se ei välttämättä ole hienoa turvallisuusosastolla. Varmistaaksesi, että olet suojattu ja sinulla on parhaat kokemukset virtauttaessasi sisältöä Popcorn-ajan kautta, valitsemasi VPN: n on täytettävä alla olevat kriteerit..

turvallisuus

Vahva turvallisuus on ehdottoman välttämätöntä, kun olet vilkkaalla alueella. Se ei vain suojaa sinua online-vaaroilta, kuten tietoverkkorikollisuudelta, vaan myös piilottaa IP-osoitteesi, joten et ole jäljitettävissä. On hyvä idea valita VPN, johon on sisäänrakennettu tap-kytkin, koska se katkaisee yhteytesi kokonaan, jos VPN epäonnistuu, pitäen sinut piilossa.

yksityisyys

Varmista, että palveluntarjoaja arvostaa myös yksityisyyttä. Jos sinulla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, se tarkoittaa, että verkossa ei ole merkintöjä, mikä on hyvä tekijänoikeuslakien suhteen.

Kaistanleveys ja P2P-palvelimet

Kaistanleveyden käytön tarkistaminen torrentin aikana on kuin katsot Pac-Manin peliä. Se syö nopeasti, joten on ymmärrettävää, että monet tarjoajat eivät edes salli torrentia. Vaikka et suoraan torrent, on parasta varmistaa, että VPN-palveluntarjoaja sallii vertaisverkon liikenteen ja että sillä on rajoittamaton kaistanleveys, jotta et ole kiinni lyhyessä.

Nopeus

VPN: n nopeuksilla on myös merkitys Popcorn Time -sovelluksen katseltavuudessa. Jos valitset yhden hitaalla nopeudella, pääset onneksi ohittamaan lastausnäyttö. Nopea nopeus auttaa lataamaan sisällön ja antaa sinun katsella popcorn-aikaa kunnollisella resoluutiolla.

Helppokäyttöisyys

Sen helppokäyttöisyys saattaa olla mielessä pidettävä asia, etenkin jos sinulla on vain vähän tietoa VPN: n käytöstä. On paljon VPN-verkkoja, jotka tarjoavat helpon aloituksen kokemuksellesi nopea lataus ja yksinkertainen kytkentäpainike jälkeenpäin. Jos etsit lisää muokattavuutta, sinun pitäisi silti pystyä harkitsemaan asetuksia.

Hinta

Hinta ei ehkä ole ensimmäinen asia, joka herää päähän, mutta se voi vaihdella suuresti. Sinun on varmistettava, että se mahtuu budjettiin.

1. ExpressVPN

Koska ExpressVPN on suosittu valinta täällä Cloudwards.net, ja koska se on paras suoratoisto-VPN, se ei todennäköisesti ole yllättävää, että olemme antaneet sille Popcorn-ajan kärkipaikan. Se sallii torrentin ja sillä on erinomainen turvallisuus pitää sinut piilossa sekä oletusarvoisesti käytössä oleva tappakytkin. Lisäksi tiukka kieltäytymiskäytäntö on käytössä. 

Sinun ei tarvitse seurata kaistanleveyden käyttöä, koska korvaus on rajoittamaton ja se on markkinoiden nopein VPN.

expressvpn-review-server-navigointi

Asennus ja käyttö on helppoa. Jos olet aloittelija, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pärjäät sen kanssa, koska yhteyden muodostamiseen on suuri “päällä” -kytkin. Tietävät voivat kuitenkin räätälöidä sen omiin tarpeisiinsa. Voit lukea lisää siitä ExpressVPN-arvosteluamme.

ExpressVPN on kallis paketti, mutta se on rahan arvoinen. Iskun pehmentämiseksi on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle aikaa kokeilla sitä. Lisäksi, jos piratismi ei ole sinun juttusi, se toimii erittäin hyvin BBC iPlayerin kanssa.

2.NordVPN

NordVPN on toinen hieno valinta etenkin siksi, että se on paras torrentin VPN. Se käyttää huippuluokan tietoturvaa yhdessä kaksois hop-palvelimiensa kanssa, jotka lisäävät periaatteessa enemmän suojaa yhteysasi. 

Tappikytkin on valmis, ja sillä on vakaa kirjautumattomuuskäytäntö. Sen palvelun laatu on samanlainen kuin ExpressVPN, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN-vertailusta.

Sen mukana tulee rajoittamaton kaistaleveys, ja sen nopeudet ovat hyvät, vaikka ne voivat hidastua pitkiä matkoja. Sitä on helppo käyttää ja se saa sinut nopeasti yhteyteen. Tutustu NordVPN-arvosteluomme nähdäksesi palvelun paremmin.

nordvpn-review-liitäntä

Hintatasoisesti NordVPN voi sopia sinulle paremmin kuin suosituin valinta, jos budjetti on tiuka. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi, mutta kuukausisuunnitelma ei ole paras vaihtoehto. Pidemmät suunnitelmat ovat loppujen lopuksi edullisempia, ja siellä on 30 päivän palautusikkuna, jos et pidä siitä.

3. CyberGhost

Seuraava on CyberGhost. Se on hyvä palvelu, joka tarjoaa kunnollisen turvallisuuden suojataksesi sinua. Siinä on tappikytkin, mutta toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, se on pysyvästi käytössä. Yhtäältä, se on hienoa, koska sinun ei tarvitse muistaa kytkeä sitä päälle, mutta toisaalta on sääli, ettei sitä ole hallittu. CyberGhost ei myöskään kirjaa online-aktiviteettejasi.

cyberghost-review-laajeni-ui

Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja sen nopeudet ovat nopeita. Kuten NordVPN, sen nopeuteen voi kuitenkin vaikuttaa etäisyys sinun ja palvelimen välillä. Päivitetty käyttöliittymä on tehnyt käyttäjäkokemuksesta paljon nautinnollisemman, ja sinun ei pitäisi olla mitään ongelmia sen käyttämisessä. Muista lukea lisätietoja CyberGhost-arvosteluista.

CyberGhost on edullinen, mutta sinun tulisi valita pitkän aikavälin suunnitelma nähdäksesi eniten arvoa. Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on saatavana Androidille ja iOS: lle. Valitettavasti tietokoneiden käyttäjät saavat vain yhden päivän kokeilujakson. Silti on rahat takaisin -takuu, joka palautuu, riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

4. Tuulet

Voimme myös suositella Windscriptiä. Se tarjoaa runsas ilmaisen suunnitelman, vaikka siinä ei ole kaikkia maksetun suunnitelman kelloja ja pilliä. Sinut suojaa suuri turvallisuus ja sen sisäänrakennettu tapikytkin kummallakin suunnitelmalla. Tappokytkintä kutsutaan kuitenkin hämmentävästi ”palomuuriksi”, joten muista varoa se. 

Sillä on lukuisia tietosuojaominaisuuksia, mutta jotkut tiedot on kirjautunut. Säilyttävillä tiedoilla ei kuitenkaan ole mitään todellista arvoa, eikä niitä voida sitoa takaisin sinuun, kuten voit lukea Windscribe-arvosteluomme. Sen nopeudet ovat riittävän hyviä useimpiin aktiviteetteihin, ja siinä on tavallinen käyttöliittymä, joka sopii sekä aloittelijoille että tekniikoille.

windscribe-review-kytketty

Ero suunnitelmien välillä on huomattava etenkin kaistanleveyden suhteen. Maksetun tilauksen kanssa se on rajoittamaton, kun taas ilmainen paketti antaa sinulle vain 2 Gt: n kuukausikorvauksen, joka voidaan jopa 10 Gt, jos laitat kelvollisen sähköpostin kirjautumisen yhteydessä. Rajaa voidaan myös lisätä.

Ilmaista suunnitelmaa ei tarvitse haistaa – se vie jopa parhaan ilmaisen VPN-palvelumme vertailun kärkipaikan – mutta sinun on parempi varmistaa, että sinulla on rajaton kaistanleveys. 

Halvan tavan hankkimiseksi voit käyttää Windscriptin “rakenna suunnitelma” -vaihtoehtoa. Sen avulla voit lisätä yhden palvelimen sijainnin ja rajaton datan hinta vain 2 dollaria kuukaudessa.

Jos päätät mennä koko hog, maksettu suunnitelma toimii paremmin pidemmillä tilauksilla. Virallista palautuskäytäntöä ei ole, mutta voit pyytää sitä kolmen päivän kuluessa ostoksesta. Se saattaa vaikuttaa tiukalta, etenkin koska ilmaista kokeilua ei ole, mutta voit käyttää ensin ilmaista suunnitelmaa varmistaaksesi, että pidät siitä.

5. IPVanish

IPVanish on reilu valinta popcorn-ajan turvalliselle käyttämiselle, vaikkakin tietyillä alueilla se on melko lyhyt, etenkin verrattuna suosituimpaan valintaamme (lue ExpressVPN vs. IPVanish -teos). Sen turvallisuus on hyvä, jos valittavana on useita protokollavaihtoehtoja, ja mukana on myös tappikytkin. 

IPVanish-palvelin-List

Sillä on kirjautumattomuuskäytäntö, mutta IPVanishin aiemmat toimet tekevät siitä kyseenalaisen. IPVanish luovutti lokit aiemmin Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden laitokselle, joten se on mielessä. Emme ole varmoja sen tietosuojakäytännöstä nyt, mutta se on varmasti pilannut sen maineen. Lue lisätietoja IPVanish-arvosteluista.

IPVanishin nopeus on suuri useimmissa palvelimissa (vaikka NordVPN voittaa sen), eikä sillä ole kaistanleveyttä. Se on myös helppo asentaa ja käyttää, joten sinulla ei ole ongelmia siellä. Kuukausikustannukset ovat keskimääräiset, ja pidempissä suunnitelmissa voit nähdä vain pieniä säästöjä. Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu on kuitenkin voimassa, mikäli se ei ole sinulle.

6. TunnelBear

Viimeinen valintamme on TunnelBear, jonka turvallisuus on hyvä ja vankka salausaste, mutta se on lukittu tähän asetukseen, joten et voi muuttaa sitä. Se sisältää tappikytkimen, nimeltään “VigilantBear”, ja sillä on kirjautumattomuuskäytäntö. TunnelBear kerää vähän tietoa, mutta sitä ei voida tunnistaa ja sitä käytetään palvelun parantamiseen.

Sen mukana tulee rajoittamaton kaistaleveys ja käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, mutta voit lukea lisää siitä täydellisestä TunnelBear-katsauksestamme. Nopeudet vaihtelevat palvelimien välillä, mutta niiden pitäisi olla hienoja.

Tunnelbear-Client

TunnelBear tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka ei ole yhtä hyvä kuin Windscribe, mutta se on silti kunnollinen. Saat kuitenkin vain 500 Mt tietoa kuukaudessa sen mukana, ja se syö melko nopeasti. Voit lisätä rajaa pienillä tehtävillä, kuten tweetöinnillä TunnelBearissa, mutta se ei silti välttämättä riitä.

Koska maksettu suunnitelma on ainoa vaihtoehto rajoittamattoman kaistanleveyden hankkimiseksi, voit säästää rahaa valitsemalla vuosittaiset tilaukset kuukausittaisen tilauksen sijaan. Palautusikkunaa ei kuitenkaan ole. Niitä tarjotaan tapauskohtaisesti, joten sinun on otettava yhteyttä TunnelBeariin, jos haluat. Voit kuitenkin kokeilla sitä ensin ilmaisella suunnitelmalla.

Mikä on popcorn-aika?

Vaikka olet saattanut saada sisällön introsta, selvitämme tarkalleen, mikä on Popcorn Time. Kuka tahansa voi ladata popcorn-ajan. Se on ilmainen ohjelma, jonka avulla voit katsella elokuvia tai TV-ohjelmia helposti. 

BitTorrent-asiakasohjelmassa on integroitu mediasoitin, ja kun olet valinnut katseltavan, se vetää sisällön torrentista ja toistaa sen. Tekemällä niin säästät vaivaa odottaa torrentin lataamista ja mahdollisesti selvittää sen olevan huono muna. Voit katsoa sitä heti ja teräväpiirtona.

Popcorn Time -sovelluksen ilmainen lataus on saatavana Windowsille, Macille, Linuxille, Androidille ja iOS: lle, joten sinulla on paljon valinnanvaraa käytettävän laitteen suhteen.. 

Onko popcorn-aika turvallinen? Miksi tarvitset popcorn-aika VPN

Kysymys “onko popcorniaika turvallinen” on yleinen. Vastaus on vähän kyllä ​​ja ei. Koska Popcorn Time käyttää torrenteja – jotka sisältävät enimmäkseen tekijänoikeuksien alaista sisältöä – VPN: n käyttäminen suojaamiseen ei ole mielenosoitus. Tekijänoikeuslakit vaihtelevat maittain, mutta yleensä ei ole hyvä idea ladata tai katsella tällaista sisältöä ilman suojausta. 

Käyttämällä VPN: tä IP-osoitteesi piilotetaan muiden henkilökohtaisten tietojen kanssa. Lisäksi ilman yhtä toimintasi voitaisiin kirjata ja jäljittää sinulle. Jos maasi lait ovat tiukat, voit joutua kuumaan veteen. 

Lyhyesti sanottuna VPN varmistaa, että pysyt nimettömänä ja jäljitettävissä, jolloin sinulla on niin paljon popcorniaikaa kuin haluat.

Popcorn Time -sovelluksen käyttö Android- tai iOS-VPN: llä

Aivan kuten suuret suoratoistoalustat, myös Popcorn Time on kiinnittänyt huomionsa mobiililaitteisiin. Voit ladata Popcorn Time -sovelluksen suoraan laitteeseesi ja nauttia kokemuksesta, joka on samanlainen kuin työpöytäversiossa. 

Muista, että se käyttää silti samaa prosessia sisällön piirtämiseen torrentista. Haluat ehkä varmistaa, että käytät WiFi-yhteyttä, kun käytät sitä, muuten saatat johtaa mojovaan datalaskuun. 

IOS-käyttäjille alkuperäinen Popcorn Time -sovellus vaati laitteen purkautumista. Onneksi sitä ei enää tarvita, antaen sinulle paljon vaivaa. Popcorn Time Android -versiota varten sinun on parasta ladata Popcorn Time APK suoraan viralliselta verkkosivustolta, koska se ei ole aina saatavana Google Play -kaupassa.

Popcorn Time Mobile ja VPN

Jos päätät käyttää mobiililaitettasi Popcorn Time -sovelluksen aikana, varmista, että olet asentanut sopivan VPN: n. Monet yllä luetelluista VPNistä ovat tehtävänsä mukaisia, ja ExpressVPN on edelleen paras valinta tällaisille laitteille, mutta paras mobiililaitteen VPN sisältää myös muut valinnat.

Esimerkiksi VyprVPN: tä ei ole tässä luettelossa, mutta siinä on joitain parhaimmista mobiilisovelluksista – lue VyprVPN-arvostelu – ja tee siitä yksi parhaista VPN-sovelluksista Android-suosikkeihin. Yksityinen Internet-yhteys on hyvä valinta, jos haluat kohtuullisen VPN-kokemuksen edulliseen hintaan, kuten voit lukea PIA-katsauksestamme. Voit myös tutustua myös parhaaseen iPhonen VPN-verkkoon.

Popcorn-aika ja ilmaiset VPN-palveluntarjoajat

Koska Popcorn Time -sovelluksen käyttö verkossa antaa sinulle ilmaisen tavan katsella elokuvia ja ohjelmia ilmaiseksi, mietit todennäköisesti, voisitko pitää kustannukset nollassa myös VPN: n suhteen. Siellä on paljon ilmaisia ​​VPN-ketjuja houkuttelemaan sinua, ja jotkut niistä eivät ole liian huonoja, mutta sinun on ehdottomasti pidettävä vartijaasi yllä, jos päätät käyttää ilmaista VPN: tä popcorn-aikaan.

Ensinnäkin markkinat ovat täynnä ns. VPN-verkkoja, jotka eivät todella suojaa sinua. Jotkut odottavat uppoutuvansa seuraavaan uhriin asennusohjelmaan sisältyvien haittaohjelmien kanssa. Toiset eivät vain toimi, vaan seuraavat tietojasi.

Paras virustentorjuntaohjelma voi auttaa joihinkin turvallisten ongelmien kanssa, jotka ilmaiset VPN: t tuovat esiin, mutta ajateltavaan on myös muita puutteita. Pahimmassa ilmaisessa VPN-oppaassamme on joitain esimerkkejä siitä, kuinka huonot ne voivat olla.

Pahimmassa vapaa-VPN-hola-VPN

Tämän lisäksi, vaikka löydätkin kunnollisen ilmaisen VPN: n, palveluun liittyy ehdottomasti jonkinlaisia ​​rajoituksia, kuten kaistanleveyden käytön rajoitus. Parasta on mennä hyvämaineisen palvelun kanssa, kun tietoturvasi ja tietosi ovat vaarassa, ja maksettu VPN tarkoittaa, että he eivät yritä saada sinulta rahaa muilla tavoilla.

Popcorn-ajan virheellinen mediavirhe

Popcorn Time -yhteisön käyttäjät ovat ilmoittaneet saavansa virheen yrittäessään suoratoistaa sisältöä. Näyttää siltä, ​​että joissain tapauksissa virheellinen mediavirhe ilmestyy, kun he yrittävät katsoa mitä tahansa elokuvaa tai ohjelmaa. Vaikka meillä Cloudwards.net-sivustolla ei ole mitään henkilökohtaista kokemusta tästä, näyttää siltä, ​​että syitä voi olla muutamia. 

Yleisimmät syylliset ovat virustorjuntaohjelmat tai palomuurit. Ne voivat estää Popcorn Timea pääsemästä P2P-jakamissivustoille, joista Popcorn Time saa sisällön. Säätämällä yksinkertaisesti asetuksia, käyttäjät ovat voineet jatkaa höyrystymistaan. 

Todelliset vaiheet, jotka sinun on suoritettava näiden asetusten mukauttamiseksi, riippuvat käyttämästäsi virustentorjunta- tai palomuurista, mutta se riippuu joko popcorn-ajan luettelon lisäämisestä tai ohjelmiston poistamisesta kokonaan käytöstä, vaikka emme suosittelisi jälkimmäistä..

Kuinka lisätä popcorniaika valinnaiseen luetteloon palomuurissa

Jos oletuksena oleva Windows- tai macOS-palomuuri aiheuttaa ongelman, noudata alla olevia ohjeita.

Popcorn-ajan salliminen Windows 10: ssä

 1. Kirjoita ”palomuuri” tehtäväpalkin hakupalkkiin
 2. Napsauta ”Windows Defenderin palomuuri”
 3. Napsauta vasemmassa valikossa “salli sovellus tai ominaisuus Windows Defenderin palomuurin kautta”
 4. Napsauta “sallittu sovellus” -ikkunassa “muuta asetuksia”
 5. Valitse Popcorn Time -kohdan vieressä oleva valintaruutu
 6. Napsauta “ok” tallentaaksesi asetukset

Popcorn-ajan salliminen MacOS X: ssä

 1. Napsauta Omena-valikosta ”Järjestelmäasetukset”
 2. Napsauta suojausta tai suojausta & yksityisyys ”-kuvaketta
 3. Valitse palomuuri-välilehti
 4. Napsauta asetusvalikossa lukituskuvaketta ja kirjoita järjestelmänvalvojan nimi ja salasana
 5. Napsauta ”palomuurin asetukset”
 6. Napsauta Lisää sovellus -painiketta
 7. Valitse Popcorn Time sovellukseksi, jonka haluat sallia
 8. Napsauta Lisää
 9. Napsauta “ok” tallentaaksesi asetukset

Muutamia popcorniaikavaihtoehtoja

Jos Popcorn Time ei toimi sinulle, tässä on muutama vaihtoehto. 

Maksulliset suoratoistopalvelut

Jos haluat käyttää toista menetelmää esitysten ja elokuvien katseluun, voit valita muutamia muita vaihtoehtoja. 

Maksullisissa suoratoistopalveluissa on käytettävissä paljon hyvää sisältöä, ja ne tarjoavat tähän mennessä suosituimpia palkittuja ohjelmia. Esimerkiksi Netflixillä on Stranger Things -pelejä, ja The Marvelous Mrs. Maisel ilmaisee Amazon Prime Video -palvelussa.

Muilla streaming-palveluilla, kuten Hulu ja HBO Now, on myös houkuttelevia kirjastoja, mutta ne ovat saatavana vain Yhdysvalloissa. Onneksi VPN: t ovat hyviä geoblokkien kiertämiseen. Jos valitset VPN-palvelimen maassa, jossa nämä palvelut ovat saatavilla, se saa sinut näyttämään fyysisesti sieltä. 

Se on erityisen hyvä, jos matkustat tai olet muuttanut, koska pystyt jatkamaan tilauksiesi kanssa normaalisti. Sen avulla voit käyttää myös sisältöä, joka ei ole käytettävissä nykyisessä maassasi. Paras VPN-Hulu ja paras VPN-HBO Now -palat voivat auttaa.

Lisäksi Netflixin kirjasto on erilainen jokaisessa maassa tekijänoikeuksien ja lisenssisopimusten vuoksi. Käyttämällä VPN: tä huijataksesi sijaintisi, pääset muiden maiden kirjastoihin. Varmista vain, että valitset VPN: n, joka pääsee Netflixin VPN-ilmaisimien ohi. Paras Netflix-VPN-artikkelissamme luetellaan ne, jotka ovat tehtävänsä mukaisia. 

Suoratoisto sisältöä Kodin kanssa

Jos sinulla on toinen tapa saada ilmainen popcorniaika, Kodi on hyvä valinta. Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota voidaan käyttää mediatiedostojen tallentamiseen ja järjestämiseen, mutta voit käyttää sitä myös elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon ilmaiseksi. Sitä on melko helppo käyttää, ja pääset alkuun Kodi-oppaamme avulla.

Elokuvien ja esitysten suoratoisto edellyttää, että asennat arkistot ja niiden lisäosat. Nämä lisäosat antavat sinulle pääsyn monenlaiseen sisältöön, ja meillä on luettelot parhaista Kodi-säilytystiloista ja parhaista Kodi-lisäosista, joita voit tarkastella.

Meidän on kuitenkin huomautettava, että vaikka Kodi on sellaisenaan laillinen, jotkut lisäosista sisältävät laitonta sisältöä. Esimerkiksi Covenant on suosittu lisäosa, mutta se tarjoaa pääsyn laittomaan sisältöön, joten sinulla voi olla jonkinlaista Kodi-popcorniaikaa. Emme aio kertoa sinulle mitä tehdä, mutta jos päätät käyttää niitä, varmista, että käytät parhaan Kodi-luettelon VPN: ää.

Torrenting

Vaikka Popcorn Time lajittelee kaiken houkuttelevan liiketoiminnan puolestasi, saatat mieluummin tehdä sen itse. Torrent-sivustoja, kuten The Pirate Bay, on saatavana paljon, ja tekemällä pikahaun niistä pitäisi pystyä löytämään etsimäsi.

On kuitenkin huomioitava, jos siirryt tälle reitille. Ensinnäkin, emme voi korostaa tarpeeksi, että tekijänoikeuksilla suojatun sisällön torjunta rikkoo lakia, ja sinulla voi olla paljon vaikeuksia. Varmista, että pysyt piilossa VPN: llä, kuten suosituimmalla torrentin valinnallamme, NordVPN.

Sinun on myös muistettava, että torrenting voi tuoda kokonaan online-vaaroja kotiovellesi. Tiedostot voidaan täyttää haitallisella sisällöllä vain odottamassa tietokoneesi saastuttamista.

VPN voi auttaa tässä, mutta parhaan edun mukaista on asentaa hyvä virustorjunta. Suosittelemme Bitdefenderin käyttöä, koska se suojaa sinua reaaliajassa. Bitdefender Antivirus -katsauksessamme on lisätietoja.

Lopulliset ajatukset

Popcorn Time on loistava valinta niille, jotka haluavat välittömän, ilmaisen pääsyn uusimpiin ja parhaimpiin elokuviin tai ohjelmiin. Se on yksinkertainen lataus pois ja tarjoaa loistavan vaihtoehdon maksetuille vaihtoehdoille, jos budjettisi on tiukka. Palveluun liittyy kuitenkin joitain riskejä.

Jos sinulla on kokemusta Popcorn Time -sovelluksen käytöstä tai jos epäilet, että olemme menettäneet mitään, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa. Tutustu muihin VPN-artikkeleihimme ja myös viihdeosastomme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me