Steam-pelien siirtäminen toiseen asemaan: 2020-opas

Tämän päivän pelit ovat epäapologeettisesti massiivisia. Vanhalla ajalla pelikokoja rajoitti vastaava väline. Laajakaistaisen Internetin ja digitaalisten latausten myötä pelit ovat kuitenkin ylittäneet fyysisen median ja kasvaneet kokonaisarvoonsa, ja niitä rajoittavat vain kiintolevytila ​​ja kaistanleveys..


Toisin sanoen on olemassa monia syitä, joiden vuoksi käyttäjien on ehkä tarpeen sekoittaa pelejä asemien välillä. Riippumatta siitä, haluatko varata tilaa uusimmalle pelille tai oletko hankkinut uuden aseman, on olemassa muutamia tapoja siirtää pelejä Steamissa, joka on maailman merkittävin digitaalinen PC-pelialusta..

Aiomme kertoa sinulle kuinka siirtää yksi peli tai siirtää koko Steam-kirjasto toiseen asemaan. Jos olet juuri saanut uuden kiintolevyn, lue oppaat kiintolevyn pyyhkimisestä ja kiintolevyn osiointiin nousemaan ja toimimaan.

Luo uusi Steam-kirjasto

Ensin sinun on määritettävä uusi hakemisto Steam-peleillesi, mikä on yksinkertainen prosessi.

Vaihe 1: Kun Steam-asiakasohjelma on auki, napsauta “Steam” vasemmassa yläkulmassa. Valitse sitten avattavasta valikosta ”asetukset”. Se avaa erillisen ikkunan.

Steam-asetukset

Vaihe 2: Napsauta tämän ikkunan vasemmanpuoleisessa navigointiruudussa ”lataukset”. Napsauta sitten oikeanpuoleisessa ruudussa ylöspäin napsauttamalla ”Höyrykirjastokansiot”. Prosessi näyttää tältä:  

Steam-Lataukset

Vaihe 3: Napsauta sieltä “Lisää kirjastokansio”, siirry sitten vastaavaan asemaan ja napsauta “Lisää uusi kansio”. Anna hakemistolle mikä tahansa nimi. Kun olet tehnyt sen, napsauta “valitse” lisätäksesi sen Steam-kirjaston kansioihisi.

Steam-kirjasto

Pelien siirtäminen uuteen kirjastoon

Nyt kun olemme luoneet toissijaisen kirjaston peleille, voimme aloittaa niiden siirtämisen.

Vaihe 1: Napsauta hiiren kakkospainikkeella asennettua peliä ja valitse ”ominaisuudet”.

Steam-ominaisuudet

Vaihe 2: Napsauta ponnahdusvalikossa ”paikalliset tiedostot” -välilehteä. Siirry välilehden alla olevan luettelon alaosaan ja valitse ”siirrä asennuskansio”.

Steam-Move-asennus

Vaihe 3: Uusi ikkuna kehottaa sinua valitsemaan kirjaston, johon peli siirretään avattavasta valikosta. Valitse aiemmin luoma kirjasto ja napsauta sitten “siirrä kansio”.

Steam-Move-kansio

Se siitä. Steam siirtää pelin paikalliset tiedostot uuteen hakemistoon ja vapaat tilaa kyseiselle uudelle pelille tai kaikille niille kissan .gifille. Prosessi oli aiemmin paljon tylsiä, koska Steamillä ei ollut valmiita ominaisuuksia pelien siirtämiseen asentamatta niitä uudelleen, joten varmista, että käytät viimeisintä Steam-versiota nauttiaksesi näistä elämänlaatuominaisuuksista..

Kirjaston siirtäminen

Peitimme vain liikkuvat pelit erikseen, mutta ehkä sinun on siirrettävä koko kirjasto uuteen asemaan. On melko helppo kerätä turvottava pelikokoelma, varsinkin jos pidät Steam-myynnin katkeamattomasta hohdasta. Hei, niin tapahtuu parhaimmillemme. Steam-kirjastojen siirtäminen on joka tapauksessa helppoa.

Ennen aloittamista suosittelemme varmuuskopion siirtämääsi Steam-kansiota, jos asiat jatkavat eteenpäin. Voit luoda kopion pitääksesi paikallisesti tai käyttää Steamin varmuuskopio-ominaisuutta.

Vaihe 1: Luo Steam-kirjastokansio yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja sulje sitten Steam-asiakasohjelma.

Vaihe 2: Selaa siirrettävään Steam-asennuskansioon. Kun olet siellä, poista kaikki tiedostot ja kansiot paitsi “Steamapps” ja “userdata”.

Steam-Install-Path

Vaihe 3: Leikkaa ja liitä Steam-kansio luomaan uuteen polkuun. Sitä voidaan kutsua esimerkiksi E: \ SteamLibrary

Vaihe 4: Avaa Steam uudelleen ja kirjaudu sisään, osoita sitten Steam uuteen hakemistoon ja tarkista tarvittaessa pelitiedostot. Jos sinulla on ongelmia, yritä poistaa ja asentaa Steam uudelleen. Steam-tukisivu voi myös olla hyödyllinen.

Höyry ja pilvi

Steam Cloud on hieno, ja saa meidät ihmettelemään, kuinka selvisimme sellaisen pelaamisen primitiivisestä ajasta, jossa pilvipelastuksia ei ollut olemassa ja tiedostojen tallennus rajoitettiin yhteen koneeseen tai muistikorttiin.

Monet Steamistä tuntevat todennäköisesti tietävät Steam Cloudista. Steamin ylläpitämä pilvisäilytys antaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa pilvitallenteita, varmuuskopioida ja palauttaa pelejä, tallentaa Steam-käyttäjän asetukset ja vastaavat. Tästä huolimatta kaikki pelit eivät tue ominaisuutta, etenkin vanhemmat nimikkeet.

Työskentely kiertää käyttämällä pilvitallennuspalveluiden tarjoajaa, kuten Sync.com, tai online-varmuuskopiopalvelua, kuten SpiderOak ONE, joka ei rajoita sinua yhteen synkronointikansioon. Yhdellä näistä palveluntarjoajista voit määrittää omat hätäpilvi-tallennuksen varmistaaksesi, että käytät pelin viimeisintä tallennustiedostoa riippumatta siitä, missä pelaat.

Lisätietoja siitä, miksi pidämme SugarSyncistä ja SpiderOak ONE: sta, lue Sync.com-arvostelu ja SpiderOak ONE -arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Ne, jotka olette käyttäneet Steamia ennen vuotta 2017, luultavasti muistavat ikävyyden liikkua peleistä asemien välillä ja käyttää symbolisia linkkejä. Onneksi Steam-pelien siirtäminen on nykyään paljon helpompaa, ja toivottavasti olemme osoittaneet sen.

Kun kyse on peleistä, jotka siirretään erissä tai kirjastoissa, Steamia voitaisiin parantaa. Vaikka verrattuna kilpailijoihin, kuten Origin ja GOG Galaxy, ei valitettavasti ole paljon.

Steam on edelleen hallitseva alusta PC-pelaamisessa, joten on mahdollista odottaa lepäämistä laakereillaan. Steam on kuitenkin tuonut elämänlaadun ominaisuudet alustalle. Mahdollisuutta jakaa kirjasto useille asemille asentamatta pelejä uudelleen on jo kauan pyydetty, joten on parempi myöhässä kuin ei koskaan.

Kuten Steam Cloud, se liittyy parhaimpiin pilvipalveluihimme nähdäksesi kuinka pilvi on muuttanut pelaajien pelin tapaa ja miksi se on tulevaisuus. Kyseisessä artikkelissa voit myös oppia suhteellisen uudesta pelimallista, pelipalveluna-palveluna. Katso konsolien ja pilvien suhteen kuinka käyttää Xbox-pilvien tallennusopasta tai selvitä mikä on parempi pilvi.  

Katso myös parhainta VPN-peliä pelaamiseen. Kerro meille, jos sinulla on Steam-hakkeroita tai temppuja. Pudota meille kommentti tai twiitti. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map