Parhaat vaihtoehtoiset torrentisivustot

Täällä Cloudwards.net-sivustossa olemme puhuneet torrentista aiemmin ja mainitussa artikkelissa suosittelemme joko The Pirate Bay- tai Kickass Torrent -sovellusten käyttöä. Monissa maissa on kuitenkin lohkot, jotka estävät käyttäjiä pääsemästä jompaan kumpaan näistä sivustoista. Tässä artikkelissa tarkastellaan vaihtoehtoja Kickassille ja Pirate Baylle, joihin sinun pitäisi voida käyttää missä tahansa oletkin.

Ennen kuin teemme niin, varoituksen sana: ellet käytä VPN-yhteyttä, yhteytesi ei ole suojattu ja kuka tahansa voi seurata sinua. NSA: n toteuttamien massiivisten vakoojaohjelmien sekä amerikkalaisten Internet-palveluntarjoajien vakoilun avulla ei ole mitään takeita siitä, että et houkuttele toivomattomia huomioita paitsi käyttämällä jotakin parhaista VPN-palveluntarjoajistamme.

Tuon yleisen luettelon lisäksi meillä on myös viiden parhaan torrentin VPN: n joukko. Jos VPN: n määrittäminen ei kuitenkaan ole tyylisi, on yksi viimeinen vaihtoehto, nimeltään pilvien torrenting. Jokainen mainitussa artikkelissa tarkastellusta kolmesta palvelusta antaa sinulle torrentin paitsi nimettömästi, mutta myös kaikki ovat paljon nopeampia kuin perinteiset torrentit. Vaikka ilmaiset suunnitelmat kunkin kanssa asettavat joitain vakavia rajoituksia, muutama dollari kuukaudessa antaa sinun jakaa tiedostoja sydämesi sisältöön.

Vaihtoehtoiset torrent-sivustot

Alta löydät nopean luettelon vaihtoehdoista Kickass Torrentsille ja The Pirate Baylle. Mikään alla olevista ei takaa toimivan sijainnistasi (eri maissa on erilaiset suodattimet paikallaan), mutta hieman sekaannusta välityspalvelimien ja VPN: ien kanssa osoittaa, että suurin osa heistä toimii, suurimman osan ajasta.

RARBG

Tämä sivusto tarjoaa pienemmän valikoiman kuin useimmat, mutta täällä olevien tiedostojen laatu on melko kohtuullinen. Yli määrän laatua kannattavat fanit ovat aika tyytyväisiä tähän sivustoon, varsinkin jos he haluavat katsoa vanhempia sekä uudempia elokuvia ja TV-ohjelmia. Se ei kuitenkaan ole hienoa peleille.

isoHunt

Tämä on yksi vanhimmista torrentisivustoista, tosin et usko säännöllisen käyttöliittymäpäivityksen ansiosta. Sivusto tarjoaa vähän kaikkea, vaikka rajoitetun kommenttiosion takia on vaikeaa selvittää, mihin latauksiin voi luottaa ja mihin ei.

LimeTorrents

Toinen pienikokoinen sivusto, LimeTorrents, on mukava, koska se antaa sinulle tiedon siitä, oletko yhteydessä VPN-verkkoon, mutta antaa samalla mukavan yleiskuvan, jos parisi, johon olet yhteydessä, on terve. Koska käyttöliittymässä on vähän hankala navigoida, kokeneilla torrentereilla on todennäköisesti eniten hyötyä, kun taas aloittelijoilla on ehkä toisinaan vähän valtaa.

1337x

Tämän sivuston nimen pitäisi antaa sinulle kuvan siitä, kuinka vanha se on ja myös sen erikoisuus on vanhemmat elokuvat, ohjelmat ja pelit. Se ei ole vain tarpeeksi geriatrinen muistamaan 1337-puhetta, ja jopa nuorempi yleisö pystyy käyttämään tätä sivustoa hienosti.

yts.ag

Tämä sivusto on omistettu lähettäjälle YIFY, joten jos olet hänen fani (no, se on todennäköisesti “he”), rakastat tätä sivustoa. Vaikka kaikki eivät ehkä ole tämän elokuvakekseleiden ryhmän faneja, tiedät minne mennä, jos haluat löytää todella suuren elokuvakirjaston. Elokuvien laatu on yleisesti ottaen hyvä, vaikka ryhmän maut voivat olla joillekin hiukan liian eklektisiä joillekin.

EZTV.ag

Elokuvien, EZTV: n on kuitenkin TV-ohjelmien: vaikka laatu ei aina välttämättä vastaa Netflix-tilaa, valinta on todella massiivinen. Voit viettää niin paljon aikaa päättääksesi mitä katsoa kuin itse katsomassa sitä.

Seedpeer

Jos yksinkertaisuus on sinun asiosi, muista tarkistaa Seedpeer. Vaikka sivustossa navigointi voi olla hämmentävää juuri siksi, että painikkeita on niin vähän, se antaa sinulle kätevän pienen yleiskuvan kaikista viimeisistä latauksista, mikä tekee tuoreiden torrentien etsimisestä helppoa.

Torrent-hakukoneet

Jos etsit tiettyä tiedostoa tai vain jotain epäselvää, sen löytäminen voi olla aika hankalaa. Edellä lueteltujen muutamien lisäksi siellä on myös paljon pieniä torrent-sivustoja, joista kukaan paitsi muutama pahoinpitelyn fani ei ole kuullut. Tällöin se auttaa torrent-hakukoneen käyttöä; olemme valinneet kolme alla.

Toorgle

Indeksoituna 55 miljoonaa torrenttia, Toorgle on näiden kolmen raskas hitter. Sen käyttöliittymä on kuitenkin hiukan tahmea, koska se on pohjimmiltaan muokattu Google-hakutulos, joka ei suodata päällekkäisiä tai roskapostia. Jos sinun on kuitenkin löydettävä jotain outoa, se on paras veto.

Torrent-projekti

Paitsi että Torrent Projektissa on yli 10 miljoonaa torrenttia indeksoitu, sen käyttöliittymän avulla voit ladata torrent-tiedoston tai magnetilinkin suoraan omalta sivustolta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vähemmän pop-up-mainoksia ärsyttämään sinua etsiessäsi, iso bonus kirjaamme.

johtopäätös 

Ja siellä se on se: useita vaihtoehtoisia torrent-sivustoja, joiden pitäisi toimia kirjoitushetkellä. Koska nämä asiat ovat yleensä muuttumattomia, varmistamme, että päivitämme tätä luetteloa kuukausien kuluessa. 

Jos elokuvien ja TV-ohjelmien laittoman lataaminen ei ole sinun asia, voit aina valita Netflix-tilin. Jos maasi valinta on hiukan pettymys, voit aina käyttää mitä tahansa parhaista VPN-palveluistamme Netflix-poimintaan ja katsella Netflix USA: ta. Jos pelaaminen on sinun juttusi, voit myös tarkistaa viiden parhaan pilvipalvelumme pelaajille..

Kiitos, että luit; ilmoita meille alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on ehdotuksia hyvistä torrent-sivustoista. Muista, että tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataaminen ei ole aivan laillista, joten varmista, että pysyt turvassa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me