Paras VPN streaming 2020: lle

Monet ihmiset ovat siirtymässä streaming-palveluihin nykyään sen sijaan, että käyttäisivät perinteistä kaapelitelevisiota. Nauhanleikkauksen kauneus on, että voit katsella suosikkiesitystäsi kotona tai tien päällä. Jotta kuitenkin saat kaiken hyödyn palvelusta tai katsella geoblokeroitua sisältöä, on hyvä idea käyttää yhtä parhaista VPN-malleista suoratoistovalintoihin.


Suoratoistoalustoilla, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, on paljon sisältöä valmiina katsottavaksi yhdellä napin painalluksella. Geoblokeilla on kuitenkin merkitystä maassasi tarjottavanaan. 

Virtuaali yksityinen verkko voi auttaa tässä. Se peittää todellisen sijaintisi ja saa sinut näyttämään siltä, ​​että käytät suoratoistopalvelua valitusta sijainnista. 

Tämän lisäksi VPN turvaa yhteytesi ja pitää sinut piilossa sekä valvonnasta että Internet-palveluntarjoajalta. Se on erityisen tärkeää, jos haluat käyttää ylimääräisiä streaming-vastineita. Otetaan esimerkiksi Kodi. Vaikka alustan käyttö ei ole laitonta, sisältö, johon pääset, on usein tekijänoikeuksien alaista materiaalia, joka on saatavana torrentien kautta.

Tässä tapauksessa VPN: n käyttö on tärkeää, koska se piilottaa IP-osoitteesi ja suojaa sinua uteliailta silmiltä. Kodi on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat ilmaista urheilun suoratoistoa. Voit suoratoistaa urheilua live-tapahtumana, ja parhaat urheiluoppaan Kodi-lisäosat auttavat sinua löytämään ihanteellisen lähteen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää fuboTV: tä urheilun suoratoistoon.

Jos haluat oppia lisää Kodista, voit tehdä sen omalle Kodi-oppaallemme. Lisäksi sen sijaan, että käytät ilmaista VPN: ää Kodille, sinun kannattaa tutustua Kodi-parhaaseen VPN-kappaleeseemme saadaksesi joitain suosituksia, jotka pitävät sinut tutkan alla.

Minkä reitin valitsetkin, parhaiden VPN-osoitteiden luettelosta, suosittelemme käyttämään ExpressVPN: tä. Jatka lukemista saadaksesi selville joidenkin suosittujen suoratoistoalustojen georestriktioista, mitä sinun pitäisi etsiä suoratoistoa varten tarkoitetussa VPN: ssä ja mitkä VPN: t ovat parhaat tällaiseen tehtävään.

Paras VPN streaming 2020: lle

Poista BBC iPlayer, Netflix ja Hulu esto (muun muassa)

Vaikka et ole ehkä ymmärtänyt sitä, kaikilla streaming-palveluilla on alueelliset rajoitukset. Se johtuu usein lisenssi- ja tekijänoikeussopimuksista, mutta se tarkoittaa, että et saa samaa sisältöä kaikissa maissa, joissa palvelu on saatavilla. 

Otetaan esimerkiksi Netflix. Yhdysvaltain versiolla on suurin kirjasto kaikista 190 maasta, joissa Netflix on saatavana. Se ei silti tarkoita, että kaikki sisältyy asiaan.

Suuren osan sen sisällöstä tuottavat muut yritykset, ja näiden yritysten on sanottava, missä se näytetään. Jos yrityksellä on sopimus toisen verkon kanssa, Netflixiä voidaan estää näyttämästä sitä samassa maassa. Osa Netflixin omasta sisällöstä on katseltavissa vain tietyissä maissa.

Muut palvelut ovat samassa veneessä, kuten Amazon Prime Video. Lisäksi jotkut palvelut ovat täysin rajoitettu tiettyyn maahan. Esimerkiksi Hulu on vain Yhdysvaltojen yleisön käytettävissä, ja vain Ison-Britannian asukkaat voivat käyttää BBC iPlayer -sovellusta (lue BBC iPlayer -sovelluksen paras VPN-opas). 

Minkälaisia ​​rajoituksia kohtaatkin, VPN auttaa sinua kiertämään sen. Netflixillä on kuitenkin ylimääräinen este hypätäksesi yli. Netflix VPN -kielto on vaikeuttanut sen tunkeutumista. Onneksi jotkut VPN: t ovat tehtävänsä mukaisia, kuten voit lukea parhaasta Netflix VPN -teoksesta.

Kuinka valitsimme parhaan suoratoisto VPN: n

Kaikkia VPN-verkkoja ei ole rakennettu yhtäläisesti, ja vaikka jotkut ovatkin erinomaisia ​​käytettävyydessä ja nopeudessa, se ei välttämättä tee niistä parasta suoratoistoa varten. Jotkut VPN-verkot tarjoavat omistettuja suoratoistopalvelimia, mutta eivät todellakaan toimi hyvin, kuten voit lukea Avast VPN -arvostelustamme. Valitun VPN: n tulisi sisältää seuraavat kriteerit.

Nopeus

Nopeus on tärkeä tekijä suoratoistossa. VPN: llä on oltava hyvä nopeus, jotta voit katsella suosikkiohjelmasi tai elokuvasi ilman, että puskuroidaan joka kerta, kun pääset hyvälle tasolle. Vaikka kaikki valintamme eivät ole nopeimpia VPN-palveluita, ne ovat silti riittävän hyviä 4K-suoratoistoon, jos sinulla on kohtuullinen suojaamaton nopeus.

kaistanleveys

Toinen tärkeä tekijä on kaistanleveyshyöty. Useimmat VPN-verkot tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta jotkut rajoittavat sinua kuukausikorvaukseen. Jos saavutat rajan, VPN lakkaa toimimasta. Se on viimeinen asia, jonka haluat tapahtua elokuvan keskellä, joten on parempi valita sellainen, jolla ei ole korkkia.

Getting Geoblocks

Ensisijaisena tavoitteena on varmistaa, että VPN pystyy kiertämään virtaviivaisia ​​geoblokkeja. Jos ei voi, niin ainoa katsomasi asia on ihana virheviesti. Kaikki valitsemamme palvelut ovat osoittautuneet jollain tavalla tai toisella, vaikka nekin saattavat vaihdella Netflixin, Amazon Prime Videon, Hulun ja BBC iPlayerin suhteen. Ne ovat myös hyvä valinta Kodille.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisen VPN: n ansiosta suoratoistokokemuksesi on paljon parempi. Loppujen lopuksi et halua hypätä vanteiden läpi vain saadaksesi popcorniaikaa. Monissa tapauksissa voit napsauttaa yksinkertaista yhteyspainiketta, ja se on se. Silti, jos olet tinkeri, saatat tarvita hyvää asetusasettelua.

Hinta

Jos haluat hyvän palvelun, joka sisältää kaikki herkut, joudut maksamaan siitä. Jotkut parhaista ilmaisista VPN-verkoista eivät ole huonoja, mutta suoratoistossa ne eivät ole parhaita esiintyjiä. Hinnat kuitenkin vaihtelevat, joten sinun on varmistettava, että se sopii budjettisi ja kaikkien suoratoistotilaustesi mukana.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on markkinoiden paras VPN monista syistä, ja sen suoratoistokyky on yksi niistä. Siinä on salamannopeita nopeuksia, mikä on tärkeä lisäys kuvien lataamiseen ja pelaamiseen täydellä teräväpiirtolla tai jopa 4K: lla. Lue koko ExpressVPN-arvostelu, jotta saat paremman kuvan siitä, mihin se pystyy.

Ei ole mitään turhauttavampaa kuin leikkaaminen oikein, kun aiot selvittää “whodunit” Sherlockissa, joten sinun tulee olla ilo tietää, että ExpressVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden. 

expressvpn-review-server-navigointi

Se on myös johtava streaming-alustoille pääsyssä, koska se voi päästä melkein mihin tahansa palveluun, jonka sinä heität siihen. Saatat joutua pomppimaan eri palvelimien ympäri päästäksesi Hulu- ja Amazon Prime Video -sovelluksiin, mutta sillä ei ole ongelmaa käyttää BBC iPlayeria ja Netflixiä, ja se voi päästä melkein jokaisen maan Netflixiin.. 

Se on helppo käyttää ja yksi parhaista vaihtoehdoista, jos olet aloittelija. Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain napsauttaa valtavaa “päällä” -painiketta käyttöliittymän keskellä, ja olet poissa. Oletuksena se yhdistää sinut fiksuun sijaintiin nykyisen sijaintisi perusteella, mutta napsauttamalla Valitse sijainti -painiketta voit valita tietyn alueen.

ExpressVPN on kuitenkin yksi kalleimmista saatavilla olevista VPN-verkoista, mutta se on rahan arvoinen. Sen ominaisuusyhdistelmä tekee siitä parhaan VPN: n elokuvien katseluun epäilemättä. 

Kuukauden hinta on kallein vaihtoehto, ja säästät rahaa kirjautumalla pidemmälle tilaukselle. Sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

2. NordVPN

Toinen loistava valinta on NordVPN, joka on verrattavissa ensimmäiseen valintaamme, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN -heittopisteestä. Kuitenkin, se kaipaa kruunua pitkän matkan nopeuden laskujensa vuoksi. Kun muodostat yhteyden lähempään palvelimeen, sen nopeudet ovat nopeat, mutta jos haluat katsoa esimerkiksi Netflix USA: ta Itä-Euroopasta, löydät sen hieman hitaasti. 

nordvpn-review-server-navigointi

Kaistanleveysrajoja ei ole, ja NordVPN voi päästä kaikkiin tärkeimpiin suoratoistoalustoihin, vaikka joudut ehkä pelaamaan eri palvelimien kanssa parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Sen VPN-palvelimen vaihtoaika on nopea, mikä on hieno tapa, jos joudut vaihtamaan palvelimia nopeus- tai käyttöongelmien vuoksi. Voit lukea lisää kokemuksestamme sen kanssa NordVPN-arvosteluamme.

Sitä on erittäin helppo käyttää, ja sopivan palvelimen valinta on helppoa. Löydät vaihtoehtoja monille asetuksille, mukaan lukien tappikytkin, joka on tärkeätä, jos aiot suoratoistaa laittoman sisällön sisältöä Kodissa. Se on myös paras VPN torrentia varten, jos haluat mennä tälle reitille.

NordVPN: n hinta on lompakkoystävällinen. Sen kuukausittainen sopimus ei ole paras valinta, mutta pidemmät suunnitelmat varmasti alentavat kustannuksia. Jos et ole valmis sitoutumaan tällaiseen pitkäaikaiseen toimintaan, sinulla on 30 päivän palautusikkuna, johon voit palata.

3. CyberGhost

Seuraavaksi luettelossa on CyberGhost, joka on loistava valinta, vaikka se ei olisi aivan yhtä hyvä kuin kaksi ensimmäistä valintamme. Sen nopeudet ovat kohtuulliset, mutta kuten NordVPN, se kärsii hitaammista nopeuksista pitkiä matkoja. 

CyberGhost-Streaming-palvelimet

Kaistaleveyttä ei ole turhauttavaa, mikä on hyvä. Lisäksi CyberGhostilla on erityisiä suoratoistopalvelimia, ja testaammeksemme CyberGhost-arvosteluamme havaitsimme sen kykenevänsä pääsemään suurimpiin suoratoistoalustoihin.. 

Siinä on loistava käyttöliittymä, jota on helppo käyttää, ja voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä on kunnollinen numero. Tämä on asennusraja, mutta se ansaitsi silti maininnan parhaassa VPN-vertailussa useiden laitteiden vertailusta.

CyberGhostin kuukausikorko on huono, mutta jos valitset pidemmän suunnitelman, se on melko kohtuullinen tarjous. Jos kirjaudut mobiililaitteeseen, voit hyödyntää seitsemän päivän ilmaisen kokeilun. Lisäksi tavallisissa tilauksissa on 45 päivän rahat takaisin -takuu.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisellä Internet-yhteydellä on monia ominaisuuksia, ja nopea nopeus on yksi parhaimmista. Nopeuden saamiseksi sinun on kuitenkin noudatettava oletussuojausasetusta, joka on epäedullinen 128-bittinen salaus. Jos nostat sitä, sen nopeudet pienenevät hiukan. Silti sen pitäisi olla hieno suoratoistoon, vaikka varmistutaan sen suojausominaisuuksista. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden.

Pia-review-laajeni-view

PIA pääsee Netflixiin, vaikkakaan ei johdonmukaisesti, kuten voit lukea Yksityisen Internet-pääsyn katsauksesta. Monet PIA: n palvelimista sijaitsevat Yhdysvalloissa, eikä sillä ole mitään vaikeuksia päästä Huluun. Sillä ei kuitenkaan ole paljon onnea Amazon Prime Video- ja BBC iPlayer -sovellusten kanssa, koska he molemmat pystyivät tunnistamaan VPN: n.

Sitä on helppo käyttää ja voit muodostaa yhteyden nopeasti. Asetusvalikko avautuu erillisessä ikkunassa, ja vaikka asetusvaihtoehtoja ei ole niin paljon kuin joissakin VPN: issä, voit silti olla sekaisin. PIA: lla saat myös 10 samanaikaista yhteyttä.

PIA: n hinnoittelu on yksinkertaista ja perustuu yhteen suunnitelmaan. Ei lisäosia hinnan nousuun; saat kaiken sisältyy get-go. Voit valita kuukauden, kuuden kuukauden tai yhden vuoden tilauksen, mutta mitä pidempi valittu ajanjakso, sitä parempi alennus saat. Myös seitsemän päivän hyvitysjakso.

5. VyprVPN

VyprVPN on toinen hieno palvelu. Se on kuitenkin vähän sekoitettu laukku, jolla on toisaalta suuri turvallisuus ja toisaalta heikko asiakastuki. Sen nopeudet voivat olla hiukan hitaita, kuten voit nähdä VyprVPN-tarkastelun testauksessa. Ne ovat kuitenkin luotettavia riippumatta siitä, mistä olet yhteydessä. Myöskään kaistanleveysrajaa ei ole.

VyprVPN-Client

Se voi päästä kaikkiin tärkeimpiin suoratoistopalveluihin, mutta sinulla on enemmän onnea päästä Netflixiin Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian IP-osoitteista. Se toimii kuitenkin hyvin BBC iPlayerin, Hulun ja Amazon Prime Videon kanssa. 

VyprVPN on helppo käyttää riippumatta siitä, onko sinulla aiempaa kokemusta VPN-verkoista. Siinä on paljon turvallisuusasetuksia, joiden kanssa voi pelata, ja sen mukana tulee omistettu Chameleon-protokolla lisäsuojausta varten. Jos lähetät suoratoistoa liikkeellä ollessasi, tiedät mielelläni, että sen mobiilisovellukset ovat eräitä parhaimmista, joten se on yksi parhaimmista VPN-sovelluksistamme Android-suosikkeihin.

Valittavana on kaksi suunnitelmaa. Vakio-suunnitelmassa on kolme samanaikaista yhteyttä, kun taas Premium-versiossa on viisi yhteyttä ja Chameleon-protokollan käyttö. Voit valita joko kuukausi- tai vuositilauksen, mutta vuosittaiset kustannukset ovat pitkällä tähtäimellä halvemmat. 30 päivän rahat takaisin -takuu on myös voimassa.

6. Tuulet

Windscribe on kunnollinen VPN, joka tarjoaa runsas ilmaisen suunnitelman. Vaikka se voi olla niin antelias, että se istuu parhaalla ilmaisella VPN-palvelun valtaistuimella, se ei aio voittaa pokaalia parhaasta ilmaisesta VPN: stä elokuvien suoratoistoa varten. 

Tämä johtuu siitä, että kun käytimme ilmaisia ​​VPN-palvelimia testauksen aikana Windscribe-arvosteluamme varten, sillä oli vaikeuksia päästä Netflixiin ja Huluun. Se pääsi käyttämään BBC iPlayer- ja Amazon Prime Video -sovelluksia, mutta Netflix- ja Hulu-ohjelmissa joudut käyttämään Windscribe-palvelun maksettuja Windflix-palvelimia. Ne on rakennettu suoratoistoa varten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Japanissa.

windscribe-slider3

Maksettuun Pro-suunnitelmaan on myös joitain muita etuja. Saat rajoittamattomia yhteyksiä kumpaankin suunnitelmaan, mutta myös Pro-suunnitelmaan sisältyy rajaton kaistanleveys. Ilmaisella suunnitelmalla saat 2 Gt kuukaudessa – tai 10 Gt, jos annat kelvollisen sähköpostiosoitteen – ja jokaisesta lisäämästäsi sijainnista saat vielä 10 Gt tietoa.

Jos kuitenkin haluat vain suoratoistaa, voit käyttää sen “rakenna suunnitelma” -vaihtoehtoa saadaksesi Windflix-palvelimen ja rajoittamattoman tiedon vain 2 dollaria kuukaudessa, jolloin saat halvan tavan poistaa Netflix-eston..

Mennessäsi Pro-suunnitelmaan kannattaa valita pidempi tilaaminen, koska säästät rahaa pitkällä tähtäimellä. Virallista palautuskäytäntöä ei ole, mutta jos pyydät sitä kolmen päivän kuluessa ostoksesta, Windscribe velvoittaa. Voit kuitenkin käyttää ilmaista suunnitelmaa nähdäksesi, pitäisitkö siitä ensin.

7. TunnelBear

Viimeiseksi mainitaan TunnelBear. TunnelBear-arvostelutestauksessamme se laski suoratoistotehokkuuden, koska kaikki tärkeimmät streaming-palvelut ovat estäneet sen. Tästä huolimatta, se on erinomainen, kun kyse on YouTubesta ja Twitchistä, joten jos esimerkiksi sanot, että haluat seurata streamia koulussa, se on hyvä valinta. 

Se meni aika hyvin YouTubeen, lataamalla videoita nopeudella 720p ja 60 kuvaa sekunnissa. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin videoiden lataaminen nopeudella 1080p oli, mutta se on ehdottomasti reilu valinta, jos tarvitset VPN-yhteyden YouTubeen pääsyä varten. 

Tunnelbear-Client

Tulokset Twitchilla olivat vielä parempia, kun virrat latautuivat 1080p: n heti. Emme sano, että se olisi ehdottomasti paras Twitch-streaming VPN siellä, mutta se on hyvä valinta, jos haluat käyttää käyttöoikeutta.

Kaiken muun suhteen TunnelBear on edelleen reilu valinta. Sen nopeudet vaihtelevat palvelimien välillä, mutta saat rajoittamattoman kaistanleveyden. Sillä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja palvelimen valitseminen on helppoa, koska saat karttanäytön pienellä karhulla, joka näyttää nykyisen sijaintisi. 

Hintakysymyksissä TunnelBear saattaa houkutella sinut enemmän, varsinkin jos käytät sitä vain YouTubeen ja Twitchiin. Sillä on ilmainen suunnitelma, joka ei ole aivan yhtä antelias kuin Windscribe, mutta saat silti 500 Mt tietoa kuukaudessa. Tätä rajaa voidaan myös lisätä. Jos esimerkiksi sävität TunnelBear-ohjelmasta, saat ylimääräisen gigatavua dataa.

Sen maksettu suunnitelma tarjoaa kuukausittain tai vuosittain liittymisen, ja vuotuinen on paras vaihtoehto säästöille. Ilmaista kokeilua ei ole, koska voit käyttää ilmaista versiota. Lisäksi virallista palautusikkunaa ei ole, koska palautuksia tarjotaan tapauskohtaisesti, joten jos haluat, sinun on otettava yhteyttä TunnelBeariin.

Kunniamaininta: IPVanish

Vaikka IPVanish ei ole tehnyt pääluetteloa parhaista VPN-videoista videoiden tai elokuvien suoratoistoon, uskomme silti, että se ansaitsee maininnan. Toisin kuin TunnelBear, se pystyy pääsemään pariin suurimpaan suoratoistoalustaan, mutta se ei ole yhdenmukainen ja sillä on myös muita haittoja.

Se on nopea useimmissa palvelimissa, mutta joillakin alueilla palautetaan huono nopeus. Sen mukana tulee rajaton kaistanleveys. Kuten voit lukea IPVanish-katsauksestasi, meillä oli Netflix-välityspalvelinvirhe aina, kun yritimme käyttää sitä. Meillä ei ollut onnea myös BBC iPlayerin kanssa, mutta se pääsi päästä Huluun ja Amazon Prime Videoen.

IPVanish-pikaliitettävällä

IPVanish on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voit kytkeä jopa 10 laitetta samanaikaisesti. Jos suunnittelet torrenttia, pidä mielessä, että vaikka VPN on asetettu siihen, se ei ole yksityisin VPN.

Sen tietosuojakäytäntö on kyseenalainen, koska yritys on aiemmin luovuttanut käyttäjälokit Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden laitokselle. Emme ole nyt varmoja sen yksityisyydestä, mutta siinä on jotain ajateltavaa.

Sen hinta on VPN-palvelun keskiarvo ja vaikka säästät rahaa pidemmällä suunnitelmalla, se on vain pieni alennus. Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu on voimassa, mikäli se ei ole sinulle.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme avanneet silmäsi siihen, kuinka eri tavalla VPN: t voivat suorittaa suoratoistossa, etenkin kun niiden on myös murtauduttava lohkoihin. Monet VPN: t pystyvät puhkaisemaan yhden tai kahden suoratoistoalustan seinien läpi, mutta vain harvat voivat käyttää niitä kaikkia. 

Lisäksi pääsyn saamisen jälkeen tarvitset sillä kunnolliset nopeudet, jotta voit tosiasiallisesti ladata ja toistaa sisältöä. Parasta on myös käydä sellaisen kanssa, jolla on rajoittamaton kaistaleveys, muuten joudut ehkä joutumaan odottamaan seuraavaa kuukautta, kunnes katsot loput ohjelmasi.

Koska nämä ovat tärkeimpiä kohtia, ExpressVPN on paras VPN-palvelu suoratoistoa varten. Ensinnäkin se voi päästä kaikkiin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix, monissa maissa. 

Lisäksi siinä on erittäin nopea nopeus ja rajaton kaistaleveys. Se on myös yksi helpoimmista VPN-verkoista. Kustannukset ovat korkeammat kuin muissa VPN-verkoissa, mutta saat loistavan palvelun, ja 30 päivän rahat takaisin -takuu kuuluu takaisin.

Kuinka pääset käyttämään VPN-verkkoa suosikkisisällön suoratoistamiseen? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Meillä on muita VPN-artikkeleita, jotka saattavat auttaa sinua. Tutustuasi täällä, katso streaming-artikkeleitamme ja myös viihdekirjastoamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map