Paras VPN ESPN 2020: lle

Jos olet urheilufani, todennäköisyys on, että ESPN on säännöllinen osa television ruokavaliota. Jos valitsemasi urheilulajisi esiintyy yhdessä ESPN: n ulkomaisten tytäryhtiöiden kanssa, ainoa tapa jatkaa suosikkijoukkueesi piristämistä on virtuaalisen yksityisen verkon käyttö. Siksi Cloudwards.net-tiimi on koonnut tämän oppaan parhaaseen ESPN: n VPN: ään.

ESPN ei ole sama kaikkialla. Yhdysvaltojen asukkaat nauttivat baseballista, jalkapalloista, jalkapalloista, koripallosta ja jääkiekosta, mutta eri maat arvostavat erilaisia ​​urheilulajeja. Esimerkiksi ESPN: n australialainen tytäryhtiö näyttää krikettiä ja rugbyä, joita ei ole saatavana Yhdysvalloissa.

Kaikkia VPN-verkkoja ei kuitenkaan luoda yhtäläisiä. Tarvitset järjestelmän, joka on varustettu yhdistelmällä nopeita suoratoistonopeuksia ja kykyä ohittaa geoblokit. Olemme rakentaneet luettelon parhaista VPN-palveluntarjoajista selvittääksemme, mitkä ovat optimaalisia katsomaan ESPN: ää ilman kaapelia.

Jos etsit vaihtoehtoa ESPN, tutustu myös fuboTV: hen, loistavaan suoratoistokanavaan urheilua ja muuta viihdettä varten.

Paras VPN ESPN 2020: lle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman ESPN: lle?

Kaikki VPN: t vähentävät nopeuttasi, mutta jotkut, kuten BoxPN, vievät liikaa, kuten voit lukea BoxPN-arvosteluistamme. Siksi käännyimme nopeimpien VPN-palveluntarjoajien luetteloon määrittääksemme parhaat VPN-verkot ESPN: n suoratoistoon..

Haluat varmistaa, että jatkat latausnopeutta välillä 3 megabittiä sekunnissa ja 25 Mbit / s, kun muodostat yhteyden VPN: ään. On suositeltavaa, että Internet-nopeutesi on vähintään 3 Mbit / s normaalitarkkuuden suoratoistoa varten, 5 Mbit / s teräväpiirtona ja jopa 25 Mbit / s 4K: n tai Ultra HD: n kanssa..

Netflixillä on yksi parhaimmista VPN-tunnistusjärjestelmistä maailmassa, mutta se ei ole täydellinen. Netflix VPN -kiellon voittamiseksi on olemassa tapoja. ESPN: lle urheilun ystävät haluavat VPN: n, jolla on aiemmin ollut irrotettu edistyneiden järjestelmien lukitus.

Haluat myös VPN: n, jolla on monia palvelimia ympäri maailmaa. Jos haluat katsoa esimerkiksi Saksan jalkapalloa, sinun on käytettävä palvelinta Saksassa. Mitä enemmän palvelimia VPN: llä on, sitä tehokkaampi se on ESPN: n suoratoistoon (vaihtoehtoisesti tutustu parhaaseen Saksan VPN: ään).

Jos haluat vain nauttia jääkiekkoillasta Kanadassa, et halua VPN: ää, joka on vaikea tai hämmentävä asennuksen ja käytön suhteen. Huippuluokan VPN muodostaa yhteyden napin painalluksella ja liikkuu palvelimien välillä saumattomasti.

1. Paras ESPN: n VPN: ExpressVPN

ExpressVPN ei ole vain paras ESPN: n VPN, vaan myös yleisin VPN. ExpressVPN vie jatkuvasti ensimmäisestä vuodesta toiseen. Urheilun kannalta kuvittele unelmajoukkue Lebron Jamesin, Shaqin, Michael Jordanin ja Kobe Bryantin kanssa. Se on kuinka hyvä tämä VPN on.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN on nopea ja estää melkein kaiken. Se on paras VPN Netflixille ja paras VPN BBC iPlayerille. Sillä ei ole ongelmia streaming ESPN.

ExpressVPN: llä on vaikuttava palvelinvalikoima, joka laskee 148 sijaintia 94 maassa. Urheilupähkinöillä ei pitäisi olla mitään ongelmia pääsyä valitsemaansa maahan.

Pidin sen käyttöliittymästä. Se on yksinkertainen ja tehokas, sillä yksi painike kytkee palvelun päälle ja pois päältä. Kätevä sivuvalikko antaa sinun valita haluamasi maan yhdellä napsautuksella, joten voit katsella New Yorkin baseballia minuutin ja Venäjän jääkiekkoa seuraavan.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN käyttää OpenVPN: tä päätunnelointprotokollinaan ja yhdistää sen AES 256-bittiseen salaukseen. Se on maailman turvallisin yhdistelmä ja mahdollistaa nimettömän verkkoselailukokemuksen. Vahva tietoturva auttoi sitä ansaitsemaan korkeat arvosanat ExpressVPN-arvosteluissamme.

Siinä on tappikytkin, joka myös lopettaa VPN-yhteytesi, jos IP-vuoto tapahtuu.

Voit asentaa ExpressVPN: n moniin ympäristöihin, mukaan lukien Windows, macOS ja Linux-käyttöjärjestelmät; Android-, BlackBerry- ja iOS-mobiililaitteet; ja reitittimet. Epätavallisesti siinä on selainlaajennukset Chromelle, Firefoxille ja Safarille, ja sitä voidaan käyttää jopa Apple TV: n ja Amazon Fire TV: n kanssa..

ExpressVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten sen kokeilemiseen ei ole vaaraa.

2. NordVPN

Jatkuvasti maailman toiseksi korkeammalla sijalla, NordVPN: llä ei pitäisi olla mitään ongelmia ESPN-sisällön vapauttamisessa.

Kun testasimme sitä, palvelulla ei ollut ongelmia Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin tai Amazon Prime Videon käyttämiseen. Koska ESPN: n ei pitäisi aiheuttaa sille mitään ongelmaa.

NordVPN on hitaampi kuin ExpressVPN, mutta se on silti riittävän nopea streamiin. Lisätietoja näiden kahden vertailusta on artikkelissa ExpressVPN vs. NordVPN.

Edellinen

Seuraava

Nopeus kuitenkin nousi, joten tarvitsit kohtuullisen nopean suojaamattoman internetyhteyden 4K- ja Ultra HD -sisällön katsomiseen.

Mikä nostaa NordVPN: n niin korkealle listalle, on sen massiivinen palvelinvalinta. Sillä on yli 5000 palvelinta 60 maassa. Siihen kuuluu kuusi maanosaa ja melkein kaikki suuret kaupungit maailmassa. Riippumatta siitä mitä urheilua etsit, NordVPN: llä on palvelin, jolla pääset sinne.

NordVPN on toinen helppokäyttöinen palvelu, joka muodostaa yhteyden napin painalluksella. Asennus on helppoa ja vaivatonta käyttää. Vaihtaminen maiden välillä on yhtä helppoa kuin television kanavien vaihtaminen.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN-katsauksessa havaitsimme, että se yhdistää jopa kuuteen laitteeseen kerralla, jolloin voit suojata sitä koko perheelle. Se toimii myös langattomien reitittimien kanssa, luomalla turvallinen verkko, joka varmistaa älykkäiden kodin laitteiden turvallisuuden.

Turvallisuudesta puhuttaessa NordVPN tukee useita tunnelointiprotokollia, joista tärkein on OpenVPN. Siinä on IPSec, PPTP, L2TP ja SSTP, myös järjestelmiin, joilla on vaikea OpenVPN: n kanssa. Useimmat protokollat ​​toimivat AES 256-bittisellä salauksella, josta voit lukea salausartikkelin kuvauksessa.

Se on myös hinnoiteltu hyvin, suunnitelmat ovat niinkin alhaiset kuin 2,99 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden ajaksi. Tällainen hinnoittelu on käytännössä ennenkuulumatonta VPN: lle.

3. TorGuard

Sinulla ei ole ongelmia puskuroinnilla, kun katsot ESPN: ää TorGuardin kanssa. Siinä on räikeä nopea nopeus, jota vain ExpressVPN ja yksityinen Internet-yhteys ylittävät (lue PIA-arvostelu).

Jokainen testattu palvelin pystyi vastaamaan 4K: n ja Ultra HD: n vaatimuksiin. Kuten useimpien VPN-verkkojen tapauksessa, latenssi kasvoi etäisyyden myötä, mutta jopa maapallon ylittäessä TorGuard ei koskaan pudonnut hyväksyttävän alueen ulkopuolelle..

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

TorGuard ei pystynyt estämään Netflixin tai BBC iPlayerin estämistä yksinään, mutta palvelu myy omistettuja suoratoisto-IP-osoitteita lisäkustannuksilla 7,99 dollaria kuukaudessa.

Nämä lisäosat toimivat kuin viehätys, mutta niitä myydään maittain. Jos halusit käyttää sisältöä Kanadasta, Englannista ja Australiasta, joudut maksamaan kolme osoitettua osoitetta.

TorGuardin verkko koostuu yli 3000 palvelimesta 55 maassa. Saalis on se, että et voi muodostaa yhteyttä kukin erikseen. Sen sijaan valitset yhden 68 tietokeskuksesta ja VPN määrittää sinut kyseisen alueen palvelimelle. Useimmissa maissa on yksi tietokeskus, joten se ei ole suuri ongelma niille, jotka yrittävät käyttää ESPN-syötettä.

Asiakkaan kannalta TorGuard on yksinkertainen. Ohjelma käynnistyy tietokoneen tehtäväpalkista, joten sinun on hiiren kakkospainikkeella päästäksesi sen käyttöliittymään. Käyttöliittymä on suurempi kuin useimmat, mutta työ saa sen aikaan. Jos haluat vaihtaa palvelimia, sinun on kuitenkin irrotettava palvelusta, mikä voi olla ärsyttävää.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard menee pois tieltään varmistaakseen, että kokemuksesi pysyy yksityisenä. Vaikka sillä ei ole paljon merkitystä ESPN: n vapauttamisessa, se vaikutti meihin voimakkaasti TorGuard-arvosteluamme.

Palvelun avulla voit kytkeä viisi laitetta samanaikaisesti yhdelle tilille. Jos haluat enemmän kuin mitä, voit ostaa jopa 20 lisälaitetta 1 dollarilla kappaleelta. Voit myös kytkeä TorGuardin langattomaan reitittimeen, jotta koko koti- tai toimistoverkko voi kuulua sen suojaan.

Se on vankka VPN, joka ei sisällä kirjautumista, vuotoja ja tappikytkintä turvaaksesi. Sen mukana tulee myös mainosten esto ja työkalut, joiden avulla voit tarkistaa IP-vuotojen varalta.

TorGuard on rakennettu erityisesti torrentia varten ja se näyttää. Siksi se on yksi parhaista VPN-torneista.

4. CyberGhost

Huolimatta muutamista ongelmista, jotka koskivat joitain Netflix-välityspalvelinvirheitä, CyberGhost onnistui estämään Netflixin, Amazon Prime Videon, Hulun ja BBC iPlayerin. ESPN-faneja pitäisi luottaa sen kykyyn poistaa suosikkiurheilulajiensa esto.

VPN: llä on 4 800 palvelinta yli 50 maassa, ja sen pitäisi antaa urheilun ystäville pääsy ESPN: ään kaikkialla maailmassa. Voisi olla mahdollista lisätä uusia Afrikan ja Aasian maita naudanlihan lisäämiseen, mutta suurin osa alueista, jotka saavat ESPN: n, on edustettuna, mukaan lukien jokainen Euroopan maa..

Nopeuksien suhteen CyberGhost pärjää hyvin, mutta ei läheskään yhtä hyvin kuin palvelut, kuten ExpressVPN ja TorGuard.

Lyhyiden matkojen yhteydet menettävät vain vähän menetyksiä, mutta sitä pahenee, mitä kauemmaksi menet. CyberGhost on toinen palvelu, joka antaa sinulle kohtuullisen suoratoistonopeuden, jos sinulla oli vilkkuva nopea internetyhteys ennen yhteyden muodostamista.

Se muodostaa yhteyden nopeasti ja antaa sinun valita palvelimen helposti. Vaikka asiakkaan ulkoasu on hankala, se toimii hyvin. Käyttöliittymä muistuttaa jotain Windows 10: stä, mutta palvelimen valintanäyttöä on helppo hallita, ja siinä on mahdollista valita nopeimmat palvelimet, vähiten asutut tai torrentisoimiseksi optimoidut palvelimet..

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhost seisoo tuotteellaan seitsemän päivän ilmaisella kokeiluversiolla Androidille ja iOS: lle sekä 45 päivän rahat takaisin -takuu kaikille alustoille. Sillä on monia muokattavia asetuksia, joihin pääsee helposti sen navigointipalkin kautta.

Voit käyttää CyberGhostia jopa seitsemällä laitteella kerrallaan. Useimpien VPN-verkkojen avulla voit kytkeä rajoittamattomia laitteita, mutta sallii vain tietyn numeron toimia samanaikaisesti. CyberGhost-arvosteluissamme osoitimme, että palvelun avulla voit asentaa sen jopa seitsemään laitteeseen, ja nämä ovat ainoat yhteydet, joita voit käyttää.

CyberGhost on suojattu VPN-maailman vahvinta tunnelointiprotokollia ja salausta. Se käyttää pääprotokollanaan OpenVPN, jota tukee AES 256-bittinen (lue VPN-tietoturvaoppaamme saadaksesi lisätietoja niistä).

5. Tuulet

Windscriptillä on paljon menestystä sellaisten palveluiden, kuten Netflix, avaamisessa. Kokeilimme sitä Windscribe-arvosteluomme muodostamalla yhteyden muutamiin satunnaisiin palvelimiin ja saimme pääsyn.

Siinä on myös useita palvelimia nimeltä Windflix, jotka on suunniteltu Netflixin suoratoistoon. He työskentelivät myös meille. Tämä tarkoittaa, että ESPN-faneilla ei pitäisi olla mitään ongelmia VPN-estävien ohjelmistojen läpi pääsemiseksi urheilutapahtumiin Windscriptin avulla.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Se on kohtalaisen nopea palvelu. Yhdistämisessä nopeus laskee aluksi, mutta se pystyy ylläpitämään tason suurilla etäisyyksillä. Nopeilla käyttäjillä ei ole mitään ongelmaa suoratoistaa sisältöä kristallinkirkkaalla laadulla.

VPN-asiakas on yksinkertainen ja tehokas. Kytkemiseen ja irrottamiseen on yksi iso painike. Voit vaihtaa palvelimia helposti ja kytkeä järjestelmän tappauskytkimen päälle ja pois pääliittymästä. Windscriptin tappauskytkintä kutsutaan jostain syystä palomuuriksi.

Muita syitä, miksi pidimme Windscribestä

Windscribe on ainoa VPN tässä luettelossa, jossa on ilmainen vaihtoehto, mutta se ei tarkoita, että se olisi paras vaihtoehto, varsinkin kun NordVPN: n kaltainen palvelu on hinnoiteltu niin hyvin (lue Windscribe vs. NordVPN-vertailu).

Se on rajoitettu 10 Gt: n kaistanleveyteen kuukaudessa, joten se ei auta sinua lähettämään Sports Center -sovellusta (tai ole mitään hyötyä lataamiseen pilvisäilöön). Toisin sanoen, jos haluat pitää itsesi suojassa, kun muodostat yhteyden julkiseen WiFi-verkkoon, se on hieno työkalu.

Lue lisätietoja julkisen WiFi-oppaan vaaroista.

Windscribe mahdollistaa rajattomat laiteyhteydet, mikä on aina tervetullutta. Myös tietoturva on suurta, kun OpenVPN- ja AES 256-bittinen salaus pitää verkkorikolliset poissa yrityksestäsi.

Lopulliset ajatukset

Monet VPN: t antavat sinun käyttää ESPN: n 24-tunnin urheiluohjelmasyklia, mutta mielestämme valinnat tarjoavat sinulle parhaan kokemuksen.

VPN: t ovat antaneet meille mahdollisuuden ylittää rajat median kulutuksessa. Yhdellä näistä laadukkaista palveluista asetettu et voi mennä pieleen. Uskomme kuitenkin vahvasti, että ExpressVPN ja NordVPN ovat etuna muihin nähden.

Mitä luulet luettelomme? Heitimmeko kosketusta vai haukkoimmeko palloa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me