Paras VPN Amazon Prime -videolle vuonna 2020: Bezoksen lyöminen

Amazonin läsnäolo streaming-alueella on kasvanut viime vuosina, jopa kun streaming-palvelut ovat täynnä uusia kilpailijoita, jotka saapuvat vasemmalle, oikealle ja keskelle. Historiallisesta ajasta lähtien, komediadraamaa Ihmeellinen rouva Maisel sci-fi-sarjaan The Expanse, jokaiselle löytyy jotain.


Prime on saatavana ympäri maailmaa, paitsi tiukissa sensuurimaissa, kuten Manner-Kiinassa, Pohjois-Koreassa, Iranissa ja Syyriassa. Kaikissa muissa maissa on hyvä käydä, jos sinulla on Internet-yhteys. Jos geoblocks pidättelee sinua tai haluat vain ylimääräisen yksityisyyden, yksi parhaista VPN-osoitteistamme Amazon Prime Video -valikoimistamme voi auttaa.

Voi olla, että matkustat ja haluat käyttää kotimaasi kirjastoa, tai kenties on jokin muu ohjelma, joka on saatavana toisessa maassa. Puhumme tarkemmin “miten” ja “miksi” jatkossa, mutta riippumatta siitä, minkä suoratoiston kohdalla sinun on siirryttävä läpi, virtuaalinen yksityinen verkko auttaa. 

VPN: n avulla voit huijata sijaintiasi, jolloin streaming-palvelu uskoo, että olet fyysisesti valitussa maassa. Lisäbonuksena VPN pitää yhteyden suojattuna. 

Jos olet tehnyt pikakorjauksen, paras veto on ExpressVPN. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja tärkeistä VPN-ominaisuuksista, miksi sinun pitäisi käyttää niitä ja miksi ilmaiset VPN: t ovat huono idea.

Paras VPN Amazon Prime Video -sovellukselle

 1. ExpressVPN – saapuu Amazoniin helposti ulkomailta
 2. NordVPN – Prime-video hintaan
 3. CyberGhost – Kiinteä hinnoittelu
 4. Windscribe – loistava ilmainen suunnitelma
 5. VyprVPN – Suuri turvallisuus
 6. VPNArea – Tarjouksen tarjoaja
 7. Ivacy – Hyvä kattavuus
 8. IPVanish – vanha uskollinen

1. ExpressVPN

Jos olet säännöllinen lukija Cloudwards.netissä, ei todennäköisesti ole yllättävää, että ExpressVPN on saavuttanut kärkipaikan, mutta se on syystä. Se ei ole vain ilmainen pääsy, sen on toimittava niin sanotusti ykkössijalle. Harkitaan kaikkia syitä, miksi ExpressVPN on paras VPN-palvelu Amazon Primelle.

ExpressVPN on upea valinta Amazon Prime Video -sovelluksen suoratoistoon, johtaen jopa parhainta VPN-vertailua suoratoistoon. Se voi päästä palveluun helposti, vaikka joudut ehkä kokeilemaan pari palvelinta. 

Silti ei pitäisi olla kauan ennen kuin olet kiireisesti katsomassa suosikki Prime-ohjelmasi. Lisäksi, jos joudut käyttämään sitä muualla maailmassa, ExpressVPN: llä on palvelimia 94 maassa.

expressvpn-review-server-navigointi

Sen salamanopeus tarkoittaa, että et odota latausnäytöllä, edes Full HD- tai 4K-resoluutiolla. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, joten voit tarkkailla sydämesi sisältöä.

ExpressVPN: n muut ominaisuudet

ExpressVPN on suojannut tietoturvallisuutesi tehokkaalla salauksella peittämään todellisen henkilöllisyytesi. Voit lukea lisää sen tietoturvasta täydessä ExpressVPN -katsauksessa, mutta helppokäyttöisyyden vuoksi tiedä, että se on yksi selkeimmistä käytettävistä VPN-verkoista. 

Jos olet aloittelija, arvostat suurta “päälle” -painiketta kojelaudan keskellä. Napsauttamalla tätä yhdistät sinut fiksuun sijaintiin. Jos haluat valita tietyn paikan, napsauta vain “valitse sijainti” ja valitse haluamasi sijainti.

Haittapuoli ExpressVPN: lle on sen kustannukset. Se on kalliimpaa kuin muut markkinoilla olevat VPN: t, mutta maksat laadusta, joten se on sen arvoinen. Iskun pehmentämiseksi sinun tulisi valita pitkän aikavälin suunnitelma, koska ne toimivat lopulta halvempana. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, johon voi palata.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hieno valinta Amazon Prime Video -sovellukseen. Testaamalla NordVPN-arvosteluamme tarkistimme sen luotettavuuden päästäkseen erilaisiin suoratoistopalveluihin. Huomasimme, että se pystyi jatkuvasti pääsemään Amazon Prime Video -sivustolle. Jotkin palvelimet, joita NordVPN suosittelee, palauttavat hitaita nopeuksia, joten sinun on parempi valita yksi itse. 

Vaikka NordVPN voi päästä Amazon Primeen jokaisella kokeilulla palvelimella, hidas palvelin voi vaikuttaa virran laatuun. Kun olemme jäljittäneet nopean, suoratoistokokemus oli hieno. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja jos sinun on käytettävä Prime Videoa muualta, palvelimia on noin 60 maassa.

nordvpn-review-server-navigointi

Turvallisuuden kannalta NordVPN: llä on selkänsä. Se käyttää huippuluokan salausta, ja voit valita, käyttääkö sen kaksois hop-palvelimia, jotka lisäävät uuden tietoturvakerroksen. 

NordVPN pitää sinut nimettömänä, mikä on yksi syy siihen, että se on paras VPN torrentiaan. Sitä on myös helppo käyttää, ja hinta tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Rahoitusjakso on 30 päivää, joten voit antaa sen pyörtää huoletta.

3. CyberGhost

Seuraavaksi tulee CyberGhost, joka on kunnollinen palvelu, jolla ei ole mitään syytä päästä suoratoistopalveluihin. Siinä on luettelo palvelimista, jotka on omistettu suoratoistoalustoille, ja ne, jotka testasimme CyberGhost-arvioinnin aikana, toimivat moitteettomasti. Lisäksi CyberGhostilla on palvelimia noin 90 maassa, jos tarvitset niitä.

CyberGhost-Streaming-palvelimet

Kaistanleveydellä ei ole rajoituksia silmän pitämiseksi, ja sen nopeudet ovat nopeimpia. Se voi hidastua pitkillä matkoilla, kuten NordVPN tekee, mutta toimii silti hyvin. Lisäksi sen käyttöliittymä vie hiukan tottumista, mutta sitä ei ole vaikea käyttää.

CyberGhostin tietoturva on hyvä, ja sen mukana tulee pysyvästi käytössä oleva tapikytkin, joka katkaisee yhteyden heti, jos VPN epäonnistuu. Se on hyvä, koska se varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi pidetään salassa, joten Amazon ei voi seurata toimintaasi. On siis hienoa, että ainakin jonkin verran hallitaan tappajan kytkintä.

Se on edullinen, mutta kuukausikorko ei ole paras vaihtoehto. Sinun on parempi kirjautua pidempään, koska näet säästöjä. Androidille ja iOS: lle on saatavana ilmainen seitsemän päivän kokeilu. Myös pöytätietokoneet voivat saada yhden, mutta se on vain yhdeksi päiväksi. Myös rahat takaisin -takuu on voimassa.

4. Tuulet

Windscribe on myös laatinut luettelon, ja se on arvoinen, että sitä kutsutaan parhaaksi ilmaiseksi VPN: ksi Amazon Prime: lle. Tämä johtuu siitä, että vaikka Windscribellä on maksettu suunnitelma, sillä on tarjolla myös runsas ilmainen paketti, joka ansaitsi Windscribe-palvelun parhaan ilmaisen VPN-palvelulistan kärkipaikalle.

Testasimme Windscribe-palvelimen ilmaisia ​​palvelimia testauksen aikana Windscribe-arvosteluamme varten ja vaikka meillä ei ollut pääsyä Netflixiin ja Huluun, se pääsi pääsemään Amazon Prime Video- ja BBC iPlayer -sovelluksiin ilman kiinnitystä..

Yksi haittapuoli ilmaissuunnitelmalle on kuitenkin se, että saat vain 2 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa, vaikka se on jopa 10 Gt, jos pop-kirjautumisen aikana kelpaa voimassa oleva sähköpostiosoite. Saat rajoittamattoman määrän tietoa maksetusta suunnitelmasta, ja jos haluat käyttää myös Netflixiä tai Hulua, sinun pitäisi olla sen kanssa parempi, kun saat pääsyn Windscriptin Windflix-suoratoistopalvelimiin..

Toisin sanoen, jos haluat streaming Amazon Prime -sovelluksen halvalla, voit käyttää Windscriptin “rakenna suunnitelma” -vaihtoehtoa. Sen avulla voit valita tietyn palvelimen ja rajoittamattoman datan vain 2 dollarilla kuukaudessa.

Windscriptin muut ominaisuudet

Windscriptin nopeudet eivät ole siellä nopeimpia, mutta ne toimivat hienosti, jopa suoratoistossa. Saat myös rajattomasti samanaikaisia ​​yhteyksiä riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta. Se on myös helppokäyttöinen yksinkertaisella, hienostumattomalla käyttöliittymällä.

windscribe-review-kytketty

Se käyttää hyvää turvallisuutta heti laatikosta, ja sitä voidaan mukauttaa. Windscribe kirjaa joitain tietoja, mutta se ei ole mitään, jota voi kiinnittää sinuun tai jotain tärkeätä. 

Jos päätät valita maksetun suunnitelman, pidemmät suunnitelmat tarjoavat enemmän säästöjä. Virallista palautuskäytäntöä ei ole, mutta jos pyydät sellaista kolmen päivän kuluessa ostoksesta, he käsittelevät sen. Voit kuitenkin käyttää ensin ilmaista suunnitelmaa nähdäksesi, pidätkö siitä.

5. VyprVPN

VyprVPN: llä on joitain vaikuttavia ominaisuuksia, vaikka se ei olekaan muilla alueilla. Tässä tapauksessa tärkein ominaisuus on pääsy Amazon Prime Videolle, ja se pystyy tekemään sen helposti. 

Paperilla sen nopeudet ovat keskinkertaisia, mutta sen todellinen suoritus kertoo erilaisen tarinan. Testauksemme aikana sen palvelimet toimivat hyvin, ja pystyimme virtaamaan nopeudella 1080p, suurimmaksi osaksi.

VyprVPN-Client

Saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja erinomaisen turvallisuuden. Itse asiassa tietoturva on yksi VyprVPN: n parhaista ominaisuuksista, etenkin koska sen mukana tulee oma Chameleon-protokolla, joka peittää liikenteen niin, että se näyttää normaalilta käytetyillä verkkosivustoilla ja palveluilla. 

Se puuttuu kuitenkin muilta aloilta, kuten asiakastuelta. Voit lukea lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme.

Maksamasi hinta riippuu valitsemastasi paketista. VyprVPN: llä on kaksi tasoa: Standard-suunnitelmassa on kolme yhteyttä ja Premium-suunnitelmassa viisi yhteyttä, sekä Chameleon-protokollan käyttö. 

Sen jälkeen voit valita joko kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman, vaikka vuosisuunnittelu toimiikin paremmin hinnoittelussa. Meillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

6. VPNA-alue

Emme puhu usein VPNAreasta. Ei ole niin, että emme pidä siitä – se on vankka palvelu – mutta se ei tarjoa mitään erityistä verrattuna tärkeimpiin valintoihimme. Yksi alue, jolla se erinomaisesti esiintyy, on kyky päästä suoratoistopalveluihin. 

VPNArea-streaming-palvelimet pääsevät helposti useimpiin streaming-palveluihin, mukaan lukien Amazon Prime Video. Lisäksi nämä suoratoistopalvelimet sisältyvät tilaukseen ilmaiseksi. 

Vaikka tämä on hienoa, VPNArea-palvelun kokonaisnopeudet eivät tee leikkausta. Ne ovat melko nopeita lähellä, mutta kaikki muut testimme palauttivat hitaasti, kuten voit lukea VPNArea-arviomme.

Tätä silmällä pitäen, jos käytät vain VPN: tä saadaksesi Amazon-markkinoinnin selästäsi, sinun tulee olla kunnossa paikallisen palvelimen kanssa. Sen suojaus on hyvä ja siinä on mahdollisuus käyttää kaksois hop-salausta, kuten NordVPN tekee. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, ja sen käyttöliittymää on helppo käyttää.

vpnarea-review-erikoisuus-palvelimet

VPNArea on kohtuuhintaisia ​​etenkin siksi, että saat kaikki kellot ja pillit get-go-palvelusta. Ei ole kalliita lisäosia, vain yksi paketti. Sinun tarvitsee valita vain aika, vaikka pitemmätkin ovat parempia. Rahat takaisin -takuu on käytössä, antaa sinulle aikaa nähdä, onko se sinulle sopiva.

7. Laittomuus

Ivacy on kunnollinen palvelu, jolla on joitain puutteita, mutta sen ominaisuudet tekevät siitä reilun valinnan suoratoistoa varten. Sen mukana on omistettu suoratoistopalvelin, joka on optimoitu yksittäisille streaming-alustoille, ja se voi päästä kaikkiin niihin. 

Se on hienoa, mutta meidän on huomautettava, että kaikki nämä palvelimet eivät toimi. Ivacy vie kuitenkin osan turhautumisesta pyöräilemällä palvelimien läpi, kunnes se löytää sellaisen, jolla pääsee käyttämällesi alustalle. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja sen nopeudet ovat vaikuttavia, mutta epäjohdonmukaisia.

Ivacy-Slider1

Sen suojaus käyttää suurta salausnopeutta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pysyt tutkan alla. Lisäksi sen käyttöliittymää on helppo käyttää, ja tietyt palvelimet on järjestetty välilehdiksi. Lue lisää palvelusta Ivacy-katsauksessa.

Ivacy on edullinen pitkäaikaissuunnitelmilla. Pidemmille suunnitelmille on 30 päivän rahat takaisin -takuu, vaikka kuukausittainen suunnitelma saa vain yhden viikon.

8. IPVanish

IPVanishin suoratoistoominaisuus ei ole mikään huutaa kotiin. Se ei pääse Netflixin tai BBC iPlayerin kaltaisiin, mutta se voi päästä Amazon Prime Videoen. Se on erittäin nopea, lukuun ottamatta muutamaa testiä, jotka tuottavat huonoja tuloksia, ja saat rajoittamattoman kaistanleveyden. Myös käyttöliittymä on helppo asentaa ja käyttää. Lue lisää IPVanish-arvosteluistamme.

IPVanish-palvelin-List

Siinä on hyvät suojausominaisuudet, ja voit valita monista protokollavaihtoehdoista. IPVanishin tietosuojakäytäntö on kyseenalainen, kun se on aiemmin tehnyt yhteistyötä Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriön kanssa ja luovuttanut lokit. Emme tiedä, kuinka sen tietosuojakäytäntö on nykyään, mutta sinulla ei pitäisi olla ongelmia, jos käytät sitä vain markkinointimaskina.

IPVanishin hinta on keskimäärin VPN: llä, ja pidempään kirjautuessaan näkyy vain pieniä säästöjä, mikä tekee siitä kalliimman vaihtoehdon kuin jotkut. On kuitenkin seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle aikaa varmistaa, että pidät siitä.

Miksi tarvitset Amazon Prime Video VPN: n

On olemassa muutamia syitä, miksi VPN: n käyttö on hyvä käyttää Amazon Prime Video -sovelluksen kanssa. Amazon Prime -palvelun käyttö ei ole ongelma useimmille käyttäjille, koska sitä on saatavana yli 200 maassa. Jos olet maassa, jossa pääsy on estetty, VPN voi auttaa sinua huijaamaan sijaintisi sellaiseen, joka voi poistaa Amazon Prime Video -sovelluksen eston..

Amazon Prime VPN -virhe ja alueelliset rajoitukset

Aivan kuten muilla suosituilla suoratoistopalveluilla, myös Amazon Prime Video -palvelussa on alueelliset rajoitukset. Tämä tarkoittaa, että et välttämättä näe samaa sisältöä kuin Prime Video -käyttäjä toisessa maassa. Rajoitusten syyt liittyvät enimmäkseen lisenssi- ja tekijänoikeussopimuksiin. 

Sijaintisi huijaaminen voi myös auttaa tässä. Esimerkiksi kuka tahansa ihmettelee: “Kuinka voin katsoa Amazon Prime Video -tapahtumaa Meksikossa”, voit muodostaa yhteyden vain Meksikon IP-osoitteeseen ja käyttää Meksikon pääsisältöä. Samoin Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kaltaisten maiden käyttäjät saattavat mieluummin päästä käyttämään Yhdysvaltain versiota saadakseen lisää sisältöä.

Myös streaming-palvelujen alueellisista rajoituksista on muita esimerkkejä. Netflixin Yhdysvaltain kirjasto on selvästi suurin käytettävissä olevista 190 maasta, jotka voivat käyttää palvelua. Se ei kuitenkaan sisällä vielä kaikkea mitä Netflixissä on kokonaisuudessaan saatavilla, mutta voit käyttää Netflixin parhainta VPN-palvelua päästäksesi haluamaasi maahan.

Lisäksi Hulu ja HBO Now on tarkoitettu yksinomaan yhdysvaltalaiselle yleisölle (lue paras VPN-Hulu ja paras VPN-HBO Now -oppaat), ja BBC iPlayer on saatavana vain Ison-Britannian asukkaille (lue BBC iPlayer -teoksen paras VPN) ), joten tarvitset VPN: n käyttääksesi niitä joka tapauksessa maan ulkopuolelta.

Amazon Prime -video ja yksityisyys

Toinen tärkeä syy VPN: n käyttämiseen Amazon Prime Video -sovellusta käytettäessä on yksityisyys. Amazon seuraa käyttäjiensä laitteita markkinointiprofiilin luomiseksi. Tämä profiili ei sisällä myöskään vain Amazon-palveluiden käyttöä koskevia erityisiä tietoja. 

Amazon voi seurata toimintaa useilla verkkosivustoilla tallentamalla arvokasta markkinointitietoa matkan varrella. Se voi sitten myydä profiilisi muille yrityksille.

Jos käytät VPN: tä, Amazonin on mahdotonta tehdä sellaista. VPN piilottaa IP-osoitteesi, salaa yhteytesi ja pitää kaikki online-toiminnot salassa.

Kuinka valitsimme VPN: t Amazon Prime Video -sovellukselle

Harkitsimme muutamia tekijöitä valittaessa parasta Amazon Prime Video VPN -sovellusta, ja suurimmalla osalla VPN-arvostelujemme tarjoajista on tarvittavat ominaisuudet. Sitä, mitä VPN tarjoaa paperilla, ei kuitenkaan aina saavuteta käytännössä. Valitsemiemme VPN-verkkojen oli läpäistävä seuraavat kriteerit testauksessa.

Amazon Prime Video- ja georajoituksien estäminen

Ensinnäkin VPN: n on pystyttävä pääsemään Amazon Prime Video -sovellukseen. Vaikka luulet sen olevan helppoa, koska sitä ei ehkä teknisesti voida estää sinulta, Amazon pyrkii estämään VPN: t mahdollisimman hyvin. Se tekee niin, jotta se voi jatkaa rakastamallaan tiedon louhintaan ja myymällä käyttäjien markkinointiprofiileja.

Toinen syy VPN: n käyttämiseen on käyttää elokuvia ja esityksiä, joita ei ole saatavilla maassasi. Lisäksi, jos asut tosissaan, jossa et pääse Amazon Prime Videoen, haluat, että VPN: llä on hyvä palvelinverkko estääksesi lohkon..

turvallisuus

VPN: n on oltava hyvä tietoturva varmistaaksesi, että olet suojattu Amazonin seurantatoiminnoilta. Tämä turvallisuus on suoja henkilökohtaisten tietojen ja Amazonin yrittämisen seurata jokaista liikettäsi välillä, joten varmista, että valitsemasi VPN käyttää parhaita VPN-protokollia.

Nopeus ja suoratoisto

VPN: n nopeudet ovat tärkeä tekijä suoratoistossa. Hyvä nopeus tarkoittaa, että et jätä odottamaan sisällön lataamista, sillä ainoa viihdesi on puskuripiiri. Lisäksi mitä paremmat nopeudet saat, sitä parempaa resoluutiota voi suoratoistaa.

Kaikilla luetteloomme tarjoajilla ei ole nopeinta nopeutta, mutta he ovat kaikki todistaneet itsensä, kun kyse on videopalvelun suoratoistamisesta tavalla tai toisella.. 

kaistanleveys

Kaistanleveys on kriittinen tekijä parhaan videon suoratoistokokemuksen saamisessa. Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat rajattoman kaistanleveyden get-go-palvelusta, mutta joillakin on kuukausiraja. Jos valitset yhden, jolla on rajoitus, saavut todennäköisesti siihen nopeasti suoratoistaessasi. Kun tämä tapahtuu, VPN lopettaa toimintansa ja jättää sinut haavoittuvaiseksi.

Helppokäyttöisyys

Tämä tekijä riippuu kokemuksestasi VPN-verkkojen käyttämisessä, vaikka käyttäjäystävällisen valitseminen ei ole huono asia. Jos olet aloittelija, arvostat VPN-verkkoja, jotka toimitetaan yksinkertaisella käyttöliittymällä. Niiden kanssa yhteyden muodostaminen on yleensä yksinkertainen painikkeen napsautus. Toisaalta kokeneemmat käyttäjät saattavat mieluummin muokattavuuden kuin helppokäyttöisyyden.

Voit myös tarkistaa, minkä laitteiden kanssa VPN on yhteensopiva. Suurin osa VPN-verkoista kattaa ainakin Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n, joissakin myös Linux. Toisilla on pidemmät luettelot, mukaan lukien älytelevisiot ja Amazon Fire Stick, kuten laitteet.

Hinta

Saatavana on ilmaisia ​​vaihtoehtoja, mutta suurin osa Amazon Primelle sopivista VPN-verkoista tulee kustannuksin. Hinta kuitenkin vaihtelee VPN-palveluntarjoajien välillä, joten sinun tulee varmistaa, että se mahtuu budjettisi piiriin.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Amazon Prime -videon katselemiseen?

Nopea VPN-haku Googlessa tai sovelluskaupassa tuottaa ilmaisen määrän ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia. Vaikka ne saattavat olla houkuttelevia, sinun tulee olla varovainen katsomalla niitä. Myönnetään, että kaikki ilmaiset VPN: t eivät ole huonoja, mutta markkinat ovat täynnä sellaisia, jotka aiheuttavat sinulle vain ongelmia riippumatta siitä, tunnetko sen vai et..

Jotkut heistä eivät ole edes todellisia: ns. Sussi lampaan vaatteissa. Luulet saavasi loistavan kappaleen sarjasta, joka suojaa sinua, mutta he vain odottavat uppoutuvansa seuraavalle uhrelle. 

Useat heistä ovat täynnä haittaohjelmia, jotka vapauttavat itsensä, kun osut latauksen. Toiset ovat saman tiedon jälkeen kuin Amazon; he haluavat seurata tietosi ja myydä ne. Voit lukea pahimman ilmaisen VPN-oppaamme saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka huonot ne voivat olla.

Voit suojata itsesi joihinkin ilmaisiin VPN-verkkoihin liittyvistä vaaroista asentamalla kunnon virustorjunta. Pikakorjausta varten suosittelemme Bitdefenderin käyttöä. Se suojaa sinua reaaliajassa, mikä on välttämätöntä, kun lataat epäilyttäviä ohjelmistoja. On kuitenkin parasta olla älykäs ja valita hyvämaineinen palvelu, vaikka se tarkoittaa, että joudut luovuttamaan joitain kolikoita.

Lopulliset ajatukset

Toisin kuin muissa suosituissa suoratoistoympäristöissä, geoblokkien ohittaminen ei ole tässä suuri kysymys. Yksityisyytesi on suurin tekijä Amazon VPN: n tarvitsemisessa, mutta VPN: n käyttö voi estää pääsyn palveluun. 

Sinun on valittava VPN, joka voi ohittaa Amazonin VPN-lohkon ja pitää samalla myös arkaluontoiset tietosi suojattuna. Jos alueelliset rajoitukset ovat sinulle ongelma, niin myös sen palvelinverkko tulee näkyviin. 

Paras veto ottaen huomioon kaikki nämä näkökohdat on ExpressVPN. Se pitää sinut piilossa kaikissa online-toiminnoissasi, mutta pystyy kiertämään Amazonin VPN-esteitä. Lisäksi sillä on myös suuri palvelinlevitys ja erinomainen asiakaspalvelu. Miksi et anna sitä mennä 30 päivän rahat takaisin -takuulla?

Jos sinulla on ajatuksia VPN: n käytöstä Amazon Prime Video -sovelluksen kanssa, jätä ne kommenttiosaan. Katso myös muita VPN-artikkeleitamme ja myös viihdeosastomme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map