Kuinka voittaa Netflix VPN Ban -sovelluksen huhtikuusta 2020

Kaikki eivät ymmärrä sitä, mutta Netflixillä on erilainen elokuvien ja televisio-ohjelmien kirjasto jokaisessa maassa, jossa se on aktiivinen. Se ei ole yksin tässä: Hulussa, Amazonissa ja joillakin Kodi-repoilla on sama rajoitus. Maailman ykkönen suoratoistopalvelun eroaa siitä, että pelätty Netflix VPN -kielto. Tämä artikkeli kertoo kuinka voittaa sen.


Teoriassa minkä tahansa Netflixin kaltaisen geoblokin pitäisi olla helppo kiertää yksinkertaisesti käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa, tapa teeskennellä, että yhteytesi tulee muualta kuin todellisesta sijainnistasi. Netflix on kuitenkin asentanut yhden edistyneimmistä VPN-tunnistusjärjestelmistä varmistaakseen, että sitä ei tapahdu.

Ennen kuin aloitamme kiellon syyn, tarkastellaan syitä, joiden takia palvelun eri versiot ovat aluksi. Viimeistelemme sitten antamalla sinulle muutaman VPN: n, jotka on jotenkin onnistunut pysymään askeleen edellä Netflixistä ja antavat sinulle pääsyn eri maiden Netflixiin – no, suurimman osan ajasta, joka tapauksessa.

Jos kaikki nämä haitat ja asiat ovat sinulle liikaa tietoa ja haluat vain tietää parhaat VPN: t voittamaan Netflix VPN -kielto, suosittelemme, että siirryt eteenpäin parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme. Jos haluat mennä vieläkin nopeammin, ExpressVPN-palveluun rekisteröityminen on kultainen lippu käyttää mitä tahansa Netflixiä mistä tahansa. Katsotaanpa tämän tapauksesta poiketen tekijänoikeuslain hienoja kohtia.

Viisi VPN: tä, jotka toimivat Netflix 2020: n kanssa

Netflix ja jakelijat

Lähes 200 Netflixin luomisesta vastaa pääasiassa tekijänoikeuslaki. Vaikka palvelu tuottaa yhä enemmän omaa sisältöä nyt, suurin osa tarjoamastaan ​​on edelleen muiden tuottamaa ja jakelua. Tämä tarkoittaa, että nämä yritykset puolestaan ​​saavat sananvaltaa siihen, mitä näytetään missä.

Tämä johtuu usein siitä, että Netflix ei ole ainoa televisio-ohjelmien ja elokuvien osapuoli. Monilla jakelijoilla on kauppoja verkkojen kanssa maissa, jotka antavat yksinoikeuden katseluoikeuksiin. Jakelijat tuskin voivat myydä samoja oikeuksia kahdesti, mikä tarkoittaa, että Netflix voi saada näyttää Burn Notice Yhdysvalloissa, esimerkiksi, se ei voi näyttää sitä Alankomaissa, missä paikalliset TV-verkot omistavat nämä oikeudet.

Tämä lisenssijärjestelmä luo omituisen tilkkutäkin siitä, mitä on käytettävissä ja mitä ei ole eri maissa. Yhdysvaltain tilaajilla on ylivoimaisesti suurin käytettävissä oleva kirjasto, kun taas jotkut markkinat olivat hyvin ja todella ommeltuja ennen kuin Netflix edes tuli näyttämölle.

Nämä jakelijat päättävät siitä, mitä näytetään missä Netflixillä itsellään on vähän arvokasta sananvaltaa asiassa ja on myöntänyt, että se mieluummin vain näyttää kaiken kaikkialla; Kuten voitte kuvitella, on enemmän kuin muutama kilpailija, jotka vastustavat tätä.

Netflix-estävät VPN: t

Asiakkaana tuskin huomaa mitään tästä: vierailet vain www.netflix.com -sivustolla ja esiin pop-sivu kotisivulle, jonka olet kasvanut tuntemaan ja rakastamaan. Kulissien takana Netflix on kuitenkin ohjannut sinut sen maan sivulle, josta olet käyttänyt sitä.

Huomaa, että tällä ei ole mitään tekemistä sen valtion kanssa, johon tilisi loit, ja se vaikuttaa vain siihen, kuinka paljon maksat kuukausittain (aasialaiset tilaajat maksavat yleensä vähän vähemmän kuin amerikkalaiset, kun taas eurooppalaiset yleensä maksavat dollarin tai enemmän). IP-osoite, jolla käytät sivustoa, määrittää, voitko katsella Black Pantheria vai ei.

Joku, jolla on vähän Internet-taitoa, on tajunnut tämän kuvauksen perusteella, että sinun tarvitsee vain ottaa VPN käyttöön ja ottaa pois käytöstä. VPN väärentää IP-osoitteen, sijoittaen sinut minne ikinä haluat katsoa tiettyä elokuvaa tai TV-ohjelmaa.

Tätä mitä monet ihmiset tekivät tammikuuhun 2016 saakka: kaikkien parhaimpien VPN-palveluntarjoajamme antavat sinun käyttää Netflixiä ilman kiinnitystä. Sitten muuttui, että jälleenmyyjien, joiden kanssa Netflix oli yhteistyössä, alkoivat ymmärtää menettävänsä rahaa, koska ihmiset käyttivät Netflixiä katsomaan esityksiä.

Koska rahan menettäminen on kaiken liiketoiminnan pääperiaatteen vastaista, Netflix joutui huomattavan paineen alaiseksi estääkseen ihmisiä käyttämästä VPN: tä näyttämättä tekevän sitä. Vastauksena palvelu on perustanut parhaan VPN-ilmaisujärjestelmän Kiinan kansantasavallan ulkopuolella rikollisten vangitsemiseksi.

Tuloksena oli suuri hämmennys, koska tilaajat joutuivat välityspalvelimen virheisiin vasemmalla, oikealla ja keskellä, minkä vuoksi heidän oli mahdotonta seurata ohjelmaa, elleivät he kytkeneet pois VPN: tä.

Tietenkin, aina kun laajamittainen ratkaisu toteutetaan, siitä tulee joitain lisävaurioita. Tässä tapauksessa se sai niin, että VPN: ää yksityisyyden suojaamiseksi käyttävät ihmiset eivät myöskään pystyneet pääsemään Netflixiin, mikä avasi yrityksen syytöksille siitä, että se pitää sotaa yksityisyydestä..

Tärkein syy tässä Cloudwards.net-sivustossa, jota kannatamme VPN: n käyttämisellä, ei ole elokuvien katseleminen – se on vain bonus. VPN: t ovat ensimmäinen puolustuslinja hallituksen valvontaa vastaan ​​sekä hallitusten yritysrikosten vakoilua vastaan. VPN-verkon käyttämättä jättäminen on edes huono asia edes silloin, kun viipyy sateisena sunnuntai-iltapäivänä..

VPN: t, jotka lyövät Netflix-kieltoa

Onneksi useimmat VPN-arvosteluidemme parhaiten sijoittautuneista tarjoajista ovat onnistuneet koottamaan tarvittavat suojaukset ja protokollat ​​välttääkseen Netflixin havaitsemista. Mikään näistä ei kuitenkaan toimi jatkuvasti, joudut aina vaihtamaan palvelimet, kun Netflix kiinnittyy. Tämä tarkoittaa, että jopa viikkojen käytön jälkeen saat silti välityspalvelimen virheen.

Hyvällä palvelulla on kuitenkin useampi kuin yksi palvelin Netflixin käyttämiseen, joten yleensä sinun tarvitsee vain päästä VPN-valikkoon ja valita uusi palvelin luettelosta. Parhaat tuloksemme ovat toistaiseksi aina olleet ExpressVPN: n kanssa, joten suosittelemme aina tätä palvelua, toisin kuin IPVanish (lue ExpressVPN vs. IPVanish-vertailu). Sen lisäksi, että se on paras streaming VPN, se on myös nopein VPN siellä. Lue lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

ExpressVPN on kuitenkin kallista, joten niille, jotka kokevat sen olevan liian suuri sijoitus, suosittelimme NordVPN: ää. Viime kuukausina sen nopeudet ovat kuitenkin osoittautuneet epäluotettaviksi, ja lukijoiden on pitänyt käydä läpi kymmeniä palvelimia ennen löytämistä toimivan (lisätietoja on NordVPN-arvosteluissa). 

Kaksi muuta VPN-palvelua, jotka tulivat viime aikoina tutkaamme ja jotka tekevät kunnollisen työn päästäkseen Netflixiin, ovat Astrill ja Windscribe. Kuten voit lukea Astrill-arvosteluistamme, se tarjoaa hyvää hinnoittelua ja kohtuullisia nopeuksia, mutta sillä on vaikeuksia päästä muihin kuin amerikkalaiseen Netflixiin.

Windscribe on mielenkiintoinen, koska se on ainoa palvelu, jota suosittelemme ilmaisella suunnitelmalla, joten se on oletuksena paras ilmainen VPN Netflixille. Tutustu tämän yksityiskohtiin Windscribe-katsauksessa ja lue Windscribe vs. NordVPN -teoksemme nähdäksesi kuinka sitä verrataan yhteen parhaimmista VPN-verkkoistamme.

Kunniamaininnan vuoksi haluamme osoittaa sinulle VPNArea-arvosteluun ja Ivacy-arvosteluun. Nämä kaksi palvelua voittavat toisinaan välityspalvelimen virheen, mutta kamppailevat löytääkseen tarvittavan nopeuden katsoaksesi mitä tahansa HD-laatua.

Lopulliset ajatukset

Vaikka se ei ole mitenkään tarkka tiede, minkä tahansa Netflix-suosikki-VPN-verkkojemme käyttämisen pitäisi päästä sinut useimpiin Netflix-versioihin. Kokeilujen ja virheiden kautta, samoin kuin seuraamalla tarkkaan Cloudwards.net-verkkoa, sinun pitäisi voida katsella mitä haluat ilman liikaa vaivaa. Kun olet sisään, tutustu Netflix-hakkereihimme parantaaksesi katsojakokemusta.

Mitkä ovat kokemuksesi Netflix VPN -kiellosta? Onko sinulla mitään ajatuksia siitä? Liity keskusteluun alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja onnea pysyt askeleen edellä Netflixistä.

Netflix VPN Ban -kysymykset

Vuosien varrella olemme saaneet paljon kysymyksiä aiheesta. Alla löydät ne, joihin olemme törmänneet yleisimmin.

 • Estääkö Netflix minua VPN: n käytöstä?

  Ei, VPN: n ja Netflixin käyttö ei vie sinua todellisiin ongelmiin. Pahinta, mitä tapahtuu, on, että näet viestin “näytät käyttäväsi estäjää tai välityspalvelinta”. Useiden vuosien ajan olemme sekoittaneet Netflix VPN -sovelluksia emmekä ole koskaan saaneet Netflixiltä viestiä koputtaaksesi sitä.

 • Mitä tarkoitat “Vaihda palvelimet?”

  Sen sijaan, että käytät VPN: n määrittämää palvelinta, sinun on siirryttävä asetus- tai palvelinvalikkoon ja valittava toinen. Yhdistä siihen, katso jos se toimii Netflixin kanssa, jos ei, pese, huuhtele, toista.

 • Onko laillista katsella Netflixiä VPN: n avulla?

  Joo. Sinun ei tarvitse huolehtia joutumasta vaikeuksiin, kaikki tekemäsi on aluksen yläpuolella.

 • Kuinka ohitan Netflix VPN -lohkon?

  Käyttämällä VPN: tä. ExpressVPN tekee parhaan työn, mutta on myös muutama, jotka tekevät hyvin.

 • Mitä VPN-verkkoja Estää Netflix?

  Teknisesti ne kaikki, vaikka jotkut päästäkin lohkon ohi paremmin kuin toiset. Jos VPN-palvelu väittää, että sitä ei ole estetty, se on valhe.

 • Voiko Netflix havaita VPN: t?

  Kyllä, ja myös hyvin. Kokemuksemme mukaan markkinoilla ei ole yhtä VPN: ää, joka aina pääsee Netflixiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map