Kuinka torrent-sivustojen lukitus avataan vuonna 2020: uudet merit merirosvoille

Torrenting itsessään on laillista useimmissa maissa, mutta torrent-sivustoja käytetään pääasiassa piratismin torjuntaan. Tästä syystä monet näistä verkkosivustoista tukkeutuvat, mikä vaikeuttaa niiden käyttöä. Olemme koonneet tämän oppaan kertomaan sinulle kuinka torrent-verkkosivustojen lukitus voidaan poistaa turvallisella tavalla.

Torrenting on pohjimmiltaan online-tiedostojen jakamista, ja monet ihmiset käyttävät sitä jakamaan tai lataamaan laillisia asioita, kuten ilmaisohjelmia ja tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Suurin osa sisällöstä on elokuvia, pelejä ja kirjoja, jotka ovat tekijänoikeuksien alaisia.

Jos lataat ne, olet kävellyt laittomalle alueelle. Emme ole täällä kertomassa sinulle mitä tehdä, mutta sinun pitäisi tietää riskit, jotka liittyvät, jos aiot rikkoa lakia..

Kierovat kiellot

Tärkein syy torrent-verkkosivustojen tukkeutumiseen on torjua tekijänoikeusloukkauksia. Paikalliset verkot, kuten työpaikkasi tai koulu, usein estävät niitä, mutta myös Internet-palveluntarjoajat voivat tehdä sen. Isossa-Britanniassa ja muissa maissa tuomioistuimen määräykset pakottavat Internet-palveluntarjoajat siihen, mutta Internet-palveluntarjoajat voivat myös halutessaan tehdä sen varotoimenpiteenä vastaan ​​maan laajaa piratismia koskevaa lakia vastaan..

Jos yrität käyttää estettyä verkkosivustoa, saatat saada tervehdysviestin, joka muistuttaa sinua tekijänoikeusrikkomusten seuraamuksista. Rangaistukset eroavat maasta toiseen. Jotkut sulkevat silmänsä, kun taas toiset määräävät vankeusrangaistuksia ja rankkoja sakkoja. Lisätietoja maakohtaisista tiedoista on muiden romahtavien artikkeleidemme kautta.

Kiellot ja valvonta eivät kuitenkaan toimi. Suositut torrent-verkkosivustot, kuten The Pirate Bay ja Kickass Torrent, muuttavat verkkotunnuksiaan ajoittain hieman pysyäkseen elossa, joten on hyvä idea Google-sivuston nimen nimeämistä sen sijaan, että kirjoittaa sitä osoitepalkkiin. Lisäksi lohkojen ympärillä on helppo kiertää.

Kuinka avata Torrent-verkkosivustojen lukitus

Voit käyttää välityspalvelinta haluamasi torrent-sivuston estämiseen. Ne eivät ole luotettavia, eivätkä sisällä salausta, mikä jättäisi sinut haavoittuvaiseksi. Lue lisää VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-vertailusta.

Paras tapa torrent-verkkosivuston lukituksen poistamiseen on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. Se suojaa sinua tietoturvallasi ja IP-osoitteesi pysyy piilossa. Useimmilla on myös kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että online-toiminnoistasi ei tule tietoja. Voisit vain valita yhden parhaista VPN-luetteloistamme, mutta sinun on varmistettava, että se soveltuu torrentiaan.

Hyvän tietoturvan ja yksityisyyden lisäksi tarvitset kaapin. Se katkaisee yhteyden, jos se epäonnistuu, ja estää tietosi vuotamasta. Myös VPN: n on läpäistävä DNS-vuototestit.

Voit hyötyä sellaisesta, jolla on rajaton kaistaleveys ja hyvä nopeus hitaammille latauksille. On tärkeätä huomata, että kaikki VPN-arvostelujemme tarjoajat eivät salli vertaisverkko-liikennettä, koska se käyttää liian suurta kaistanleveyttä, joten sinun on varmistettava, että valitset. Säästämme vaivaa, olemme varmistaneet, että suosituksemme vastaavat yllä olevia ehtoja.

NordVPN

NordVPN on loistava valinta torrentia varten. Sillä on eräitä markkinoiden parhaimmista turvallisuuksista, ja se sisältää tapinkytkimen. Sillä on myös mukautettuja P2P-palvelimia turvallisuuden lisäämiseksi. Lisää siihen kaksois hop-palvelimet ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja näet miksi se on paras VPN torrentia varten.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on myös hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys, ja sitä voidaan käyttää useimmissa käyttöjärjestelmissä. Rahoitusikkuna on 30 päivää, joten sinulla on tarpeeksi aikaa varmistaa, että pidät siitä. Lue lisää palvelusta NordVPN-arvosteluamme.

ExpressVPN

Toinen hyvä valinta torrentia varten on ExpressVPN. Sillä on erinomainen turvallisuus, samoin kuin killswitch, eikä se pidä kirjaa verkkotoimintasi. Kaikkia sen palvelimia voidaan käyttää myös torrentia varten. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja se on yksi nopeimmista VPN: eistä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se tukee tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä ja on helppo käyttää, etenkin aloittelijoille. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten sinulla ei ole mitään menetettävää. Lue parempi ExpressVPN-arvostelu.

CyberGhost

Voit käyttää CyberGhostia myös torrentia varten, koska sillä on hyvä suojaus eikä se pidä lokit. Siinä on myös sisäänrakennettu automaattinen killswitch, joten sinun ei tarvitse huolehtia yhteydestä. Sen palvelinluettelossa on torrentti-profiili, joka näyttää vain P2P-yhteensopivat palvelimet. Siinä on myös rajaton kaistanleveys ja kohtuullinen nopeus.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen useimpiin laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin. Se on parhaiden VPN-joukkojemme joukossa useille laitteille, koska se mahdollistaa seitsemän yhdistämisen samanaikaisesti. Seitsemän päivän kokeiluversio on saatavana, mutta jos tarvitset enemmän aikaa, meillä on myös rahat takaisin -takuu. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

Torrentin vaarat

Maat torjuvat tekijänoikeusrikkomuksia verkkosivustojen tukien ja oikeudenkäyntien avulla. Jos aiot torrent tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä, sinun tulee tehdä se VPN-suojauksella.

Suurin osa torrentereista on ISP: n kiinni. Se näkee toimintasi, joten on helppo havaita, lataatko sisältöä laittomasti. Lisäksi EU: ssa Internet-palveluntarjoajien on säilytettävä käyttäjätiedot vähintään 10 viikkoa, ja valtion virastot voivat käyttää niitä.

On myös piratismin seurantaryhmiä, jotka seuraavat ladattua sisältöä. He voivat nähdä kuka lataa sen ja merkitä IP-osoitteensa. Saksan parhaalla VPN: llämme on esimerkki.

Riippumatta siitä, kuinka joudut kiinni, rikkomusilmoitukset ja oikeusjutut voidaan sitten lähettää. Käyttämällä VPN: ää peität todellisen henkilöllisyytesi ja vältät juridisia asioita.

On olemassa myös viruskuormitettujen torrenttien vaara. Ole varovainen valittaessa torrentia, jotta et tule tietoverkkorikollisuuden uhri. Lue kommentit niiden alla, koska monet käyttäjät lähettävät varoituksen, jos tiedosto on huono. Silti on hyvä idea asentaa myös kunnollinen virustorjunta.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua torrent-suosikkisivustojesi poistamisessa turvallisesti. Varmista, että VPN: llä on suuri turvallisuus, kaapinvaihto ja kunnollinen tietosuojakäytäntö. Sen tulee läpäistä DNS-vuototestit ja myös P2P-palvelimet. Lisäksi rajoittamaton kaistanleveys ja hyvät nopeudet ovat bonus.

Kaikki suosituksemme antavat sinulle tarvitsemasi, mutta NordVPN on paras valinta. Se on loistava monipuolinen palvelu ja merkitsee kaikki ruudut rentouttavaksi. 30 päivän hyvitysjaksolla saat paljon aikaa nähdä, pidätkö siitä.

Jos sinulla on ehdotuksia torrent-verkkosivustojen vapauttamiseen, ilmoita siitä meille kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me