Kuinka seurata valtaistuimien peliä vuonna 2020: Talvi on tullut

Lopun alku on täällä. Lähes kaksi vuotta on kulunut siitä, kun Starks ja Lannisters siunasivat viimeksi televisiokuvasi, ja nyt voit saada uuden korjauksen tulenhenkevästä fantasiamaailmasta draamalla kahdeksannessa vuodessa. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle kuinka seurata Game of Thronesin viimeistä kautta, jotta saat selville kuka päätyy rautavaltaistuimelle.


Vaikka ajatus siitä, että se olisi viimeinen kausi, voi antaa sinun itkeä turkiksissasi, ainakin sunnuntaiyösi täyttyy seuraavan parin kuukauden ajan. Game of Thrones on tuottanut järkyttäviä juoni, kuten Red Wedding. Nyt Night Kingin armeija on matkalla ja Westerosin tulevaisuus on vaarassa.

Emme voi syyttää sinua siitä, että haluat katsoa tämän upean tarinan lopputuloksen koukun tai kurkun avulla. Onneksi on monia tapoja katsoa HBO: n hittisarjan viimeistä kautta tarvitsematta laulaa jäätä ja tulta koskevaa laulua. Olemme sisällyttäneet yhdistelmän maksettuja ja ilmaisia ​​menetelmiä, vaikka jotkut kärjistävätkin lakiasteikot, ja niitä tulisi käyttää varoen.

Katso Game of Thrones Online

Game of Thrones HBO

On monia online-palveluita, joiden avulla voit katsella Game of Thronesia. Selvin on HBO-tilaaminen. Jos sinulla on kaapeli-liittymä, sinulla on pääsy HBO Go -toimintoon, joka on-the-go-ominaisuus. Voit käyttää myös HBO: n erillistä suoratoistopalvelua, HBO Now, jossa on usein ilmainen kokeiluversio kirjautumisen yhteydessä.

Jos olet Amazon Prime -jäsen, voit lisätä palveluun HBO-kanavatilauksen. Saatavilla on myös ilmainen seitsemän päivän kokeilu. Ihmisille, jotka haluavat käyttää palvelua Yhdysvaltojen ulkopuolelta, suosittelemme käyttämään yhtä parhaista VPN-puitteistamme Amazon Prime Video -valinnoille. Kaiken kaikkiaan se on melko hyvä palvelu ja sijoituksen arvoinen.

Hulu tarjoaa samanlaisen palvelun ja, kuten HBO: nkin kanssa, tarjolla on ilmainen kokeilu. Geoblokkien ansiosta HBO ja Hulu ovat saatavana vain Yhdysvalloissa. Voit kuitenkin käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa peittääksesi todellisen sijaintisi ja saadaksesi pääsyn. Parhaimmalla VPN nyt HBO Nyt ja parhaalla VPN artikkeleilla Hulu-artikkeleillamme on hyviä suosituksia.

Jos et halua käydä vaivaa valittaessa, suosittelemme ExpressVPN: tä. Sen avulla voit huijata sijaintiasi ja hyötyä sen rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja erinomaisesta turvallisuudesta. Se on myös markkinoiden nopein VPN. Nämä ominaisuudet yhdessä ovat siksi, että se on paras suoratoisto-VPN. Lue parempi ExpressVPN-arvostelu.

Katso valtaistuimien peliä ilmaiseksi

Game of Thrones Torrent

Jos taskussa on täynnä nukkaa, on ilo kuulla, että on tapoja suoratoistaa Game of Thrones ilmaiseksi. Nopea katsaus Putlockeriin oli lupaava. Muita ilmaisia ​​streaming-sivustoja on ympäri, mutta ole varovainen, koska riski saada virustartunta on korkea. On hyvä idea asentaa myös yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä.

Voisit myös mennä torrentireitille. Pikahaku Pirate Baysta osoitti, että oli saatavana jaksoja edellisiltä kausilta, sekä kahdeksan kautta. Aivan kuten ilmaisilla suoratoistosivustoilla, torrentiaan liittyy kuitenkin riskejä.

Tekijänoikeuksien alaisen materiaalin katseleminen tai lataaminen rikkoo lakia, olipa kyseessä sitten suoratoistosivusto tai torrentti. Emme ole täällä tuomitsemassa, mutta haluamme vain saada sinut tietoiseksi vaaroista. Lisäksi tiedostot ja streamit on usein naulattu haittaohjelmilla, joten suojaaminen itsellesi ennen hemmottelua on pakollinen.

Käyttämällä VPN-verkkoa pidät IP-osoitteesi piilossa snooppereilta ja suojaat tietoverkkorikollisuuksilta. NordVPN on tässä suhteessa loistava valinta. Sillä on erinomainen tietoturva, mukaan lukien killswitch ja mukautetut vertaispalvelimet. Ei ihme, että se on paras VPN torrentia varten. Lue lisää NordVPN-arvosteluistamme.

On myös hyvä idea varustaa itsesi parhaalla virustentorjuntaohjelmalla. Suosittelemme Bitdefenderiä, koska se toimii hyvin reaaliajassa. Jos virus kutsuisi itsensä juhlaan streamin kautta, Bitdefender suojaa laitettasi. Lue lisätietoja Bitdefender-arvosteluista.

Katso valtaistuimien peli Kodilla

Game of Thrones Kodi

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kodia. Jos et tunne sitä, se on periaatteessa avoimen lähdekoodin kotiteatteri. Voit suoratoistaa siitä, sekä tallentaa ja järjestää mediaa siinä. Se voidaan asentaa useimpiin alustoihin, ja voit räätälöidä sen mieltymystesi mukaan. Katso Kodi-oppaamme aloittaaksesi.

Kuten torrenting, myös Kodi itsessään ei ole laitonta (meidän Kodi-laki on yksityiskohtaisempi). Asennat arkistoja, joissa on lisäosia pääsyä sisältöön. Jotkut ovat virallisia ja laillisia, kun taas toiset, kuten yleissopimus, eivät ole. Viimeksi mainitun leirin kautta voit käyttää piratistisisältöä, kuten Game of Thrones. Parhaimmissa Kodi-lisäosaluetteloissamme on suosituksia.

Muista vain, että jos käytät Kodia Troonien pelin suoratoistoon, teet sen torrentin kautta. VPN: n käyttäminen henkilöllisyyden suojaamiseksi on välttämätöntä. Et voi voittaa ExpressVPN: ää, mutta myös CyberGhost tarjoaa vankan palvelun, kuten voit lukea CyberGhost-arvosteluesta. Voit myös tutustua Kodi Roundupin parhaaseen VPN: ään ja saada lisää vaihtoehtoja.

Lopulliset ajatukset

Kaikkien ennakointien jälkeen toivomme, että saat lohikäärmeesi ja draamasi korjauksen nyt, kun tiedät tapoja, joilla voit seurata Game of Thronesia verkossa. Voit valita helpomman, mutta kalliimman tavan ja kirjautua tunnettuun streaming-palveluun tai käyttää ilmaisia ​​suoratoistosivustoja, torrentia tai Kodi.

Jos valitset jälkimmäisen, varmista, että pidät turvassa yhden parhaista VPN-palveluistamme ja hyvän virustorjuntaohjelman kanssa. ExpressVPN ei ole vain huipputurvallisuuden tarjoaja, mutta se sisältää myös ominaisuuksia. Lisäksi se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla sitä ensin.

Kerro meille, voitko suositella toista tapaa seurata Game of Thronesia verkossa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map