Kuinka seurata urheilua FuboTV: n avulla vuonna 2020

Urheilupähkinöiden kannalta on välttämätöntä seurata viimeisimpiä tapahtumia. Ehkä olet jalkapallofani ja haluat katsoa Cristiano Ronaldon tekevän maalin Juventusille tai Lionel Messi repimään viimeisen puolustuslinjan läpi sijoittaaksesi pallon verkkoon. Ehkä jalkapallo ei ole ensimmäinen valintasi, ja haluat nähdä, että jenkit ryhtyvät Metsään. 


Mihin tahansa urheilutapahtumaan haluat virittää, on olemassa suuri mahdollisuus, että fuboTV lähettää sen. Tässä oppaassa kerromme sinulle kuinka seurata urheilua fuboTV: n avulla.

Tammikuussa 2015 julkaistu nimellä “fubo”, se aloitti elämänsä jalkapalloa virtauttavana palveluna ja siitä lähtien yritys on kasvanut. Vuonna 2017 se nimeksi muuttui fuboTV: ksi ja laajensi elävien urheilutapahtumien valikoimaa kattamaan MLS, MLB, NFL ja NBA, vain muutamia mainitakseni. Vaikka fuboTV on urheilukeskeinen palvelu, se myös suoratoistaa elokuvia, uutisia ja verkko-tv-sarjoja.

miten-to-watch-urheilu-with-fubotv-kanavilla

Palvelu on saatavana Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Espanjassa, ja vuoden 2018 lopulla fuboTV ilmoitti liiketoimintaansa kasvavan, ja sen tilaajamäärän odotetaan saavuttavan 250 000.

FuboTV investoi voimakkaasti omaan tekniikkaan, joka näytti tuolloin riskialtalta siirto, mutta se kannatti, kun tuli virtaamaan suuria tapahtumia. 

Esimerkiksi vuonna 2018, kun Hululla ja PlayStation Vuella oli ongelmia – kuten lyhyitä katkoksia – Super Bowlin suoratoistossa, fuboTV: n yleisö pääsi läpi koko pelin ilman yhtä häiriötä. Pelkästään sen on tehtävä siitä urheilun ystävien suosituin valinta.

Katso urheilua FuboTV: n avulla

FuboTV: llä on yli 100 kanavaa, joista yli 30 on urheilukanavia. Kaikki ne ovat saatavana myös vakiopaketin mukana, ja niihin kuuluvat kanavat, kuten Fox Sports 1 ja 2, beIN Sports ja NFL-verkko. Kaikkien näiden kanavien avulla sinun pitäisi pystyä löytämään etsimäsi peli.

miten-to-watch-urheilu-with-fubotv-urheilu

Nascar-kilpa, sekalaiset taistelulajit ja nyrkkeily ovat vain joitain fuboTV: n tarjoamista. Siinä on myös kattava esitys erityisistä live-tapahtumista, kuten Super Bowl ja UFC Main Fight -kortit. 

FuboTV: n erityispiirre on pilvi-DVR. Sen avulla voit tallentaa ja katsella missä ja milloin tahansa. Saatu tuntimäärä riippuu valitsemastasi paketista. Esimerkiksi Vakio-suunnitelmassa sinulle varataan 30 tuntia tallennettavaa tilaa. Jos päätät päivittää, kaikissa muissa paketeissa on 500 tuntia tallennettavaa tilaa.

Yhteensopivat laitteet FuboTV: lle

On paljon laitteita, joihin voit asentaa ja katsella fuboTV: tä. Jos Apple on ensimmäinen valinta, voit ladata sovelluksen iPhonesta, iPadista ja Apple TV: stä. Android-käyttäjille on myös sovellus, jonka voit ladata puhelimelta tai tablet-laitteelta.

miten-to-watch-urheilu-with-fubotv-laitteille

Katsotaanpa kuitenkin: suurempi on parempi ja mikään ei verrata suurta näyttöä, varsinkin kun on kyse urheilun katsomisesta. Oletetaan, että olet saanut pojat ympäri katsomaan peliä. No, et kaikki halua selailla pienen näytön ympärillä. Onneksi voit käyttää Google Chromecastia, Amazon Fire TV Stick tai Roku suoratoistaaksesi sen suoraan televisioon. 

Jos et jostain syystä halua käyttää sovellusta, voit suoratoistaa fuboTV: n suoraan selaimesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi fuboTV suosittelee Google Chromen käyttöä.

FuboTV-hinta

Verrattuna kilpailijoihin, fuboTV on kalliimpi. Se tarjoaa kuitenkin enemmän urheilosisältöä kuin mikään muu online-suoratoistopalvelu. Lisäksi siinä on Cloud DVR -tallennustila hintaan.

FuboTV: llä on neljä pakkausta, joista valita. Vakiopaketti on 54,99 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää 115 kanavaa, 30 tuntia Cloud DVR: tä ja mahdollisuuden katsella sitä kahdella näytöllä samanaikaisesti.

Seuraava on Family-paketti, joka tarjoaa taas 115 kanavaa, vaikka kanavat vaihtelevat ensimmäisestä paketista. Lisäksi saat 500 tuntia Cloud DVR -laitetta ja voit katsella sitä samanaikaisesti kolmella näytöllä. Tämän paketin hinta on 59,99 dollaria kuukaudessa. 

Kolmanneksi siellä on Family Deluxe -paketti. Se maksaa 64,99 dollaria kuukaudessa, ja mukana tulee 151 kanavaa, 500 tuntia Cloud DVR: tä ja taas mahdollisuus katsella kolmea näyttöä samanaikaisesti. Bonuksena saat fubo Extra, joka sisältää 35 viihdekanavaa.

Viimeinen on Ultra-paketti, joka maksaa 79,99 dollaria kuukaudessa, vaikka niiden tarjous on tällä hetkellä 74,99 dollaria kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Tämän paketin avulla saat 184 kanavaa, 500 tuntia Cloud DVR: tä ja kolme samanaikaista näyttöä. 

Saat myös fubo Extra: n 35 viihdekanavaa ja Showtime-kanavan, joka sisältää yhdeksän tilattavaa kanavaa. Lisäksi saat Sports Plus -sarjan, jolla on 24 korkeaenergistä kanavaa.

miten-to-watch-urheilu-with-fubotv-paketteja

Kaikki televisiopaketit – vakio-oikealta Ultra-ohjelmiin – osoittavat yli 130 tapahtumaa 4K: ssa. Jos et ole vieläkään vakuuttunut, fuboTV tarjoaa ilmaisen seitsemän päivän kokeiluversion, joten voit käyttää sen sisältöä ja kokeilla sitä ennen ostamista..

FuboTV Geoblocks

Vaikka fuboTV: llä on palveluita saatavana Kanadassa ja Espanjassa, suurin osa ohjelmoinnista on saatavana vain Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinut lyödään geoblokeilla, mutta voit silti katsella fuboTV: tä virtuaalisen yksityisen verkon avulla. 

VPN auttaa sinua saamaan Yhdysvaltain IP-osoitteen, jotta fuboTV: n (ja muiden streaming-palveluiden) näyttäminen on kuin olet fyysisesti maassa. 

Myös VPN: n käytöllä on monia muita etuja, ja suosittelemme ExpressVPN-palvelua mahtavaan monipuoliseen palveluun. Se saa sinut helposti yhteyteen palvelimeen Yhdysvalloissa, ja se on paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN nopean nopeuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden ansiosta. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai anna sille 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lopulliset ajatukset

Koska valittavana on niin monta suoratoistosivustoa, voi olla vaikea löytää sinulle parhaiten sopivaa. Jos olet osavaltioissa ja etsit johtojen katkaisupalvelua, jolla on urheilureuna, fuboTV: n on oltava haastaja.

FuboTV: llä on kuitenkin joitain haittapuolia. Ensinnäkin se on kalliimpi kuin kilpailijansa, ja vaikka sanotaan tarjoavan 4K-sisältöä, se rajoittuu enimmäkseen urheilutapahtumiin. Muut virrat ovat huonompaa laatua, kuten 720p.

Lisäksi fuboTV: llä ei ole oikeutta näyttää mitään ESPN-urheilusisältöä. Vaikka tämä ei ehkä ole ongelma joillekin, jos haluat katsella maanantaina illalla olevaa jalkapalloa, sinun on käytettävä vaihtoehtoista tapaa katsoa sitä.

Jos sinulla on kokemusta fuboTV: n käytöstä tai olemme menettäneet mitään, kerro siitä meille kommenttiosassa. Katso myös muita viihdeartikkeleitamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map