Kuinka seurata Riverdale Online: ta vuonna 2020: Catching with Gang

Riverdalen kaupungissa asiat eivät ole kunnossa, edes Archie Andrewsin jengiä vaivaavan teini-draaman ulkopuolella. Riverdale on katsomisen arvoinen (jos luet tarpeeksi viittauksia menneisiin aikoihin ja neonvaloihin, jotta jopa Stranger Things punastuisi) (katso ohjeet Stranger Things -oppaan katsomiseen). Tässä lyhyessä opetusohjelmassa aiomme näyttää kuinka.


Esitystä voi suoratoistaa muutamalla tapaa, joista osa on laillista ja osa ei. Näyttelyn löytäminen verkostaan, The CW Network, voi usein aiheuttaa enemmän ongelmia kuin sen arvoinen, etenkin kuinka suosittu johtojen leikkaus on. Jos haluat raaputtaa lukion draamaa kutinaa, lue oppiaksesi seuraamaan Riverdalea. 

Katso Riverdale Online

Kuten mainittiin, Riverdale lentää CW-verkossa, joka onneksi on helpommin saavutettavissa kuin jotkut verkot tavallisella kaapelilla. Voit suoratoistaa kokonaisia ​​jaksoja CW Network -verkkosivustolla tai älytelevisio-sovelluksensa kautta ilmaiseksi, ja mainokset sijoitetaan jokaiseen jaksoon. Se on vain jos olet Yhdysvalloissa. 

Riverdale-CW

Jakelugeoblokkien takia CW-verkko lentää vain Yhdysvalloissa, joten jos olet mantereen 48 ulkopuolella, sinulla on ongelmia, ellet käytä virtuaalista yksityistä verkkoa. Jos et tiedä, VPN voi saada sinut näyttämään kuin olisit jossain muualla verkossa, ohittamalla vain Yhdysvaltojen rajoitukset, joita CW-verkostolla on. 

Mikään VPN ei kuitenkaan toimi. Monet käsittelevät suoratoistoalustoja huonosti – lue esimerkki ProtonVPN-arvosteluista – joten haluat varustaa vankalla esiintyjällä. Paras suoratoisto-opas VPN on hyvä paikka aloittaa, mutta voit myös ohittaa hooplan ja kirjautua tilille myös ExpressVPN: ssä (lue ExpressVPN-arvostelu). 

Lisäksi Netflix virtauttaa Riverdalea. Kaikki vuodenajat, joita ei tällä hetkellä lennetä CW-verkossa, ovat katseltavissa, ja uudet vuodenajat lisätään pian niiden suorittamisen jälkeen suorassa televisiossa. Geoblokit ovat kuitenkin edelleen voimassa, joten lue parhaamme Netflix-VPN ja kuinka voittaa Netflix VPN -kiellon oppaat valmistautuaksesi siihen.

Katso Riverdale ilmaiseksi

Voit katsella Riverdalea ilmaiseksi CW-verkossa, mutta jos et halua käsitellä mainoksia, voit suoratoistaa sen ilmaiseksi myös muualle. Epäilemme, että suoratoistoisia verkkosivustoja on melko vähän, mutta katsellen ympärillemme löysimme kaikki vuodenajat Couchtunerista ja Europixistä. Toisin sanoen, jos mainosten kiertäminen on mitä olet seurannut, kyseiset verkkosivustot aiheuttavat ongelmia.

Riverdale-couchtuner

Ne eivät ole tunnettuja ponnahdusikkunoista, joten varmista, että olet varustettu yhdellä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä, ennen kuin käynnistät virran. Selain, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto, ei ole myöskään huono idea, kuten Opera (lue Opera-arvostelu). 

Toinen kysymys on tietoverkkorikollisuus. Jos suoratoistosivusto ei voi ansaita rahaa pommittaa sinua mainoksilla, se tekee sen lähettämällä haittaohjelmia verkkoketjusta. Paras viruksentorjuntaohjelmisto-oppaamme varmistaa, että olet suojattu kaikilla rintamilla, mutta jos haluat säästää rahaa, voit myös selviytyä parhaasta ilmaisesta virustentorjuntaohjelmistomme. 

Katso Riverdale Kodista

Jos viallisten ja mainostettujen verkkosivustojen käsitteleminen ei kuulosta suotavalta, voit suoratoistaa Kodissa. Kuten voit lukea Kodi-oppaastamme, se on avoimen lähdekoodin mediakeskuksen käyttöliittymä, jota voidaan laajentaa lisäosilla. Jotkut näistä lisäosista sallivat onneksi siirtää streamit (lue muutama esimerkki parhaista Kodi-lisäosaoppaista). 

Riverdale-Kodi

Löysimme kaikkina vuodenaikoina suoratoistoa Poseidon-lisäosassa, mutta myös muilla on suoratoisto. Nämä lisäosat toimivat vetämällä virroja verkkosivustoilta, kuten Couchtuner ja Europix, ja antamalla sinun valita, mitä haluat katsoa. Sisällön isännöinnin sijaan he vain hankaavat muita verkkosivustoja.

Tämän vuoksi sovelletaan samoja sääntöjä. Haluat virustentorjuntaohjelman valmiina. Ponnahdusikkunat ovat kuitenkin vähemmän tärkeitä. Vielä tärkeämpää tässä on VPN: n käyttö. Näiden virtojen vetäminen ei ole laillista – lue lisää Kodin laillisesta oppaastamme – niin IP-osoitteesi ja henkilöllisyytesi suojaaminen on tärkeää. 

Kodi-oppaan paras VPN-tietomme johtaa sinut oikealle tielle. Ei ole yllättävää, että myös ExpressVPN laski kyseisen luettelon, koska se oli todennäköisesti paras VPN yleensä, mutta myös CyberGhost ei ole huono vaihtoehto. Kuten voit lukea CyberGhost-katsauksestamme, sillä on pitkä luettelo palvelimista, jotka on rakennettu suoratoistoa varten. 

Riverdale Torrents

Jos et ole kiinnostunut suoratoistosta, voit ladata Riverdalen paikallisesti ja katsella sitä ilman huolenpitoa internetin nopeudesta. CW-verkko ei salli jaksojen lataamista, mutta voit silti käyttää niitä torrentin avulla. Jos et tiedä, torrentin avulla voit ottaa pieniä tiedostobittejä useista koneista ja koota ne tietokoneellesi. 

Riverdale-torrent

Vaikka torjunta on suurimmaksi osaksi mennyt tekijänoikeusrikkomusten piiriin, on edelleen kysyttävää, onko torrentit laittomia. Kuten melkein kaikilla muilla tavoilla seurata Riverdalea, haluat VPN: n, jotta voit pysyä nimettömänä torrentin aikana. Lue suosituksistamme paras VPN-torrent-opas. 

ExpressVPN toimii hyvin torrentina, mutta pidämme enemmän NordVPN: stä, josta voit oppia NordVPN-arvosteluamme. Ympäristöstä katsottuna löysimme Riverdalen The Pirate Bayltä ja LimeTorrentsista. Halutulla vaihtoehtoisella torrentisivustolla tulisi olla myös jaksoja saatavana. 

VPN: n lisäksi virustorjunta on tärkeä, koska olet lataamassa tiedostoa koneellesi. Suojaisimmalla virustentorjuntaohjelmistollamme voi saada sinut asennettavaksi, mutta suosittelemme Bitdefender Antivirus -sovellusta kaiken muun edelle. Kuten voit lukea Bitdefender Antivirus -katsauksestamme, se tarjoaa poikkeuksellisen suojauksen ja pitkän luettelon ominaisuuksista käynnistystä varten. 

Lopulliset ajatukset

Riverdale on katsomisen arvoinen, huolimatta joistakin sen korkeista lukion shenaniganista. Onneksi se on helppo löytää The CW Network, Netflix, torrenting, Kodi ja online streaming -alustojen välillä. Varmista vain, että olet varustettu VPN: llä ja virustorjuntaohjelmilla, ennen kuin pääset Riverdalen syvyyteen. 

Katso myös streaming-arkistomme. Sieltä löydät kappaleita aivan kuten tämä, joten voit hieroa, kunnes sydämesi on tyytyväinen. Äskettäin julkaissimme The Shieldin ja Bleachin katselemisen, joten katsele niitä. 

Kuinka aiot seurata Riverdalea? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Riverdale UKK

Mistä Riverdale kertoo?

Riverdale on innoittanut Archie-sarjakuvia. Vaikka se ei ota tarinoita sarjakuvista, suurin osa hahmoista on siellä. Tarinat vaihtuvat vuodenajasta toiseen, mutta Riverdale keskittyy enimmäkseen rikokseen teini-ikäisten ystäväryhmän kotikaupungissa. 

Missä Riverdale on kuvattu?

Suurin osa Riverdale-elokuvista tapahtuu Vancouverissa, British Columbia, Kanada. Ikoninen avauskuva, joka osoittaa kaupungin, otettiin kuitenkin Harbor Springsissä, Michiganissa.

Mikä kanava on Riverdale On?

Riverdale lentää CW-verkossa, mutta se virtaa myös Netflixissä. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map