Kuinka seurata pidätettyä kehitystä vuonna 2020: pysyminen vakojen kanssa

Arrested Development on uskomattoman hauska show, joka on täynnä ääriä kuivilla huomautuksilla, tupla-vitsitoimituksilla ja ylimpillä hahmoilla. Ohjelma, jonka on luonut Mitchell Hurwitz ja kerronnut (erittäin sarkastisesti) Ron Howard, seuraa varakkaata perhettä, jonka jäsenet ovat kaikki hilpeästi kosketuksissa todelliseen maailmaan. Opi kuinka seurata pidätettyä kehitystä ja opi miksi banaanitelineessä on aina rahaa.


Näyttelyn alussa Bluth-perhe kamppailee sen jälkeen, kun klaanin patriarkka George Sr. on vangittuna joidenkin moraalisesti ja oikeudellisesti kyseenalaisten liiketoimien seurauksena. Sisään Michael Bluth – George Sr: n keskipoika, pelataan Jason Batemanin kanssa -, jonka on yritettävä pitää perheyritys pinnalla, huolimatta muun perheensä hulluista anticsista.

Michaeliin liittyminen on hänen alkoholisti ja usein julma äitinsä, Lucille; hänen kaksi ikuisesti epäkypsää veljeään, Gob ja Buster; hänen sisarensa, Lindsay, hänen aviomiehensä Tobias (itse tunnistettu “koskaan alaston”) ja heidän tyttärensä Maeby; ja lopulta Michaelin poika, George Michael.

Huolimatta siitä, että näyttely sai heti kriitikot, näyttely sai huonot arvosanat, ja se peruttiin sen kolmannen kauden jälkeen vuonna 2006. Netflix osti lopulta näyttelyn, ja – pitkien hiatusten takia näyttelijöiden kiireisistä aikatauluista tuotti neljännen ja viidennen kauden esitys.

Kuinka seurata pidätettyä kehitystä verkossa

Koska Netflix otti näytöksen, voit katsella kaikkia viittä Arrested Development -kautta streaming-alustalla. Koska tietyissä maissa muilla verkostoilla on edelleen jakeluoikeudet aikaisempien kausien ajan, show ei ole käytettävissä kaikkialla, toisin kuin useimmat Netflixin suoraan omistamat ohjelmat.

Netflix

Voit seurata pidätettyä kehitystä Netflixissä vain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Portugalissa, Espanjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sekä Pohjoismaiden ja Latinalaisen Amerikan alueilla. Jos et ole missään näistä paikoista, voit tutustua oppaaseemme Netflixin parhaasta VPN: stä ohittaa Netflixin VPN-kielto.

Koska Netflix-liittymämaksut vaihtelevat alueittain, tarkka hinta riippuu siitä, mistä maasta rekisteröidyt maksutapasi ovat – mutta se on 5–10 dollaria kuukaudessa suoratoistoa.

Hulu

Voit myös katsella kolme ensimmäistä vuodenaikaa Hulussa. Koska alusta on kuitenkin saatavana vain yhdysvaltalaisille asiakkaille, joudut hankkimaan itsellesi Yhdysvaltain IP-osoitteen katsomaanksesi Arrested Development -tapahtumaa siellä. Hulu on kuitenkin erittäin hyvä estämään käyttäjiä, jotka muodostavat yhteyden VPN: n kautta, joten suosittelemme lukemaan artikkelin Hulun parhaasta VPN: stä ennen aloittamista. Hulu-tilaus maksaa sinulle 5,99 dollaria kuukaudessa.

AmazonPrime

Voit myös ostaa Arrested Development -sovelluksen Amazon Prime Video -palvelusta, jossa jokainen kausi maksaa 19,99 dollaria (lukuun ottamatta kauden ensimmäistä, joka on vain 9,99 dollaria) tai voit ostaa yksittäisiä jaksoja 2,99 dollaria. Jos et ole koskaan käyttänyt palvelua aikaisemmin, siirry oppaaseemme kuinka katsella Amazon Prime Videoa.

Kuinka seurata pidätettyä kehitystä ilmaiseksi

On mahdollista katsella pidätettyä kehitystä verkossa ilmaiseksi. Löysimme kaikki vuodenajat saatavana sekä Couchtunerista että PutLockerista, vaikka tietyt jaksolinkit eivät toimineet edellisessä. Sinun tulisi pitää mielessä, että nämä virrat ovat kuitenkin laittomia, ja sivustot ovat uskomattoman luonnollisia.

Putlocker

Niiden epäilyttävän luonteen vuoksi, jos aiot käyttää näitä sivustoja seuraamaan pidätettyä kehitystä, on syytä ryhtyä erityisiin varotoimenpiteisiin. Heidän ensisijainen tulolähteensä on ärsyttävien ja usein haitallisten ponnahdusikkunoiden kautta, joten hanki itsesi yhdellä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistämme ennen kuin aloitat katselun.

Yhteyden muodostaminen VPN: n kautta on myös hyvä idea, etenkin kun otetaan huomioon tällaisten suoratoistosivustojen käytön laillisuus, joten tutustu parhaiden VPN-luetteloomme, jotta voit suojata itsesi ja henkilöllisyytesi riittävästi ennen kuin aloitat katselun.

Couchtuner

Tärkeintä on kuitenkin vankka virustentorjuntaohjelma, koska sekä Couchtuner että PutLocker ovat täynnä erilaisia ​​haittaohjelmia ja muuta haitallista sisältöä, joka voi saastuttaa tietokoneesi. Jos sinulla ei ole virustorjuntaohjelmaa ja mietit, mistä aloittaa, paras viruksentorjuntaohjelmisto-oppaamme antaa sinulle ideoita.

Kuinka seurata pidätettyä kehitystä Kodilla

Toinen vaihtoehto pidätetyn kehityksen suoratoistolle verkossa on Kodi. Haimme näytölle pikahaun ja löysimme sen saatavana sekä Poseidon- että Incursion-lisäosista Kodilin arkiston kautta. Jos et tunne Kodia tai tarvitset apua sen perustamiseen, meillä on Kodi-opas, joka auttaa sinua aloittamisessa.

poseidon

Pidätetyn kehityksen seuraaminen Kodilla on kuitenkin yhtä laitonta kuin muiden yllä olevien ilmaisten suoratoistovaihtoehtojen käyttö. Tästä syystä suosittelemme edelleen VPN: n käyttöä, joten tutustu ennen katselun aloittamista luetteloomme parhaimmista Kodi-VPN-luetteloista. Kodille oikeiden repojen lataaminen ja asentaminen voi myös olla melko monimutkaista, joten meillä on luettelo parhaista Kodi-repoista, jotka yksinkertaistavat prosessia sinulle.

Pidätettiin kehitystorneja

Ei ole yllättävää niin suositusta näyttelystä, että löydät Arrested Development -sivuston useista torrent-sivustoista. Kuitenkin, kuten ilmaisten suoratoistovaihtoehtojen kanssa, torrentit ovat laittomia, kun käytät niitä tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamiseen, joten suojaudu itsesi käyttämällä yhtä parhaista torrentin VPN-soluista, joissa NordVPN on listan kärjessä..

torrentit

Kuten aina torrentin yhteydessä, etsi luotettavia lähettäjiä ja torrentteja kommentteilla, joilla varmistetaan niiden aitous ja laatu ennen minkään lataamista, koska torrent-sivustot ovat usein virusten ja väärennösten miinankenttä.

Lopulliset ajatukset

Pidätetty kehitys on yksi viime vuosien suurimmista TV-komediaista, ja siellä on enemmän kuin tarpeeksi tapoja katsella sitä, niin ilmaiseksi kuin maksullisissa suoratoistopalveluissa..

Mitä ajattelet pidätetystä kehityksestä? Rakastatko Bluth-perheen out-of-touch anticsia vai onko show yksinkertaisesti liian absurdi tai kuiva makuusi varten? Lisäksi mitä mieltä olet tässä artikkelissa esitetyistä suoratoisto- ja latausvaihtoehdoista? Ovatko he kaikki siellä vai kaipaisimme yhtään? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map