Kuinka seurata kilpiä verkossa vuonna 2020: Se tulee olemaan pitkä yö

Shield on fantastinen tarinankerronta, joka seuraa ryhmää korruptoituneita poliiseja Los Angelesissa 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen aikana. Se esitettiin vuosina 2002-2008, joten The Wire varjoitti sen, joten siitä ei tullut yhtä suurta hittiä kuin sen olisi pitänyt olla. Tämä opas The Shieldin katselemisesta asettaa sinut kuitenkin oikealle tielle kokeaksesi sen.

The Shield on ytimessä menettely, joka seuraa Ladon poliisia, poliisin alueella Farmingtonissa, kuvitteellisessa LA-alueella. Keskitytään Vic Mackeyn ja hänen kolmeen käsiinsä, jotka muodostavat epätavallisen lakkojoukkueen, joka seuraa rikollisuutta omalla tavallaan. Heidän erityisen asemansa ansiosta he uskovat olevansa lain yläpuolella, aiheuttaen heille likaisuuden, se on uskomuksen vastaista.

Mikä tekee tilanteesta niin kiehtovan ja erottaa The Shieldin miljoonasta muusta poliisiesityksestä, on se, että päähenkilön lisäksi ei myöskään konna, hän on myös syvästi sympaattinen ja miellyttävä. Se ei ole mikään pieni osa Michael Chiklisin fantastisen esityksen takia. Hän on juurtunut Viciin ja muihin, vaikka he tekisivät raa’ita rikoksia.

Lisää tähän kireästi käsiteltyyn tarinaan, joissa on aneeminen nörtti, joka muuttuu pääkyselyksi, ikäväisesti kunnianhimoiseksi poliisin kapteeniksi, sekä Forest Whitakerin ja Glenn Closein kauden mittaiset esiintymiset, ja saat seitsemän vuodenaikaa televisiota, joka pitää sinut näytössä istuimen reuna. Katsotaanpa, missä The Shield katsellaan verkossa.

Katso Shield Online

Toisin kuin joissain ikonisissa ohjelmissa, kuten Doctor Who, sinulla on useita vaihtoehtoja The Shieldin lailliseen katsomiseen verkossa. Se esitettiin alun perin FX: ssä, joten löydät kaikki seitsemän vuodenaikaa FX +: sta, verkon suoratoistopalvelusta. Se maksaa vain 6 dollaria kuukaudessa ja saat ilmaisen seitsemän päivän kokeilujakson. 

The-Shield-FX

Kuten monet Yhdysvaltoihin perustuvat palvelut, se on kuitenkin saatavana vain Yhdysvaltojen asukkaille, mikä tarkoittaa, että tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon huijataksesi sijaintiasi. VPN reitittää Internet-yhteytesi suojatun palvelimen kautta. Sen avulla ei vain voida teeskennellä olevansa palvelimen sijaintia, vaan myös salata yhteys ja piilottaa läsnäolosi Internetissä.

Ne ovat hieno tekniikka, ja nopea katseleminen osoittaa, että paras paras VPN, ExpressVPN, toimii hienosti FX +: n kanssa, joten suosittelemme antamaan sille pyörähdyksen. Siihen kuuluu 30 päivän hyvityskäytäntö, jos et ole tyytyväinen siihen.

Toisin sanoen, jos et ole kiinnostunut käyttämään rahaa, koska sinulla on jo riittävästi suoratoistotilauksia, sinulla on myös muita vaihtoehtoja. Shield on myös Amazon Prime Video -sovelluksessa, mutta suosittelemme pariliitoksen yhdistämistä yhden parhaimpiin VPN: iin Amazon Prime Video -valinnoille, ellet halua, että tietosi ovat Bezoksen tiedonkeruujätteiden peitossa.

Kolmas vaihtoehto on katsella The Shield on Hulu, joka, kuten FX +, on saatavana vain Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat pääsyn Hulun suureen suoratoistokirjastoon, tutustu parhaaseen Hulu-valinnan VPN-verkkoon saadaksesi pääsyn.

Netflixillä ei ole oikeuksia The Shieldiin kaikkialla maailmassa, joten et ole onnekas, jos olet palvelun kova fani. Voit harkita sen sijaan koomisempaa kierrosta poliisit-n-ryöstäjät-genreissä ja tutustua oppaaseemme kuinka seurata Brooklyn Nine-Nine

Katso Shield Online ilmaiseksi

Jos et kuitenkaan halua maksaa katsella ohjelmia, voit aina mennä laitonta reittiä. Teille on avoinna useita vaihtoehtoja, joista helpoin on verkkosivustojen suoratoisto. Tarkastelimme joitain näistä verkkosivustoista ja havaitsimme, että kirjoittamisen aikana vain Putlocker tarjosi ilmaiseksi The Shield -virtoja. Kaikki linkit, jotka löysimme muilta verkkosivustoilta, olivat kuolleita.

The-Shield-Putlocker

Kuten mainitsimme artikkelissamme Outlanderin katselusta, minkä tahansa Putlocker-videon katseleminen sisältää navigoinnin tiesi pop-up-mainosten miinakentän läpi, joista monissa on joitain kuvauksen haittaohjelmia. Jos aiot käyttää verkkosivustoa, asenna yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ja paras virustentorjuntaohjelmisto tai huonoja asioita tapahtuu tietokoneellesi.

Katso Shield ja Kodi

Kuten laiton suoratoisto, myös The Shield on vaikea löytää Kodista. Pikakatsaus osoittaa, että vain Poseidon, joka löytyy yhdestä parhaista Kodi-säilytyslaitoksista, Kodil, kuljettaa sitä tällä hetkellä..

the-Shield-Kodi

Jos luet tätä eikä sinulla ole aavistustakaan, mikä Kodi on, mutta olet kiinnostunut, tutustu Kodi-oppaaseemme aloittaaksesi sen. Koska Kodin käyttö ei ole aivan laillista, kannattaa myös katsoa Kodi-artikkelin parhainta VPN-artikkeliamme selvittääksesi kuinka suojautua pilaantuneilta sakkoilta piraattisen sisällön katselusta.

Shield-torrentit

Viimeinen vaihtoehto, jonka voimme antaa sinulle, on vain torrent The Shield. Se on suunnilleen yhtä laitonta kuin Kodin tai Putlockerin käyttö, mutta ongelmana on, että sen tekeminen on helppoa. Suosittelemme käyttämään yhtä parhaista VPN-verkoistamme torrentia varten, jos siirryt torjuntatielle tai kohdat tiukat sakot ja ehkä jopa vankila-aika.

The-Shield-torrent

Torrentisoivien verkkosivustojen isoisällä The Pirate Bayllä – tai tässä tapauksessa sen peilillä – on paljon vaihtoehtoja, mutta massiiviset tiedostot kaikilla seitsemällä vuodenajalla näyttävät parhaimmilta. Nopea katsaus vaihtoehtoisten torrent-verkkosivustojen ympärille osoittaa, että siellä ei myöskään ole pulaa The Shield -voimista.

Lopulliset ajatukset

Shield on uraauurtava show, joka on ehdottoman välttämätön kaikille, jotka pitävät hyvästä tarinasta. Vaikka siinä onkin sinisellä poikaa tekevä työnsä pinnalla, se on upea tutkimus hyvistä ja pahoista sekä toisinaan myös ihmisen tilasta. Toivottavasti yksi yllä mainituista tavoista auttaa sinua katsomaan sitä.

Mitä mieltä olet Shieldista? Rakastatko tai vihaan sitä? Onko sinulla vinkkejä asioista, jotka mielestäsi olemme unohtaneet? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me