Kuinka seurata Evangelionia vuonna 2020, kaksikymmentä vuotta myöhemmin

Kun Neon Genesis Evangelionin viimeinen jakso esitettiin vuonna 1996, japanilainen yleisö oli vihainen. Katseltuaan sarjaa, joka nosti animea ajattelevalle tasolle, päättyminen tuntui pettymykseltä. Ei vain heidän suosikki näyttely, mutta finaali ei onnistunut tyydyttämään. Historia suhtautuu silti Evangelioniin suotuisasti, ja kriitikot kutsuvat sitä japanilaisen animaation vesipisteeksi.


Netflix on ilmoittanut lisäävänsä Evangelionin kirjastoon ensi vuonna, mutta huhtikuu on vielä kaukana. Niiden, jotka haluavat nähdä Shinjin, Rein ja Asukan taisteluenkeleitä apokalyptisessä Tokiossa, on parempi etsiä vaihtoehtoja verkosta, ainakin toistaiseksi. DVD-levyt ja Blu-Ray eivät myöskään ole vaihtoehto, koska oikeudet ovat rajoitettuja Japanin ulkopuolella.

Olitpa tulokas, joka haluaa katsoa maamerkin japanilaiseen animaatioon, tai anime-fani, joka haluaa nähdä, mistä kaikki hype on kyse, teimme raskaan nostamisen löytääksemme missä voit katsella ohjelmaa. 90-luvun lopun alkuperäinen sarja on paras paikka aloittaa. Näytämme sinulle kuinka seurata Evangelionia ilmaisilla suoratoistosivustoilla, maksullisissa palveluissa VPN: n kautta ja jopa Kodi-lisäosissa. 

Olemme tehneet niin myös muiden maamerkkien kanssa; katso kappaleita siitä, kuinka seurata valtaistuimien peliä ja kuinka katsoa House of Cards -esimerkkejä. Jos anime ei ole sinun juttusi ja haluat mieluummin tavallista Netflixiä, tutustu parhaimpiin Netflix-hakkereihimme.

Katso Evangelion ilmaiseksi

Välitön ja käyttäjäystävällinen tapa seurata Evangelionia on ilmaisen suoratoiston kautta. Korkealaatuisten jaksojen käyttäminen englanninkielisillä kopioilla tai tekstityksillä on helppoa, joten katselun aloittaminen vie vähän aikaa tai asennuksen aloittaminen. Sivustoilla, joilla he ovat, on omat haasteensa, koska heitä usein täytetään ponnahdusikkunoilla, jotka sisältävät haittaohjelmia, mutta on olemassa tapoja navigoida turvallisesti.

Ensimmäinen puolustuslinjasi on yksi parhaimmista ponnahdusikkunoiden estäjistä. Ne auttavat vähentämään häirintää ja estävät haittaohjelmia tunkeutumasta järjestelmään. Toinen lisättävä turvallisuuskerros on virustorjuntaohjelmisto. Tutustu virustentorjunta-arvosteluihimme aloittaaksesi. Olemme tarkistaneet eräitä markkinoiden parhaimmista ja uskomme, että meillä on kahva, joka on parasta virustorjuntaratkaisua.

Sivustolle siirtyminen ponnahdusikkunoiden kanssa vaarantaa yksityisyytesi. Kun avaat sivun, et vain vastaanota tietoja, vaan lähetät myös sen. Siitä ei voida kiertää, ellet halua lopettaa Internetin käyttöä; tutustu verkko tietosuojaoppaaseemme saadaksesi lisätietoja tästä.

Koska verkkoon pääsy ei todennäköisesti enää ole sinulle vaihtoehtoa, harkitse selaamista virtuaalisen yksityisen verkon avulla, joka salaa tietosi. Tämä tarkoittaa, että tietosi pysyvät turvassa, kun käytät näitä ilmaisia ​​suoratoisto-verkkosivustoja. Laajat VPN-arvostelut ja vertailumme auttavat sinua valitsemaan yhden ja pääsemään toimintaan.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, olemme löytäneet kaksi verkkosivustoa, jotka tarjoavat koko Evangelion-sarjan ja siihen liittyvien elokuvien Kuolema ja uudestisyntyminen sekä Evankelionin loppu.

Image-1-AnimeHeaven

WatchDub esittelee koko englanniksi kopioidun sarjan ja elokuvat. Jos haluat katsoa alkuperäisen japanilaisen äänen ja englanninkielisen tekstityksen avulla, AnimeHeaven tarjoaa korkealaatuiset versiot kaikista 26 jaksosta ja elokuvilla, joilla on tämä vaihtoehto. 

Katso Evangelion Kodista

Jos et ole kuullut Kodista ja kuinka se voi parantaa kodin katselukokemusta, meillä on Kodi-opas, joka auttaa sinua nopeutta. Se on kattava mediakeskus, josta voit ladata avoimen lähdekoodin sovelluksia ja palveluita yhtenäisessä hallintapaneelissa.

Monien Kodi-laajennusten joukossa on KissAnime, lisäosa, joka ei tarjoa vain Evangelionia, vaan satoja muita anime-ohjelmia ja elokuvia. Siinä on kaikki 26 alkuperäisen sarjan jaksoa ja kaksi jatko-elokuvaa tekstitetyssä ja kopioidussa versiossa.

Kuva-3-KissAnime

Muistutuksena: kehotamme käyttäjiä noudattamaan tekijänoikeuslakia, kun he käyttävät kolmansien osapuolien laajennuksia Kodissa. Yhtiö ei ole vastuussa lisäosien tukemisesta tai avuksi mahdollisissa ongelmissa. Meillä on artikkeli Kodin käytöstä ja lisäosien asentamisesta, jos tarvitset apua.

Harkitse VPN: n lisäämistä asetuksiin, jotta voit poistaa ISP-lohkoja ja saada pääsyn Kodi-lisäosiin. Tutustu ehdotukseemme Kodin parhaan VPN-vertailun vertailuun.

Muut menetelmät

Koska oikeudet Evangelioniin ovat päättyneet useille jakelijoille Japanin ulkopuolella, sitä ei ole helppo löytää. Tämä tarkoittaa, että suurilla suoratoistoympäristöillä, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime Video, ei ole sitä. Jopa animeen suunnattuja palveluita, kuten Funimation, Crunchyroll ja VRV, ovat lyhyet.

Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty, jos haluat maksaa ja katsoa sitä luotettavassa suoratoistopalvelussa. Amazon Japanilla on kaikki 26 alkuperäisen sarjan jaksoa, vaikka on epäselvää, ovatko englanninkieliset tekstitykset vaihtoehto. Päästäksesi sisältöön Japanin ulkopuolisilta alueilta tarvitset yhden parhaista VPN-sovituksista suoratoistoa varten, vaikkakin parhaiten Netflixin paras VPN tekee. Valintamme parhaasta Japanin VPN: stä on myös hyvä käydä täällä.

Kuva-4-Amazon-Japani

Jos mikään vaihtoehdoista, joista olemme keskustelleet, eivät toimi, sinulla on yksi viimeinen keino: torrentit. Tee haku Pirate Baystä tai jostakin sen vaihtoehtoisesta verkkosivustosta, mutta varmista itsesi varustamaan yksi parhaista VPN-torrentista luettelostamme ennen kuin lataat mitään.

Lopulliset ajatukset

Evangelionin seuraaminen on kuin ohitusriitti. Monet kutsuvat sitä mestariteokseksi, kun taas jotkut pitävät sitä yliarvioituna. Sen vaikutus, kuten LCL-neste Eva-yksiköiden sisällä, on levinnyt nykyaikaiseen animeen. Vaikka jokainen animefiili voi kertoa mielipiteensä ohjelmasta, harvat voivat näyttää, missä sitä voi katsoa.

Me emme anna niiden vanhentuneiden jakeluoikeuksien, jotka pääsevät kokemaan virstanpylväs japanilaisen animaation suhteen. Vaikka alkuperäisen sarjan löytäminen Japanin ulkopuolelta on vaikeaa, Evangelion-korjauksellesi on vielä useita tapoja ja VPN: n käyttö on niiden yhteinen nimittäjä.

Mitä mieltä olet Neon Genesis Evangelionista? Onko muita tapoja katsoa alkuperäistä sarjaa, jonka unohdimme? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map