Kuinka poistaa Spotify-esto vuonna 2020 ja saada maailmanlaajuinen kattavuus

Spotify on yksi suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista maailmassa, ja miljoonia raitoja on kuunneltavissa. Sen avulla voit nauttia suosikkikappaleistasi tai podcastistasi, jakaa soittolistojasi ystävien kanssa ja löytää kiinnostavaa sisältöä. 

Valitettavasti kaikilla ei ole pääsyä siihen. Aiomme näyttää sinulle kuinka poistaa Spotifyn esto tässä oppaassa.

Jos haluat kirjautua palveluun, sinun pitäisi tietää, että se ei ole saatavana kaikissa maissa. Monet käyttäjät ympäri maailmaa saavat yleisen viestin, jonka mukaan ”Spotify ei ole tällä hetkellä saatavana maassasi”, kun he yrittävät ladata sovelluksen tai käyttää palvelua verkossa. Tämä tarkoittaa periaatteessa, että geoblokkeja on paikoillaan.

unblock-Spotify-error-sanoman

Tämä tapahtuu useista syistä. Spotify lisensoi kappaleita eri artisteilta, musiikkileimoilta ja sisällön haltijoilta, jotka voivat valita maat, joissa he haluaisivat asettaa musiikkinsa saataville. Siksi et voi toistaa tai kuunnella tiettyjä kappaleita, jos elää “hyväksyttyjen” maiden ulkopuolella.

Ehkä pääset käyttämään Spotifya omassa maassasi, mutta työpaikkasi tai koulusi on estänyt palvelun. Tämä tehdään usein pitämään kansi tarpeettomasta kaistanleveyden käytöstä tai vain pitämään sinua häiritsemästä ja tuhlaamasta työtä tai opiskeluaikoja.. 

Tämä voi olla turhauttavaa, jos haluat rentoutua suosikkimusiikkisi kanssa tauolla. Onneksi voit ohittaa kaikki nämä rajoitukset. Ennen kuin pääsemme korjaukseen, tarkastellaan kuitenkin Spotify-lohkojen syitä. 

Miksi Spotify on estetty

Spotify on tällä hetkellä saatavana 80 maassa ympäri maailmaa. Se on estetty muissa heidän ehtojensa ja musiikkioikeuksien omistajien kanssa tehtyjen sopimusten perusteella. Yhtiö ehdottaa musiikin lisensointioikeuksia sisällön laillisilta omistajilta, kuten tuottajilta tai levy-yhtiöiltä. 

Kilpailevat suoratoistopalvelut, kuten Apple Music, Pandora, Tidal ja muut, tarjoavat myös samaa sisältöä, mikä tarkoittaa, että Spotify ei pysty toimimaan joissakin maissa.

spotify soittolista

Paitsi, että monet yritykset ja organisaatiot, kuten koulut ja muut oppilaitokset, estävät käyttäjien pääsyn suoratoistoalustaan.

Aina kun kirjaudut Spotifyyn, se yrittää löytää sijaintisi IP-osoitteesi avulla. Jos se toteaa olevansa maasta, jota ei tueta, se estää sinua pääsemään sisältöön. 

Vaikka se olisi käytettävissä muualla maailmassa, et pääse kaikkiin kappaleisiin, artisteihin tai albumeihin, koska Spotify sisältää toisen sisällön kirjaston sen perusteella, missä olet kirjautunut sisään.

unblock-Spotify-sovellus lataa-virhe

Autentikointitietosi tallennetaan 14 päivän ajan, jonka aikana voit käyttää suoratoistomusiikkia mistä tahansa maasta. Kun tämä ajanjakso on ohitettu, joudut kuitenkin kirjautumaan sisään uudelleen. 

Sovellus tarkistaa IP-osoitteesi uudelleen selvittääksesi, oletko samassa maassa profiilissasi, estävätkö vai sallivatko pääsy sijaintisi perusteella. 

Kuinka poistaa Spotify-esto

Jos havaitset itsesi estettyä Spotififistä, voit kiertää sen eri tavoilla, mutta kaksi päävaihtoehtoa ovat välityspalvelimen tai virtuaalisen yksityisen verkon käyttö..

Välityspalvelimet ovat helpoin ja halvin tapa kiertää Spotify-lohko. Niitä ei ole vain helppo käyttää, vaan myös nopeita, mutta ne eivät ole kovinkaan turvallisia. Puhumme enemmän web-välityspalvelinten tietoturvasta VPN vs. Proxy vs. Tor -artikkelissa. Jos kuitenkin olet kiinnostunut käyttämään yhtä, olemme laatineet luettelon parhaista ilmaisten välityspalveluntarjoajien tarjouksista, mutta emme suosittele sitä.

Paras tapa on määrittää VPN laitteellesi. Jos olet jo perehtynyt sen käyttämiseen, se on nopeaa ja helppoa tehdä, joten voit tarkistaa luettelon parhaista VPN-palveluntarjoajista, joista valita. 

Ne eivät kuitenkaan kaikissa tarjoa samoja ominaisuuksia, joten on joitain asioita, jotka sinun on harkittava ennen niiden valitsemista, etenkin Spotifyn vapauttamiseksi. Tärkein ominaisuus on turvallisuus, mukaan lukien tappikytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö. 

Tapauskytkin estää todellisen IP-osoitteesi paljastamisen, pitämällä sinut nimettömänä ja tuntemattomana verkossa, kun taas kirjautumattomuuskäytäntö suojaa yksityisyyttäsi, koska yritys ei tallenna tietoja online-toiminnostasi. Lisätietoja VPN-tietoturvasta on artikkelissa.

Jos käytät Spotify-sovellusta mobiililaitteellasi tai haluat asentaa sen useille laitteille, varmista, että valitsemasi VPN tarjoaa alustojenvälisiä sovelluksia. Lue artikkeli parhaasta mobiili VPN: stä saadaksesi lisää ideoita.

Paras VPN Spotifylle

Kaikille edellä mainituille ominaisuuksille olemme valinneet kolme VPN-suositusta, jotka voivat poistaa Spotifyn eston suojattaessa samalla yhteyttä ja pitämällä henkilöllisyytesi piilossa.

Mikäli et voi kuunnella suosikkimusiikkiasi verkon omistajan estävän pääsyn takia, tai asut maassa, jota ei tueta, kaikki nämä VPN: t voivat auttaa sinua saamaan yhteyden.

ExpressVPN

ExpressVPN on paras VPN ympärillä. Suojaus on erinomaista, sillä sillä on tehokas 256-bittinen AES-salaus, DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan, jos halutaan torjua turvallisesti ja nopeasti alueen lukot. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat todella hyvät, minkä vuoksi se sai parhaan nopean VPN-kappaleemme kärkipaikan. Lisäksi se voi poistaa Spotifyn ja muiden median suoratoistopalvelujen eston, mikä tekee siitä myös parhaan suoratoisto VPN: n.

Voit asentaa ExpressVPN: n helposti ja nopeasti Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-laitteisiin. Se tarjoaa myös 30 päivän palautusikkunan, jonka voit hyödyntää ennen sitoutumista pidempään suunnitelmaan, joten sinulla ei ole mitään menetettävää. Lisätietoja ExpressVPN-arvosteluistamme.

NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta Spotifyn vapauttamiseen. Sillä on suuri palvelinverkko, joka on levinnyt ympäri maailmaa erikoispalvelimien avulla, joten voit löytää sopivan yhteyden. Suojaus on hyvä vahvojen salausprotokollien, tap-kytkimen, kaksois hop-palvelimien avulla lisäsuojausta ja sisäänrakennetun haittaohjelmien estämisen ansiosta.

Sillä on myös rajaton kaistanleveys, ja sen nopeudet ovat hyvät, paitsi pitkiä matkoja, kun sillä on taipumus hidastua hiukan. Se ei ole yhtä johdonmukainen kuin ExpressVPN (saat lisätietoja ExpressVPN vs. NordVPN-vertailusta). 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se toimii kuitenkin todella hyvin tietyissä sovelluksissa, kuten torrentissa, minkä vuoksi se on paras torrentin VPN. Se saa sinut myös Spotify- ja muihin suoratoistopalveluihin.

NordVPN on helppo asentaa ja käyttää, ja se toimii kaikkien tärkeimpien alustojen, kuten Windows, macOS, Android ja iOS, kanssa. Se tarjoaa myös hyvää asiakastukea live chatin tai sähköpostin välityksellä, jos tarvitset sitä. 

30 päivän palautusikkuna on saatavana, joten voit ottaa sen pyörittämiseen ennen tilaamista. Lue tarkempi kuvaus palvelustamme NordVPN-arvosteluamme. 

CyberGhost

CyberGhost on toinen VPN-palvelu, joka voi poistaa Spotify-sovelluksen eston. Siinä on suuri palvelinverkko, joka kattaa 60 maata, hyvä tietoturva ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten yksityisyyttäsi kunnioitetaan. Se tarjoaa myös kohtuulliset nopeudet ja rajoittamattoman kaistanleveyden.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen nopeasti ja helposti useimpiin tärkeimpiin käyttöjärjestelmiin jopa seitsemään laitteeseen kytkettynä samanaikaisesti, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille. 

Toisin kuin kaksi ensimmäistä valintaa, CyberGhost tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun, jonka voit palata takaisin, jos et pidä palvelusta. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Muut syyt, joita sinun tulisi käyttää VPN: n kanssa Spotifyn kanssa

Verkkoturvayrityksen DynaRiskin kysely osoittaa, että hakkeroit todennäköisemmin, jos käytät muun muassa tiettyjä palveluita, kuten Netflix ja Spotify.

Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon suuri määrä Spotify-käyttäjiä, joiden tilit ovat vaarantuneet, vaikka yritys kielsi vaatimuksen. Tuolloin se vaikutti enimmäkseen palvelun ilmaisen version käyttäjiin. 

Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmien käyttäjät ilmoittivat, että ohjelma avaa oletusselaimet haittaohjelmien saastuttamien sivustojen lataamiseksi. On kuitenkin epäselvää, mistä tiedot – kuten sähköpostiviestit, käyttäjätunnukset, salasanat ja tilin tyyppi – on hankittu, koska ne ovat Spotifyn erityisiä.

DynaRisk kertoo, että hakkerit kohdistavat isompia tuotemerkkejä paitsi varastamaan arvokasta tietoa, vaan myös rahallisista eduista, joita he saavat varastettujen valtuuksien myymisestä ”halukkaille asiakkaille, jotka haluavat tilin murto-osalla vähittäiskustannuksista”.

VPN: n käytöllä on kauaskantoisia etuja, joista tärkeimmät ovat turvallisuus ja online-nimettömyys. Se suojaa yksityisyyttäsi verkossa ja pitää henkilötietosi turvassa hakkereilta ja kolmansilta osapuolilta, antaen sinulle enemmän vapautta nauttia digitaalisesta sisällöstä verkossa. Voit myös suoratoistaa nopeammin joutumatta pitämään taukoa kappaleen ja seuraavan välillä.

Lopulliset ajatukset

Spotifyn esto voidaan poistaa monella tapaa, mutta nyt tiedät kuinka ohittaa helposti kaikki geoblokit ja muut rajoitukset, kuten Netflix VPN -kielto, yksinkertaisesti määrittämällä VPN. Lisäsuojaus, jonka saat VPN: n käytöstä, tekee siitä vieläkin houkuttelevamman.

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai muita suosituksia Spotifyn esteen poistamisesta, jätä ne alla. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me