Kuinka päästä eroon Netflix-välityspalvelinvirheestä vuonna 2020

Jos olet joskus käyttänyt VPN: tä ja yrittänyt katsoa Netflixiä samanaikaisesti, olet todennäköisesti törmännyt siihen ärsyttävään virheilmoitukseen m7111-5059 ja siihen liittyvään tekstiin: “näytät käyttäväsi estoavainta tai välityspalvelinta. Sammuta kaikki nämä palvelut ja yritä uudelleen. ” Tässä artikkelissa on kyse tämän turhauttavan Netflix-välityspalvelimen virheen kiertämisestä.

Jos et halua lukea liikaa ja haluat vain palata jo Archerin seuraamiseen, paras tapa välttää välityspalvelimen virhe on rekisteröidä jompikumpi parhaista Netflix-, ExpressVPN- tai NordVPN-VPN-verkoista ja käyttää heidän palvelimilleen pääsyä Netflixiin.

ExpressVPN on tällä hetkellä tekemässä sopimusta, jossa saat ilmaiseksi kolme ylimääräistä kuukautta, kun kirjaudut vuodeksi, kun taas NordVPN: llä on lähes lyömätön kolmen vuoden suunnitelma kassalle. Molemmilla VPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten et menetä mitään.

Jos haluat hieman yksityiskohtaisempaa, pysy kiinni, kun puhumme vähän siitä, kuinka välityspalvelimen virhe toimii ja miten voit korjata sen, kun se ilmaantuu.

Miksi saan välityspalvelimen virheen?

Yleisesti ottaen saat välityspalvelinvirheen vain, kun käytät virtuaalista yksityistä verkkoa tai välityspalvelinta (duh) saapuessasi Netflixiin. On joitain yksittäisiä tapauksia, joissa kumpikaan käyttäjistä ei ole joutunut kaikkien suosikki Netflix-sivustovirheisiin, mutta tämä johtuu yleensä siitä, että heidän Internet-palveluntarjoajansa käyttää yhtä samoista IP-osoitteista, joita myös VPN käyttää. 

Netflix-Unblocker-virhe

Täydellisen selityksen, miksi Netflix ei anna sinun käyttää välityspalvelinta, estäjää tai VPN: ää, viitataan artikkeliimme Netflix VPN -kiellosta, mutta lyhyesti sanottuna se johtuu siitä, että streaming-jättiläinen teki sopimuksia sisällönjakelijoille näytä vain tietyt sarjat ja elokuvat tietyissä paikoissa. 

Tämän kiertämiseksi monet ihmiset alkoivat käyttää VPN-verkkoja näyttämään ikään kuin he olisivat esimerkiksi Yhdysvalloissa, jotta he voisivat katsoa esityksiä, jotka olivat siellä alueellisesti lukittuja. Tämä ei istu liian hyvin Netflixin kumppaneiden kanssa, joten Netflix pakotettiin toteuttamaan siellä tiukin VPN-estäjä, jota vain Hulu käytti..

Kuinka ohitan välityspalvelimen virheen Netflixissä?

Tietysti digitaalinen lohko, jota ei voida hakkeroida, on vielä keksitty, ja Netflix ei ole erilainen. Ainoa mitä sinun on tehtävä suoratoistovirheen kohdalla, on vain vaihtaa käyttämiäsi VPN-palvelimia. Joten jos suunnat liikennettä Los Angelesin kautta, vaihda palvelimeen San Franciscossa. Sama pätee Eurooppaan: Amsterdam ei toimi? Vaihda Pariisiin.

expressvpn-review-server-paikoista

On kuitenkin kaksi asiaa, jotka tekevät tästä vähemmän yksinkertaisen kuin sen pitäisi olla. Ensinnäkin Netflix etsii aina IP-osoitteita, jotka sen mielestä kuuluvat VPN- tai välityspalvelimille, joten et voi odottaa uuden suosikkipalvelimesi toimivan liian kauan. Joka kerralla kohtaat Netflix-välityspalvelinvirheen ja sinun on löydettävä uusi palvelin.

Toinen voiteen lentäminen on, että monet palvelut, jotka pitävät itseään suurena Netflixin VPN: nä, ovat kaikkea muuta. Tosiasia, suoratoistopalveluihin keskittyminen on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset kirjautuvat VPN-palveluihin, joten väittäminen, että voit tehdä tämän asiakkaille, on tärkeä osa ansaita rahaa.

Testissämme VPN-verkkoja varten, jotka voivat voittaa Netflixin, olemme kuitenkin nopeasti löytäneet vain pienen osan palveluista, jotka voivat välttää Netflix-välityspalvelimen virheen, eivätkä edes koko ajan. ExpressVPN ja NordVPN saattavat olla paras VPN-verkko siellä, mutta jopa heidän kanssaan on tehtävä Netflix-palvelintanssi ajoittain. Harvemmin kuin muiden kanssa.

Muita suosittavia vaihtoehtoja ovat CyberGhost, VyprVPN ja Windscribe, vaikka huomaa, että viimeisen ilmainen suunnitelma ei tarjoa Netflix-yhteyttä. Emme myöskään syytä palvelua: miksi tarjota jotain ilmaiseksi, kun ihmiset ovat niin selvästi halukkaita maksamaan siitä?

Mikä välityspalvelin toimii Netflixin kanssa?

Sivuviitteessä mikään proxy ei toimi Netflixin kanssa. Välityspalvelimet ovat kaukana käyrästä verrattuna VPN-verkkoihin, ja olemme vielä löytäneet yhden viime vuosina, joka tekee työn. Jos haluat näyttää olevan muussa kuin omassa maassa käyttääksesi Netflixiä, VPN-verkot ovat tie. Meillä on oma artikkeli, jos haluat tietää enemmän siitä, mikä on välityspalvelin vs. VPN.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että yllä oleva auttaa sinua saamaan tarvitsemasi Netflix-välityspalvelimen virheenkorjauksen. VPN: n käyttö on todella ainoa toimiva asia, eikä silloinkin kaikissa siellä olevissa palveluissa ole hopeamuotoa. Pidämme todella ExpressVPN: stä ja NordVPN: stä saadaksesi työnsä päätökseen, mutta siellä on myös paljon muita palveluita, jotka tekevät tempun.

Mitkä ovat kokemuksesi Netflix-välityspalvelinvirheestä? Ylitsepääsemätön este tai hetkellinen ärsytys? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Ohje

 • Kuinka korjaan Netflix Proxy -virheen?

  On olemassa muutamia tapoja, mutta sinun kannattaa parhaiten rekisteröidä Netflixin kanssa toimivaan VPN-verkkoon ja pyöräillä palvelimien läpi, kunnes löydät sellaisen, jolla pääset käyttämään kiinnostavan maan Netflixiä. Suosituksemme toimivat kaikki lopulta.

 • Kuinka voin poistaa välityspalvelimen tai eston?

  Menet VPN- tai välityspalvelimen valikkoon ja sammutat sen. Tietysti menetät suojatun selaamisen tällä tavalla, joten suosittelemme sen sijaan hyvää VPN-palvelua, joka suojaa sinua ja antaa sinun katsella Netflixiä.

 • Mitä estäjä tai välityspalvelin tarkoittaa Netflixissä??

  Netflixin tapauksessa tämä tarkoittaa käytännössä mitä tahansa palvelua, joka ohjaa Internet-liikenteesi IP-osoitteeseen, josta Netflix ei pidä. Ajattele selaimen välityspalvelimia, kuten yksi HideMyAss tarjoaa, tai VPN, kuten CyberGhost ja NordVPN.

 • Mikä on paras ilmainen Netflix VPN?

  Mikään niistä. Vaikka siellä on muutamia kunnollisia ilmaisia ​​VPN-verkkoja, yksikään niistä ei kykene murtautumaan Netflix-lohkon läpi. Suosittelemme, että pysyt poissa ilmaisesta VPN: stä, väittäensä, että se vie sinut Netflixiin. Se todennäköisesti haluaa vain piilottaa tietosi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me