Kuinka katsoa The Avengersia verkossa ja ilmaiseksi

Vuonna 2008 Iron Man käynnisti Marvel Cinematic Universumin. Kymmenen vuotta ja 20 elokuvaa myöhemmin, MCU: sta on tullut malli, jota kaikki haluavat jäljitellä. Vaikka itsenäisiä elokuvia on monia, Avengers-franchising on yksi suosituimmista ja tuottavimmista. Tämän vuoksi ajattelimme, että saatat ihmetellä, kuinka katsella Avengers-elokuvia, joten teimme tämän oppaan.


Kaikki kolme Avengers-elokuvaa ovat MCU: n eri juonien huipentuma. MCU käynnisti 10 vuotta sitten ja kattaa useita vaiheita ja elokuvia, luoden yhteisen maailmankaikkeuden ja kaanonin. Avengers 4 on viimeinen elokuva vaiheessa 3, sitten siirrymme vaiheeseen neljä.

The Avengers -elokuvat ovat villin menestyviä. Kaikki kolme ansaitsevat yli miljardin dollarin ja laskeutuvat kaikkien aikojen korkeimman elokuvan luetteloon. Jos et ole nähnyt heitä, olemme täällä auttamassa sinua kiipeämään sananlaskun kallion alla katsomalla heidät muutamalla tapaa.

Neljännen Avengers-elokuvan kanssa, joka on alustavasti suunniteltu keväälle 2019 ja joka toimii päätelmänä Avengersille: Ääretön sota, on nyt yhtä hyvä aika seurata tai katsella MCU-elokuvia – tuplasti, jos lasket päiviä kunnes kapteeni Marvel osuu teattereihin.

Katso Avengers Online

The Avengers on suoratoistettavissa Netflixissä, samoin kuin muutkin MCU-elokuvat, kuten Black Panther, Thor: Ragnarok ja The Galaxy Vol 2: n Guardians. Kuten keskustelimme, kuinka voittaa Netflix-kielto-opas, kirjastosi kuitenkin vaihtelee alueesi perusteella.

Katsottiin kostajat Netflixissä

Tässä artikkelissa käydään läpi useita virtuaalisia yksityisiä verkkoja, jotka pystyvät ohittamaan Netflixin VPN-tunnistuksen, joten voit käyttää aluerajoitettua sisältöä. Et voi mennä pieleen ExpressVPN: n kanssa, kun kyse on Netflixistä, kuten voit nähdä ExpressVPN-arvostelumme.

Kaikki kolme nimeä – The Avengers, The Avengers: Age of Ultron ja The Avengers: Infinity War – ovat vuokrattavissa Amazon Prime Video -levyltä. Tilaajat eivät kuitenkaan voi suoratoistaa niitä ilmaiseksi. Alueelliset rajoitukset koskevat myös Amazon Prime Video -sovellusta, joten tutustu parhaaseen streaming-oppaaseen VPN: stämme, jotta voimme ehdottaa, miten käsitellä geoblocking.

ExpressVPN: n voittaminen on vaikeaa, mutta NordVPN on toinen suosituin vaihtoehto streamingille. Lue kokemuksemme siitä NordVPN-katsauksessa.

Marvel-sisällön rajaaminen Hulussa ei ole pakottavaa. Vain Marvel Animated Feature -sarja on saatavana. Vudulla on kaikki kolme Avenger-vuoroa vuokrattavana. Google Play ja YouTube ovat myös vakaa valinta, koska niitä on säännöllisesti kirjastoissa.

Katso Avengers ilmaiseksi

Avengers-elokuvien katselemiseen on yleensä ilmaisia ​​vaihtoehtoja, jos et ole nirso laadusta tai laillisuudesta. Myönnetään, että piratistielokuvien katseluun liittyy riski, mutta jos se on sinun juttusi, emme ole täällä tuomitsemassa. Tee se turvallisesti ja hienovaraisesti.

Putlocker on merkittävä laittomasti valmistettujen elokuvien lähde, ja sen seurauksena se on herättänyt Amerikan elokuvayhdistyksen ja hallintoelinten huomion, joka valvoo tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia koskevaa lakia ympäri maailmaa. Tämän vuoksi verkkotunnus muuttuu jatkuvasti.

SolarMovie-elokuvaa on pidetty laittoman sisällön Netflix-muodossa ja se on luultavasti suosituin vaihtoehto surullisen 123elokuvalle. Vietnamissa toimivat 123 elokuvaa sulkeutuivat äkillisesti tuntemattomista syistä vuonna 2018, vaikka sen uskotaan olleen paineessa siihen, koska MPAA ja Vietnamin hallitus ovat sitoutuneet maailmanlaajuiseen kampanjaan laittomien elokuvien torjuntaa vastaan.

Kostajat
© BollywoodLife

Couchtuner on toinen vaihtoehto, mutta se keskittyy TV-ohjelmiin elokuvien sijasta. Sen IP-osoite hyppää myös ympäri, joten noudata huolellisuutta seuraamalla sitä.

Laittoman sisällön käyttö vaarantaa tietosi ja yksityisyyden samoin kuin tietokoneesi turvallisuuden. Lisäksi on olemassa oikeudenkäyntien riski tekijänoikeuslakien rikkomisesta. Moniin ikäviin virtaihin on kiinnitetty ponnahdusikkunoita, mainoksia ja haittaohjelmia. Varmista, että virustentorjuntaohjelmisto on tehtävänsä mukainen.

Tutustu Bitdefender-arvosteluumme nähdäksesi miksi se on itsestään selvä valinta työhön ja miksi se kuuluu parhaimpiin virustorjuntaohjelmiin.

Ellet näe pornoa ponnahdusikkunoita katsellessasi The Avengersia, haluat ponnahdusikkunoiden esto merirosvolaivaasi. Paras ponnahdusikkunoiden estäjä auttaa pitämään yksityisyytesi ja tietoturvasi koskemattomana.

Vaikka sen pitäisi olla sanomattakin selvää, sanomme sen joka tapauksessa: käytä VPN: ää. Se maksimoi tietoturvasi ja pitää sinut nimettömänä. VPN-verkot peittävät IP-osoitteesi, salaa liikenteen ja piilottavat sinut Internet-palveluntarjoajalta. Tutustu parhaimpiin VPN-palveluihimme.

TorGuard on erityisen kiinnostava nimettömänä. Voit nähdä, miksi se on hyödyllistä merirosvoille ja tummille web-asukkaille TorGuard-arvostelut.

Katso kostajat Kodista

Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelma median hallintaan palvelimella, joka on hitaasti saavuttanut pitoa virtauttavien ystävien kanssa. Sen avulla voit tallentaa ja järjestää kaikenlaisia ​​medioita, se on yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja tuettu useilla laitteilla.

Kodi tarjotaan tyhjänä kankaana, jättäen viihdemahdollisuutesi sinulle. Asiat muuttuvat mielenkiintoisiksi lisäosien, etenkin epävirallisten, kanssa. Sieltä löydät piratistisisällön arkistot.

Blamo Repo oli suosituimpien piraattielokuvien ja TV-ohjelmien säilytystilojen joukossa, mutta se suljettiin syyskuussa 2018. Toinen suosittu lisäosa, Exodus, on edelleen saatavana Kodi Bae -varaston kautta. Crazy Aces -varastossa on Marvel-lisäosa, joka sisältää myös monia MCU-elokuvia.

Kostajat
© KodiVPN

Lue lisää Kodista lukemalla perusteellinen Kodi-oppaamme. Keskustelemme sen asentamisesta, lisäosien ja säilytyspaikkojen löytämisestä sekä turvatoimenpiteistä, jotka sinun tulee tehdä. Jos sinut on jo aloitettu, katso parhaita Kodi-säilytystilojamme.

Lopulliset ajatukset

Kaikkien Avengers-elokuvien katseleminen voi olla hankalaa, koska ne jakautuvat useisiin paikkoihin. Kaikilla palveluntarjoajilla ei ole niitä kaikkia ja niiden kirjastot ebb ja virta. Jos olet halukas vuokraamaan, Amazon Prime Video ja Vudu ovat helpoimmat paikat mennä.

Netflixillä on ensimmäinen Avengers-elokuva, ja varmasti Avengers: Infinity War on liian kauan. Lisäksi sillä on usein muita MCU-elokuvia, jos olet kiinnostunut elokuvista, jotka ovat Avengers-franchisen ulkopuolella. Hulu on enimmäkseen rintakuva Marvel-elokuvien kanssa, joten se ei todennäköisesti kannata aikaa.

Putlocker ja yllä mainitut Kodi-säilytystilat ovat paras joukkoosi merirosvoillesi. Pikahaku Pirate Baysta näyttää useita torrentteja Avengers: Infinity War -pelissä, jos torrenting on laukkusi. Varmista vain, että luet ensin parhaat VPN-torrent-oppaamme.

Toivottavasti autimme selventämään vaihtoehtojasi siitä kuinka voit katsoa Avengers-elokuvia ja valmistautua kolmannen vaiheen loppuun vuonna 2019. Kiitos lukemisesta, ja jos jätimme jotain pois, kommentoida tai piipittää meitä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map