Kuinka katsoa Super Bowl Online -sovellusta vuonna 2020 omalta sohvalta

On vuodenaika, jota kaikki suuret jalkapallofanit ovat odottaneet, vuoden 2020 Super Bowl. Tämän kauden NFL-mestaruuspeli alkaa kello 18:00. EST sunnuntaina 2. helmikuuta, kun näemme Kansas City -päälliköiden menevän päätä vastaan ​​San Francisco 49ers -sarjan kanssa. 


Paitsi, että ihmiset virittävät ympäri maailmaa nähdäkseen, mikä joukkue kruunataan NFL-mestaruuden voittajaksi, myös näyttävästä puoliaikaesityksestä on tullut tapahtuma sinänsä. Tänä vuonna Jennifer Lopez ja Shakira vievät huomion yhdessä. Ennen niitä, jotka ovat esiintyneet lavalla ennen heitä, heidän on paljon asuttava.

Stadion, joka isännöi vuoden 2020 Super Bowlia, on Hard Rock -stadion Miami Gardensissa, Floridassa, joka on Miami Dolphinsin koti. Sen kapasiteetti on yli 65 000 paikkaa, mutta jatka lukemista, koska kerromme sinulle kuinka katsella Super Bowl LIV -laitetta kodin mukavuuksilla ExpressVPN: n avulla.

Voinko katsoa Super Bowl Onlinea?

Super Bowlin katselua live-laillisten suoratoistopalveluiden kautta on paljon, mutta joudut maksamaan niistä monista. Jotkut palvelut ovat kuitenkin saatavissa vain tietyissä maissa. Jos et ole siellä, et pääse niihin.. 

Voit kuitenkin ohittaa nämä geoblokit käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa. Se auttaa sinua huijaamaan sijaintiasi ja käyttämään kaikkia alla lueteltuja suoratoistoalustoja. ExpressVPN on paras veto työstäsi. Se on markkinoiden paras monipuolinen VPN. Voit lukea ExpressVPN-arvosteluamme selvittääksesi miksi.

Kettu

Foxilla on oikeus näyttää vuoden 2020 Super Bowl -sovellus, joten jos asut Yhdysvalloissa ja sinulla on televisiosi liittymä, joka sisältää Fox-kanavat, voit käyttää Fox Sports GO -sovellusta ilmaiseksi. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjautua sisään TV-palveluntarjoajasi kanssa ja voit katsella sitä monilla laitteilla.  

miten-to-katsella-the-super-kulhon 2020-kettu

Jos kuitenkin pidät tauon helmikuun talvesta ja aurinkoa itsesi lomalla toisessa maassa, sinua todennäköisesti estää Fox Sports GO -sovelluksen käyttö. Tämä johtuu siitä, että se on saatavana vain Yhdysvaltain asukkaille. Onneksi pääset helposti VPN-yhteyden avulla, joka antaa sinulle Yhdysvaltain IP-osoitteen.

Kuinka katsella superkulhoa ilman kaapelia?

Niille teistä, jotka jo olet leikannut johdon, voit käyttää peliä jollain alla olevista tavoista.

Hulu

Voit katsella vuoden 2020 Super Bowlia Hululla Hulu + Live TV -suunnitelmalla, joka maksaa 54,99 dollaria kuukaudessa. 

Sen avulla saat yli 60 suoraa ja tilattavaa kanavaa, mukaan lukien ESPN, CBS, NBC ja tietysti Fox, yksi kanava, jota tarvitset Super Bowlin katselemiseen (CBS: n suora stream ei kata sitä, valitettavasti). Lisäksi voit käyttää Hulun yhden viikon kokeiluversiota nähdäksesi, pidätkö siitä.

miten-to-katsella-the-super-kulhon 2020-Hulu

Kuten Fox, Hulu on kuitenkin vain Yhdysvaltain asukkaiden käytettävissä, joten jos yrität katsella läänin ulkopuolelta, sinun on käytettävä VPN: tä ja muodostettava yhteys Yhdysvaltain palvelimeen. Paras Hulu-VPN-opas voi kuitenkin auttaa sinua tässä.

BBC iPlayer

BBC on hankkinut Super Bowlin lähetysoikeudet jo monien vuosien ajan. Peli esitetään BBC One: lla, ja voit ladata BBC iPlayerin nähdäksesi sen verkossa ilmaiseksi. 

miten-to-katsella-the-super-kulhon 2020-bbciplayer

Aivan kuten muutkin toistaiseksi tekemämme valinnat, se ei ole kuitenkaan kaikkien saatavissa. BBC iPlayer on saatavana vain Ison-Britannian asukkaille, joten tarvitset VPN: n apua saadaksesi Ison-Britannian IP-osoitteen. BBC iPlayer -puhelimen parhaalla VPN: llämme on omistettu suosituksia.

Kun muodostat yhteyden BBC iPlayer -sovellukseen, sinua pyydetään kirjautumaan tilille, jolla on voimassa oleva sähköpostiosoite. Sinua saatetaan kysyä myös kelvollinen postinumero (postinumero), mutta voit kiertää tämän asettamalla minkä tahansa voimassa olevan postinumeron (jopa postinumeron itse BBC: n päämajalle). 

Koska BBC: n televisio-, radio- ja verkkopalvelut rahoitetaan ensisijaisesti lisenssimaksulla, se voi kysyä, onko sinulla sellaista. Koska todisteita ei tarvita, voit vain vahvistaa ne ja käyttää alustaa. Nyt sinun pitäisi olla valmiina katsomaan Super Bowlia suorana lähetyksenä BBC iPlayerissä.

FuboTV

FuboTV tarjoaa suoratoistopaketteja, jotka alkavat vain 19,99 dollaria kuukaudessa, mutta tarvitset ainakin sen Family-paketin voidaksesi nauttia pelistä Foxissa. Se palauttaa sinulle 59,99 dollaria kuukaudessa, mutta saat 103 kanavaa, mukaan lukien yli 130 tapahtumaa, jotka näytetään 4K: lla, joten se on hyvä valinta katsella urheilua FuboTV: n avulla. Bonuksena voit saada viikon kokeilun Family-paketin avulla. 

miten-to-katsella-the-super-kulhon 2020-fubotv

Valitettavasti, kuten monet muut streaming-palvelut, FuboTV on käytettävissä vain, jos asut Yhdysvalloissa. Voit kiertää alueellisia rajoituksia käyttämällä VPN: tä, vaikka mahdollistaisit katsella NFL: tä ilman kaapelia niin paljon kuin haluat..

Sling TV

Toinen palvelu, joka näyttää Super Bowl 2020: n, on Sling TV. Valittavissa on kaksi tasoa, Sling Blue ja Sling Orange, tai voit yhdistää nämä kaksi ja saada ylin paketti, Sling Blue + Sling Orange. 

Yksittäiset paketit maksavat 30 dollaria kuukaudessa, ja yhdistelmäpaketit tulevat hintaan 45 dollaria kuukaudessa, mutta saat 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä kuukautestasi millään niistä. Fox-kanavaan pääsemiseksi sinun on kuitenkin valittava ainakin Sling Blue.

miten-to-katsella-the-super-kulhon 2020-rintareppu

Aivan kuten jotkut muut mainitsemamme vaihtoehdot, Sling TV on saatavana vain Yhdysvaltain asukkaille, joten jos haluat virittää toisesta maasta, sinun on muodostettava yhteys Yhdysvaltain palvelimeen VPN: n kautta..

Tapoja katsella Super Bowlia myöhemmin

Jos et jostain syystä pääse kiinnittämään Super Bowlia live-tapahtumaan helmikuun alussa, voit aina katsoa sitä myöhemmin. 

Vaikka BBC iPlayer antaa sinun nähdä sen live-tilassa, voit myös katsella sen lähetyksiä ja muuta tarvittavaa sisältöä sen mukana. Vuoden 2020 Super Bowl -laitetta tulisi säilyttää palvelimillaan rajoitetun ajan, jotta voit nauttia Amerikan suurimmasta urheilutapahtumasta omalla ajallasi.

Toinen tapa, jolla voit katsella Super Bowlia myöhemmin, on Kodi. Jos et ole koskaan ennen kuullut Kodista, se on periaatteessa avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit tallentaa ja järjestää mediaa siinä. Voit sitten käyttää sitä tallennetun sisällön toistamiseen, mutta voit käyttää sitä myös muun sisällön katsomiseen. Jos haluat aloittaa, tutustu Kodi-oppaaseemme.

Kun olet asentanut Kodi, voit asentaa arkistoja ja lisäosia, joiden avulla voit käyttää tonnia erilaista sisältöä. Kodi itsessään on laillista, mutta osa sisällöstä, johon se antaa sinulle pääsyn, ei ole tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Tästä syystä on parasta käyttää yhtä parhaista VPN-koodeistamme Kodi-valitsimiin pitääksesi sinut piilossa.

Tutkittuaan nopeasti Kodia, huomasimme, että sinun pitäisi voida katsoa vuoden 2020 Super Bowlia SportDevil-lisäosan avulla Kodilin arkistossa. 

miten-to-katsella-the-super-kulhon 2020-Kodi

Lopulliset ajatukset

Kumman streaming-lähteen valitsetkin, varmista vain, että sillä on urheilukanava, jonka tarvitset katsomaan Super Bowl 2020 -sarjaa, joka tässä tapauksessa on Fox. Kaikkien ehdotuksiemme avulla voit katsella sitä suorana verkossa ja mahdollisesti ilmaiseksi. 

Muista käyttää VPN: ää myös alueellisten sulkemisten selaamiseen ja yhteyden pitämiseen yksityisenä. Kuten aiemmin totesimme, suosittelemme ExpressVPN: ää, koska se on paras rahasi ostaa ja nopein VPN, jota olemme testanneet. Lisäksi se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Jos tiedät helpomman tavan katsoa Super Bowlia verkossa, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Katso myös muita viihdeartikkeleitamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Ohje

 • Mihin aikaan 2020 Super Bowl alkaa?

  Vuoden 2020 Super Bowl alkaa kello 18.30. EST, tai klo 15.30. PST sunnuntaina, 2. helmikuuta.

 • Kuinka moni ihminen katselee Super Bowlia?

  Vuonna 2019 98,2 miljoonaa ihmistä katseli Los Angeles Ramsia ja New England Patriotsia.

 • Voinko katsoa Super Bowlia Netflixissä?

  Yksinkertainen vastaus on ei. Netflixillä ja Amazonilla puhutaan ehkä oikeuksista lähettää 2022 Super Bowl, mutta tällä hetkellä ei ole mitään.

 • Voinko katsoa Super Bowl -tapahtumaa Hulussa?

  Kyllä, voit katsella Super Bowlia Hulussa. Lue Hulu-osiosta lisätietoja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map