Kuinka katsoa nimettyjä eloonjääneitä verkossa vuonna 2020: Capitol Affairs

Jos pidät kireästä poliittisesta draamasta ripauksella vakoojatrilleriä, Osoitettu Survivor on sinua varten. Se seuraa Tom Kirkmanin, nöyrän kabinetin, joka työnnetään soikeaan toimistoon terrori-iskun jälkeen, pyyhkäisee pois kaikki muut Yhdysvaltain presidentin peräkkäisistä linjoista. Se on hyvä, joten arvelimme, että meidän pitäisi näyttää sinulle, kuinka katsella nimettyä Survivoria verkossa.

Kiefer Sutherlandin tähdet ovat Kirkman, ensin onneton asuntosihteeri, joka on niin merkityksetön, että hänen on istuttava unionin valtiossa (ei pidä sekoittaa pilvivaltioon) turvallisessa paikassa. Nimitetyn eloonjääneen rooli osoittautuu kohtalokkaammaksi, ja kun pommi vie Kapteenin ja kaikki muut siellä, Kirkman löytää itsensä Yhdysvaltojen presidentiksi.

Kirkman, jota tukevat hyvin kehittyneet hahmot, osoittautuu nopeasti enemmän kuin tehtäväkseen ja kasvaa pian tehokkaaksi, periaatteelliseksi, sympaattiseksi ja ahkeraksi presidentiksi. Välttääkseen puolueellista hulluutta kirjoittajat päättivät tehdä Kirkmanista itsenäisen rekisteröidyn, ja näyttelyssä hän navigoi taitavasti demokraattien ja republikaanien välillä.

Poliitikkoinnin lisäksi muut päälinjat keskittyvät selvittämään, kuka räjäytti Kapitolin ja miksi. Tässä kohtaa vakoojapilari-elementit tulevat esille, kun ryhmä omistautuneita FBI-agentteja uhkaa henkensä jäljittääkseen terroristit ja paljastaakseen salaliiton, joka jopa saattoi X-tiedostot häpeään. 

Jos se kuulostaa hyvältä sinulle, sinulla on onni, koska nimetty Survivor on helppo löytää verkosta. Katsotaanpa missä voit suoratoistaa sitä.

Kuinka katsella nimettyjä eloonjääneitä verkossa

Nimetty Survivor debytoi amerikkalaisessa verkossa ABC, mutta muutti Netflixiin kahden vuodenajan jälkeen. Netflix puolestaan ​​lisäsi kolmannen kauden, ja kaikki kolme ovat saatavana alustalla kaikissa maissa kaikenlaisilla tekstityksillä ja kielivalinnoilla.

Nimetyt-Survivor-Netflix

Se tekee nimetystä eloonjääneestä yhden harvinaisista näyttelyistä, joissa sinun ei tarvitse käsitellä Netflix VPN -kieltoa tai jotain vastaavaa. Mene vain verkkosivustolle, kirjaudu sisään ja voit katsella ohjelmaa. Jos olet kuitenkin uusi streaming-palvelussa, tutustu parhaimpiin Netflix-hakkereihimme saadaksesi kaiken irti katselukokemuksesta. 

Kuinka katsella nimettyjä eloonjääneitä ilmaiseksi

Kaikilla ei kuitenkaan ole rahaa Netflixiin tai halu siirtyä oikeudenkäynneistä vääriä sähköpostiosoitteita käyttämällä. Heille on paljon ilmaisia ​​suoratoistopalveluita, kuten Couchtuner ja Putlocker. Jälkimmäisessä on kaikki kolme nimettyä Survivoria vuodenaikaa verkossa, ja nopea tarkistus osoittaa, että kaikki jaksot toimivat hyvin.

Nimetyt-Survivor-PutLocker

Pidämme Putlockeristä eniten monista, monista vaihtoehdoista, joista voit valita, koska se näyttää lähettävän vähiten mainoksia sinulle ja tartuttaen tietokoneesi vähiten haittaohjelmilla. Silti sinulla pitäisi olla yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä, jotka ovat aktiivisia selaamisen aikana, jos vain pitääksesi välttämättä pähkinöitä kaupallisista pommituksista..

Jopa ponnahdusikkunoiden ollessa tukossa, Couchtuneriin ja Putlockeriin meneminen on kuin uinti jätevedessä. Aiot poimia jotain ikävää, jos et suojaa itseäsi. Tee se, kun valitset parhaan virustentorjuntaohjelmiston valikoimastamme ja varmista, että mikään ei rypisty kiintolevyllesi, jonka ei pitäisi olla siellä.

Kuinka katsella nimettyä selviytyjää Kodilla

Viimeisin suoratoistovaihtoehto on Kodi, avoimen lähdekoodin mediaalusta, joka on kehitetty Xboxille, mutta joka on nyt saatavana melkein kaikissa käyttöjärjestelmissä ja laitteissa, joista voit ajatella. Se on hienoa, mutta sen saaminen töihin voi olla ristiin kannettava, joten tutustu Kodi-oppaaseemme kivuttomalta kokemukselta.

Kuten useimmissa kattamissa näyttelyissä, Kodil-repo-ohjelman Poseidon-lisäosalla on kaikki kolme nimettyä selviytymiskautta, joten suosittelemme aloittamaan haku siellä. Kodil on yksi parhaista Kodi-säilytystiloista, joten haluat tarkistaa sen joka tapauksessa.

nimetty-perhe-Kodi

Koska Kodin käyttö ei ole ainakaan teknisesti laillista, suosittelemme sen kanssa yhden parhaimmista VPN-koodeista, vaikka vain mielenrauhaa varten. Tekijänoikeuksien hankkiminen itsesi jälkeen ei ole hauskaa, mikä on riski, että Kodi-osakkeita käytetään seuraavan ja viimeisen vaihtoehtomme kanssa nimitetyn eloonjääneen katsomiseen..

Nimetyt Survivor Torrentit

Viimeinkin siellä on torrentin vaihtoehto. Vaikka se ei ole niin kätevä kuin suoratoisto, on olemassa vakavia etuja, jos suosikkiohjelmasi ovat kiintolevyllä sen sijaan, että kelluisit pilvessä. Ne latautuvat nopeammin, ja jos Internet-yhteys epäonnistuu, sinun ei tarvitse jättää ahventa sohvallesi lukeaksesi kirjaa tai jotain.

Torrentin torjunta on todella laitonta. Toisin kuin laiton suoratoisto tai Kodi, mahdollisuus, että sinut tarttuu lähelle 100 prosentin merkkiä. Emme voi korostaa tarpeeksi, että torrenting ilman virtuaalisen yksityisen verkon sitoutumista vain pyytää DMCA-ilmoitusta tai sen paikallista vastinetta pudottamaan ovenmatolle. 

Tutustu parhaaseen torrentia varten tarkoitettuun VPN-artikkeliimme tämän estämiseksi. Jos haluat estää entistä enemmän lukemista, NordVPN on suosituin valintamme useista syistä, mutta etenkin räätälöityjen P2P-palvelimiensa vuoksi.

Nimetyt-Survivor-Torrent

Kun olet saanut kaiken lajiteltuasi, voit katsella kaikkia haluamiasi nimettyjä eloonjääneitä, koska kaikki kolme vuodenaikaa löytyy Pirate Bayltä, vaikka se ei olekaan niin edustettuna kuin esimerkiksi Shield tai The Wire. 

Lopulliset ajatukset

Osoitettu Survivor on hieno katsella kenelle tahansa lisää aivojännitystä. Poliittisen draaman tai mukana olleiden vakoojatrillereiden fanit saavat todennäköisesti myös potkut siitä, ja kaikilla yllä esitetyillä tavoilla katsella sitä, ei ole mitään syytä olla kokeilematta sitä..

Mitä mieltä olet nimetystä perhestä? Kuuma tai ei? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja kerro meille myös kaikista tavoista katsoa sitä, jonka mielestäsi unohdimme. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me