Kuinka katsoa lääkäriä, joka on verkossa vuonna 2020

Ajan ja ajan läpi matkustaminen on helppoa, jos olet aikataulu. Meille tavallisille kansanmielisille suosikki-TV-ohjelmien saaminen kuitenkin edellyttää, että olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan tai ainakin riittävän lähelle tallentimen asettamista. Doctor Who -faneille, joilla ei ole omaa aikakonetta, se tarkoittaa Englannissa olemista klo 7.00. sunnuntai-iltoina.

Ison-Britannian ulkopuolella olevien fanien on turvauduttava ovelaan, jos he haluavat katsoa suosikki Gallifreyanin seikkailuja. Onneksi on paljon muita tapoja katsella ohjelmaa, kuten suoratoistopalvelut.

Ne vaihtavat kirjastojaan säännöllisesti, mikä vaikeuttaa niiden seuraamista kuin Tardis-navigointijärjestelmä. Siksi olemme laatineet tämän oppaan siitä, kuinka seurata Doctor Who -tapahtumaa, jotta pysyt ajan tasalla.

Seuraa klassikoita

Katso tohtori Who Online -sivua
© Amazon

Lääkärin aikaisimpien seikkailujen tarkistaminen on kuin aika matkustaa itse. Parin ensimmäiset vuodenajat ovat mustavalkoisia. Vasta kolmas lääkäri tuo värin esiin.

Jotkut vanhemmat jaksot ovat DVD- ja Blu-ray-levyillä, joten etsi niitä Amazonista. Jos olet yhtä vanha kuin lääkäri, sinulla voi olla kolhi VHS-soitin, joka voi toistaa eBayssa myytäviä videokasetteja tai autojen runkoja.

Kaikkea klassisesta sarjasta ei kuitenkaan voida ostaa. Muutamien ensimmäisten vuodenaikojen pääteipit pyyhittiin, kun BBC pyyhki kuorman arkistoistaan ​​säästääkseen rahaa varastointia varten (lisää täällä paras villimerkki parhaasta pilvitallennusartikkelista – toim.). Jokaiseen jaksoon kuuluu ääni, ja voit löytää videoita, jotka toistavat sitä still-kuvilla näyttelyistä.

Kuten lääkäri, myös Windows-käyttäjät ymmärtävät vaikeudet työskennellä epäluotettavan koneen kanssa. Vaikka et voi kulkea ajan kuluessa, jos työ menetetään, voit tehdä elämästäsi helpompaa varmuuskopioimalla sen etukäteen. Katso Windowsin online-varmuuskopio-oppaamme, joka sisältää alamäen.

Saat myös nähdä, mitä tapahtui, kun pienen budjetin show yritti saattaa hirviöitä ja muukalaisia ​​näytölle joka viikko CGI: tä edeltävinä päivinä. Se ei ole aina kaunis. Asiat olivat silti yksinkertaisempia. Ilmaston lämpenemisestä tai verkkorikollisuudesta ei tarvinnut huolehtia.

Tohtori, joka virtaa

Amazon Prime Video: lla on näyttelyn viimeisin painos Yhdysvalloissa. Isossa-Britanniassa, jossa Tardis näyttää aina päätyvän, katsojat voivat katsella sarjan nykyaikaista inkarnaatiota Netflixissä. Jos aiot kirjautua palveluun, lue Netflix-hakkereita käsittelevä artikkeli auttaaksesi sinua pääsemään alkuun.

BBC iPlayer antaa brittiläisille lisenssimaksujen käyttäjille pääsyn moderneihin jaksoihin. Se on estetty Ison-Britannian ulkopuolella, mutta on olemassa tapoja kiertää tämä. Katso neuvoja iPlayerin parhaasta VPN-artikkelista.

iPlayer

Klassisen sarjan löytäminen maksullisista palveluista on paljon vaikeampaa. Hululla on aiemmin ollut valittujaksoja. Suosittelemme etsimään alueesi nykyistä kirjastoa nähdäksesi, onko niitä saatavilla. Twitch ja BBC ovat myös suoratoistaneet klassisia jaksoja, joten pidä niitä silmällä, jos he tekevät niin uudelleen.

Stream tohtori, joka ilmaiseksi

Couchtunerin kaltaisten verkkosivustojen avulla voit virittää missä ja milloin tahansa, mutta linkkeillä on tapana päivittää niitä niin usein. Google on ystäväsi, kun etsit heitä.

Tällaisten verkkosivustojen laillisuus on kyseenalainen. Jos käytät niitä katsomaan teoksia tekijänoikeuksien ulkopuolella tai jo maksamiasi (jos olet esimerkiksi lisenssimaksun maksaja), lakivesistä tulee hämärä.

Ponnahdusikkunoiden estäjän asennus kannattaa, kun selaat suoratoistosivustoja, koska et koskaan tiedä, mikä taustalla on. Haitallista JavaScriptiä voi olla vaikeampi havaita kuin Hiljaisuutta.

Tohtori Who ja Kodi

Kodi on keskustellut vuonna 2004 mediaalustalla, joka on hiukan pidempi kuin nu-Who. Se on hieno tapa katsella mediasisältöä. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan sitä, lue Kodi-oppaamme vinkkejä sen asentamiseen ja hyödyntämiseen.

Siinä on laaja valikoima lisäosia, joiden avulla voit suoratoistaa mediaa, ja voit löytää sellaisen Doctor Who: n kanssa. Se on loistava ohjelmisto myös tinkereille, joten sen tulisi sopia haluavalle Timelordsille maahan. Katso lisää artikkeleitamme parhaista Kodi-säilytystiloista.

Piiloutuminen sohvan taakse

On myös paikkoja, joissa voit torrent Doctor Who -jaksoja. Torrenting on laillinen harmaa alue, mutta 60-luvun varhaisimmat jaksot ovat väitetysti oikein jaettavissa joissakin maissa. Tekijänoikeus vanheni 50 vuotta teoksen luomisen jälkeen, ja se on edelleen voimassa monissa osissa maailmaa, mikä tekee niistä julkista.

Kiitos hirviölle, joka pelotti jopa yritysasianajajaa Doctor Whoä, monissa paikoissa pidennettiin tekijänoikeuksien kestoa 70 vuoteen, joten jos asut jossain näistä maista, joudut odottamaan pidempään, jos olet ei halua lahjoittaa merirosvomme hattuasi.

Jos haluat etsiä webin tummempia kulmia, saatat joutua itse muutamiin hirviöihin. Virukset, troijalaiset ja muut gremliinit voivat piiloutua viattomimpien linkkien taakse. Suoratoisto- ja torrent-sivustoja tulisi käyttää huolellisesti. Suosittelemme, että et napsauta heidän mainoksiaan, ja tarkista uudelleen kaikki, mitä aiot napsauttaa.

Yhteyden suojaaminen virtuaalisella yksityisellä verkolla voi antaa sinulle mielenrauhan. Kuten ääni ruuvitaltta, VPN voi ratkaista monia ongelmia pelkällä napin painalluksella. Hyödynnä myös VPN-tietoturvaa koskevaa artikkeliamme, ja sinun on vaikeampi hakkeroida kuin Dalek Pathweb. Yhden parhaan torrentin VPN-palvelun tilaaminen auttaa sinua myös suojaamaan uteliailta silmiltä.

Lopulliset ajatukset

Lääkärin aikahyppyseikkailut suunniteltiin välineeksi historian tuomiseksi lapsille. Kun ulkomaalaisia ​​ja hirviöitä esiteltiin, he olivat suuria osumia katsojien kanssa ja näyttelyn keskipisteenä oli pian käyttämätöntä historiaa.

Nykyään TV on siirtymässä takaosaan muissa muodoissa. Onneksi tämä ei tarkoita, että emme voi silti nauttia vanhoista suosikki-show’istamme, vaikka meidän on löydettävä uusia tapoja tehdä niin.

Kuten huomaat, lääkäriä on lähes yhtä monta tapaa kuin lääkäreitä. Kerro meille, jos olet onnistunut saamaan Who-korjauksen jollain kuvaamallasi menetelmällä. Jos tiedät paremman, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me