Kuinka katsoa haisäiliötä vuonna 2020: Veri vedessä

Shark Tank on ollut toiminnassa vuodesta 2009, ja se on osoittanut toiveikkaita yrittäjiä, joilla on mahdollisuus muuttaa unelmansa todellisuuteen. Se on palannut 11. kaudelleen ABC-verkossa syyskuussa 2019. Haluatko katsoa aiempia jaksoja tai valmistautua kauteen 11-ensi-ilta, tämä opas näyttää sinulle kuinka katsella Shark Tankia verkossa.


Jokaisen jakson aikana yrittäjät esittelevät ideoitaan viiden sijoittajan paneelille – “haille” – toivoessaan tehdä vaikutuksen ainakin yhdestä heistä. Heidän tavoitteena on saada hait sijoittamaan liiketoimintaideaan ja hyötymään viime kädessä rahoituksestaan ​​ja liiketoimintaosaamisestaan.

Joissakin tapauksissa useampi kuin yksi haista on kiinnostunut, ja joko syntyy tarjoussota tai he sopivat jakavansa sijoitusprosentin..

Kuinka katsella hain säiliötä verkossa

Shark Tank on esillä ABC: ssä, joten voit siirtyä suoraan verkkosivustoon ja katsoa sitä, koska sillä on kaikki vuodenajat ilmaiseksi katsottavaksi.. 

miten-to-watch-hai-tank-ABC

Jos olet kuitenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinua tervehtii upea “Virhekoodi: 403-1” -viesti. Tämä johtuu siitä, että lähetystoiminnan harjoittajat suhtautuvat tiukasti siihen, missä sisältöä näytetään lisensointitarkoituksiin.

miten-to-watch-hai-tank-virhe

Näiden rajoitusten oikea nimi on geoblocks. Jos asut ulkomailla tai matkustat halutun maan ulkopuolella, voit kiertää lohkot asentamalla virtuaalisen yksityisen verkon ja muuttamalla sijaintiasi.

Voit myös katsoa Shark Tankia Hulussa. Jostain syystä kausi yhdeksän ei ole kuitenkaan käytettävissä, ja voimme nähdä vain jaksot 18–22 kaudelle 10. Sinun on maksettava kuukausimaksu käyttääksesi sisältöä, mutta voit antaa sen pyörrellä ilmaisella kokeilujaksolla..

miten-to-watch-hai-tank-Hulu

Toisin sanoen voit käyttää Hulua vain, jos olet osavaltioissa, joten tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen pääsyä varten. Paras Hulu-VPN-opas voi kuitenkin auttaa sinua tässä.

Löysimme myös Shark Tank -sovelluksen Amazon Prime Video -sovelluksesta. Päästäksesi sisältöön sinun on oltava jäsen. Tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan kuukausimaksun, ja maksat sitten ylimääräisen maksun näytöksistä, joita haluat katsoa. Voit ostaa yksittäisiä Shark Tank -jaksoja 1,99 dollarilla ja täydet vuodenajat 14,99 dollarilla.

miten-to-watch-hai-tank-Amazon-prime-video

Jos et pääse näytökseen nykyisessä maassasi, paras Amazon Prime Video-VPN auttaa sinua yhdistämään amerikkalaisen palvelimen.

Jos osut geoblokkeihin matkalla etkä halua vaivaa valita sopiva VPN, suosittelemme ExpressVPN: n käyttöä. Se yhdistää sinut helposti Yhdysvaltain palvelimeen, eikä sinua vaivaa latausnäytöillä, koska se on nopein testattu VPN. Se on myös paras suoratoisto-VPN. Lue lisää palveluntarjoajasta ExpressVPN-arvosteluista.

Kuinka katsella hain säiliötä ilmaiseksi

Ilmaisia ​​suoratoistosivustoja on paljon, mutta monet niistä ovat juuttuneet haitallisen sisällön ja ponnahdusikkunoiden kanssa. Jos käytät tällaista sivustoa, suosittelemme, että asennat yhden parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä. 

PutLocker on yksi vaihtoehto. Se on helppo navigoida ja siinä on valtava määrä televisio-ohjelmia ja elokuvia, joista voit valita, mukaan lukien Shark Tankin kaikki 10 vuodenaikaa..

miten-to-watch-hai-tank-putlocker

Voit myös mennä torrentista reittiä katsomaan Shark Tankia verkossa. Teimme pikahaun The Pirate Bayssä ja löysimme lupaavia tuloksia, mutta valittavissa on myös paljon vaihtoehtoisia torrent-sivustoja. 

miten-to-watch-hai-tank-the-merirosvo-lahti

Ole varovainen, kun lataat jotain torrent-sivustoista, koska olet tietoverkkorikollisuuden vaara. Lisäksi katsotko ilmaisten suoratoistosivustojen tai torrentin kautta, suurin osa käytettävissä olevasta sisällöstä on tekijänoikeuksien alaista materiaalia, joten rikot lakia katsomalla sitä. Sinun on tehtävä, mitä teet, mutta haluamme saada sinut tietoiseksi.

Kumpi näistä reiteistä on, sinun on varmistettava, että olet suojattu VPN: llä, koska sen turvallisuus pitää sinut suojassa tietoverkkouhilta ja piilottaa IP-osoitteesi uteliailta silmiltä.. 

NordVPN on tässä tapauksessa hyvä haastaja, koska sillä on mukautetut P2P-palvelimet. Se on myös paras VPN torrentia varten, mutta voit lukea NordVPN-arvosteluamme päättääksesi itse.

Lisäksi ylimääräisen suojakerroksen saamiseksi sinun tulee asentaa kunnollinen virustentorjunta. Bitdefender on hyvä valinta, koska se toimii reaaliajassa suojaamaan sinua mahdollisilta online-vaaroilta. Lue Bitdefender Antivirus -katsaus nähdäksesi palvelun paremmin.

Kuinka katsella Shark Tankia Kodilla

Jos et vielä tiedä, Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit muuttaa melkein minkä tahansa laitteen kotiviihdeteatteriksi. Voit suoratoistaa elokuvia ja suoraa televisiota asentamalla arkistoja ja lisäosia. Lisäksi voit tallentaa mediaa niihin.

Asennus on helppoa, ja voit mukauttaa sen mieltymystesi mukaan. Katso Kodi-oppaamme auttamaan sinua aloittamisessa. 

Kodin käyttö yksinään on täysin laillista. Se tulee laittomaksi vasta, kun aloitat tekijänoikeuksien alaisen materiaalin katselun. Jotkut lisäosat ovat legitiimiä, mutta toiset, kuten Covenant, antavat sinulle pääsyn laittomaan sisältöön. Valittavana on kuitenkin runsaasti lisäosia, ja voit tutustua parhaisiin Kodi-säilytyspaikkoihimme ja parhaisiin Kodi-lisäosaluetteloihin saadaksesi joitain suosituksia..

Löysimme kaikki 10 Shark Tank -kautta Poseidon-lisäosasta, joka on osa Kodilin arkistoa. Tiedostot näyttivät myös olevan hyvässä kunnossa.

miten-to-watch-hai-tank-Kodi

Muista kuitenkin, että kun käytät Kodia virtaamaan tiettyä sisältöä, teet sen torrentin kautta. Tästä syystä sinun tulisi käyttää VPN: ää pitääksesi henkilöllisyytesi nimettömänä. ExpressVPN on paras VPN siellä, ja se on myös paras VPN Kodille, mutta myös CyberGhost on kunnollinen valinta. Tutustu CyberGhost-arvosteluumme nähdäksesi minkä valitset.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua löytämään sopivan tavan katsoa Shark Tank -laitetta verkossa. Maksetut vaihtoehdot, kuten Hulu ja Amazon Prime Video, ovat nopeaa ja helppoa asentaa. Jos sinulla on vähän varoja, ilmaiset suoratoistosivustot, torrentit tai Kodi voivat olla parempi valinta.

Jos siirryt jälkimmäiselle reitille, varmista, että asetat itsesi ponnahdusikkunoiden estäjällä, virustorjuntaohjelmalla ja VPN: llä. VPN-arvosteluissa on paljon hyviä tarjoajia, mutta ExpressVPN on markkinoiden paras VPN. Lisäksi voit käyttää sen 30 päivän rahat takaisin -takuuta nähdäksesi, pidätkö siitä.  

Onko sinulla suosituksia Shark Tank -katseluun verkossa? Kerro meille kommenttiosassa. Tutustuessasi täällä, katso muita viihdeartikkeleitamme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map