Kuinka katsoa Breaking Badia vuonna 2020: Walter White’n saaga

Breaking Badista on tullut melkein historiallinen ohjelma, joka määrittelee television kulta-ajan, kuten The Wire tai The Sopranos. Jos et ole vielä nähnyt sitä tai todennäköisemmin ahdistot katsomaan Walter Whitein jälleen kerran pahoinpitelystä, olemme laatineet tämän kattavan oppaan kuinka katsoa Breaking Badia verkossa.


Vaikka Breaking Bad onkin nyt katsottava maamerkiksi TV-maisemaan, se ei melkein selvinnyt ensimmäisestä kaudestaan. Harva AMC: n, sen isäntäverkon, kokemus näki paljon tulevaisuutta tarinassa, jossa kemian opettaja kääntyi met-kingpinikseksi, varsinkin kun hän ei toiminut stereotyyppisen mukavan kaverin Bryan Cranston kanssa. Näyttelijöitä jatkettiin kuitenkin sinnikkäästi, ja meillä oli viisi ja puoli vuodenaikaa kireää draamaa.

Breaking Bad on tarina Walter Whitesta, joka on kerran lupaava 50-vuotiaana kemisti, joka on päättänyt opettaa lukion Albuquerquessa, New Mexico, uneksten kunnia-päivistään. Hän on naimisissa, hänellä on teini-ikäinen poika, jolla on aivohalvaus ja vauva matkalla. Elämä kulkee, vaikkakin räikeästi, kun hänellä on diagnosoitu keuhkosyöpä ja hän tarvitsee paljon rahaa, joten hänen perheensä voidaan hoitaa hänen läpikäynnin jälkeen.

Mukana on Jesse Pinkman – huumeriippuvainen, metamyyjä ja White’n entinen oppilas – ja he alkavat keittää metamfetamiinia autolla perävaunussa. Huumekauppiaat jahtaavat heitä, melkein ajavat poliisien huijauksia, ja se on vain ensimmäinen jakso.

Jos tämä lyhyt kuvaus on saanut sinut kiinnostumaan seuraamaan Breaking Bad -tapahtumaa tai innostuneena siitä, että näet sen uudestaan, pysy meidän kanssamme, kun näytämme sinulle missä voit katsoa sitä verkossa. Mennään maksuttomien ja ilmaisten vaihtoehtojen yli.

Kuinka katsoa Breaking Bad Online -tapahtumaa

Ensin katsotaanpa laillisia tapoja, joilla voit katsoa Breaking Bad -tapahtumaa. AMC: llä, sen verkolla, ei ole omaa suoratoistopalvelua, kuten esimerkiksi sanotaan, että CW tekee. Löydät kuitenkin kaikki Breaking Bad -jaksot Netflixistä. Sama pätee toiseen AMC-tukipisteeseen, Mad Men, joka löytyy myös kokonaan Netflixistä.

Breaking-Bad-Netflix

Haimme nopea haku useiden maiden Netflix-tarjouksista käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa – ohjelmaa, jonka avulla voit huijata online-sijaintiasi – ja löysimme Breaking Bad -kauden 1-5 kaikissa niistä riippumatta siitä, oliko se Yhdysvaltain sivusto, Yhdistyneen kuningaskunnan tai EU: n sivusto.

Netflix on läsnä melkein kaikissa maailman maissa lukuun ottamatta joitain ilkeitä despoottisia hallintojärjestelmiä, kuten Pohjois-Korea ja vastaavat (tutustu Internet-sensuurikatsaukseemme saadaksesi lisää esimerkkejä). 

Koska meillä ei kuitenkaan ole varaa tarkistaa kaikkia Netflix-valintoja jokaisessa maassa, voi olla, että Breaking Bad puuttuu yhdestä tai kahdesta maasta. Tällöin joudut käyttämään VPN: tä pääsyäksesi maa, joka tekee.

Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan ole tehtävänsä mukaisia, koska Netflixillä on drakoninen VPN-kielto, joka kantaa suurimman osan palveluista. Tapauksessamme käytimme ExpressVPN: ää, joka perusteellisessa ja jatkuvassa testauksessamme on aina Netflixin paras VPN. Suosittelemme sitä sydämellisesti, jos sinulla on vaikeuksia löytää Breaking Bad Netflixistä omassa maassasi.

Kuinka katsoa Breaking Bad ilmaiseksi

Niille keskuudessasi, jotka eivät halua haastaa Netflixiä – vaikka emme tiedä miksi, koska se on hieno palvelu – tai haluamme välttää suoratoistosotien politiikkaa, on myös paljon tapoja seurata Breaking Badia vapaa. Seuraava artikkeli käsittelee useita parhaimpia vaihtoehtojasi.

Ensimmäinen vaihtoehto on ilmainen suoratoisto, jolloin ilmainen tarkoittaa tässä tapauksessa laitonta. Siellä on paljon sivustoja, jotka tarjoavat tämän, mutta suosittelemme yleensä PutLockeria. 

Tämä johtuu siitä, että PutLocker tarjoaa vähiten ponnahdusikkunoita, parhaan käyttöliittymän ja siinä on yleensä kaikki jaksot ajan tasalla, jopa hämärämmillä ohjelmilla, kuten Timeless. Yllätyksenä ketään, sen luettelossa on myös kaikki Breaking Bad -kaudet.

Breaking-Bad-Putlocker

Kuten kaikilla laittomilla suoratoistosivustoilla, myös PutLocker ansaitsee rahansa mainosta, eikä hän näytä välittävän siitä, kuka ne laittaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vakava riski saada haittaohjelma tartuttamaan tietokoneesi, jos käytät sitä.

Suosittelemme, että jos vierailet PutLockerissa, sinulla on yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ja kunnollinen virustorjunta. Muutoin sinulla on vaara, että tietokoneesi toimii hassuna vain siksi, että halusit katsoa ohjelmaa ilmaiseksi. Suosittelemme virustorjuntaa varten Bitdefender, joten tutustu Bitdefender Antivirus -katsaukseen saadaksesi lisätietoja siitä.

Kuinka katsoa Breaking Bad -tapahtumaa Kodilla

Jos olet yhtä harva streaming-sivustoista kuin me, Kodi saattaa olla parempi vaihtoehto sinulle. Se on avoimen lähdekoodin mediaalusta, joka kehitettiin alun perin Xboxille, mutta joka voidaan nyt asentaa melkein kaikkiin laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin. Jos haluat tietää enemmän siitä ennen kuin aloitat, suosittelemme tutustumaan Kodi-oppaaseemme saadaksesi lisätietoja.

Breaking Badin suhteen nopea katselu ympärille osoittaa, että se on saatavana suosikkilisäosissamme Poseidonissa, joka puolestaan ​​löytyy yhdestä parhaista Kodi-säilytyslaitoksista, Kodil. Jos päätät kuitenkin mennä Kodi-reitille, muista käyttää yhtä parhaista VPN-koodeistamme Kodi-valitsimille, koska tekemäsi on teknisesti kiehtovaa ja siten laitonta suurimmassa osassa maailmaa..

Breaking Bad Torrents

Se johtaa meidät hienosti viimeiseen osaamme, nimittäin kuinka seurata Breaking Bad -pelaajia. Kuten odotit tämän suositun näytöksen perusteella, The Pirate Bay on vain täynnä torrentteja, joilla on joko oma vuodenaika tai koko asia, joten ei ole mitään hätää. Voit kuitenkin aina tutustua vaihtoehtoisiin torrent-sivustoihin, jos haluat.

Breaking-Bad-torrenteja

Tavanomaisia ​​vastuuvapauslausekkeita kuitenkin sovelletaan: torrentia pidetään laittomana melkein kaikkialla, joten riippumatta siitä, mitä teet, käytä yhtä parhaista VPN-verkoista torrentia varten tiedostojen jakamisen yhteydessä tai riski saada sakko. Tekijänoikeusjärjestöt ovat nostaneet hansikkaat ympäri maailmaa viime vuosina, joten sinun on suojeltava itseäsi.

Lopulliset ajatukset

Walter White’n ja hänen perheensä saaga, puhumattakaan kaikista värikkäistä hahmoista, jotka asuttavat tämän New Yorkin kuvitteellisen version, on ehdoton korkea kohta televisioiduissa tarinoissa, ja suosittelemme sitä kaikille, jotka pitävät hyvästä tarinasta. Toivottavasti jokin edellä mainituista tavoista seurata Breaking Badia pitää sinut hyvässä asemassa.

Bonuksena, kun olet valmis, sinulla on silti Parempi Soita Saulille odottamaan, ennakko, joka menee läpi yhden ikävämmän lakimiehen elämästä, jonka ikinä on näytetty.

Mitä mieltä olet Breaking Badista? Tiedätkö paremman tavan katsoa sitä kuin alla kuvatut? Haluaisimme kuulla sinusta alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map