Kuinka katsoa ajatonta vuonna 2020, koska aika on a-Wastin

Vaikka Timeless onkin nyt ulkona, se on yksi harvoista näyttelyistä, jotka on peruutettu ennen heidän aikansa, ja joka on tyydyttävä. Se seuraa kolme aikamatkustajaa, kun he korjaavat Yhdysvaltojen historiaa salaperäisen Rittenhouse-nimisen organisaation sabotaasista. Jos olet historiassa kierrellä, se on aika hyvä vaihtoehto, minkä vuoksi olemme laatineet tämän oppaan siitä, kuinka ajatonta katsella verkossa.


Ajaton esiintyi NBC: llä ensimmäisen kauden ajan, mutta se peruttiin, koska nämä 16 jaksoa eivät keränneet yleisöä, jota verkko halusi nähdä. Katsomme myös, että aiemmin järjestetyn näyttelyn kalliit kustannukset olivat omiaan; rypistetyt mekot ja hevoskärryt eivät ole halpoja. 

Lopulta NBC päätti kuitenkin valita Timelessin toisen kauden. Kuitenkin sen jälkeen kun nämä 10 jaksoa menivät ulos, he päättelivät, että näyttelyn akselit sujuivat paremmin, vaikka ei ennenkaan erityisen kaksiosaisen finaalin tilaamista, joka sitoi suurimman osan näytön löysistä päistä.

Kuten monet niche-ohjelmat, Timeless ei osunut tavoitteisiin, joita verkosto halusi, mikä oli todellinen häpeä faneilleen. Esitys tarjoaa hyvän yhdistelmän Yhdysvaltain historiaa, toimintaa ja väliaikaa, kun taas hahmot ja heidän vuorovaikutuksensa pitävät sinut huvittavana. Lisää tähän erittäin mielenkiintoinen kattava tarina, ja sinulla on show, joka pitää sinut viihdyttävänä koko sen lyhyen käyttöajan..

Tämän oppaan avulla voit katsella Ajatonta mistä tahansa ja seurata Lucyn, Wyattin ja Rufuksen seikkailuja itse. Aloitetaan.

Kuinka katsella ajattomia verkossa

NBC: llä ei ole suoratoistopalvelua, joten toisin kuin esimerkiksi Nuoli, et voi katsella Timelessia omalla verkkokanavalla. Sen sijaan sinulla on kaksi vaihtoehtoa riippuen siitä, kummalla Atlantin puolella olet: Hulu ja Netflix. Voit tietysti väärentää sijaintisi käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa, mutta pääsemme siihen.

Hulu on loistava suoratoistopalvelu, joka tarjoaa runsaasti esityksiä, muun muassa Archerin ja The Handmaidin tarinan, joten kun olet valmis Timelessin kanssa, sinulla on paljon enemmän katsottavaa. Se on kuitenkin saatavana vain Yhdysvalloissa, joten aiot osua geoblokkiin, jos yrität käyttää sivustoa muualta. 

ajaton Hulu

Ainoa luotettava tapa kiertää lohko on käyttämällä VPN: tä, ohjelmaa, joka voi huijata sijaintiasi. Hulun tapauksessa tämä on erityisen vaikeaa, koska palvelu menee aktiivisesti sen jälkeen, kun IP-osoitteet on tunnistettu kuuluvan VPN: ään. Siksi, ellet käytä yhtä parhaista Hulun VPN-palveluista, sinulla on huono aika. 

Jos tämä kuulostaa liialliselta vaivalta ja olet Euroopassa, sinulla on onnea: EU Netflixillä on molemmat Timeless-kaudet. Kaksiosainen ajaton finaali puuttuu kuitenkin.

Ajaton Netflix

Netflixillä on jopa suurempi näyttely- ja elokuvakokoelma kuin Hululla, joten mielestämme se on hiukan parempi tarjous kuin kilpailija – lisäbonuksena se, että sillä ei ole mainoksia. Se tulee entistä paremmaksi tarjoukseksi, jos käytät yhtä parhaista Netflix-VPN-verkoista, koska se poistaa kaikki maantieteelliset rajoitukset, mikä tarkoittaa, että saat pääsyn moniin ohjelmiin.

Kuinka katsella ajatonta ilmaiseksi

Toinen vaihtoehto, jos haluat katsoa melko paljon kaikkea siellä tällä hetkellä, on mennä piratismin tielle. Meillä on kolme vaihtoehtoa sinulle, jos olet kiinnostunut siitä. Aloitamme tarkastelemalla laitonta suoratoistoa. Voit valita noin tusinaa sivustoa, mutta pidämme PutLockeristä, koska voit helposti poistaa sen mainokset käytöstä jollakin parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä.

Itse asiassa, vaikka haluatkin mennä lailliselle reitille, joudut kääntymään PutLockerin puolelle katsomaan finaalia, koska jostain syystä Netflixillä ei ole sitä. Piratismi säästää päivän täällä, koska paitsi PutLockerin molemmat vuodenajat ovat kokonaisuudessaan, myös finaali on.

Ajaton PutLocker

Varoita kuitenkin, että saatat joutua vaikeuksiin, jos olet kiinnostunut vierailemaan tällaisilla sivustoilla. Tästä syystä suosittelemme, että käytät yhtä parhaista VPN-poiminnoistamme ja parhaista virustorjuntaohjelmistoista, kun asetat pääkallo- ja ristikont-hattuasi..

Kuinka katsella Ajatonta Kodilla

Toinen kuin laillinen vaihtoehto on käyttää Kodi-mediaa, joka on alun perin kehitetty Xboxille, mutta nyt laajalti saatavana. Saatat todennäköisesti käyttää autosi käyttöjärjestelmää jo nyt. Jos haluat tietää hieman enemmän Kodista ennen sen asentamista, tutustu koko Kodi-oppaaseemme saadaksesi sinut matkallesi.

Yleisesti ottaen Poseidon-lisäosasta löydät useimmat TV-ohjelmat ja elokuvat, ja Timeless ei ole poikkeus. Nimeimme sen syystä yhdeksi parhaimmista Kodi-lisäosistamme. Siinä on molemmat vuodenajat sekä katseltavaksi tarkoitettu finaali.

Ajattomat torrentit

Jos kaikki yllä oleva kuulostaa sinulle hauskalta, mutta haluat mennä vanhaan kouluun, niin Timeless-torrentin torjunta on todellakin vaihtoehto, vaikka sinulla on vähemmän valinnanvaraa kuin yleensä muiden ohjelmien kanssa. Ajatonta suosion puutetta heijastaa erittäin pieni määrä torrentteja, joita voimme löytää. 

Ajattomat torrentit

Ei mitään sanaa siitä, sisältyykö finaali Timeless season 2 -toistoihin, ja olisimme kiitollisia siitä, jos joku voisi ilmoittaa meille alla olevissa kommenteissa.

Kuten torrentin kanssa yleensä, sinun on oltava hyvin varovainen tai riski saada sakko. Olemme koonneet luettelon parhaista torrentia varten tarkoitetuista VPN-verkoista, jotka kaikki taatusti pitävät sinut poissa tekijänoikeuksien poliisin silmistä lataamisen aikana.

Lopulliset ajatukset

Ajaton on aika hyvä show, joka kiinnittää tarkkaa huomiota historiallisiin yksityiskohtiin, mutta tarjoaa silti huvittavaa romppua Yhdysvaltojen historian läpi ikimuistoisella näyttelijällä ja kiehtovalla mysteerillä. Toivomme, että yllä olevat vinkit auttavat sinua katsomaan sitä ja että nautit siitä yhtä paljon kuin me.

Mitä mieltä olet ajattomasta? Oliko NBC oikein peruuttaa sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja jaa vapaasti keinoja katsoa ohjelmaa, jonka olemme voineet unohtaa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map