Kuinka katsella työhenkilöstöä vuonna 2020: Työn välttäminen, amerikkalainen tyyli

Workaholics on amerikkalainen komedia, joka esitettiin vuonna 2011 ensimmäisen kerran. Se tuli nopeasti suosituksi, seitsemän vuodenaikaa, ja jokainen jakso on täynnä naurua. Olitpa uusi show-fani tai haluat seurata suosikkihetkiäsi uudelleen, tämä opas näyttää sinulle kuinka katsella Workaholicsia verkossa.


Jokaiselle, joka ei ole nähnyt ohjelmaa, kyse on kolmesta kaverista, jotka asuvat yhdessä, työskentelevät yhdessä ja mikä tärkeintä, juhlivat yhdessä. Päivät viettävät tylsissä töissään tekemällä mahdollisimman vähän työtä suunnittelemalla juhlia. Kaverit ovat vaikeusmagneetteja, ja ne tuovat pahaa missä tahansa he menevätkin.

Suosikkijoukkojamme tien päättyi vuonna 2017. Kun seitsemäs kausi päättyi, sanoimme niin kauan Blakelle, Adamille ja Andersille ja hyvästit heidän juhlutapoilleen. Koska Workaholicsia ei enää näytetä televisiossa, meidän piti tehdä vähän kaivamista löytääksemme sen, mutta olemme löytäneet paljon tapoja, joilla voit katsella sitä verkossa.

Kuinka katsella Workaholicsia verkossa

Hululla on kokoelmassaan kaikki 86 jaksoa Workaholicsista. Niiden katselemiseksi sinun on kuitenkin maksettava kuukausittainen tilaus, vaikka Hulu tarjoaakin ilmaisen kokeilujakson. 

miten-to-watch-workaholics-Hulu

Hulu on kuitenkin saatavana vain osavaltioissa, joten jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on käytettävä virtuaalista yksityistä verkkoa online-sijainnin vaihtamiseen. Opas oppaan saamiseen Yhdysvaltain IP-osoitteesta voi auttaa tässä, samoin kuin paras VPN-Hulu-opas. 

Jos kuitenkin haluat nopean korjauksen, suosittelemme ExpressVPN: tä. Se on loistava palvelu, joka huijaa sijaintiasi ja tarjoaa nopeita nopeuksia ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Se on yksi nopeimmista VPN-valitsimistamme ja myös paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN. Lue lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

miten-to-watch-workaholics-Amazon-prime-video

Amazon Prime Video on toinen tapa, jolla voit katsella Workaholicsia verkossa. Tulemalla pääjäseneksi voit käyttää näytöksiä ilman lisäkustannuksia. Jos kuitenkin päätät, että et halua olla jäsenyyttä, voit ostaa yksittäisiä jaksoja 2,99 dollarista kustakin, samoin kuin kokonaisia ​​kausia 19,99 dollarista.. 

Jos huomaat, että olet estetty Amazon Prime Video -sovelluksesta tai sen sisällöstä, parhaassa VPN-palvelussa Amazon Prime Video -oppaassa on joitain omistettuja suosituksia.

miten-to-watch-workaholics-Vudu

Tarkasteltuaan ympäri huomasimme, että Vudu tarjoaa myös työarkisteja. Vudu on melko suoraviivainen ja tarjoaa yksittäisiä jaksoja alk. 1,99 dollaria, samoin kuin täydet vuodenajat 14,99 dollarista..

miten-to-watch-workaholics-google-play

Sisällytämme Google Playn luetteloon, koska voit mennä eteenpäin ja ostaa koko sarjan yhdellä kertaa. Se maksaa sinulle 49,99 dollaria, mutta jos se on liian paljon kuluttaaksesi kerralla, he myyvät myös yksittäisiä vuodenaikoja 18,99 dollaria ja jaksoja 1,99 dollaria. Kaikkia jaksoja ei kuitenkaan voida ostaa erikseen. 

miten-to-watch-workaholics-itunes

Koska olemme sisällyttäneet Googlen, on oikein, että mainitsemme Applen. Workaholics on saatavana iTunes-kirjastossa ja se maksaa 24,99 dollaria yhdellä kaudella.

Katso ilmaisia ​​työarkisteja

Jos et halua maksaa, sinulla on onnea, koska olemme löytäneet sivustoja, jotka näyttävät sen ilmaiseksi. PutLocker on ilmainen suoratoistosivusto, jolla on laaja kirjastokokoelma. Löysimme helposti kaikki työhenkilökunnan jaksot sieltä, ja he näyttivät olevan hyvässä kunnossa. 

miten-to-watch-workaholics-putlocker

Katsoimme myös Couchtuneria. Kuten PutLocker, sillä on suuri kirjasto elokuvia ja TV-ohjelmia, joista valita. Kun olet nopeasti kirjoittanut hakupalkkiin, meitä tervehtii vuodenajat yhdestä seitsemään.

miten-to-watch-workaholics-couchtuner

Meidän on kuitenkin varoitettava, että näihin sivustoihin on ladattu roskapostimainoksia, jotka ovat valmiita tartuttamaan laitteesi. Lisäksi on olemassa useita copycat-sivustoja, jotka väittävät olevansa sama asia. Jos aiot käyttää sellaisia ​​sivustoja, suosittelemme asentamaan yhtä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistämme ja virustorjuntaa, jotta saat parhaan suojan..

Työntekijöiden torrentit

Torrent-sivustot ovat toinen tapa katsella esityksiä, joita ei enää ole ilmassa. Pikahaku Pirate Baysta tuli takaisin Workaholicsin vuodenaikoista yhdestä seitsemään, joten voit katsoa varhaisimmat jaksot, jopa uusimpiin..

miten-to-watch-workaholics-the-merirosvo-lahti

Torrent-sivustoja on myös vaihtoehtoisesti, joten voit valita oman reitin. Ota huomioon, että torrentien lataamisella on kuitenkin haittoja. Tiedostot voidaan pakata haittaohjelmilla ja viruksilla, joten se on toinen hyvä syy virustorjunnan asentamiseen.

Muista, että streaming tai torrenting ilmaista sisältöä, se on todennäköisesti tekijänoikeuksien alaista, ja käyttämällä tätä materiaalia, olet rikkoa lakia. Lopullinen päätös on sinun, mutta meidän on tehtävä sinulle tietoisena.

Voit auttaa itseäsi piilottamalla IP-osoitteesi ja pitämällä itsesi varjoissa. Voit tehdä tämän käyttämällä VPN: tä. Tässä tapauksessa suosittelemme NordVPN: ää sen erinomaisen tietoturvan ja mukautettujen vertaisverkko-palvelimien takia, joten se on yksi parhaista torrentin VPN-verkoista. NordVPN-arvosteluamme menee yksityiskohtaisemmin. 

Mainitsemme jatkuvasti virustorjuntaohjelman asentamisen auttaaksemme välttämään online-vaaroja, ja suosittelemme Bitdefenderin asentamista, koska pidämme sitä parhaana virustorjuntaohjelmana. Se pitää sinut suojassa reaaliajassa, mutta voit lukea lisää Bitdefender Antivirus -katsauksestamme.

Katso työterveyshuoltajaa Kodilla

Kodi on suosittu viime vuosina, ja voimme nähdä miksi. Jos et tiedä mitä Kodi on lyhyesti sanottuna, se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jolla on mahdollisuus suoratoistaa televisiota ja elokuvia arkistojen kautta. Voit käyttää sitä myös tallentaaksesi mediakirjastosi siihen.

Kodi on helppo asentaa useimpiin laitteisiin, ja voit tutustua Kodi-oppaaseemme, jotta pääset alkuun. Kodi itsessään on laillinen, ja voit käyttää sisältöä asentamalla parhaat Kodi-säilytystilat ja lisäosat. 

Tarkastelimme Poseidon-lisäosaa, jonka voit hankkia Kodil-repossa, ja löysimme kaikki seitsemän työkauden vuodenaikaa. Jos Poseidonilla ei ole haluamaasi, älä ole huolissasi. Valittavana on paljon muita, kuten näet parhaista Kodi-lisäosaluetteloistamme.

miten-to-watch-workaholics-Kodi

Kun käytät Kodia virtaamaan Workaholicsia, teet sen torrentin kautta. Pelkästään tästä syystä suosittelemme VPN: n asentamista. Laittoman suoratoiston yhteydessä on välttämätöntä pitää henkilöllisyytesi huomiotta. 

Suurin valintamme on ExpressVPN, mutta myös CyberGhost on kunnollinen valinta. Tutustu CyberGhost-arvosteluumme tai tutustu parhaaseen VPN for Kodi -oppaaseemme saadaksesi lisää valintoja.

Lopulliset ajatukset 

Valitsetpa sitten yhden suosituksistamme tai valitset oman reitin katsomaan Workaholicsia verkossa, toivomme, että olemme antaneet sinulle askeleen oikeaan suuntaan.

Jos aiot siirtyä helposti kulkevaan streamiin vain ilmaiseksi, varmista ensin, että olet suojattu viruksilla ja VPN: llä. Et voi voittaa ExpressVPN: ää, koska sen turvallisuus on erinomainen ja se on loistava valinta suoratoistoon. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuu ei voi mennä pieleen.

Jos sinulla on ehdotuksia siitä, kuinka seurata Workaholicia verkossa, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Miksi et tutustu täällä täällä, myös muihin viihdeartikkeleihimme? Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map