Kuinka katsella palvelijaneito tarina vuonna 2020

Handmaidin tarinan on oltava yksi mielenkiintoisimmista esityksistä, jotta lyödä streaming-alustoja viimeaikaisessa muistissa. Dystopian draama on saanut lukemattomia palkintoja näyttelijästä, erikoistehosteista, elokuvauksesta ja muusta. Jos olet nälkä draaman hauduttamisesta raskaalla uskonnollisella ja poliittisella pohjalla – tiedämme, houkutteleva – olemme täällä auttamassa.


Tässä oppaassa The Handmaid’s Tale -kampanjan katselusta annamme sinulle kaiken tavan, jolla voit suoratoistaa ohjelmaa verkossa. Jotkut menetelmät ovat maksullisia ja toiset ilmaisia. Jotkut ovat laillisia ja toiset eivät niin paljon. Taskutukkusi koosta riippumatta meillä on kuitenkin tapa katsella The Handmaid’s Tale -sivustoa.

Katso The Handmaid’s Tale Online

Saavutettavuus ei ole vaikeaa The Handmaid’s Tale -sivustolla. Ohjelman tuottaa Hulu, ja kuten useimmat streaming-alustat, se julkaisee kaikki tietyn kauden jaksot kerralla (aivan kuten Netflix tekee Black Mirrorilla). Myöskään Hulu ei ole liian kallis, ainakin jos olet halukas sietämään mainoksia.

kuinka katsella palveliautonen tarinan hulua

Tässä tapauksessa laillisen reitin käyttäminen ei ole liian huonoa. Hulu on halpa, ja streaming sen avulla voit varmistaa, että saat 4K stream. Se ei kuitenkaan ole kaikille mahdollista. Hulu on saatavana vain Yhdysvalloissa NBC: n kaltaisten verkkojen antamien tiukkojen geoblokkien ansiosta. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinulla ei ole onnea.

Paras VPN-Hulu-oppaamme voi kuitenkin auttaa. Virtuaali yksityinen verkko peittää Internet-yhteytesi niin, että se näyttää siltä kuin olet toisessa paikassa. Kun käytät yhtä, voit olla missä tahansa maailmassa ja näyttää silti siltä kuin olet Yhdysvalloissa Huluun.

Jos haluat katsoa The Handmaid’s Tale, tarvitset kaksi asiaa: aktiivisen Hulu-tilauksen ja sijainnin Yhdysvalloissa. Onneksi VPN voi poistaa viimeksi mainitun vaatimuksen, jos et asu Yhdysvalloissa..

Katso The Handmaid’s Tale ilmaiseksi

Vaikka Hulu onkin edullinen, se maksaa silti jotain. Älä kuitenkaan murehdi, koska on olemassa tapoja suoratoistaa sitä ilmaiseksi. Suorain reitti on Couchtuner, jolla on The Handmaid’n Tale molemmat vuodenajat. On myös muita suoratoistosivustoja, mutta meillä oli paras onni Couchtunerin kanssa.

Älä kuitenkaan vain juokse pois ja aloita suoratoistoa. Mene sivustoille, jotka rikkovat tekijänoikeuslakeja, on hyvä tapa hankkia haittaohjelmia. Suojaa itsesi mahdollisilta uhkilta ennen virran sytyttämistä parhaalla virustorjuntaohjelmalla. Suosittelemme Bitdefenderiä, koska se voi suojata koneesi reaaliajassa kaikilta verkkorikollisuuksilta, jotka vetävät suoraa streamiin (lue Bitdefender-arvostelu).

VPN: n käyttäminen ei myöskään vahingoita. Bitdefenderillä on oma, mutta kuten voit nähdä Bitdefender VPN -katsauksessa, se ei ole kovin suuri. Suoritat paremmin kaikilla parhaan VPN-oppaamme vaihtoehdoilla, mutta jos et ole kiinnostunut lukemaan muutamatuhat sanaa VPN: issä, voit lukea sen sijaan ExpressVPN-arvosteluamme.

VPN suojaa IP-osoitteesi kaikilta, jotka haluavat torjua yhteyden. Kun käytät VPN: tä ja virustorjuntaa, et vain suojattu verkkosivuston haittaohjelmilta, vaan myös ketään, joka haluaa selvittää missä olet. Lisäksi nämä verkkosivustot eivät ole laillisia, joten jos haluat välttää Internet-palveluntarjoajan kirjeen, sinun on piilotettava tekemäsi.

Katso The Handmaid’s Tale Kodista

Jos et halua istua pöydälläsi ja katsella The Handmaid’s Tale -sovellusta, voit käyttää Kodia. Asennus voi kuitenkin olla monimutkaista, joten muista lukea Kodi-oppaamme, jos et tunne alustaa. Lyhyesti sanottuna, se on käyttöliittymän mediakeskus, jonka avulla voit järjestää verkkoon tallennettua mediaa.

Monet epäviralliset Kodi-lisäosat antavat sinun suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia ilmaiseksi. Monilla heistä on jakso The Handmaid’s Tale – voit lukea parhaista Kodi-lisäosaoppaistamme nähdäksesi, mitkä niistä -, mutta suosittelemme Exodusta. Jos haluat oppia sen asentamisen, lue yllä oleva opas.

Kodin laillisuus on monimutkainen. Voit lukea Kodi-oikeudellisen oppaamme, mutta pääsisältö on, että kaikki tekijänoikeuksien alainen aineisto on yleensä ei-ei. Tuntuu lyövän kuollutta hevosta, mutta tällainen laillinen esto on VPN.

Voit asettaa Kodi -sovelluksen ja aloittaa suoratoiston ilman VPN: tä, mutta se ei ole hyvä idea. Aina kun pyydät jakson suoratoistoa, IP-osoitteesi ja sellaisenaan online-henkilöllisyytesi lähetetään sen mukana. Jokainen, joka näkee nämä tiedot, mukaan lukien Internet-palveluntarjoajasi ja lainvalvontaviranomaiset, tietävät tekemäsi.

Lue paras Kodi-oppaan VPN-ohjeemme saadaksesi nopeuden. Pidän myös ExpressVPN: stä Kodille, mutta NordVPN on vankka, budjettiin keskittyvä vaihtoehto (lue NordVPN-arvostelu).

Katso The Handmaid’s Tale Torrent

Viimeisenä voit torrentin The Handmaid’s Tale. Pikahaku suosituilla torrent-verkkosivustoilla – voimme varmasti arvata mitkä – osoittaa, että kaikki jaksot ensimmäisestä ja toisesta vuodenajasta ovat ladattavissa. Jos et tunne sitä, kuinka torrentit toimivat, lue mitä on torrent-opas.

kuinka katsella palvelijaneiton tarinan torrenttia

Ei ole yllättävää, että myös piinaamiseen liittyy oikeudellisia huolenaiheita. Kiertävät laittomat oppaamme yrittävät tyhjentää käsittelemänsä harmaan alueen, mutta riippumatta siitä, että sinun pitäisi käyttää tässä myös VPN-verkkoa. Paras torrent-luettelon VPN on hyvä paikka aloittaa.

ExpressVPN on vakaa torrenting, mutta pidämme NordVPN: stä enemmän sen omien vertaisverkko-palvelimien takia. CyberGhostilla on myös torrent-palvelimia, mutta kuten CyberGhost-katsauksesta näet, nopeudet ovat pettymys.

Vielä enemmän kuin suoratoistettaessa verkossa, virustentorjunta on välttämätöntä, kun vietät torrentia. Kun lataat magneettilinkin kautta, ei voi kertoa, mitä torrent-tiedosto sisältää, eli et tiedä mitä laitat koneellesi. Niin kauan kuin käytät turvallisinta virustorjuntaohjelmistoa, olet kuitenkin kunnossa.

Bitdefender ottaa kruunun siitä, mutta on myös muita vaihtoehtoja, jos se ei kutista mielikuvitusta. F-Secure on nimensä mukaan turvallinen, mutta se on kallista, kuten voit nähdä F-Secure Antivirus -katsauksessamme. Kaspersky Anti-Virus sijoittuu jatkuvasti laboratoriotuloksiin, mutta käyttäjän tietosuojaan liittyy huolta (lue Kaspersky Anti-Virus -katsaus).

Lopulliset ajatukset

The Handmaidin tarinaa voi seurata useita reittejä. Riippumatta siitä, mitä otat, VPN on hyödyllinen. Tutustu VPN-arvosteluihimme löytääksesi sinulle sopivan palveluntarjoajan.

Myös streaming-arkistomme pitäisi olla hyödyllistä. Sieltä löydät muita tämänkaltaisia ​​artikkeleita uusimpien elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon verkossa. Äskettäin olemme laatineet, kuinka katsella Dragon Ballia ja kuinka katsella Black Pantheria, joten tarkista ne.

Kuinka katsot The Handmaid’s Tale? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map