Kuinka katsella Outlanderia verkossa vuonna 2020: Skotlannin saaga

Outlander on yksi harvoista hittosoitteista, joita Starz-suoratoistopalvelu on tuottanut. Se on saanut suosiota, pääosin fanien toimesta, ja sitä uusittiin äskettäin viidennellä ja kuudennella vuodenajalla. Koska romantiikan, juonteen ja historiallisten tapahtumien sekoitusta on vaikea löytää verkosta, olemme laatineet tämän oppaan, kuinka katsella Outlanderia.


Outlander on mielenkiintoinen sekoitus elementtejä. Se on tarina Claire Randallista, entisestä sotahoitajasta, joka kuljetetaan 1940-luvun lopulta 1800-luvun puoliväliin tutkiessaan legendaarisia seisovia kiviä matkalla Skotlantiin miehensä kanssa.

Skotlanti voi olla outo parhaimmillaan, mutta ajanjakso, jonka Claire löytää, on kapinaa, kun monet skotlantilaiset, etenkin ylängyläiset, yrittivät saattaa kuningas Charlesin valtaistuimelle. Jakobiittiset kapinat olivat pitkiä ja verisiä asioita, jotka muuttivat Highlandsin ikuisesti, mikä lopetti gaelilaisen kulttuurin olemassaolon Skotlannissa..

Kaikkien myrskyjen lisäksi myös Outlanderissa on paljon romanssia, koska Claire huomaa olevansa monien poltettujen, komeiden miesten metsässä. Samanaikaisesti show hyppää aika ajoin takaisin 1940-luvulle osoittaakseen kuinka Clairen aviomies on tekemisissä äkillisen katoamisensa kanssa.

Kaiken kaikkiaan tapahtuu paljon, ja Outlander viihdyttää monilla käännöksillään ja jollain aika höyryisellä romanssilla. Katsotaanpa missä voit katsoa sitä Internetissä.

Katso Outlander Online

Helpoin tapa katsoa Outlanderia on mennä Starziin ja katsoa sitä siellä. Se on kuitenkin vain Yhdysvaltain asukkaiden käytettävissä, kuten esimerkiksi Hulu (katso paras Hulun VPN). Muiden maiden ihmisiä estetään katsomasta. Tähän on olemassa tapoja, joista puhumme vähän. Joko niin, saat viikon pituisen palvelukokeilun ilmaiseksi, jonka tulisi olla riittävästi aikaa nähdäksesi, pitäisitkö siitä tarpeeksi pysyäksesi.

Outlander-Starz

Yhdysvaltojen ulkopuolella paras veto Outlanderin katselusta on Netflix. Nopea katsaus ympärille osoittaa, että sen pitäisi olla saatavana useimmissa EU-maissa (tarkistimme Kyproksen, Alankomaat ja Italia) sekä Kanadassa. Muiden maiden Netflix-verkkoon pääsy on kuitenkin hankalaa. Yksikään parhaista ilmaisista välityspalvelinkoppeistamme ei esimerkiksi pääse ohitse Netflix VPN -kieltoa.

Outlander-Netflix

Jos haluat käyttää muiden maiden Netflix-tarjouksia tai katsella Starzia Yhdysvaltojen ulkopuolelta, tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon. Suosittelemme ExpressVPN: ää, koska se on kaikkein testaamamme Netflix-suojattu VPN. Vaikka joudut vaihtamaan palvelimia määräajoin, kirjoittaessamme olemme saaneet hienosti läpi useat maat ilman välityspalvelinvirhettä näkyessä.

Jos haluat tietää enemmän ExpressVPN: stä ennen sitoutumista, tutustu ExpressVPN-arvosteluamme. Jos haluat tutustua muihin vaihtoehtoihin, lue paras VPN for Netflix -artikkeli. Pikatesti osoittaa, että kaikki luettelon valinnat toimivat myös Starzillä. ExpressVPN: n lisäksi NordVPN ja CyberGhost vie sinut, missä haluat olla.

Katso Outlander Online ilmaiseksi

Tietysti, koska tämä on internet ja kaikki, sinun ei tarvitse maksaa, ellet halua. Sen sijaan, että olet sylkenyt kaikkia välinpitämättömiä suoratoistosivustoja, päätimme kuitenkin kaivaa ja huomasimme, että Putlocker oli ainoa, joka ei tuonut meille miljoonia ponnahdusikkunoita ja joka myös kantoi Outlanderia..

Outlander-putlocker

Saatat kuitenkin haluta käyttää yhtä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä pääsyä tälle verkkosivustolle, koska olemme saaneet raportteja aikaisemmasta kurista kaupasta. Tutustu myös viruksentorjuntaohjelmistojen arvosteluihin, mikäli mainosten estäjä ei riitä.

Outlander Torrentit

Niille, jotka ovat enemmän torrentia kuin suoratoistoa, teimme myös nopean tarkistuksen The Pirate Bayssä ja löysimme useita Outlanderin aktiivisia torrentteja, mutta emme löytäneet sellaista, jolla olisi kaikki vuodenajat yhdessä tiedostossa.

Outlander-torrentit

Tietysti sovelletaan tavallisia varauksia. Torrentti ei välttämättä ole sitä, mitä mainostetaan, ja kaikessa hyvässä ja pyhässä on käytettävä yhtä parhaista VPN-tornereista pääsyä varten Pirate Baylle tai vaihtoehtoisiin torrent-verkkosivustoihin. Jos et, saatat joutua kärsimään loukkaantumisen maailmasta, joten VPN: n käyttöönotto on vain älykäs siirto. Suosikkimme on NordVPN. Lue NordVPN-arvosteluamme saadaksesi selville miksi.

Katso Outlander Kodin kanssa

Toinen tapa seurata Clairen seikkailuja on käyttää Kodia, mediaalustaa, joka kehitettiin alun perin Xboxille ja joka on nyt saatavana melkein mihin tahansa laitteeseen. Alkuasetukset ovat ylivoimaisia, ja siksi kirjoitimme Kodi-oppaan tehdäksemme kokemuksesta miellyttävämmän.

Emme kuitenkaan löytäneet monia parhaista Kodi-lisäosista, jotka kantoivat Outlanderia. Arvaamme, että syynä on se, että näyttely ei ole antanut itselleen niin suurta nimeä, tai Kodi-faneiden ja skotlantilaisten seikkailun romanssien faneissa on ristiriita. Kummassakin tapauksessa, go-to-repo pitäisi olla cCloud, jolla on mukava kirjasto televisio-ohjelmia.

ccloud-kuvakaappaus

CCloudin asentaminen on helppoa. Seuraa vain ohjeita, kuten tekisit mitä tahansa muuta sovellusta, ja sinun pitäisi olla hyvä mennä. Tutustu kuitenkin artikkeliimme parhaasta Kodi-VPN: stä, jotta voit olla varma, että olet turvassa käyttäessään alustaa.

Lopulliset ajatukset

Kuten huomaat, Outlanderin faneille on verkossa runsaasti vaihtoehtoja, vaikka jotkut ovat parempia kuin toiset. Se, että Claire on selvittänyt, ei myöskään pitäisi olla liian kovaa. Muutamalla hiiren napsautuksella voit asettua sohvalle seuraamalla uusimpia jaksoja.

Jos olet kiinnostunut seuraamaan lisää juttuja verkossa, tutustu streaming-artikkeleihimme. Jos kiinnostuksesi verkkoturvallisuuteen on ollut hidasta tämän artikkelin ansiosta, siirry yksityisyyden suojaa käsittelevään online-oppaaseemme tai selaa valikoimaa parhaita VPN-palveluntarjoajia.

Oletko Outlanderin fani? Onko sinulla parempia ehdotuksia näytön katselemiseen verkossa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map