Kuinka katsella NFL: tä ilman kaapelia vuonna 2020: Leikkaa johdot ja mene verkkoon

Se ei ole voinut päästä huomaamatta, että jalkapallokausi on alkanut. Noin seuraavien 17 viikon aikana voit katsella kaikkia käsiteltäviä NFL-laitteita, useita kertoja viikossa. Eli jos olet kiinnitetty kaapelikanavaan. NFL: n katselemiseen ilman kaapelia on kuitenkin runsaasti verkkopohjaisia ​​vaihtoehtoja, ja tarkastelemme tämän artikkelin parhaita vaihtoehtoja.


Loppujen lopuksi, miksi maksat kaapeliyhtiölle isot dollarit NFL: n katselemiseksi – plus muutkin hölynpölyt, jotka ne pitävät paisunut, ylihinnoiteltu paketti – jos tilaat jotain verkossa hieman tarkemmin ja myös paljon vähemmän rahaa? Mediamaisema on kyse streamingista nykyään, ja urheilu on seurannut. Lue artikkeli Wimbledonin katselemisesta toisesta esimerkistä.

Ennen kuin tutustumme kaiken toimintaan, muista, että Super Bowl on erilainen vedenkeitin verrattuna tavallisiin NFL-peleihin. Tutustu tätä varten artikkeliimme Super Bowlin katselemiseen.

Kuinka katsella NFL-verkkoa NFL Game Pass -sovelluksella

Kattavin ratkaisu kaikkien NFL-pelien katseluun on NFL Game Pass. Siinä on kaksi makua, Pro ja Essential. Pro on todennäköisesti haluamasi, koska sen avulla voit käyttää kaikkia pelejä reaaliaikaisena streamina sekä kokonaisen joukon ekstroja, kun taas Essential antaa sinulle vain kohokohdat ja extrat. Se näyttää olevan pääosin kaapelitilaajilla, jotka haluavat ylimääräisen oomph-tiedon.

Game Pass maksaa 100 dollaria ihmisiltä, ​​jotka kirjautuvat sisään Yhdysvaltain IP-osoitteesta, ja mukana tulee seitsemän päivän kokeiluversio, joten voit testata sen. Me todella pidämme Game Pass -sovelluksesta vaihtoehtona, koska sata dollaria ei ole niin paljon verrattuna siihen, mitä kaapelitilaus maksaa, ja saat live-pelejä, toistoja, paljon. 

Jos et ole valtioissa, asiat kuitenkin kallistuvat. Game Pass tulee myös kansainvälisenä versiona, joka antaa sinulle samat pelit ja lisäominaisuudet, mutta maksaa 200 dollaria 100 dollarin sijasta, vaikkakin Euroopassa ihmiset saavat euromääräisen hinnan. Essential-paketti tulee hieman alle puoleen siitä.

Tarkistimme useita maita, jotka tarjoavat virtuaalia yksityistä verkkoa – ohjelmaa, joka voi huijata sijaintiasi missä tahansa päin maailmaa – ja mikään niistä ei putoa alle 200 dollarin markan.. 

Tämä tarkoittaa, että sinulla on yksi kahdesta vaihtoehdosta, jos luet tätä Yhdysvaltojen ulkopuolelta: voit maksaa 200 dollaria Game Passista katsomaan kaikkia pelejä, joita amerikkalaiset kollegansa katsovat, 100 dollarilla, tai voit hankkia oman VPN: n. Tällä tavoin voit maksaa vain 100 dollaria kuten jenkit. 

Käytimme ExpressVPN: ää ja pääsimme Game Pass -sivulle helposti osoittaen jälleen kerran, että se on paras VPN siellä. Se on kallein vaihtoehto 100 dollarilla, mutta maksat lopulta samoin kuin maksaisit International Game Pass -sovelluksen kanssa ja käytät myös loistavaa VPN: tä vuodessa. 

Voit esimerkiksi katsoa helposti Netflixin kautta haluamiasi ohjelmia, kiertää helposti kyseisen sivuston VPN-kiellon tai katsella ilmaiseksi CW-ohjelmia valtioiden ulkopuolelta. VPN avaa viihdemaailman ja pitää sinut samalla turvassa. Suosittelemme, että kaikilla on sellainen. Lue lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

Kuinka katsella NFL-verkkoa FuboTV: n avulla

Toinen vaihtoehto NFL: n katselemiseen johtoleikkureille on fuboTV, suoratoistopalvelu, joka tarjoaa paljon erilaisia ​​kanavia, mukaan lukien ne, joista voit napata NFL: n. Voit käyttää NBC: tä katsomaan esimerkiksi sunnuntaiyön jalkapalloa, kun taas Foxilla on torstaina iltajalkapallo. FuboTV ei ole halpaa 55 dollaria kuukaudessa, tosin se antaa sinulle pääsyn satoihin kanaviin ympäri maailmaa. 

Kuten minkä tahansa suoratoistopalvelun kanssa, on kuitenkin olemassa joitain geoblokkeja, eli et voi katsella kaikkea kaikkialta. Sivuston Yhdysvaltain versiossa on suurin tarjonta, mukaan lukien premium-tv-kanavat, kun taas jalkapallo löytyy eurooppalaisesta ja latinalaisesta amerikkalaisesta versiosta esimerkiksi meksikolaisen IP-osoitteen kautta.

Tässä vanha ystävämme ExpressVPN tulee taas takaisin. FuboTV suhtautuu myönteisesti VPN: n käyttöön, eikä meillä ollut vaikeuksia päästä erilaisiin sivuston versioihin sitä käyttämällä. FuboTV: n mukana tulee seitsemän päivän kokeilu, joten suosittelemme, että tarkista se, jos urheilun seuraaminen halvalla kuulostaa hyvältä.

Kuinka katsoa NFL Online -sovellusta DAZN: n avulla

Urheilukeskeisempi kilpailija fuboTV: lle on DAZN ja se suoratoistaa NFL-pelejä suoraan, mutta vain Yhdysvalloissa. Pidämme siitä, koska se on melko halpaa, maksaa 20 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa, mutta se on saatavana vain muutamissa maissa. Katso lisätietoja tästä palvelusta DAZN-videoiden katseluoppaamme.

Koska DAZN: llä on vain NFL-pelejä katsojille Yhdysvalloissa, sinun on päästävä sisään ExpressVPN: n kautta päästäksesi sisään. Jos olet Yhdysvalloissa, mutta haluat katsella kansainvälistä urheilua, tutustu oppaisiin, joilla saadaan brasilialainen IP-osoite ja saksalainen IP-osoite.

Kuinka katsella NFL: ää verkossa Hulun kanssa

Aivan kuten fuboTV, suoratoisto Hulu tarjoaa myös kaapelikanavia, kuten NBC ja Fox, joiden avulla voit katsella NFL-pelejä. Sitä kutsutaan Hulu + Live TV: ksi, eikä se ole halpaa 45 dollarilla kuukaudessa. Kustannukset korvataan sillä, että et vain pääse käyttämään monia kanavia, vaan myös Hulun massiivista suoratoistokirjastoa, jonka olemme käsittäneet oppaissamme muun muassa The Handmaidin tarinan ja jousimiehen katsomiseksi..

Jälleen kerran, Hulu + Live TV toimii vain, jos kirjaudut sisään Yhdysvalloista, joten kannattaa käyttää yhtä parhaista Hulun VPN-puheluista, jos et ole osavaltioissa, mutta se kuulostaa vaihtoehdolta sinulle . Meillä on myös opas kuinka katsella Hulua televisiossasi, jos suuret näytöt ovat nopeampia.

Kuinka katsella NFL-verkkoa ilmaiseksi

Viimeiseksi haluamme sijoittaa kaikki vaihtoehdot, joita sinulla on NFL: n katselemiseksi ilmaiseksi. Huomaa kuitenkin, että mikään näistä vaihtoehdoista ei ole aivan laillisia, joten sinun on oltava VPN-palvelu sitoutuneena käyttämään niitä turvallisesti, samoin kuin yksi parhaista virustentorjuntaratkaisuista, jotta mikään ei-toivottu ei tartu yhteyteen.. 

Paras paikka löytää laittomia NFL-pelivirtoja on Reddit. Aikaisemmin r / nflstreams oli hyvä lähde niiden löytämiselle ja nopea katsaus osoittaa, että niin on myös nyt. Tavallisia varoituksia sovelletaan kuitenkin, joten ole varovainen.

Toinen vaihtoehto on käyttää Kodia. Tällä mediaympäristöllä on kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia arkistoja, joissa voit katsella NFL-pelejä aiemmin ja nykyisin. Tutustu oppaamme parhaisiin urheiluun tarkoitettuihin Kodi-lisäosiin löytääksesi parhaat vaihtoehdot. Jos et tunne Kodia, katso täydellinen Kodi-oppaamme aloittaaksesi tämän vaikuttavan alustan käytön.

Lopulliset ajatukset

Amerikkalainen jalkapallo on Yhdysvaltojen suosituin urheilulaji, mikä selittää, miksi niin suuri osa siitä on piilossa kalliissa kaapelipaketeissa. Toivomme, että yllä olevat ehdotukset auttavat sinua katsomaan NFL: ää ainakin vähemmän rahaa kuin mitä muuten kulutat, ja ehkä jopa ulkomailta käyttämällä ExpressVPN: ää.

Kerro meille, jos olemme jättäneet pois suosikkitapasi katsella NFL: ää ilman kaapelia jättämällä kommentin tämän artikkelin alle. Toisin kuin toivomme sinulle hienoa jalkapallokautta ja paljon katselumuotoa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map