Kuinka katsella muukalaisia ​​asioita verkossa vuonna 2020: Havoc in Hawkins

Will Byers katosi kesällä 2016, ja siitä lähtien on ollut vaikea olla pitämättä silmällä Hawkinsia, Indiana. Stranger Things oli vastaus kysymykseen, jota kukaan ei kysynyt, yhdistämällä Stephen King-esque-kauhu, synthwave ja rakastettava ystäväryhmä tieteiskirjallisuuteen, joka huutaa sen vaikutteista. 


Valitettavasti se on kuitenkin Netflix-yksinoikeus, ja jättämättä huomiotta se, että kaikki eivät voi käyttää Netflixiä, joudut hankkimaan Premium-tilauksen katsellaksesi 4K: n resoluutiolla. Toisin sanoen, ei tarvitse murehtia, koska olemme täällä osoittaaksemme sinulle kuinka seurata Stranger Things verkossa käyttämällä muutama legit ja muutama, no, ei niin legit reittejä.

Katso Stranger Things Online

Kuten mainittiin, Stranger Things on yksinoikeudella Netflix, joten jos haluat katsoa sitä suunnitellulla tavalla, tarvitset tilauksen. Asunnosta riippuen se saattaa kuitenkin aiheuttaa ongelman. Jos asut maassa, joka tarjoaa Netflixin, sinun pitäisi olla hieno, koska suoratoisto jättiläinen on varmistanut, että sen edelläkävijäesityksessä on riittävät käännökset.

Valitettavasti kaikki eivät ole niin onnekkaita. Esimerkiksi Kiinassa on yksi tiukimmista mediakielloista maailmassa, kuten voit lukea artikkelistamme Kiinan Internet-sensuuri. Kiertääkseen näitä geoblokkeja tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon, mutta mikään van VPN ei toimi, kuten voit nähdä Netflix-välityspalvelimen virhekappaleesta.  

Sinun on käytettävä parasta VPN-verkkoa Netflixille, ExpressVPN. Kuten voimme nähdä ExpressVPN-arvosteluessamme, se on nopein VPN: n ympärillä, mukana on tyhjä käyttöliittymä ja siinä on runsaasti käynnistysominaisuuksia. Tärkeintä on kuitenkin, että se vie sinut Netflixiin, joten jos matkustat ulkomaille, missä Netflix ei päästä, se on turvallinen veto. 

Netflixin kattavuus on siis suuri, joten olet todennäköisesti paikalla, jolla pääsee alustalle. Jos et kuitenkaan halua maksaa 15,99 dollaria kuukaudessa maksu premium-tilauksesta, sinun on saatava enemmän ovela Stranger-asioiden suoratoistoon.

Katso Stranger Things Online ilmaiseksi

Onneksi on olemassa tapoja suoratoistaa Stranger Things verkossa ilmaiseksi. Itse asiassa niitä on paljon. Koska se on yksi suosituimmista TV-ohjelmista, Stranger Things -julkaisuja löytyy epävirallisista lähetyksistä melkein jokaisessa television suoratoisto-verkkosivustossa. Ympäristöstä katsellen löysimme jaksoja Couchtunerista, New Episodesista ja Putlockeristä. 

miten-to-watch-muukalainen-asiat-sohva-viritin

Ilmaisen streamin löytäminen ei kuitenkaan tarkoita, että olet poissa metsästä. Nämä verkkosivustot ovat tietoverkkorikollisuuden tärkeimpiä kohteita, mikä tekee VPN: stä entistä tärkeämmän. ExpressVPN otti kruunun turvallisimmassa VPN-oppaassamme yllättäen, mutta TorGuard ei ole myöskään huono vaihtoehto (lue TorGuard-arvostelu). 

Verkkosnooppimisen ulkopuolella tämäntyyppiset suoratoistosivustot aiheuttavat tietokoneellesi muutamia ongelmia, nimittäin ponnahdusikkunat ja haittaohjelmat. Varmista, että käytät yhtä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ennen laskeutumista verkkosivustolle, jotta et pommitettaisi mainoksia. Onneksi suurin osa heistä on ilmaisia. 

Virustentorjunta on tärkeää myös siksi, että bottiverkkoon tarttuminen tai ransomware-ohjelmien lataaminen Demogorgonin edessä ei ole ihanteellista. Paras viruksentorjuntaohjelmisto-oppaamme on hyvä paikka etsiä, koska kaikki vaihtoehdot suojaavat sinua uhkilta paikallisesti ja verkossa. Suosittelemme Bitdefenderiä (lue Bitdefender Antivirus -katsaus).

Katso Stranger Things Kodin kanssa

Toinen tapa katsella Stranger Asioita ilmaiseksi on Kodi. Jos et tiedä, Kodi on Xboxille kehitetty mediakeskuksen ohjelmisto. Koska se on avoimen lähdekoodin luonne, sitä voidaan kuitenkin laajentaa lisäosilla, joista useiden avulla voit hankkia televisio-ohjelmien ja elokuvien verkkolähteitä. 

miten-to-watch-muukalainen-asiat-Kodi

Voit oppia lisää Kodista Kodi-oppaassamme ja lisäosista parhaissa Kodi-lisäosien roundup-ohjelmassa. Muukalaisia ​​asioita varten havaitsimme, että Poseidonilla on kaikki jaksot suoratoistona, jonka latasimme Kodilin arkiston kautta. 

Vaikka Kodi esittelee eri kasvot, suoritat olennaisesti saman prosessin, joka on kuvattu yllä. Nämä lisäosat eivät pidä sisältöä. Pikemminkin he etsivät verkosta useita lähteitä ja sallivat sinun suoratoistaa sieltä. Tämän vuoksi sovelletaan samoja sääntöjä: käytä VPN- ja virustorjuntaohjelmistoja. 

VPN on kuitenkin tärkein, koska koneesi ei avaa verkkosivustoa. Tämä kanava on kuitenkin edelleen auki, joten sinun on piilotettava IP-osoitteesi, jos et halua salaamattomia yhteyksiä tai DMCA-ilmoituksia. Paras suoratoisto-opas VPN on kohtuullinen paikka etsiä, mutta meillä on myös oma erityinen paras VPN Kodi -artikkeliin.

Katso Stranger Things Torrent

Jos et ole kiinnostunut suoratoistosta, voit katsella Stranger Things -paikallista torrenting-ohjelmalla. Pikakatsaus suosittuihin torrent-verkkosivustoihin, kuten The Pirate Bay ja LimeTorrents, osoittaa, että kaikki jaksot ovat ladattavissa. Joillakin verkkosivustoilla, kuten RARBG, on myös 4K-versiot. 

miten-to-watch-muukalainen-asiat-torrent

Torrentin avulla voit ladata pieniä tiedostobittejä useasta paikasta. Tämän ansiosta käyttäjät voivat pitää tiedostoja pidempään, koska tiedosto ei sisällä tietoja, joten et lataa tiedostoa teknisesti. Voit lukea erityisen kiehtovan oppaan, mutta lyhyesti sanottuna se on oivallinen tapa kiertää tekijänoikeusloukkauksia. 

VPN: n käyttö on kuitenkin tärkeää. Vaikka saatat pystyä puristamaan muutaman latauksen Internet-palveluntarjoajasi ohi, hauskanpito ei kestä kauan, ja sinulle annetaan tekijänoikeusilmoitus. Nämä ilmoitukset voivat olla pelottavia, koska Internet-palveluntarjoaja sanoo lähinnä, että olet tekijänoikeuden haltijan armossa, jos jatkat.

Jos et kuitenkaan käytä Internet-palveluntarjoajasi DNS-palvelimia, heillä ei ole mitään keinoa tietää, mitä olet lataamassa, ja niin tapahtuu, kun käytät VPN: tä. Paras torrentin opas VPN on hyvä paikka tarkistaa, koska kaikki vaihtoehdot varmistavat, että sinulla on nopea yhteys torrentia varten pitäen tietosi turvassa. 

NordVPN on listan kärjessä monien erikoispalvelimiensa ansiosta. Jotkut näistä palvelimista on suunniteltu torrentia varten, tosiasiassa, joiden avulla voit käyttää täysin palvelimia, joissa on data-nälkäinen vertaisyhteys. Lue tarkemmat tiedot NordVPN-arvosteluista. 

Tuomaristo on edelleen tekemättä, jos torrentin teko on laitonta. Voit lukea torrentin laitonta opasta nähdäksemme kuinka monimutkainen se on – mutta on parasta pysyä turvallisella puolella. VPN: n käyttö auttaa sinua tekemään tämän, ja pysyy prosessissa piilossa julkisten keräysaloitteiden, kuten PRISM, kanssa.

Lopulliset ajatukset

Stranger Things on yksi parhaimmista näyttelyistä tällä hetkellä, 95 prosenttia kriitikkoista ja tarkkailijoista Rotten Tomatoesilla. Koska sen saatavuus on rajoitettu Netflixiin, kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta kokea outoja tapahtumia Hawkinsissa, mikä on sääli. 

Onneksi on olemassa tapoja seurata Stranger Things verkossa riippumatta siitä, onko kyse Netflixistä, Kodista, Couchtunerista tai torrentista. Jos olet kiinnostunut lukemaan muita tämän tyyppisiä oppaita, tutustu streaming-arkistoomme. Äskettäin julkaisimme, kuinka katsella Westworldia ja miten katsella Doom Patrolia, joten lue ne kappaleet, jos olet kiinnostunut kummastakin ohjelmasta.

Kuinka katsot Stranger Things? Mitä ajattelet näyttelyssä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Muukalaisten asioiden UKK

Missä Stranger Things kuvattiin?

Suurin osa Stranger-asioista on kuvattu Atlantassa ja sen lähialueilla. Löydät luettelon ikonisista kuvauspaikoista Stranger Things-wikistä. 

Mikä on Stranger asioita?

Stranger Things seuraa joukkoa nuoria ystäviä, jotka yrittävät löytää Will Byersin kadottuaan. Koko matkan ajan he paljastavat salaisia ​​kokeiluja ja outoja tapahtumia, joita on tapahtunut Hawkinsin kaupungissa, Indiana.. 

Kuka kirjoitti muukalaisia ​​asioita?

Stranger Things ovat kirjoittaneet ja luoneet Duffer Brothers, Ross ja Matt. Show osoittaa kunnioitusta 1980-luvulle ja on inspiroinut Stephen King, John Carpenter ja Steven Spielberg. 

Kuinka pelottava on outoja asioita? 

Stranger Things on kammottavampi kuin pelottava. Vaikka on olemassa kourallinen hyppypelkoja, näyttely keskittyy salaperäisen ja fantastisen ilmapiirin luomiseen. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map