Kuinka katsella mustaa pantteria vuonna 2020: Wakanda Forever

Black Panther on yksi Marvel Cinematic Universumin suosituimmista ja tuottoisimmista elokuvista Avengers-franchisen ulkopuolella. Elokuva rikkoi levyjä taloudellisesti ja kulttuurisesti. Sen lisäksi, että se on hauska katsella, se käsittelee monia ongelmia, jotka vaikeuttavat maailmaa hienotunteisesti ja vivahtein. Toisin sanoen, kuten muutkin Marvel-elokuvat, kuvitella, kuinka katsella Black Pantheria verkossa, voi olla hankala.


Kuten muutkin Marvel-elokuvat, Black Panther on katseltavissa useissa paikoissa, mutta sillä on tapana liikkua. Vuonna 2019 Disney kaataa Disney + -suoratoistonsa, joka toimii avautuvana pelastusvälineenä Netflixiä vastaan ​​ja tekee teoriassa MCU-elokuvien katselun helpommaksi, koska ne ovat yhdessä paikassa.

Siihen asti olemme täällä auttamassa pikaoppaassa, kuinka katsella Black Pantheria verkossa. Kehitämme, missä suoratoistaa tai vuokrata, mistä saatat löytää sen ilmaiseksi ja miten saada se Kodin kautta. Jos haluat seurata muita Marvel-elokuvia, tutustu oppaamme The Avengers -kampanjan katseluun.

Jos olet urheilufani, voit lukea myös oppaitamme kuinka seurata Mestarien liigan verkossa ja kuinka seurata UFC: tä verkossa.

Jos jostakin muusta syystä, musta pantteri on katsomisen arvoinen, jotta pystyt paremmin arvioimaan, miten esimerkiksi “Onko tämä sinun kuninkaasi?” ja ”Wakanda ikuisesti!” ovat siirtyneet popkulttuurin sanastoon. Tarkastellaan vaihtoehtojasi.

Kuinka katsella mustaa pantteria verkossa

Jos olet katsonut Netflixiä katselemaan joitain muita MCU-elokuvia, olet todennäköisesti huomannut, että Black Panther kuuluu heidän joukkoon. Jos olet Netflix-tilaaja, se on selvä valinta. Netflixin Marvel-kirjasto voi kuitenkin muuttua, joten älä tuhlaa mahdollisuutta.

Jos et löydä sitä, muista lukea parhaat Netflix-hakkerit avataksesi palvelun salaiset alueet.

Netflix-Black-Panther

Amazonilla on elokuva vuokrattavissa, mutta se ei ole Amazonin suoratoistopalvelussa, Amazon Prime Video -palvelussa. Jos olet Amazonin fani, se on hyvä tapa vuokrata myös muita Marvel-elokuvia. Jos se ei ole laukkusi, Vudu on vankka valinta ja sen hinnat ovat oikeudenmukaiset. Kuten Amazon, siinä on yleensä eniten Marvel-elokuvia.

Vudu-Black-Panther

Myös Google on vaihtoehto. Google Play -kaupasta voit vuokrata Black Pantherin samassa hinnassa kuin Vudu ja Amazon. Elokuva on myös vuokrattavissa YouTubessa.

Hulu ei ole hieno Marvel-elokuviin. Suosittu MCU-sisältö näkyy harvoin alustalla, ja Black Panther ei ole poikkeus.

Kaikki mikä olettaa, että asut Yhdysvalloissa. Geoblocks saattaa sulkea sinut pois katsomasta Black Pantheria suoratoistopalvelussa. Lue geoblocking-oppaamme oppiaksesi mitä ne ovat ja kuinka niiden kiertää.

Varmin tapa on käyttää VPN: tä. Netflixillä on kuitenkin erikoistunut VPN-havaitseminen, joten haluat käyttää yhtä parhaimmasta VPN for Netflix -artikkelistamme.

Kuinka katsella mustaa pantteria ilmaiseksi

Elokuvien katseleminen kokonaan – ja ilmaiseksi – on hankalaa nykyään. Se on myös laitonta. Amerikan elokuvayhdistysliitto ja Amerikan levytysteollisuuden yhdistys ovat ottaneet aggressiivisia asenteita piratismin torjumiseksi jopa menemään Internet-palveluntarjoajien puoleen. Äskettäin AT&T katkaisi useiden asiakkaiden palvelun, joita syytettiin merirosvouksesta.

Sitä vastoin emme ole täällä ollaksesi moraalinen kompassi, vaan neuvojaksemme sinua olemaan diskreetti Internet-merirosvoista. Käytä ensin virtuaalista yksityistä verkkoa. Kukaan, joka on saanut piratismi tai syytetty siitä, ei todennäköisesti käyttänyt sitä. Älä ole heitä.

Hyvä paikka aloittaa on paras VPN-oppaamme. Aiomme kuitenkin pilata sen ja ilmoittaa sinulle, että ExpressVPN oli paras valinta (lue ExpressVPN-arvostelu). Katso matkapuhelinjoukosta paras VPN Androidille ja paras VPN iPhonelle.

Tiedostojen saaminen varjoisista lähteistä vaarantaa tietokoneesi tai laitteen, joten varmista, että sinulla on paras virustorjuntaohjelma. Porn-ponnahdusikkunat ja väärinkäytökset rakastavat kiinnittää ratsastaa myös näihin paikkoihin, joten valitse yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ennen aloittamista.

On kuitenkin monia verkkosivustoja, joilla voit katsella Black Pantheria ja muita elokuvia. Sivustot, kuten Movies123, SolarMovie, YesMovies ja Showbox, ovat suosittuja suoratoistoportaaleja elokuville ja TV-ohjelmille.

Näillä verkkosivustoilla on taipumus hypätä ympäri tai vaihtaa nimiä, joten ole varautunut suorittamaan jonkin verran huolellisuutta. Ei myöskään ole takuuta, että ne jatkavat olemassaoloaan, koska monet vastaavat verkkosivustot on suljettu.

Jos torrenting on sinun juttusi, Black Panther ja muut Marvel-elokuvat ovat ladattuimpia. Tämä tarkoittaa, että torrentin löytäminen asiakkaan, kuten BitTorrent, kautta ei ole vaikeaa. Jos olet vakava torrentti, tutustu parhaaseen VPN-torrenttiin ja samoin kuin joitain vaihtoehtoisia torrentteja.

Jos sinulla on torrentia, sinun tulee käyttää VPN: ää, koska elokuvien lataaminen joutuu lailliseen harmaalle alueelle. Pidämme CyberGhostista ja PIA: sta, varsinkin jos budjettisi on hyvä (lue CyberGhost-arvostelu ja PIA-arvostelu).

Katso Black Panther Kodista

Niille, jotka haluavat suoratoistaa Kodin avulla, on olemassa monia lisäosia Marvel-elokuviin. Yksi suosituimmista Kodi-versioista oli Exodus. Alkuperäinen Exodus-lisäosa hylättiin jonkin aikaa sitten oikeusjuttujen ja piratismia koskevien syytösten takia, mutta se jätti taakse monia vaihtoehtoja haarukoiden muodossa.

Kaksi heistä ovat Exodus Kodi ja Placenta. Placenta-lisäosa löytyy useista arkistoista ja näyttää liikkuvan melko vähän. Blamo Repo oli suosittu lähde sille, mutta se on suljettu. Paras veto on asentaa Kodi-rakennus, jolla sellainen jo on, kuten Durex Build Kodi.

Kuten Placenta, myös monet rakennukset on varustettu Exodus-haarukalla. Päivitetty versio löytyy kuitenkin KodiBae-arkistosta. GitHub on hyvä paikka löytää repotiedostoja, mutta Google-haku voi ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Kodi-Black-Panther
© wp.com

Jos et tunne Kodia, Kodi-opas auttaa sinua tutustumaan. Saatat löytää myös Black Pantherin parhaiden Kodi-varastoidemme kautta. Jos haluat lisätietoja, siirry Kodi-arkistoomme, josta löydät parhaat Kodi-lisäosat.

Lopulliset ajatukset

Black Panther on yksi vuoden 2018 suurimmista elokuvista, ja se on melko hieno, ottaen huomioon MCU: n kollektiiviset saavutukset. Se on parhaiten arvioitu Marvel-elokuva, ja sitä varmaan vain varjoivat Marvelin Avengers: Äärettömyyssota.

Ei ole parempaa aikaa katsella kuin nyt, koska odotamme MCU-nimikkeiden, kuten kapteeni Marvelin ja vahvistetun Black Panther -jäännöksen saapumista.

Kerro meille, mitä mieltä olet Black Pantherista tai mistä suosikki MCU-elokuvasi on, pudottamalla meille kommentti tai tweettivät meitä. Katso lisää suoratoistoa ja ohjeiden katsomista siirtymällä streaming-arkistoomme.

Kiitos käsittelystä. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map