Kuinka katsella monniä vuonna 2020: petokset paljastettu

Jotain meistä ihmisistä saa meidät nauttimaan nautinnosta muiden ihmisten kurjuudesta ja epäonnistuneesta rakkauselämästä. Jos se kuulostaa sinulta, niin monni on oikealla puolella tietäsi. Tartu itsellesi popcornia, juomaa ja istu alas katsomaan sotkuista, tosielämä draamaa, koska aiomme näyttää sinulle kuinka katsella Catfishia verkossa.


Monni on todellisuuteen perustuva dokumenttisarja, joka perustuu Amerikkaan. Se esitettiin ensimmäisen kerran MTV: llä marraskuussa 2012. Ohjelman isännöivät Nev Schulman ja Max Joseph. Sarjan kautta duoon ottavat yhteyttä ihmiset, jotka epäilevät, että heidän online-suhteensa ei ole sellainen kuin miltä se näyttää.

Pari matkustaa ympäri maata jokaisesta tunnin mittaisesta jaksosta tavatakseen ihmisiä, jotka oletettavasti ovat rakastuneet, vaikka he eivät ole koskaan tavanneet heidän Romeoa tai Juliettetta henkilökohtaisesti. Schulman ja Joseph pelaavat etsivältä ja kaivaa syvällisesti näiden ihmisten online-läsnäoloa löytääksesi vihjeitä siitä, kuka todella on näytön takana. 

Useimmiten he löytävät arvokasta tietoa vain muutaman minuutin hakuun. Joissain tapauksissa show todella yhdistää parit. Sitten on kysymys siitä, esiintyykö vielä rakkautta ilmassa ensimmäisen kasvotusten kohtaamisen jälkeen. Muissa tapauksissa hieman mysteeri rakastaja menee AWOL.

Kuinka katsella monni online

Monni näkyy MTV: ssä, joten helpoin tapa katsoa sitä verkossa on siirtyä suoraan MTV: n verkkosivuille. 

miten-to-watch-monni-mtv

Voit kuitenkin tehdä sen vain, jos olet kirjautunut johonkin luetelluista TV-palveluntarjoajista, kuten Verizon Fios tai DirecTV. Jos et ole tilannut yhtä näistä, niin voit katsella monniä myös muilla tavoilla.

Tarkistimme Hulun ja huomasimme, että pääset kaikkiin seitsemään monni-vuodekautta. Hulu on saatavana maksullisella tilauksella, ja porrastetut paketit alkavat 5,99 dollaria kuukaudessa. 

Jos kuitenkin haluat ohittaa mainokset, sinun pitäisi valita 11,99 dollaria kuukaudessa. Hulun kanssa sinulla on pääsy myös muihin näyttelyihin, kuten Archer ja Saturday Night Live. Lisäksi on ilmainen kokeilu.

miten-to-watch-monni-Hulu

Hulu on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, joten jos olet maan ulkopuolella, tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitetta päästäksesi sen geoblokereihin. Virtuaali yksityinen verkko voi auttaa sinua tässä, ja meillä on joitain suosituksia parhaassa VPN-kappale Hulu -teoksessa.

Amazon Prime Video on toinen alusta, josta löysimme monniin. Haittapuoli sen suhteen on kuitenkin se, että maksat kahdesti katsomassa sitä. Amazon Prime Video -sovelluksella maksat kuukausimaksun ja lisäät sitten lisämaksun Catfish-jaksoista tai vuodenaikoista. 

miten-to-watch-monni-Amazon-prime-video

Jos havaitset itsesi estävän Amazon Prime Video -sovelluksesta tai jostakin sen muusta sisällöstä, kuten komediaesityksestä A.P. Bio, parhaamme VPN Amazon Prime Video -oppaamme voi auttaa.

Jos tarvitset VPN-osoitetta sijaintisi vaihtamiseen, ExpressVPN tekee juuri sen. Sillä on valtava määrä palvelimia ja se voi viedä sinut kaikkiin suoratoistopalveluihin. Lisäksi sillä on nopea nopeus ja rajaton kaistaleveys, mikä tekee siitä parhaan suoratoisto-VPN: n. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

Kuinka katsella monni ilmaiseksi

Ei ole väliä kuka olet, kaikki rakastavat saada jotain ilmaiseksi. Saatavana on monia ilmaisia ​​suoratoistosivustoja, jotka voivat tuoda sinulle mitä haluat. PutLocker on yksi parhaista sivustoista, jolla olemme törmänneet, koska sillä on laaja kokoelma tv-ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat laadukkaita. Teimme nopeaa hakua PutLockerissa ja löysimme kaikki seitsemän vuodenaikaa katseltavissa.

miten-to-watch-monni-putlocker

Kun käytät sivustoja, kuten PutLocker, on hyvä asentaa myös ponnahdusikkunoiden esto. Ilman sitä, sinut täynnä mainoksia, ponnahdusikkunoita ja heidän mukanaan tulevia haittaohjelmia. Asenna yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistämme ja sinulla on hyvä mennä. 

Torrenting on toinen tapa saada ilmaista sisältöä. Pikahaun jälkeen The Pirate Bay, löysimme useita Catfish-torrentteja heti. 

Kaikki seitsemän vuodenaikaa listattiin, mutta Catfishin onnistunut seuraaminen torrentin kautta riippuu siitä, kuinka terveellistä se on. Tämä voidaan määrittää läsnä olevien kylvökoneiden lukumäärän perusteella. Mitä enemmän kylvökoneita on, sitä nopeammin tiedosto ladataan.

miten-to-watch-monni-the-merirosvo-lahti

On olemassa myös vaihtoehtoisia torrentisivustoja, jos et halua käyttää The Pirate Bayä. Ole kuitenkin aina varovainen käsitellessään torrentteja, koska ne voivat täyttyä haittaohjelmista ja muista online-vaaroista. 

Sama pätee myös ilmaisvirtaussivustoihin, koska siellä on monia copycat-sivustoja, joiden ainoana tarkoituksena on tartuttaa laitteesi haitallisella sisällöllä..

Näistä syistä sinun pitäisi asentaa virustorjunta, kuten Bitdefender. Se pitää sinut turvassa haitallisilta materiaaleilta, ja pidämme sitä markkinoiden parhaana virustorjuntaohjelmana. Lue lisätietoja Bitdefender-arvosteluista.

Muista myös, että torrentien sisältämä sisältö on todennäköisesti tekijänoikeuksien alaista materiaalia, ja käytät sitä rikkoessasi lakia. Tämä on kuitenkin täysin valintasi. Haluamme vain saada sinut tietoiseksi ennen kuin jatkat.

Voit suojautua torrentin aikana käyttämällä VPN: ää, joka piilottaa IP-osoitteesi ja pitää sinut nimettömänä. Huippuluokkaa olevaan VPN-tietoturvaan suosittelemme käyttämään NordVPN-verkkoa, joka sisältää vertaispalvelimia erityisesti torrentia varten. Siksi se on paras VPN torrentia varten. Katso lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Kuinka katsella monniä Kodilla

Siellä on myös Kodi, joka on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka voi muuttaa laitteesi kotiteatteriksi. Sen avulla voit suoratoistaa televisio-ohjelmia ja elokuvia sekä tallentaa medioita siihen. Se on helppo asentaa ja muokattavissa tarpeitasi vastaavasti. Jos haluat aloittaa, tutustu Kodi-oppaaseemme.

Voit käyttää sisältöä asentamalla arkistot ja käyttää sitten lisäosia. Tarkastelimme Kodil-arkistossa olevaa Poseidon-lisäosaa ja löysimme monniä saatavana.

miten-to-watch-monni-Kodi

Kodissa on paljon muita säilytys- ja lisävaihtoehtoja, mutta oikean valitseminen voi aiheuttaa sinulle melko päänsärkyä. Jotta se olisi helpompaa, voit kurkistaa parhaimmissa Kodi-säilytyspaikoissamme ja parhaimmissa Kodi-lisäosien kierroksissa.

Monet lisäosista sisältävät kuitenkin laitonta sisältöä, kuten Covenant, joka tarjoaa sinulle laittoman sisällön. Vaikka monien mielestä Kodi itsessään on laiton, asteikot kallistuvat epävirallisilla lisäosilla. Silti, jos se kuulostaa haluamaltasi, voit käyttää kuinka asentaa Covenant Kodi-oppaaseen.

Myös VPN: n käyttö on tärkeää, joten et pääse vaikeuksiin. ExpressVPN on parasodi VPN Kodille, mutta myös CyberGhost on hyvä valinta. Sillä on hyvä tietoturva ja siinä on erikoispalvelimia ylimääräistä suojausta varten. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että oppaamme on laittanut sinut oikealle tielle katsomaan monniä verkossa. Haluatko katsoa koko sarjaa tai unohdit viimeisen jakson, valittavissa on paljon vaihtoehtoja. Toisaalta sinulla on maksetut tilaukset, kuten Hulu, toisaalta, voit siirtyä ilmaiselle reitille ja käyttää ilmaisia ​​streaming-sivustoja, torrentteja tai Kodi. 

Jälkimmäisen osalta varmista, että pysyt suojattuna yhdellä parhaista VPN-palveluistamme ja hyvällä virustorjuntaohjelmalla, kuten Bitdefender. ExpressVPN on luettelomme kärjessä, koska sillä on erinomainen turvallisuus ja monia muita ominaisuuksia. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit kokeilla sitä myös ennen ostamista.

Kerro meille kommenttiosassa, jos tiedät paremman tai helpomman tavan katsoa monniä verkossa. Katso myös muita viihdeartikkeleitamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map