Kuinka katsella ilmaisia ​​elokuvia verkossa vuonna 2020

Iässä, jolloin tarvitset toisen työn elokuvien käymiseen, ei ole ihme, että yhä useammat ihmiset etsivät tapoja katsella elokuvia verkossa. Aiomme kertoa sinulle, kuinka katsella ilmaisia ​​elokuvia, joten voit napata noin 1 dollarin välipaloja kaupasta ja katsella mitä olet uneksinut nähdä sohvallasi mukavasti..


Ilmaisia ​​elokuvia voi katsella monin tavoin, mutta miten ja mistä ne löydät, riippuu siitä, kuinka vanhat he ovat. Voit halutessasi asettua klassikon kanssa tai eksyä johonkin Hollywoodin uusimmista. Kumpi tahansa onkin, älä pääse sivustoille, jotka pyytävät sinua kirjautumaan ja tekemään miljoona tutkimusta, vain löytääksesi, että et voi viimeistellä sitä. Kulutat vain aikaa.

Katso ilmaisia ​​elokuvia verkossa

Jos olet uusien elokuvien jälkeen, joudut kastelemaan kätesi. Vaikka emme suvaitse merirosvoa, emme ole täällä kertomassa sinulle mikä on oikein tai väärin. Mitä voimme kuitenkin tehdä, on osoittaa sinut oikeaan suuntaan ja neuvoa sinua tekemään niin turvallisesti.

Jos et ole liian nirso laadusta, siellä on runsaasti sivustoja, jotka virtaavat tekijänoikeuksien alaista sisältöä. 123Elokuva oli yksi suosituimmista, mutta se sulkeutui vuonna 2018 todennäköisesti viranomaisten painostuksen takia. On olemassa vaihtoehtoja, kuten Putlocker, SolarMovie ja LookMovie. Muista vain, että monien on pelattava musiikkituolia verkkotunnuksellaan pysyäkseen verkossa, joten joudut kaivamaan niitä löytääksesi.

Katso elokuvia ilmaiseksi

Koska teet joitain ikäviä juttuja, suosittelemme, että kirjaudut hyvään virtuaaliseen yksityiseen verkkoon. VPN: n käyttö suojaa sinua piilottamalla henkilöllisyytesi ja pitämällä toimintasi salassa, mikä tarkoittaa, että voit jatkaa anonyymisti. ExpressVPN on paras käytettävissä oleva, kuten voit lukea ExpressVPN-arvosteluistamme.

Jopa tunnetuimpien ilmaisten elokuvien verkkosivustojen kanssa, vaarantat tietosi ja yksityisyytesi. Monet heistä ovat pahoillaan viruksilla, ja vaikka et itse lataa mitään, ne voivat silti saastuttaa tietokoneesi. Tämän takia suosittelemme asentamaan myös kunnollinen virustentorjunta. Bitdefender on yksi parhaista vaihtoehdoista suojautua verkkouhkilta. Lisää tähän yhteen parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ja sinulla on hyvä mennä.

Katso ilmaisia ​​elokuvia Kodista

Kodi on avoimen lähdekoodin kotiteatteri. Sen avulla voit suoratoistaa, tallentaa ja järjestää mediaa ja se on yhteensopiva useimpien alustojen kanssa. Kun olet asentanut sen, voit mukauttaa sen mieltymystesi mukaan. Jos olet uusi siinä, tutustu Kodi-oppaaseemme aloittaaksesi.

Monien mielestä Kodi on laiton, mutta se ei ole yksinään. Voit asentaa arkistoja lisäosilla, jotka antavat sinulle pääsyn sisältöön, joista osa on virallista ja osa ei. Viimeksi mainittu tekee siitä laitonta. Epäviralliset lisäosat antavat sinulle pääsyn paljon piraattiseen sisältöön.

Yksi parhaimmista lisäosista on nimeltään Covenant. Se löytää elokuvien torrentteja Internetistä ja suoratoistaa niitä. Sen avulla saat lähes kaikki haluamasi elokuvat ja saatat löytää elokuvia, jotka ovat edelleen teattereissa. On myös muita lisäosia, ja olemme luetteloineet suosikkeihimme parhaassa Kodi-lisäosassa.

katsella elokuvia ilmaiseksi
© KodiVPN

Jopa Kodi, tosiasia on, että virtaat edelleen torrentia, joten sinun tulisi käyttää VPN: ää pitääksesi itsesi suojassa ja piilossa. Et voi voittaa ExpressVPN: ää, mutta voit katsoa parhaita Kodi-artikkeleitamme VPN-artikkelista saadaksesi lisää vaihtoehtoja.

Voit myös vain etsiä katseltavan elokuvan torrentteja verkkosivuilta, kuten The Pirate Bay, mutta sinun tulisi silti suojautua. Paras torrenting VPN -sovellus sisältää muutamia ehdotukseen liittyviä tehtäviä.

Katso elokuvia suoratoistopalveluiden kautta

Voit käyttää elokuvien katseluun myös suoratoistopalveluita, kuten Amazon Prime Video, Hulu, Vudu tai Netflix. Heillä on kunnolliset valinnat, ja vaikka heillä ei olisi uusimpia lohkomerkkejä kirjastoissaan, jotkut lisätään nopeasti.

Vaikka mikään näistä ei ole ilmaista, voit ilmoittautua heidän ilmaisiksi kokeiluiksi nähdäksesi, pitäisitkö heistä. Varmista vain, että peruutat ennen laskutusta, jos et halua tilata. Voit sitten aina valita jatkuvan kirjautumisen uudestaan ​​ja uudestaan ​​käyttämällä vääriä sähköpostiosoitteita. Se on hankala, mutta hei, ilmainen on ilmainen.

Riippumatta siitä, missä olet, saatat huomata, että geoblokit rajoittavat niiden kirjastoja. Voit yleensä kiertää ne lataamalla VPN: n ja käyttämällä sitä yhteyden palvelimeen toisessa paikassa. Kun olet tehnyt sen, sinulla on pääsy moniin nimikkeisiin kuin ennen. Voit joutua esimerkiksi muodostamaan yhteyden EU: n palvelimeen Marvel-elokuvan katselemiseksi (lue The Avengers -oppaan ohjeet).

Netflix on kuitenkin melko monimutkainen ja siinä on yksi edistyneimmistä VPN-tunnistusjärjestelmistä, kuten voit lukea artikkelissamme kuinka Netflix-kielto voitetaan. Onneksi sinulle, olemme tehneet kovaa työtä ja löytäneet parhaan VPN: n Netflixille.

ExpressVPN on paras valinta ohittaa Netflixin järjestelmät ja paras VPN suoratoistoa varten yleensä. NordVPN on kuitenkin toinen suosituin valinta, koska se on hyvä ohittamaan suoratoistopalveluiden geoblokkeja. Lue lisää NordVPN-arvosteluistamme.

Lopulliset ajatukset

Elokuvien katselemiseen verkossa on monia tapoja sen mukaan, mitä olet tekemässä. Yhtäältä on verkkosivustoja ja palveluita, jotka tarjoavat kunnollisen kirjaston, mutta joilla ei välttämättä ole uusimpia elokuvia, ja ne voivat tulla palomuurin mukana. Toisaalta on paljon tapoja katsella mitä haluat ilmaiseksi, mutta jos seuraat vielä teattereissa, siellä on enemmän.

Voit käyttää verkkosivustoa, kuten Putlocker, valita torrentin tai määrittää Kodin lisäosalla. Jos kuitenkin aiot tehdä niin, sinun on ensin suojattava itsesi online-vaaroilta ja laillisilta ongelmilta yhden parhaimmista VPN-palveluntarjoajistamme ja virustorjuntaohjelman suhteen..

Toivottavasti autimme sinua suunnittelemaan seuraavan elokuvasi halvalla. Jos on tapoja saada ilmaisia ​​elokuvia, jotka unohdimme, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map