Kuinka katsella ihmeellistä rouva Maiselia vuonna 2020

Amazon Prime Video -ohjelmalla ei yleensä ole tähtiaikatauluja. Äskettäin se on kuitenkin muuttunut. Ihmeellinen rouva Maisel, The Boys ja Good Omens ovat liittyneet The Manin joukkoon Korkeassa linnassa ja sementoivat Amazon Prime Videoa vakavana suoratoistoalustana, joka pystyy selviytymään Netflixin kaltaisista.. 


Tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle kuinka katsella yhtä Amazonin suosituimmista ohjelmista, The Marvelous Mrs Maisel. Ohjelma seuraa Miriam “Midge” Maiselia, ihanteellista vaimoa ja äitiä 1950-luvulla, joka asuu New Yorkin Upper West Sidessa. Sarjan pahojen tapahtumien jälkeen Midge löytää itsensä humalaksi klubista löytäen kykyä stand-up-komediaan, jota hän ei tiennyt koskaan saaneensa. 

The Marvelous Mrs. Maisel, jonka kokonaispistemäärä on 92 prosenttia Rotten Tomatoes -tuotteesta, on yksi parhaimmista televisio-ohjelmista. Tasa-arvoiset osat viehättäviä ja hauskoja, rouva Maisel heittää merkit epätodennäköisimmissä olosuhteissa, jotta kaikki osoittaisivat kuinka hemmoteltu äiti ja vaimo voivat murtautua kuorestaan. Lue edelleen saadaksesi selville kuinka The Marvelous Mrs Maisel.

Kuinka katsella ihmeellistä rouva Maiselia verkossa

Kuten mainittiin, ihmeellinen rouva Maisel on yksinoikeudella Amazon Prime Video. Amazon Prime Video ei kuitenkaan välttämättä ole saatavana, tai sillä voi olla erilainen kirjastosisältö sen mukaan, missä olet maailmassa.

ihmeellinen MRS-Maisel-Amazon

Amazonin ohjekeskuksen mukaan pienellä valikoimalla nimikkeitä on merkintä “katsella ulkomailla”, mikä tarkoittaa, että voit katsella niitä riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Tässä korostetaan kuitenkin ”pientä”. Kyllä, voit suoratoistaa joitain nimikkeitä kaikkialla maailmassa, mutta suurin osa Prime Videon kirjastosta muuttuu. 

Onneksi tapa on kiertää. Käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa voit näyttää Prime Video: lta kuin olisit muualla maailmassa. VPN muuttaa IP-osoitteesi, mitä Amazon ja muut suoratoistoympäristöt käyttävät sijaintisi tunnistamiseen. Vaikka VPN on samanlainen kuin välityspalvelin, se on turvallisempi valinta, josta voit lukea VPN vs. proxy vs. Tor -oppaasta. 

Amazon ei pysty tunnistamaan missä olet, jos käytät VPN: ää, joten riippumatta siitä, oletko Kiinassa vai Ruotsissa, voit näyttää Amazonille kuin olisit esimerkiksi Yhdysvalloissa (lue paras VPN Kiina-opas). Koska käytät uutta IP-osoitetta, Amazon ei myöskään pysty seuraamaan tietojasi, mikä on valtava online-tietosuoja.

Meillä on paras VPN Amazon Prime -oppaalle, mutta ei yllättävää, että paras VPN-valintamme, ExpressVPN, on etusijalla. Kuten voimme nähdä ExpressVPN-katsauksessa, se tekee VPN-lohkojen helpon työskentelyn Prime Video -sovelluksella ja on nopea prosessi. Itse asiassa ExpressVPN otti kruunun nopeimmassa VPN-oppaassamme.

Kuinka katsella ihmeellistä rouva Maiselia verkossa ilmaiseksi

Jos sinulla ei vielä ole Prime-tilausta, voit aina katsella The Marvelous Mrs. Maisel ilmaiseksi, vaikka se vaatii sinun hypätä muutaman kehän läpi. 

Pikahaun jälkeen huomasimme, että kaikki The Marvelous Mrs. Maisel -jaksot suoratoivat PutLockerissa ja Europixissä. On runsaasti näihin kaltaisia ​​sivustoja, mukaan lukien CouchTuner, joilla on todennäköisesti myös virtauksia. 

ihmeellinen MRS-Maisel-putlocker

Mikään ei ole koskaan todella ilmaista, ja näin on tämän tyyppisissä suoratoistosivustoissa. Ne ovat kantamaa monelle verkkorikollisuudelle, kaiken kaikkea haittaohjelmista selaimenseurantaan, joka on valmis tartuttamaan tietokoneesi.

PutLocker-kaltaisille sivustoille VPN on pakollinen – löydät joitain vaihtoehtoja turvallisimmasta VPN-oppaasta – mutta virustentorjunta ei ole myöskään huono idea. Suojattu virustentorjunta varmistaa, että ei-toivottuja paketteja ei toimiteta streamisi mukana. Voit lukea suosituksemme parhaasta virustentorjuntaohjelmistosta, mutta sijoitamme Bitdefenderin ensin (lue Bitdefender Antivirus -katsaus).  

Ponnahdusikkunat vaivaavat myös nämä suoratoistosivustot, joten muista lukea parhaat ponnahdusikkunoiden esto-oppaamme. Vaikka niiden käyttäminen voi olla vaivaa, PutLocker-kaltaisten sivustojen avulla voit suoratoistaa suosittuja televisio-ohjelmia ilmaiseksi. Käytön ja laadun parantamiseksi on kuitenkin parempi käyttää paikallista lähestymistapaa.

Onneksi siihen on vaihtoehtoja.

Ihmeellinen rouva Maisel Torrents

Paras tapa katsella The Marvelous Mrs. Maisel ilmaiseksi on ladata se. Et voi kuitenkaan ladata sitä suoraan. Suurimmassa osassa maailmaa olevien tekijänoikeuslakien takia teoksen, kuten TV-sarjan, täydellisen lataamisen järjestäminen on iso kieltäytyminen. Jos kuitenkin käytät hajautettua latausmenetelmää, kuten torrentia, voit kiertää sen. 

ihmeellinen MRS-Maisel-torrent

Torrenting on kuin pienten tiedostobittien lataaminen useista verkon tietokoneista. Koska yhdessäkään koneessa ei ole kaikkea, tekijänoikeuslakeista on helpompi kiertää. Varo kuitenkin, että tekijänoikeuksilla suojatun sisällön torjunta on laitonta lähes kaikissa maissa. Se sanoi, jos aiot tehdä niin, sinun tulee olla suojattu. 

Kuten on kuvattu, VPN muuttaa IP-osoitteesi, ja se on torrentin kannalta yhtä tärkeää kuin geoblokkien. Jos käytät torjuntaan parhainta VPN-tietomme, voit ladata sydämesi sisältöön pelkäämättä palveluntarjoajan ilmoitusta tai, mikä pahempaa, tekijänoikeuksien haltijan toimia. 

VPN on välttämätöntä torrentissa, mutta virustentorjunta ei ole myöskään huono idea. Lataat epävirallisia tiedostoja Internetistä, mikä voi aina tarkoittaa ongelmia. Lue ehdottomasti turvallisimman virustentorjuntaohjelmistomme ohjeet.

Katsoen suosittujen torrentisivustojen ympärille – näet yllä olevan kuvan -, löysimme helposti jokaisen The Marvelous Mrs. Maisel -jakson korkeimman laadun, mitä se tarjoaa: 1080p. Jokaisessa löydetyssä tiedostossa on myös paljon kylvökoneita, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi voida ladata koko kausi helposti. 

Kuinka katsella ihmeellistä rouva Maiselia Kodilla

Viimeisenä voit katsella Ihmeellistä rouva Maiselia Kodin kautta. Kodi on avoimen lähdekoodin mediakeskuksen ohjelmisto, jota yleensä käytetään järjestämään omia elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia. Epävirallisten lisäosien avulla voit kuitenkin suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia ilmaiseksi.

ihmeellinen MRS-Maisel-Kodi

Nämä lisäosat toimivat hankaamalla sivustoja, kuten Europix ja CouchTuner, ja toimittamalla stream sitten Kodi-käyttöliittymän kautta. Käytät edelleen laittomia suoratoistosivustoja, vaikka ne olisivat Kodin kautta, joten katsokokokemustasi tulisi käsitellä sellaisenaan. Älä käynnistä suoratoistoa ilman, että suojaamme parhainta Kodi-VPN-verkkoamme. 

Löysimme jokaisen jakson, joka oli saatavana Poseidon-lisäosan kanssa, joka sisältää melkein kaikki elokuvat ja TV-ohjelmat, joita haluat. Saat lisätietoja lisäosien käytöstä Kodi-oppaan käyttöoppaasta.

Lopulliset ajatukset

Ihmeellistä rouva Masielia pitäisi nauttia riippumatta siitä, onko sinulla Amazon Prime -tilauksesi vai ei. Vaikka show on saatavana ilmaiseksi eri reiteillä, sinun ei pitäisi käyttää niitä suojaamattomasti. Varmista aina, että olet suojattu VPN: llä, riippumatta siitä, käytätkö CouchTuneria tai Kodia. 

Jos haluat oppia katsomaan muita ohjelmia, tutustu streaming-arkistoomme. Meillä on juuri tämänkaltaisia ​​artikkeleita, mukaan lukien äskettäin julkaistut, kuinka katsella monniä ja kuinka seurata Anarkian poikia. 

Kuinka katsot The Marvelous Mrs. Maisel? Mitä mieltä olet näyttelystä? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map