Kuinka katsella Hulua televisiossasi vuonna 2020

Jos olet vakava johtoleikkuri, mutta haluat silti pääsyn suosikkiohjelmiin, Hulu tarjoaa vahvan kirjaston, jossa on tilauskanavia, sekä tuhansia esityksiä ja elokuvia. Voit käyttää sitä tietokoneellasi ja mobiililaitteillasi, mutta sinun on suoritettava pieni ylimääräinen vaihe streamingiksi televisiosta. Tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle kuinka katsella Hulua televisiossasi, jotta voit hyödyntää sen palvelua parhaalla mahdollisella tavalla..

Hulu suoratoistaa suosikkiohjelmien ensi-jaksot perinteisistä verkoista, kuten ABC, Fox ja NBC. Sillä on myös kasvava valikoima yksinoikeudellista alkuperäistä sisältöä – kuten The Handmaid’s Tale, moninkertaisesti palkittu draama – muun merkittävien elokuvien ja muiden kaapelipisteiden sisällön joukossa..

watch-Hulu-tv-ohjelmia

Paitsi, että on myös Hulun suora TV-palvelu, jossa on yli 50 mukana olevaa kanavaa, ottaen vastaan ​​Sling TV, AT&T Now TV (entinen DirecTV Now), PlayStation Vue ja YouTube TV. Tämä tekee siitä helposti yhden parhaista videoiden suoratoistopalveluista.

Kuinka katsella Hulua televisiossasi

Hulu on Yhdysvalloissa sijaitseva, joten et pääse siihen laillisesti maan ulkopuolella. Tietokannastaan ​​Hulu tekee selväksi, että se ei aio, että kukaan muu kuin yhden Yhdysvaltain kotitalouden jäsenet käyttäisivät sen palvelua. Voit kuitenkin käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa päästäksesi Huluun Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

watch-Hulu-tv-virhe

Hulun lohkoja on vaikeampi kiertää kuin Netflix VPN-kieltoa. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa suosittuja televisio-ohjelmien jaksoja päivässä niiden esiintymisen jälkeen suurissa verkoissa tai jopa suorana lähetyksenä, jos sinulla on oikea tilauksesi. Näyttelyjen jakelijat ovat erityisen tärkeitä sisällön näyttämisessä vain Yhdysvaltojen asiakkaille. 

VPN: n avulla voit virittää suosikkiohjelmasi aina, kun niitä lähetetään, mistä päin maailmaa tahansa. Paitsi, että se turvaa yhteytesi ja peittää tehokkaasti henkilöllisyytesi verkossa.

Paras Hulu-VPN-valintamme antaa sinun asentaa VPN useille laitteille, mukaan lukien reitittimet, joten et ole vain turvassa Hulua suoratoistettaessa, vaan myös suojaudu itsesi tekemällä jotain muuta.

Netflixin tavoin on olemassa useita tapoja, joilla voit katsella Hulua televisiossa olohuoneesi mukavuudesta. Näitä ovat Smart TV, Xbox-pelikonsolin käyttö, Roku-kaltaisten casting-laitteiden käyttäminen tai kannettavan tietokoneen kytkeminen televisioon HDMI-kaapelilla.

Hulun laitelistaussivulla on tuettuja laitteita ja ominaisuuksia, mikä on hyvä paikka aloittaa, jos et ole varma asennuksesta. Todennäköisesti löydät ainakin yhden luettelossa jo omistamasi. Tutkitaan näitä menetelmiä erikseen.

Kuinka katsella Hulua älytelevisiossa

watch-Hulu-tv-smart-TV

Smart TV -käyttöjärjestelmät muodostavat yhteyden automaattisesti WiFi- tai Ethernet-verkkoosi, joten voit käyttää, hallita ja katsella online-sisältöä Hulusta ja muista palveluista. Jos sinulla on sellainen, et tarvitse mitään ylimääräistä kaappissasi auttaaksesi sinua katsomaan Hulua televisiossa.

Joissakin älytelevisioissa on sisäänrakennetut sovellukset, kuten Hulu ja muut, kiintolevyllään, joten voit kirjautua tilillesi ja katsella suosikkivilauksiasi nopeasti. Jos sinulla ei ole Hulua, voit ladata sovelluksen toimimaan, mutta Hulua käytetään parhaiten omalla sovelluksellaan.

Kuinka saada Hulu älytelevisioosi

 1. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta päästäksesi keskittimeen
 2. Valitse Sovellukset
 3. Etsi ”Hulu” käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakukuvaketta
 4. Asenna Hulu-sovellus näytön ohjeiden avulla
 5. Käynnistä Hulu-sovellus
 6. Valitse “kirjaudu” tervetulonäytössä ja valitse “kirjaudu” tällä laitteella
 7. Kirjoita tilisi käyttäjätiedot ja valitse “kirjaudu sisään”
 8. Valitse henkilökohtainen profiili luettelosta ja aloita suoratoisto

merkintä: Jos olet luonut Hulu-tilauksesi Apple TV: llä, suorita tilisi asetukset ennen kirjautumista Huluun tai muihin tuettuihin laitteisiin.

Voit myös kirjautua sisään aktivointikoodilla sen sijaan, että kirjoitat pitkä sähköpostiosoite ja salasana. Jos valitset reitin, suorita seuraavat vaiheet:

 1. Käynnistä Hulu
 2. Valitse “kirjaudu sisään” tervetulonäytössä
 3. Valitse “aktivoida” tietokoneessa. Aktivointikoodi ilmestyy seuraavalle näytölle
 4. Siirry sivulle hulu.com/activate ja kirjaudu sisään
 5. Anna yksilöivä aktivointikoodi ja sinut kirjataan pian sisään
 6. Valitse henkilökohtainen profiili luettelosta ja aloita suoratoisto

Kaikilla laitteilla ei ole aktivointikoodia, kuten puhelimilla tai tablet-laitteilla, jolloin voit aktivoida sovelluksen käyttämällä sähköpostia ja salasanaa.

Kuinka katsella Hulua pelikonsolilla

watch-Hulu-tv-pelaamiseen konsolilla

Videopelikonsoleja voidaan käyttää paljon muutakin kuin pelien pelaamiseen. He voivat pelata Hulua myös televisiossasi. Voit tehdä tämän määrittämällä Microsoft Xbox 360 tai Xbox One, Nintendo Switch, Wii U tai Sony PlayStation 3 ja 4 ja etsimällä Hulu-sovelluksen ennen sisällön suoratoistoa..

Vaikka tämä ei ole paras tapa katsella Hulua televisiossa, se on hyödyllinen, jos omistat sellaisen, et halua hankkia Apple TV: tä tai Chromecastia. Ainoa vaivaa on kirjoittaa mitään ohjaimesta.

Katso Hulua pelikonsolilla

 1. Lataa ja asenna Hulu-sovellus konsolin pelistä tai sovelluskaupasta
 2. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään Hulu-tililläsi
 3. Kytke konsoli televisioon HDMI-kaapelilla
 4. Aloita suosikkiohjelmien suoratoisto

Kuinka katsella Hulua casting-laitteella

Valulaite tai medialaatikko voi olla mikä tahansa laite, jonka liität television HDMI-porttiin. Näitä ovat laitteet, kuten Apple TV, Google Chromecast, Roku ja Amazon Fire TV. Jos olet kiinnostunut, meillä on myös opas Netflixin katseluun Chromecastin kautta.

watch-Hulu-tv-pelaamiseen Chromecast

Kaikkien näiden avulla voit katsella Hulu-ohjelmaa televisiossasi antamalla videoita televisioon tai käyttämällä sisäänrakennettua sovellusta, jota voit selata näytöltä. Tätä opasta varten keskitymme kuitenkin Chromecastin ja Roku käyttämiseen.

Katso Hulua televisiossasi Chromecastin kautta

Google Chromecast on pieni laite, jonka avulla voit nopeasti määrittää Hulun napauttamalla tai napsauttamalla painiketta, ja katsomasi video heitetään heti televisioon..

 1. Kytke Chromecast pistorasiaan tai TV: n USB-porttiin virran kytkemiseksi
 2. Kytke se television HDMI-porttiin HDMI-kaapelilla
 3. Yhdistä älypuhelimesi tai tablet-laitteesi Chromecastiin Google Home -sovelluksessa
 4. Aloita Hulun katseleminen älypuhelimella tai tablet-laitteella
 5. Napauta streaming-painiketta laitteen näytön oikeassa yläreunassa
 6. Valitse televisiosta oikea HDMI-lähde
 7. Nauti elokuvastasi

Kuinka katsella Hulua televisiossa kannettavan tietokoneen avulla

watch-Hulu-tv-kannettava

Viimeinen vaihtoehto on vanhanaikainen tapa, joka on kytkeä kannettava tietokone televisioosi ja alkaa katsella Hulu-videoita.

Useimmissa teräväpiirtotelevisioissa on HDMI-portit, joten tarvitset kannettavan tietokoneen HDMI-kaapelin ja lähtöportin Hulun katselemiseksi televisiossa. Jos kannettavalla tietokoneellasi on kuitenkin vain VGA- tai DVI-portti ja televisio hyväksyy vain HDMI-kaapelit, sinun on ostettava VGA- tai DVI-muunnin, joka voi käyttää television HDMI-porttia.

Katso Hulua televisiosta kannettavan tietokoneen avulla

 1. Kytke kannettava tietokone televisioon HDMI-kaapelilla
 2. Avaa television lähdevalikko
 3. Valitse oikea HDMI-signaali (useita portteja tulee numeroida)
 4. TV suoratoistaa kannettavan tietokoneesi näyttöä
 5. Kirjaudu sisään Hulu-tietokoneellesi ja aloita videoiden suoratoisto

Lopulliset ajatukset

Hululla on tarjolla paljon merkittäviä elokuvia ja muuta sisältöä. Valitettavasti vain Yhdysvaltojen asukkaat voivat käyttää sitä. VPN: n avulla voit kuitenkin olla missä tahansa maailmassa ja nauttia silti upeista esityksistä, kuten vaikeat ihmiset, Saturday Night Live, Marvel’s Runaways ja enemmän.

Kaikkien edellä mainittujen menetelmien avulla voit katsella Hulua televisiossasi. Suosittelemme katselua älytelevisiossa, koska se on helpoin asentaa. Jos sinulla ei ole älytelevisiota, pelikonsolia tai casting-laitetta, voit silti saada sen toimimaan vanhan hyvän kannettavan ja HDMI-kaapelimenetelmän avulla.

Ennen kuin aloitat taistelua suosikkisarjoissasi, tutustu streaming-arkistoomme, jossa opastamme sinut, mikä on suoratoisto ja kuinka tehdä se turvallisesti katsellessasi sisältöä verkossa.

Nautitko Hulun katsomisesta suurella näytöllä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me