Kuinka katsella hulluja miehiä vuonna 2020: Takaisin 1960-luvulle

Haluatko tietää miltä elämä oli 60-luvun alkupuolella ihmisille, jotka eivät olleet vastakulttuurissa? Mad Men on peittänyt sinut. Se seuraa New Yorkin mainosjohtaja Don Draperin ja hänen kollegansa omituisia tekoja, kun he tekevät tiensä erittäin hämmentävään vuosikymmeneen. Jotta voimme myös seurata sitä, olemme koonneet tämän oppaan, kuinka seurata Mad Men -tapahtumia.


Kuten Mad Menin kauden 1 johdannossa, jaksossa 1 sanotaan, otsikko viittaa mainosjohtajalle, joka kutsui itseään “vihaiseksi” kiireisen elämäntavan puolesta, jota he eläivät työskennellessään Madison Avenuella. Sen lisäksi, että työskentelivät kuin hulluja, he joivat, pelasivat ja halusivat tiensä elämään, kun taas vaimonsa odottivat kärsivällisesti heidän saapumista kotiin, eetteriä hienoihin Manhattanin huoneistoihin tai Jerseyen esikaupunkien taloihin..

Don Draper on melko paljon tämän elämäntavan vakiovälittäjä. Jon Hammin soittamassa Draper seisoo korkealla, leuka on yhtä neliön muotoinen kuin leikkuulahna ja voi puhua tiensä kaikesta. Tämän ulkoseinän takana olevan jokaisen ihmisen takana häntä piilevät salaisuudet ja toiveet, vaikka hän tuskin ymmärtää sitä.

Hän ei ole ainoa. Melkein koko draamapersoonat koostuvat monimutkaisista hahmoista, joilla on vahvat kaaret, jotka käyvät läpi kaiken, mitä 60-luvun Amerikassa voi heittää, ja tulla ulos toiselle puolelle, muuttunut. 

Jos tämä jaksokappaleen ja todella erinomaisen kirjoituksen yhdistelmä kuulostaa sellaiselta asialta, jonka voit käpertyä sohvalla muutaman viikonlopun aikana, lue eteenpäin, kun osoitamme sinulle kuinka katsella Mad Meniä verkossa.

Kuinka katsella hulluja miehiä verkossa

Mad Men esiintyi alun perin AMC: ssä, joka on Breaking Bad and Better Call Saul -koti, mutta verkolla ei ole paljon omaa suoratoistosivustoa, enimmäkseen vain muutamia sen viimeisimmistä jaksoista ja niihin liittyvistä shortseista. Netflixin kanssa näyttää siltä, ​​että sopimus on tehty, joten suurin osa, ellei kaikki, AMC-näyttelyitä löytyy sieltä. Mad Men ei ole poikkeus.

Hullun miesten Netflix

Tarkistimme useiden maiden Netflix-sivuston virtuaalisen yksityisen verkon avulla ja löysimme hulluja miehiä kaikista niistä ja myös kaikki seitsemän vuodenaikaa. Ainoa asia, joka erotti maittain, olivat saatavilla olevat tekstitykset. Jos haluat katsella hulluja miehiä, Netflix on paras veto; kannattaa kuitenkin tutustua artikkeliimme parhaista Netflix-hakkereista hyödyntääksesi kokemusta kuitenkin parhaiten.

Jos olet maassa, jota emme tarkistaneet, ja Mad Men sattuu olemaan siellä, tai vaikka tarvitset vain tekstityksiä, joita ei ole saatavilla maassa, jossa olet, tarvitset VPN: n huijaamiseksi sijaintisi valitsemasi maahan. Aloittelijoiden korville tämä voi kuulostaa paljon monimutkaisemmalta kuin on, joten selitämme.

VPN on ohjelma, joka reitittää Internet-yhteytesi uudelleen ja salaa sen, joten se voi näyttää sinulle, missä tahansa valitsemassasi palvelussa on palvelin ja turvallisempi käynnistää. Ne ovat melko käteviä työkaluja, mutta kaikki VPN eivät toimi Netflixin kanssa VPN-kiellon ansiosta. Jos haluat kokeilla sen toimintaa, tutustu parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme.

Kuinka katsella hulluja miehiä ilmaiseksi

VPN: t ovat hyödyllisiä myös, jos päätät mennä laittomalle reitille Mad Menin katsomiseen Netflixin sijasta. Laittomat suoratoistosivustot, kuten WatchSeries tai PutLocker, ovat vapaasti käytettäviä, mutta niihin liittyy usein turvallisuusriskejä. Jos päätät käydä jommassakummassa näistä, sinun on käytettävä yhtä parhaista VPN-virtauksista suoratoistoon tai altistamista itsellesi viruksille ja haittaohjelmille..

Asia on, vaikka nämä sivustot ovat erittäin käteviä, niiden on silti ansaittava rahaa jopa ilman tilaajia. He tekevät niin pommittamalla sinua mainoksilla, joista osa sisältää haitallisia evästeitä. VPN: n käytön lisäksi saatat joutua asentamaan yhden parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ja virustorjuntaohjelmista ennen siellä lukemista.

Kun tämä vastuuvapauslauseke oli poissa käytöstä, katselimme muutamaa suoratoistosivustoa ja yllättyimme siitä, että Mad Meniä on melko vaikea löytää. Tavallisessa tapahtumassamme, PutLockerissa, ei ollut sitä mukana, mikä on outoa, koska siinä on paljon muita, paljon hämärtyviä ohjelmia, kuten The Shield ja Timeless.

Hullun miesten watchseries

WatchSeriesillä on kuitenkin hulluja miehiä, mutta sen katseleminen aiheuttaa turhautumista, koska jopa kaikilla suojauksilla on silti edessäsi paljon sivujen uudelleenohjauksia ja ponnahdusikkunoita. Arvaa, että vain hinta on ilmainen.

Kuinka katsella hulluja miehiä Kodilla

Paljon miellyttävämpi reitti voi olla asentaa Kodi ja katsella Mad Meniä tällä tavalla. Kodi kehitettiin alun perin median suoratoistoalustaksi Xboxille, mutta nyt se on saatavana melkein jokaiselle laitteelle. Katso koko Kodi-oppaamme aloittaaksesi sen käytön. 

Kuten tavallista, avasimme ensin Poseidon-lisäosan ja löysimme hulluja miehiä sieltä, kaikki seitsemän vuodenaikaa. Jos sinulla ei vielä ole Poseidonia, se on yhden parhaan Kodi-säilön, Kodilin, alla ja siinä on melkein kaikki näyttelyt siinä. Koska tämä on tekijänoikeusrikkomus, haluat kuitenkin saada yhden parhaista VPN-palveluista Kodin kanssa ennen merirosvouksen merimailia..

Mad Men Torrents

Puhutaan suoraviivaisesta merirosvouksesta, mutta pidämme edelleen erittäin paljon vanhan koulun torrentin sääntöjä. Tietysti sinun on käytettävä yhtä parhaista VPN-peleistä torrentiassa käytettäessä P2P-tiedostojen jakamista tai joudut kohtaamaan erittäin ankaria sakkoja, mutta ylösalaisin on se, että Mad Men asuu kiintolevylläsi, ihanteellinen, jos et t on vakain Internet-yhteys.

hullun miesten torrentit

Pirate Bayssä on enemmän hullujen miesten torrentteja, joissa voit ravistaa tikkua, molemmat vuodenajat ovat saatavana erikseen tai jopa koko show yhdellä kertaa (lataaminen kestää kuitenkin hetken). Useimmat lataukset näyttävät myös olevan laadukkaita, tosin kannattaa aina lukea kaikki kommentit ensin.

Lopulliset ajatukset

Mad Men on hahmovetoinen show, jolla on hyviä tarinoita ja kiehtova näkymä maailmaan, joka on kaikki, mutta kadonnut vain muutamassa vuosikymmenessä. Suosittelemme sitä jokaiselle, joka etsii hitaasti salaperäistä palamista, ja yllä olevat vinkit auttavat sinua katsomaan sitä verkossa helposti.

Mitä mieltä olet hulluista miehistä? Liian hidas vai aivan oikein? Kerro meille alla olevissa kommenteissa sekä mahdollisista vinkistäsi, joita emme maininneet. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map