Kuinka katsella huippunopeita silmiä vuonna 2020: lika ja väkivalta

Birmingham, 1919: Korruptio, anarkia, raakuus ja paljon likaa peittävät Englannin kadut. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Birminghamin kaupunki, kuten muu Eurooppa, elpyy edelleen. Se tarjoaa mahdollisuuden, että Peaky Blinders -joukko, jota johtaa Shelby-perhe, haluaa käyttää rakentaakseen valtakuntaansa. 


Shelby-perhe on saanut nimensä itselleen vedonlyönti-, maila- ja gangsterina. Yleensä vanhin veli Arthur Shelby on jengin johtaja ja vastaa siitä. Kuitenkin nopeasti käy selväksi, että tapahtumien taustalla oleva todellinen päämiehenä on hänen nuorempi veljensä Thomas Shelby. 

Peaky Blinders, BBC: n televisio-ohjelma, perustuu tosi tarina jengiä kohtaan, joka oli todellinen sopimus 1900-luvun alkupuolella. Shelby-perhe on kuitenkin täysin kuvitteellinen. 

Sarjassa voimme nähdä antiherootrejamme päällään tietyntyyppisellä harmaalla korkilla, joka tunnetaan myös nimellä “piikin”. Nimi “Peaky Blinders” sai jengiin, koska he olivat tunnettuja panemalla partakoneiden terät piikkiinsa käyttääkseen niitä taisteluun.

Tässä artikkelissa annamme sinulle parhaat vinkit Peaky Blinders -kampanjan katseluun verkossa.

Kuinka katsella Peaky-silmälasia verkossa

Koska Peaky Blinders on BBC-ohjelma, helpoin tapa katsoa sitä olisi BBC iPlayerin kautta. Voit rekisteröidä ilmaiseksi BBC-tilin, mutta se on vain kolikon yksi puoli. Jotta voit nauttia BBC-ohjelmasta iPlayerissä, sinun on oltava fyysisesti Isossa-Britanniassa tai ainakin BBC: n on näytettävä Ison-Britannian IP-osoite.  

Koska BBC on saatavana vain Isossa-Britanniassa eikä missään muualla, sinun on löydettävä tapa ylittää heidän geoblokkinsä. Virtuaali yksityinen verkko on vankka valinta tehdä niin. Jos et tiedä kumpaa käyttää, tutustu parhaaseen BBC iPlayer -artikkeliin. 

Toinen tapa seurata Peaky Blindersia verkossa on Netflixin kautta. Sinun on tilattava sen palvelu, mutta hyvä asia on kuitenkin se, että se tarjoaa ilmaisen yhden kuukauden kokeilun, ja voit tilata tilauksen kuukausittain. Ilmaisen kokeilujakson avulla voit nähdä itse, haluatko palvelun ja haluatko jatkaa sen käyttöä vai et. 

Netflixin hankala osa on sen lähes läpäisemätön geoblokki ja VPN-kielto. Onneksi sinulle, olemme kirjoittaneet artikkelin Netflix VPN -kiellon voittamisesta. Viides ja viimeisin kausi ei ole kuitenkaan tällä hetkellä saatavilla Netflixissä, mikä on sääli.

miten-to-watch-sairas-silmälaput vapaa-streaming-Netflix

Siitä huolimatta, jos et vielä ole nähnyt neljää ensimmäistä vuodenaikaa, niin Netflix on hyvä vaihtoehto tehdä niin. Peaky Blindersin neljä ensimmäistä vuodenaikaa on saatavana Isossa-Britanniassa, Norjassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja monissa muissa maissa (emme voineet testata kaikkia maita). 

Viides kausi esiintyy Yhdysvalloissa Netflixissä 4. lokakuuta. On kuitenkin epäselvää, tuleeko tämä päivä, jona European Peaky Blinder -fanit näkevät vihdoin näytöksen myös Netflixissä.

Amazon Prime on myös loistava tapa katsella elokuvia ja sarjoja verkossa. Vain kaksi ensimmäistä Peaky Blinders -kautta on ostettavissa useimmissa maissa, kuten Saksassa, Norjassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hongkongissa.. 

Ainoa maa, josta voit ostaa kaikki viisi vuodenaikaa Amazon Primella, on Iso-Britannia. Kysymys kuuluu, miksi kukaan haluaisi ostaa sen Amazon Primella, jos he voivat katsella sitä ilmaiseksi BBC iPlayer -sovelluksessa? Jos et tunne Amazon Primea, katso oppaamme kuinka katsella Amazon Primea.

Kuinka katsella Peaky-silmälasia verkossa ilmaiseksi

Edellä mainittujen maksettujen suoratoistopalvelujen lisäksi voit myös suoratoistaa Peaky Blinders -laitetta verkossa ilmaiseksi muiden järjestelmien kautta. Itse asiassa Internetissä on monia ilmaisia ​​tapoja seurata Shelby-perheen rakentavan imperiumiaan. 

Ennen kuin näytämme, missä voit katsoa sitä, neuvoja: Sinun tulisi olla varovainen pääsemällä tällaisiin sivustoihin, koska suurin osa niistä on ladattu roska- ja haittaohjelmilla.. 

Siksi sinun on käytettävä virustentorjuntaohjelmia suojaamaan laitettasi ja selaintasi haitallisilta ponnahdusikkunoilta ja viruksilta, joita nämä sivustot voivat tuoda. Sinun tulisi myös harkita tapoja piilottaa IP-osoitteesi joka tapauksessa. 

miten-to-watch-sairas-silmälaput vapaa-streaming-123-elokuvia

Yksi sivustoista, joista löysimme Peaky Blindersin kaikki viisi vuodenaikaa, on 123Movies, mutta on myös muita ilmaisia ​​sivustoja, kuten CouchTuner ja SolarMovie, jotka antavat myös katsoa kuinka jengi hallitsee Birminghamia.

Kuinka katsella Peaky Blinders -laitetta Kodilla

Toinen tapa katsella Peaky Blinders -sovellusta ilmaiseksi on Kodi, monialustainen kotiteatterisovellus. Kodi antaa sinun järjestää ja tallentaa suosikki TV-ohjelmasi, musiikkia, elokuvia ja videoita jo lähes 15 vuotta. 

Koska se on monialustainen sovellus, se tarkoittaa, että voit asentaa sen useille alustoille (tietysti). Vaikka jotkut sanovat toisin, Kodi on itse laillinen käyttää ja ladattavissa Windows, iOS, Linux tai Android. 

Lisäosien kanssa on kuitenkin hieman monimutkaisempaa, koska tämä on laillinen harmaa alue. Jotkut niistä ovat laillisia ja toiset eivät. Siksi sinun pitäisi miettiä kahdesti, mitkä haluat asentaa ja käyttää. Jos tarvitset apua Kodin suhteen, tutustu kattavaan oppaamme Kodin käyttöön.

miten-to-watch-sairas-silmälaput vapaa-streaming-Kodi

Löysimme kaikki viisi Peaky Blinders -kautta Poseidon-lisäosasta. Voit hankkia tämän lisäosan asentamalla Kodilin arkiston. Varmista vain, että käytät oikeaa asennuslinkkiä, koska nämä muuttuvat viikoittain. 

Peaky Blinders Torrentit

Ennen kuin edes ajattelee torrentia, sinun pitäisi todella tutustua oppaamme, mikä on torrentia ja onko se laillista maassasi. Torrent-palvelun käyttäminen voi olla hankalaa, rikkoa yksityisyyttäsi ja vahingoittaa järjestelmää. 

Kuten ilmaisissa suoratoistopalveluissa, torrentista lataamasi tiedostot voivat olla vioittuneita. Suosittelemme jälleen kerran suojaamaan järjestelmääsi viruksentorjuntaohjelmalla. Jos sinulla on vähän rahaa, tutustu arvosteluun parhaista ilmaisista virustorjuntaohjelmistoista. 

Virustorjuntaohjelmien käyttäminen ei ehkä kuitenkaan riitä. Hanki itsellesi VPN voidaksesi olla turvallisella puolella. Jos et tiedä mikä VPN tekee kunnollista työtä, tutustu parhaimpiin VPN: iimme torrentiopasta. 

miten-to-watch-sairas-silmälaput vapaa-streaming-Knaben

Aloitetaan nyt liiketoimintaan: Voit ladata Peaky Blindersin kaikki viisi vuodenaikaa verkosta muutamasta torrentisivustosta. Ne kaikki tarjoavat erikokoisia ja -muotoisia tiedostoja. Jotkut suositut merirosvoamissivustot ovat Knaben tai The Pirate Bay. 

Lopulliset ajatukset

Jos pidät historiallisista näyttelyistä draamalla ja rikollisuudella, Peaky Blinders on vain show sinulle. Katso, kuinka Thomas Shelby jahtaa suuria tavoitteitaan ja rakentaa laillisia yrityksiä ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa väkivallan, velkojen ja rikollisuuden perusteella.

Peaky Blinders on loistava show, jota voit katsella BBC iPlayerissä, Netflixissä ja osittain Amazon Primessa. On myös muita suoratoisto- ja torrentivaihtoehtoja.

Kuten edellä mainittiin, emme selvästi suosittele, että katsot Peaky Blinders -laitetta verkossa ilmaiseksi tai lataa se torrentina, koska on olemassa menetelmiä, jotka ovat helpompia ja laillisempia. Suosittelemme esimerkiksi hankkimaan kunnollisen VPN: n Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja katsomaan sitten Peaky Blinders BBC iPlayer -sovelluksessa.. 

Mitä mieltä olet Peaky Blindersistä? Oletko katsellut sitä? Mitä mieltä olet katseluvaihtoehdoista? Tiedätkö parempia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map