Kuinka katsella Hotstaria mistä tahansa

Suurin osa maailmasta on liitetty Netflixiin, BBC iPlayeriin ja Huluun, mutta Intiassa monet ihmiset saavat viihdekorjauksensa Hotstar-nimeltä suoratoistopalvelusta. Palvelu on kuitenkin tiukasti juurtunut geoblokkien taakse, joten jotta voimme varmistaa, että intialaiset diasporat voivat silti saada Bollywood- ja krikettikorjauksensa Intian ulkopuolelta, olemme koonneet tämän oppaan, kuinka katsella Hotstaria mistä tahansa.


Puhumme vähän lisää siitä, mitä Hotstar tarjoaa alla, mutta voit olla varma, että pääsy Hotstariin ulkomailta on melko helppoa, jos käytät virtuaalista yksityistä verkkoa, ja sinun ei tarvitse edes tyytyä laskemaan vesitettyä Yhdysvaltain versiota, jompikumpi. Testauskierroksissamme saimme parhaat tulokset ExpressVPN: llä, joten jos kiireet, koska ottelu on alkamassa, seuraa tätä linkkiä ja kirjaudu.

Jos olet kiireessä ja haluat tietää täyden valikoiman vaihtoehtoja, kun kysytään Hotstarin avaamista, napsauta oikealla olevan sisällysluettelon osaa. Kiinnostuneille puhumme hiukan enemmän Hotstarista ja geoblokeista seuraavassa osiossa.

Miksi Hotstar estetään?

Jos termi “Hotstar” on uusi sinulle, se on pohjimmiltaan Intian vastaus Netflixille. Elokuvien ja televisio-ohjelmien tarjoamisen sijasta länsimaiset yleisöt tunnustaisivat sen kuitenkin melkein yksinomaan mantereen kaksois-pakkomielteisiin Bollywoodista ja kriketistä.

Hotstar-Kriketti

Vaikka Netflix tarjoaakin joitain intialaisia ​​elokuvia – ja jopa muutamia ohjelmia -, Hotstar on todellakin menolähde intialaisen elokuvan ja urheilun faneille. Ei ole väliä oletko ulkomailla asuva intialainen tai ulkomainen fani, Hotstarilla on haluamasi intialainen suoratoisto. Ei se, että kriketti on ainoa tarjolla oleva urheilulaji – huomaat, että sulkapallo ja kabaddi ovat myös liuskekivellä.

Hotstar-Main-Screen

Kuitenkin aivan kuten kaikki muut siellä olevat suoratoistopalvelut, Hotstar tarjoaa erilaisen valinnan sen mukaan, mistä maasta pääset sivustoon. Tämä johtuu lisenssikysymyksistä, koska lähetystoiminnan harjoittajat haluavat varmistaa, että he vääntävät jokaisen pennin tuotetusta ja ilmasta. Saat erilaisen tervetulonäytön kuin yllä, jos käytät sitä esimerkiksi Yhdysvalloista. Tämä johtuu siitä, että IP-osoitteesi osoittaa, että olet Intian ulkopuolella.

Hotstar Yhdysvaltojen

American Hotstar -puhelimen murena osa on sinun ilmoittautuminen, joka maksaa 10 dollaria kuukaudessa. Intialainen versio on ilmainen lukuun ottamatta premium-sisältöä, jonka joudut maksamaan 1 000 rupiaa (15 dollaria) vuodessa, jos haluat katsoa. Se on silti parempi tarjous kuin näyttö, jonka saat, kun käytät Hotstaria Euroopasta.

Hotstar-Euroopassa

Katsotaanpa hyviä uutisia, kun huonot uutiset ovat poissa käytöstä.

Kuinka poistaa Hotstar-eston

Toisin kuin kuuluisa Netflix VPN -kielto, Hotstarin geoblokin kiertäminen on melko helppoa. Suoratoistopalvelu ei tunnu olevan erityisen kiinnostunut estämään ihmisiä pääsemästä käyttämään intialaista versiota. Kokeilimme useita parhaimpia VPN-palveluntarjoajia, joilla on palvelimia Intiassa, ja melkein kaikki päästiin sisään, lukuun ottamatta muutamia palveluita, joilla on vaikeuksia intialaisen IP-osoitteen vääristämiseen (suurin osa heistä pahimpien VPN-palveluntarjoajien joukossa).

Tahattomalle henkilölle geoblokki perustuu sijaintisi, joten sinun tarvitsee vain muuttaa IP-osoitteesi niin, että se näyttää siltä, ​​että pääset valitsemallesi sivustolle “oikealta” paikalta..

VPN voi tehdä sen helposti antamalla pääsyn Internetiin palvelimen kautta toisessa maassa, esimerkiksi intialaisella palvelimella, joka antaa sinulle intialaisen IP-osoitteen. Bonuksena se piilottaa myös online-toimintosi VPN-tunneliksi kutsutun VPN-tunnelin ansiosta, mikä turvaa online-läsnäolosi.

Esimerkiksi tämä artikkeli on kirjoitettu Bosnia ja Hertsegovinasta, mutta IP-osoite kuuluu kuten Mumbaissa, kaupungissa, johon tämä kirjoittaja ei ole koskaan astunut..

Hotstar-IP-Address-Mumbai

Jotkut suoratoistopalvelut, kuten Netflix, BBC iPlayer ja Hulu, seuraavat aktiivisesti VPN-palvelua ja estävät niihin liittyvät IP-osoitteet, mikä tarkoittaa, että harvat palvelut pääsevät luotettavasti kyseisiin sivustoihin. Meidän tapauksessamme Hotstarilla ei kuitenkaan ole tätä ongelmaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon vähemmän kokeilu- ja virheongelmia, kun haluat katsella krikettiä tai Lagaania.

Jos haluat tietää enemmän muista kuin Hotstar-suoratoistopalveluista, suosittelemme, että tutustu artikkeleihimme parhaasta VPN Netflixistä ja parhaasta VPN BBC iPlayeristä.

Paras VPN Hotstarille

Edellä ei tarkoiteta, että kaikki VPN-palvelut luodaan tasa-arvoisina. Esimerkiksi jotkut VPN-palvelut ovat yksinkertaisesti liian hitaita virtaamaan sisältöä oikein tai ne eivät tarjoa sellaista tietoturvaa, jota haluamme nähdä.

Haittapuoli, jos käytät VPN: ää, on, että se maksaa rahaa, tai ainakin hyvät tekevät. Siellä on myös joitain ilmaisia ​​VPN-palveluita, mutta parhaat ilmaiset VPN-verkot rajoittavat kuinka paljon liikennettä voit reitittää niiden läpi, kun taas huonoimmat vain myyvät tietosi muutaman dollarin tuottamiseksi..

VPN-palvelun käyttämisen ei myöskään tarvitse rikkoa pankkia. Suurin osa parhaista Intian VPN-suosituksista antaa sinulle monivuotisen kaupan kohtuullisella summalla, ja kaikkien taatusti toimivan Hotstar-palvelun käyttämisessä. Monet tarjoavat myös rahat takaisin -takuun, joten voit luottaa siihen, jos et pääse Hotstariin.

Ryhmän suosikki Hotstar VPN on kuitenkin ExpressVPN nopeuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta – vaikkakin se on vähän kallis. Intiassa olevien palvelimiensa lisäksi sillä on palvelimia myös 93 muussa maassa. Lue koko palvelun ExpressVPN-arvostelu.

Valitsemastasi palvelusta riippumatta sinun on kirjauduttava sisään, asennettava sovellus tai asiakas ja sitten valittava intialainen palvelin. Kun olet muodostanut yhteyden intialaiseen IP-osoitteeseesi, siirry osoitteeseen www.hotstar.com ja sinun pitäisi pystyä käyttämään Hotstaria Intian ulkopuolella. Toinen VPN: n käytön haittapuoli on, että melkein kaikilla palveluntarjoajilla on myös älypuhelin- tai tablet-sovellus, mikä tarkoittaa, että voit myös poistaa palvelun eston Hotstar-sovelluksen lataamisen jälkeen..

Katso Hotstar Kodin kanssa

VPN-verkot eivät ole ainoa tapa katsella Hotstaria Intian ulkopuolelta. Toinen hieno vaihtoehto on käyttää Kodia päästäksesi Hotstariin. Jos et tunne tätä palvelua, tutustu täydelliseen Kodi-oppaaseemme perusasioista. On todennäköistä, että rakastat sitä.

Olemme katselleet useita parhaita Kodi-repoja, ja alla oleva näyttää toimivan parhaiten useimmille ihmisille. Käytämme SuperRepo-ohjelmaa tähän oppaaseen.

 • Avaa Kodi ja siirry asetuksiin (rataskuvake)
 • Napsauta ”tiedostohallinta”
 • Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Lisää lähde
 • Valitse ”none” ja kirjoita “http://srp.nu/”
 • Napsauta “valmis”, vieritä tyhjään palkkiin ja kirjoita “SuperRepo”
 • Valitse ”OK”
 • Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja valitse ”lisäosat”
 • Valitse ”add-on selain” (avaa ruudun kuvake) ja sitten “install from zip file”
 • Valitse seuraavaksi “SuperRepo”, “Krypton”, “kaikki” ja “superrepo.kodi.krypton.all-x.x.x.zip”
 • Valitse ”asenna arkistosta” ja sitten “SuperRepo All” ja siirry sitten “videon lisäosat” > ”Hotstar” > “Asentaa”
 • Odota, koska lisäosan käyttöönotto vie jonkin aikaa
 • Palaa aloitusnäyttöön ja valitse ”videot” ja ”lisäosat”
 • Valitse Hotstar

Sinun olisi pitänyt katsella krikettiä tai intialaisia ​​TV-ohjelmia nopeasti. Lisävarmuuden vuoksi kannattaa tutustua myös tuotteemme parhaaseen VPN: ään myös Kodille.

Lopulliset ajatukset

Vaikka Hotstarin estämiseen on myös muita tapoja, ylläolevat menetelmät ovat melkein taattuja, jotta voit käyttää Hotstaria tai Hotstar-sovellusta Intian ulkopuolelta ja pitää olosi turvassa, käynnistää. Katso lisää vaihtoehtoja tutustumalla oppaaseemme, jolla saadaan intialainen IP-osoite. Välityspalvelimet, toinen joukon suosikki joukkojen lukituksen estäviä ryhmiä, ovat usein epäluotettavia eivätkä koskaan ole turvassa, joten suosittelemme epäröimään heitä pääsemään Hotstariin. 

Onko sinulla muita vinkkejä tai temppuja Hotstarin katselemiseen Intian ulkopuolelta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map