Kuinka katsella herra Robotia verkossa vuonna 2020: Smash the System

Mr. Robot on yksi mielenkiintoisimmista näyttelyistä, jotka on tehty viimeisen vuosikymmenen aikana, ja vaikka siinä on muutama odottamaton ja toisinaan syrjäyttävä käännös, se on kerännyt 93 prosenttia Rotten Tomatoes -tuotteeseen. Jos sormen antaminen sellaisille voimille, jotka ovat vieläkin dystopiallisemmassa versiossa yhteiskunnaltamme, kuulostaa teekupilliltasi, lue jatkaa saadaksesi selville kuinka seurata herra Robotti.


Ohjelma seuraa Elliotia, kyberturvallisuussuunnittelijaa päivällä ja hakkereita yöllä. Vaikka hänen epäsosiaalinen asenteensa johtaa pieniin asioihin työpaikalla, Elliot kohtaa kiireellisemmät asiat yrittäessään poistaa hänen toimeentulonsa tarjoava yritys.. 

Anonyymiin kuuluvien haktivistilaisten inspiroimana Elliot liittyy maanalaisten hakkereiden ryhmään, joka tunnetaan nimellä “fsociety” ryhtyäkseen alas maailman suurimpaan osakeyhtiöön, E Corp. Jos se ei ollut selvää, herra Robotti on nenässä sen sosiaalinen kommentti, jossa kysytään kuinka pitkälle moraalia voidaan venyttää ennen kuin se ei ole sen arvoista.

Katso Mr. Robot Online

Herra Robot lentää USA: n verkossa, ja vaikka jotkut verkot sallivat sinun suoratoistaa esityksiään verkossa – lue ohjeet kuinka seurata Riverdale-opasta – USA Network ei ole heidän joukossaan. Ainoa laillinen tapa katsella herrarobottiä verkossa on Amazon Prime Video -palvelun kautta, joka saattaa aiheuttaa ongelmia asuinpaikkasi mukaan. 

miten-to-watch-mr-robotti-Amazon

Amazon Prime Video on saatavana 200 maassa, mutta kaikkia alustan ohjelmia ja elokuvia ei ole saatavana kaikissa maissa. Jakelugeoblokkien takia saatat nähdä erilaisen kirjaston sijaintisi mukaan. Amazon sanoo jopa sanoneen, että EU: n ulkopuolella matkustavat EU: n jäsenet voivat katsella vain Prime Originals -otsakkeita.

Onneksi on kuitenkin olemassa tapa kiertää tämä. Virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit näyttää siltä, ​​että olet missä tahansa maailmassa ilman fyysisesti siellä olemista. VPN korvaa IP-osoitteesi ja salaa yhteyden suojaamalla sinua VPN-havaitsemisjärjestelmien lisäksi myös verkon snooppereilta. 

Meillä on luettelo streaming-alustalle omistettu, joten lue paras VPN Amazon Prime Video -oppaastamme löytääksesi suosituksia. Sinun kannattaa myös tutustua siihen, miten katsella Amazon Prime Video -opasta, koska se näyttää sinulle muutamia temppuja alustan sisällön ottamiseen tien päällä. 

Katso herra Robot ilmaiseksi

Mr. Robotin löytäminen ilmaiseksi on vaikeaa, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon, kuinka tiiviisti USA-verkosto pitää näytön rintaansa. Löysimme kuitenkin kaikki jaksot suoratoistona Couchtunerista, joka, jos et ole koskaan käyttänyt sitä, on suunnilleen niin luonnollinen kuin se tulee. 

miten-to-watch-mr-robotti-sohva-viritin

Couchtunerin kaltaisia ​​laittomia suoratoistosivustoja rahoitetaan joillakin tavoin, mutta pääasiassa ne ovat kiduttavat ponnahdusikkunat. Kaikki peleistä pelaamiseen ja pornoon voi lentää näytöllesi, joten on tärkeää hankkia yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ennen näytöksen aloittamista. Verkkosivustojen oikeudellisen aseman vuoksi myös VPN on tärkeä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme oppiaksesi suosikkeistamme. 

Virustentorjunta on kuitenkin vielä tärkeämpi. Nämä suoratoistosivustot ovat täynnä tietoverkkorikollisuutta, joten haluat jotain varmistaaksesi, ettet pääse osumaan esimerkiksi lunastusohjelmiin. Voit lukea parhaan virustentorjuntaohjelmaoppaamme muutamasta ehdotuksesta, mutta pidämme eniten Bitdefender Antivirus -sovelluksesta (lue Bitdefender Antivirus -katsaus).

Katso Mr. Robot Kodista

Jos etsittäessä luonnostelevia verkkosivustoja ei ole sinun juttusi – herra Robot opettaa joka tapauksessa paremmin – voit suoratoistaa Kodin läpi. Se vie verkkosivustoilta kuten CouchTuner löytyvät virrat ja kokoaa ne yhteen paikkaan. Jos haluat lisätietoja alustasta, lue Kodi-oppaamme. 

miten-to-watch-mr-Robo-Kodi

Voit suoratoistaa Kodin kanssa lisäosien avulla, joista voit oppia parhaassa Kodi-lisäosaoppaassa. Se, että verkkosivuston suora käyttäminen ei tarkoita, ettet suoratoista sisältöä siitä. Haluat silti VPN: n ja virustorjuntaohjelman, joka suojaa sinua, mutta ponnahdusikkunoiden esto ei ole huolestuttavampi. 

Herra Robot Torrentit

Voit myös torrent herra Robot. Torrenting on tiedostojen latausmenetelmä, joka käyttää vertaisverkkoyhteyttä tiedostojen kokoamiseen useilta koneilta. Hajautetun luonteensa takia torrentin käyttö on suosittu tapa kiertää tekijänoikeusloukkauksia, vaikka se ei olekaan täysin laillista. 

miten-to-watch-mr-robotti-torrent

Jos et halua Internet-palveluntarjoajaltasi ilmoitusta tai, mikä pahempaa, tekijänoikeuksien haltija saa sakot, sinun on käytettävä VPN: ää torrentissa. Meillä on opas parhaasta torrentin VPN: stä, ja vaikka ExpressVPN on edelleen hieno valinta siihen, pidämme NordVPN: stä enemmän (lue NordVPN-arvostelu). 

Vaikka herra Robotille voi olla vaikea löytää virtaa, torrentien löytäminen ei ole vaikeaa, mikä ei ole yllättävää, koska aihe liittyy niin läheisesti toisiinsa. Löysimme jokaisen jakson RARBG: stä, LimeTorrentsista ja The Pirate Baystä, joten sinun ei pitäisi olla vaikeuksia löytää tarvitsemasi tiedosto. 

ExpressVPN on edelleen paras valinta, ja se vei kruunun parhaaseen VPN: ään Kodi-oppaaseen. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja. Pidämme CyberGhostista paljon suoratoistoa varten, ja kuten voit lukea ExpressVPN vs. CyberGhost -vertailustamme, se ei ole kaukana suosikistamme. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

Lopulliset ajatukset

Herra Robotista tulee outo, mutta esitys on katsomisen arvoinen riippumatta. Synkkä sävy ja tumma aihe ovat yllättäviä, etenkin USA Network: lle. Selkeä siirtyminen normaalista ohjelmoinnista kannatti kuitenkin, koska Elliotin ja fsocietyn seikkailuissa on tarpeeksi käänteitä jopa kaikkein taistelukehittyneimmille virtareille. 

Ennen kuin kadotat yrityksen huijaukseen, tutustu streaming-arkistoomme. Löydät sieltä juuri tämänkaltaisia ​​artikkeleita, mukaan lukien äskettäin julkaistut kappaleet Stranger Things -kampanjan katselemisesta ja Bleach-katselusta. 

Kuinka aiot katsella herra Robottia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Herra Robotin UKK

Mistä herra Robot kertoo?

Herra Robot seuraa tarina ohjelmoijaksi kääntyneestä hakkeri nimeltä Elliot. Dystopiallisessa tulevaisuudessa Elliotin tehtävänä on päättää, haluaako hän käyttää taitojaan vähentääkseen olemassa olevia valtuuksia vai tyydyttääkseen nykyisen tilanteen..  

Mikä verkko on herra Robotti päällä?

Herra Robot lentää USA: n verkossa, mutta se voidaan myös suoratoistaa Amazon Prime Video -palvelussa. 

Missä herra Robotti on kuvattu? 

Herra Robotti ammutaan lähes kokonaan New Yorkissa. Jotkut ikonisista sijainneista tulevat Church Avenuen metroasemalta, Denon Wonder Wheelistä ja Dominickista, joka oli aiemmin Trump SoHo New York. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map