Kuinka katsella Harry Potteria: Marauderisi kartta vuodelle 2020

Oletko nöyrä hufflepuff vai ovela marmori? Ensimmäinen Harry Potter -elokuva on saatettu julkaista lähes 20 vuotta sitten, mutta sarjan kahdeksan elokuvaa ovat ajattomia ja maagisia klassikoita, jotka vangitsevat silti miljoonien lasten ja aikuisten sydämet ympäri maailmaa.


Elokuvissa keskitytään nuoreen orpaserttuun Harry Potteriin taistellessaan pahaa velhoa Voldemortia samalla kun ystävystään, opiskelet maagisessa koulussa Tylypahkassa ja opit rakkaudesta matkan varrella. Elokuvat – ja kirjat, joihin he perustuvat – kattavat hänen teini-ikäisensä.

Ainoa ongelma on löytää sarja katsomaan sitä. Voit napata elokuvia Blu-ray- tai DVD-levyltä, mutta sinulla ei ehkä ole oikeaa soitinta. Sitä paitsi, se on vuosi 2019, ei 2001. Jos haluat tietää, kuinka katsella Harry Potteria, on olemassa parempia tapoja tehdä se, niin katsotaanpa mennään parhaiden tapojen läpi yhdessä.

Kuinka katsella Harry Potteria verkossa

Jos olet käyttänyt Netflixiä, tiedät kuinka turhauttavaa on kuulla uudesta uudesta elokuvasta tai TV-sarjajulkaisusta alustalla vain huomataksesi, että sitä ei ole saatavilla maassasi. Se ei ole ongelma, jos käytät VPN: tä ja tiedät kuinka voittaa Netflix VPN-kielto.

HarryPotter-Netflix-Australiassa

Jos haluat löytää Harry Potterin Yhdysvaltain Netflixistä, olet pettynyt. Elokuvat ovat tällä hetkellä vain Australian, Ranskan, Belgian, Kreikan, Romanian, Espanjan ja Sveitsin Netflix-versioissa. VPN: lle, joka antaa sinun käyttää Netflixiä näillä alueilla, suosittelemme ExpressVPN: ää (lue ExpressVPN-arvostelu).

Harry Potter ei ole myöskään saatavilla Amazon Prime Videossa. HBO omisti oikeudet Yhdysvalloissa viime aikoihin saakka, mutta SyFy katkesi ne. He olivat myös Hulussa vuonna 2018, mutta niitä ei enää ole saatavilla.

Harry Potterin vuokraus ei ole ongelma, koska elokuvia voi vuokrata tai ostaa YouTubesta, iTunesista ja Google Play Elokuvista.

Jos sinulla ei ole Yhdysvaltain kaapelitilausta etkä halua vuokrata tai ostaa elokuvia, helpoin ja paras tapa suoratoistaa Harry Potteria on käyttää Netflixiä ja parhaan VPN-verkon VPN Netflix-valintaan.

Kuinka katsella Harry Potteria ilmaiseksi

Kaikilla ei tietenkään ole Netflix-tiliä. Harry Potter on suosittu sarja, joten on melkein taattu olevansa siellä vähemmän hyvämaineisilla suoratoistosivustoilla.

Sinun on päätettävä, onko piratismi sinun asia. Emme puolusta sitä tai suosittele sitä, vaan annamme sinulle tosiasiat. Jos päätät käyttää ilmaisia ​​suoratoistosivustoja, päivitä virustorjunta. Jos sinulla ei ole virustorjuntaa, asenna se parhaiden virustentorjuntaohjelmien luettelostamme, ennen kuin jatkat.

On myös hyvä idea käyttää VPN: ää suojaamaan itseäsi. Jotkut, kuten Surfshark (lue Surfshark-arvostelu), sisältävät haittaohjelmien estämisen, jonka pitäisi tarjota sinulle lisäsuojaus.

Elokuvat123, Putlocker, Yesmovies ja Vumoo tarjoavat Harry Potter -sarjan suoratoistoon, mutta heidän kaltaistensa ilmaisilla suoratoistosivustoilla on jatkuvaa piilottelua viranomaisten kanssa, jotta he voivat pysyä verkossa. Heidän verkkotunnuksensa muuttuvat, mutta palvelut pysyvät enimmäkseen samana.

Katso Harry Potter Kodista

Jos et halua riskata tietokoneesi ponnahdusikkunoita ja haittaohjelmia, harkitse Harry Potterin suoratoistoa Kodin avulla ja lisäosien suoratoisto.

Jos et ole ennen käyttänyt Kodia, tutustu Kodi-oppaaseemme aloittaaksesi. Se on mediasoitin, jonka voit asentaa kaikkeen tietokoneellesi Android-laitteeseen. Voit jopa asentaa sen Xbox One -laitteeseen.

HarryPotter-Kodi-Yoda

Kodin suoratoistolisäosat ovat ”kuukauden makuisia”. Joitakin tuetaan muutaman kuukauden ajan ennen kuin heidät lopetetaan ja toiset siirtyvät heidän tilalleen. Monet ovat yhden alkuperäisten virtauslisäosien, Exodus, haarukat. Hyvä paikka seurata uusia streaming-lisäosia on luettelo parhaista Kodi-lisäosista.

Lisäosat, kuten Exodus Redux ja Placenta, ovat nyt osa “vanhaa joukkoa”, kun taas uudet tulokkaat, kuten Seren, 13 pellea ja Yoda, haluavat ottaa sijaansa. Asenna yksi tai kaksi näistä ja katso kuinka monta Harry Potter -virtoa löydät.

Saatat joutua etsimään tallennustiloja, jotka tarvitset saadaksesi joitain näistä lisäosista, koska ne voivat muuttua melko nopeasti. Katso luettelo parhaista Kodi-säilytystiloistamme, jotta pääset alkuun.

Harry Potter Torrents: Hyvä tai huono idea?

Emme ole moraalipoliisit täällä Cloudwards-tilassa, joten emme voi välttää mainitsemasta torjuntaa, kun puhumme Harry Potterista. Saatat esimerkiksi ihmetellä, onko se torrent laittomia ja voitko käyttää torrentteja ladataksesi nämä elokuvat.

HarryPotter-Piratebay

Teknisesti, kun kyse on Harry Potterista, piinaaminen ei ole laillista puolta. Hollywood-elokuvien tuottajat suhtautuvat tekijänoikeuksien loukkauksiin vakavasti, joten pysyäksesi turvassa sinun tulee käyttää VPN: ää tai valita pilvipalvelu torrent-palvelun pitämiseksi henkilöllisyydessäsi piilossa.

Suuri sarja, kuten Harry Potter, ilmestyy useimmissa torrent-verkkosivustoissa, mutta monien “kylvökoneiden” tai jakelijoiden joukossa piilevä saattaa olla hyvää Hollywoodin hunajaloukku, joka haluaa suojata IP-osoitteesi. Silti yksityisyyteen keskittyvässä VPN: ssä, kuten yksityisessä Internet-pääsyssä (katso PIA-arvostelu), tämä ei ole liian suuri riski.

Nopea katsaus The Pirate Bayn välityspalvelimeen havaitsi, että kaikki elokuvat olivat saatavilla ja siellä oli paljon kylvölaitteita. Toisin sanoen, jos etsit torrentia, tee se omalla vastuulla.

Lopulliset ajatukset

Harry Potter -sarja on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvasarjoista ja kirjoista, ja Fantastic Beasts -esisarjan seurauksena teattereihin tulevina vuosina franchising saavuttaa vielä suurempia korkeuksia.

Emme suosittele Harry Potterin torrentia ilman VPN: tä, joten tutustu parhaimpiin VPN-torneihimme torrentiaksesi pitääksesi henkilöllisyytesi turvassa. Kodin käyttäminen on toinen vaihtoehto, joten tutustu Kodi-oppaan käyttöohjeisiin mediakeskuksesi valmistamiseksi.

Elokuvien vuokraamisen tai ostamisen ulkopuolella paras vaihtoehto Harry Potterin katselemiseen kotona on yhdistää Netflix VPN-palveluun, kuten ExpressVPN tai NordVPN, suoratoistoon yhdestä mainitsemastasi paikasta, kuten Australia tai Ranska.

Muista tutustua muihin streaming-artikkeleihimme saadaksesi lisää vinkkejä ja suosituksia, ja jos sinulla on oma jakaa, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map