Kuinka katsella Grimmia verkossa vuonna 2020: Hirviömetsästys Oregonissa

Grimm on yksi oudoista, mutta addiktoiva osoittaa tänään siellä. Se seuraa Nick Burkhardtin, tappajadetektiivin seurauksia Oregonin Portlandissa, joka jonain päivänä saa selville, että hän on hirviömetsästäjien perinnön perijä. Se on pakko nähdä kaikille maagiseen realismiin, joten olemme laatineet tämän oppaan Grimmin katsomiseen verkossa.


Grimm-maailma on sellainen, jossa näyttelyn siansaksana nimeltään Wesen-pedot kävelevät keskuudessamme inhimillisesti, niiden todelliset muodot tulevat näkyviin vasta, kun he haluavat tulla nähdyiksi. On olemassa joukko tavallisia ihmisiä, jotka näkevät heidät normaaleissa olosuhteissa – Grimmit. Lahjakkuus välitetään sukupolvelta toiselle, ja Nick on pitkä rivin viimeinen.

Grimmit ovat vuosisatojen ajan toimineet Wesenin tuomarina, tuomarina ja teloittajana, ja suuri osa näyttelystä on kyse siitä, että Nick tasapainottaa työtään poliisina hänen työstään Grimminä. Yleensä hän kulkee ennakkoluuloistaan ​​lievemmällä reitillä, joka johtaa häntä ja katsojaa löytämään rikkaan Wesen-maailman koko sen upeassa kunniassa.

Ohjelmassa on tummat hetkensä – Wesen on peto, joka voi repiä ihmiset raajalta loppujen lopuksi -, mutta kaiken kaikkiaan se pelataan sen hahmojen rajuudella ja kirjailijoiden luomalla viileällä maailmalla. Jos pidät esityksistä, jotka tekevät muurista, Grimm on sinua varten. Poliisin menettelytapoja on siellä kuitenkin tarpeeksi, että jos haluat tauon The Shieldistä tai The Wirestä, se voisi olla hyvä vaihtoehto.

Grimmillä on kuitenkin yksi haittapuoli, jonka se jakaa monien muiden kanssa. Laatu kapenee, melkein romahtaa kauden 4 jälkeen. Vaikka kausilla 5 ja 6 on edelleen hyviä jaksoja, finaali oli pettymys ensimmäisen neljän kauden erinomaisen kirjoittamisen ja jännittyneiden tarinoiden jälkeen. Paras on kuitenkin arvioida itse, joten aloitetaan.

Kuinka katsella Grimmiä verkossa

Grimm on saatavana maksulliseen suoratoistoon Amazon Prime Video- ja Netflix-sovelluksissa. Amazon Prime Video tarjoaa sen Yhdysvalloissa ja Euroopassa, kun taas Netflixillä on sitä vain Euroopassa. Jos et ole millään noista alueista tai et halua saada uutta tilausta, osoitamme sinulle, kuinka päästä näiden geoblokkien ohi alla.

Grimm-Amazon-prime

Amazon Prime Video -sovelluksessa se on saatavana kokonaisuudessaan, joten voit tyhjentyä. Koska Amazonilla on kuitenkin ilkeä taipumus imeä tietojasi, suosittelemme käyttämään virtuaalista yksityistä verkkoa suojautuaksesi. Meillä on artikkeli parhaasta Amazon Prime Video-VPN: stä, jonka voit tarkistaa. Bonuksena voit käyttää sitä ohittaaksesi muutamat Amazonin asettamat geoblocks.

Netflixin suhteen kaikki kuusi vuodenaikaa ovat saatavana EU: ssa, samoin kuin kaikista paikoista, Bosnia ja Hertsegovinasta. Jos et ole missään näistä sijainneista, mutta haluat silti katsella Grimmiä Netflixissä, tarvitset VPN: n, joka voi ohittaa Netflixin VPN-kiellon. Suosittelemme Netflixin parhaan VPN: n, ExpressVPN: n, käyttämistä, jolla on palvelimia ympäri Eurooppaa ja yhtä Bosniassa..

Grimm-Netflix

Kuinka katsella Grimmiä verkossa ilmaiseksi

Kuten todennäköisesti tiedät, on myös paljon maksamattomia suoratoistosivustoja, ja monet niistä tarjoavat Grimm-palvelun. Niiden käyttämiseen liittyy kuitenkin suuri riski, koska ne kaikki on ladattu ponnahdusikkunoilla, joihin on ladattu haittaohjelmia, joten suosittelemme käyttämään yhtä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä yhdessä minkä tahansa parhaan virustorjuntaratkaisun kanssa, ennen kuin vierailet.

Grimm-PutLocker

Kuten useimmissa ohjelmissa, Outlander on hyvä esimerkki, ja paras vaihtoehto ilmaisten suoratoisto-verkkosivustojen merestä on PutLocker. Siinä on kaikki kuusi Grimm-kautta ja nopea selaaminen joukon läpi ei osoita vioittuneita jaksoja tai tiedostoja. Jos valitset mennä PutLockerille, mainosten lisäksi sinulla on hyvä mennä. Tarkistimme myös Couchtunerin, mutta suurin osa siellä olevista linkeistä oli rikki.

Kuinka katsella Grimmiä Kodilla

Jos et ole halukas pienemmästä hölynpölyä, sinulla on vielä yksi suoratoistovaihtoehto, nimittäin Kodi. Tämä avoimen lähdekoodin kirjasto voi viedä jonkin verran työtä aloittamiseen, mutta silloin sinulla on pääsy melkein kaikkiin elokuviin, TV-ohjelmiin ja urheilukanaviin (tutustu parhaimpiin Urheilun Kodi-lisäosiin, jos olet katsomassa ihmiset hikoilevat). 

Grimm-Kodi

Teimme kaivaa ja huomasimme, että Poseidonilla on kaikki kuusi grimmikautta. Löydät sen Kodil-hakemistosta, joka on yksi parhaista Kodi-säilytystiloista ja jonka pitäisi olla asennettava. Jos joudut kuitenkin vaikeuksiin, meillä on täydellinen Kodi-opas, josta on apua. Suosittelemme myös käyttämään yhtä parhaista Kodi-VPN-osoitteista, koska sen käyttö ei ole aivan laillista.

Grimm Torrents

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit katsella Grimmia vanhanaikaisella tavalla torrentisoimalla tiedostoja ja katsomalla sitä kiintolevyltä. Nopea katsaus suosikki Pirate Bayn peilin ympärille osoittaa, että sinun pitäisi kyetä vetämään kaikki vuodenajat yhteen, mutta joudut ehkä tarkistamaan, mitkä torrentit ovat legitiimiä ja mitkä eivät.

Grimm-torrent

Se ei ole paras esimerkki, mitä olemme nähneet, mutta sen pitäisi saada sinut seuraamaan Nickin seikkailuja hyvissä ajoin. Käytännöllisissä tarkoituksissa torrenting on kuitenkin laitonta, joten käytä yhtä parhaista VPN-verkoistamme torrent-suosikkeihin tai hanki yksi näistä ilkeistä ilmoituksista postilaatikkoosi. 

Tosin tosissaan: koskaan torrentia ilman VPN: tä.

Lopulliset ajatukset

Tämä kietoa kaikki tapoja, joista voimme ajatella, laillista ja laitonta, jotta voit katsella Grimmiä. Suosittelemme tarkistamaan show, jos olet ajatellut, että on olemassa maailma, joka on olemassa samanaikaisesti meidän kanssamme, tai jos pidät pelkästään ajatuksesta, että hirviöt juoksivat Amokin kautta Portlandin kaduilla.

Kerro meille, ohitsimmeko mitään komentoja alla olevissa kommenteissa tai jaa mielipiteesi näyttelystä. Kiitos lukemisesta ja pidä hauskaa Grimmin katselusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map