Kuinka katsella Goldbergsia vuonna 2020 noin 80-luvun nostalgiassa

Jos mietit, miltä se vaikutti elää ja kasvaa 80-luvulla, niin The Goldbergs on katsottava show. Esitys järjestetään Jenkintownissa, Pennsylvaniassa, ja se seuraa tyypillistä amerikkalaista perhettä. Olit unohtanut joitain jaksoja tai saanut juuri selville tästä hauskasta komediosta, oppaamme näyttää kuinka katsella The Goldbergsia verkossa.


Ohjelma perustuu enimmäkseen näyttelijän luoja Adam Frederick Goldbergin lapsuuteen. 11-vuotiasta Adamia pelaa Sean Giambrone, ja suuri osa näyttelyn juoni on otettu tosielämän tapahtumista, jotka hän videosi lapsuudessaan 1980-luvulla. 

Siitä lähtien, kun Goldbergs esitettiin ensimmäisen kerran ABC: llä vuonna 2013, sitä on esitetty useissa eri maissa ympäri maailmaa, ja sillä on myös spin-off show, nimeltään Schooled.

Katso Goldbergs Online

On monia verkkopalveluita, jotka tarjoavat laadukkaita suoratoistoja The Goldbergsin katseluun. Helpoin tapa katsoa sitä on siirtyä suoraan ABC: n verkkosivuille, koska ne ovat siellä saatavilla. 

miten-to-katsella-the-goldbergs-ABC

Jos asut kuitenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, saat virheilmoituksen. Se johtuu siitä, että olet osunut geoblokkiin. Kiertääksesi tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen. Yhdysvaltain IP-osoiteoppaan saaminen auttaa sinua tässä.

Jos olet Amazon Prime -videon jäsen, löydät The Goldbergs -sivuston. Sen avulla voit ostaa yksittäisiä jaksoja tai kokonaisia ​​vuodenaikoja. Se sisältää nykyisen ja myös aikaisemman kauden. Lisäksi uudet jäsenet voivat nauttia 30 päivän ilmaisesta Amazon Prime Video -version kokeiluversiosta, joten kustannukset vähenevät hieman.

Jos sitä ei ole saatavana nykyisessä maassasi, voit kiertää lohkot parhaan VPN: n Amazon Prime Video -oppaamme avulla.

miten-to-katsella-the-goldbergs-Amazon-prime

Hulu näyttää myös The Goldbergsin ja tarjoaa ilmaisen seitsemän päivän kokeiluversion, joten voit varmistaa, että pidät palvelusta. Kuten ABC: n jaksot, Hulu on saatavana vain Yhdysvalloissa, joten jos olet Amerikan ulkopuolella, sinut estetään. Voit käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoitteen, ja parhaimmassa Hulu-VPN-teoksessa on joitain suosituksia.

miten-to-katsella-the-goldbergs-Hulu

Jos sinulla ei ole aikaa selata paljon VPN-verkkoja, suosittelemme käyttämään ExpressVPN-palvelua. Se muuttaa sijaintiasi, mutta hyödyt myös sen rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja erinomaisesta turvallisuudesta. (Lisätietoja VPN-tietoturvaartikkelistamme siitä, kuinka pysyä turvassa verkossa.) 

Se on myös markkinoiden nopein VPN. Näillä ominaisuuksilla se ansaitsi parhaan mahdollisen VPN-verkon parhaan sijainnin suoratoistovertailussa. Lue lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

Katso Goldbergs ilmaiseksi

Jos rahaa on niukasti ja palkkapäivä tuntuu olevan kuukausien päässä, tiedät mielelläni, että olemme löytäneet joitain sivustoja, jotka osoittavat The Goldbergs ilmaiseksi. 

Löysimme PutLockerin varsin lupaavalta, sillä sivustolla oli kaikki kuusi vuodenaikaa. Ole kuitenkin varovainen etsiessään laittomia suoratoistosivustoja, koska viroissa ja haittaohjelmissa voi olla piilotettu virransa.

miten-to-katsella-the-goldbergs-putlocker

Voisit myös mennä alas kovaan reitin. Torrent-sivustoja on saatavana runsaasti, mutta tarkistimme The Pirate Bay ja löysimme paljon tiedostoja The Goldbergsista jaettavaksi, ensimmäisestä kaudesta viimeisimpiin jaksoihin. Kuitenkin, kuten ilmaisilla suoratoistosivustoilla, torrentien lataamiseen liittyy riskejä.

miten-to-katsella-the-goldbergs-the-merirosvo-lahti

Käyttämällä VPN: ää pidät IP-osoitteesi piilossa uteliailta silmiltä ja pidät itsesi suojassa verkkorikollisilta. NordVPN on korkealla listalla. Sillä on erinomainen tietoturva, joka sisältää kill-kytkimen, ja sillä on myös mukautettuja vertaisverkko-palvelimia. Ei ihme, että se on paras VPN torrentia varten. Lue lisää NordVPN-arvosteluistamme.

On myös hyvä idea asentaa myös hyvä virustentorjuntaohjelma. Suosittelemme Bitdefenderiä, koska se toimii hyvin reaaliajassa. Jos lataat torrentin, jossa oli viruksia, Bitdefender suojaa laitettasi. Lue lisätietoja Bitdefender-arvosteluista.

Katso The Goldbergs Kodista

Toinen vaihtoehto on käyttää Kodia. Jos et tiedä mitä Kodi on lyhyesti sanottuna, se on avoimen lähdekoodin kotiteatteri. Voit käyttää sitä streamiin sekä tallentaa ja järjestää siihen mediatiedostoja. 

Voit räätälöidä sen omiin mieltymyksiisi, ja se toimii erilaisilla alustoilla, kuten työpöydällä, macOS ja Android. Katso Kodi-oppaamme aloittaaksesi.

Kodi itsessään ei ole laitonta (meidän Kodi-lakikappaleemme menee yksityiskohtaisemmin). Missä vesi muuttuu mutaiseksi, on se, kun aloitat arkistojen ja lisäosien asentamisen pääsemään sisältöön.

Jotkut niistä ovat virallisia ja laillisia, mutta toiset, kuten Covenant-lisäosa, eivät ole. 

Pystyimme pääsemään kaikkiin kuuteen The Goldbergs-kauteen Poseidon-lisäosan kautta, joka on osa Kodilin arkistoa..

miten-to-katsella-the-goldbergs-Kodi

Tutustu parhaimpiin Kodi-lisäosaluetteloihimme, niin saat lisää suosituksia, jos haluat kokeilla toista. Muista kuitenkin, että kun käytät Kodia katsomaan The Goldbergs -sarjaa, teet sen torrentin kautta. VPN: n käyttäminen on välttämätöntä peittämään henkilöllisyytesi. 

Meille käytettävä on ExpressVPN, mutta voimme myös suositella CyberGhostia, koska se tarjoaa erinomaisen palvelun. Voit lukea siitä CyberGhost-arvosteluamme. Voit myös tutustua Kodi Roundupin parhaaseen VPN: ään ja saada lisää vaihtoehtoja.

Lopulliset ajatukset

Voit katsella The Goldbergsia verkossa eri tavoin. Voit mennä helposti reitille ja käyttää maksettua tilausta, kuten Amazon Prime Video. Toisin sanoen, voit valita ilmaisen reitin ja käyttää suoratoistopaikkoja, torrentteja tai Kodi. 

Tiedämme, että jälkimmäinen näyttää miinan kentältä, ja olet todennäköisesti huolissasi viruksen lataamisesta katseltavan jakson sijasta. Jos kuitenkin noudatat viruksentorjuntaa ja VPN-verkkoa koskevia neuvojamme, sinun pitäisi olla turvassa.

Suosittelemme ExpressVPN: n käyttöä. Se on yksi parhaimmista VPN-palveluistamme, ja sen erinomainen tietoturva pitää sinut turvassa kaikilta kohtaamaasi nastiesta. Siellä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä ennen ostamista.

Kerro meille, voitko suositella toista tapaa seurata The Goldbergsia verkossa kommenttiosassa. Katso myös muita viihdeartikkeleitamme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map