Kuinka katsella Flash Onlinea vuonna 2020 ja nopeasti

Salama on nuolinäppäimen toinen näytös ja melkein yhtä suosittu kuin ensimmäinen, nuoli. Se seuraa nuorta tiedemiestä nimeltä Barry Allen, joka tieteellisen kokeen jälkeen menee pieleen, on inhimillisen nopeasti ja alkaa käyttää punaista elastaania auttaakseen ihmisiä poissa ahtaista pisteistä. Jos pidät tätä lähtökohtaa houkuttelevana, olemme laatineet tämän oppaan kuinka seurata The Flashia verkossa.


Salama on hiukan kevytmielisempi kuin näyttö, josta se erottui (tutustu oppaamme kuinka nuolia katsoa nähdäksesi mitä tarkoitamme), vaikkakin se muuttuu joskus hieman vakavammaksi, kun Barry ja hänen joukkueensa jäljittävät ja vangitsevat muut ihmiset, joista sama onnettomuus kärsi. Vaikka jotkut heistä käyttävät uutta löydettyään voimaa hyväkseen, paljon enemmän heitä käyttävät julmuuksiin.

Se seuraa kuitenkin nuolen esimerkkiä siinä, että sen valettu kasvaa vieläkin vuodenaikojen edetessä, kun yhä useammat ihmiset liittyvät Barryn ja muiden joukkoon pysäyttääkseen sekä luonnolliset että yliluonnolliset pahantekijät. Yksinkertaisesti hyppääminen ja ala katsomaan tulevaa kautta 6 ei ole vaihtoehto, joten kannattaa ehkä varmistaa, että katsot alusta alkaen..

Hämmennykseen lisää loput Arrowverse, jossa hahmot ja osaerot hyppäävät sisään ja ulos nuolen lisäksi, myös Huomisen legendat ja Supergirl. Jos kuitenkin istut ja varaat aikaa katsella kaikkia, sinulle taataan satoja tunteja laadukasta viihdettä. Ota huomioon, että aloitamme The Flash -sovelluksen käytön.

Kuinka katsella Flash Online

Flash välittyy CW: llä, kuten muutkin Arrowverse, ja sellaisenaan sitä voidaan katsella ilmaiseksi CW-sivuston ja CW-sovelluksen kautta. Kuten selitämme oppaassamme CW: n katseluun, voit katsella viisi viimeistä jaksoa sivustolta, kun taas sovellus antaa sinun katsella kaikkia The Flashia ilmaiseksi, mutta mainoksilla.

Salama CW-sovelluksessa

Kaiken kaikkiaan melko hyvä juttu, vaikkakin on yksi saalis: sinun on oltava Yhdysvaltain IP-osoite CW: n katsomiseksi. Jokainen ulkomailta soittava henkilö saa osuman geoblokkiin. Oletetaan, että tällä vältetään lisensointikysymykset CW: n ja muiden verkkojen välillä, mutta meille katsojille se on oikea kipu.

Kaikille geoblokeille on kuitenkin olemassa tapa, joka tapahtuu käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa. Lyhyesti sanottuna VPN antaa sinun teeskennellä olevansa muualla ja suojata yhteytesi, käynnistyä, joten se on melko hyvä sijoitus omaan tietoturvaasi ja tapa käyttää useinta viihdettä. Parasta VPN-palveluntarjoajaamme, ExpressVPN, ei näytä olevan mitään ongelmia CW: n käyttämisessä.

Katso Flash Netflixistä

Yksi CW: n myymälöistä on kuitenkin Netflix, jolla on kaikki Arrowverse, mukaan lukien The Flash, tarjolla Euroopassa ja ajan tasalla. Vaikka se ei ole ilmainen kuin CW-sovellus, sillä on ylösalaisin myös se, että sillä on entistä suurempi näyttelykirjasto, jota voit katsella, kun olet yhdistänyt tiensä kaikkien tarinan supersankarien fantastisiin seikkailuihin.. 

Flash Netflix

Jos tämä kuulostaa sinulle houkuttelevammalta, koska sinulla on jo Netflix-tili, mutta et vielä ole Euroopassa, voit käyttää VPN: ää teeskennelläksesi kuten olet. Vaikka Netflix VPN -kielto on paljon tiukempi kuin CW: n käyttämä kielto, valitsemallamme parhaan Netflix-VPN-VPN: n pitäisi pitää sinut hyvässä asemassa.

Kuinka katsella salamaa ilmaiseksi

Jos kaikki yllä oleva vaikuttaa vaivattomalta sinulle, koska joko et ole osavaltioissa tai koska et tunne tuntevani hakea Netflixiä tai VPN-kustannuksia, olemme sinua katamassa. Vaikka sen moraali on oma juttusi, Flashin sieppaamiseen verkossa on useita lainmukaisia ​​tapoja.

Ensinnäkin on laiton suoratoisto, josta yleensä kutsumme sinut PutLockeriin, yksinkertaisesti siksi, että se on vähiten huono kokemus sen keskuudessa. Pikakatsaus osoittaa, että Flash-jaksoja on kaikkina vuodenaikoina.

Flash PutLocker

Suurimman osan näistä ilmaisista suoratoistosivustoista, mukaan lukien PutLocker, on kuitenkin aiheuttanut hullujen ponnahdusikkunoiden ja mainosten määrän, joista monet sisältävät haittaohjelmia. Parhaan katselukokemuksen ja todella ainoan, josta et hiusta repi pois, käyttäminen on yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä tai yksinkertaisesti hullu jatkuvien keskeytyksien kanssa.

Kuinka katsella salamaa Kodissa

Seuraava vaihtoehto on tarkistaa Kodi, joka on loistava suoratoistovaihtoehto. Se on mediaalusta, joka on alun perin kehitetty Xboxille, mutta toimii nyt melkein kaikessa. Jos haluat tietää enemmän siitä ennen kuin aloitat, tutustu koko Kodi-oppaaseemme.

Pikahaku löysi The Flashin kaikkina vuodenaikoina Poseidonista, yhdestä parhaista Kodi-lisäosista, Poseidonista, jonka löydät yhdestä parhaista Kodi-säilytystiloista, Kodil. Molempien asentaminen on pala kakkua, joten jos haluat katsoa melko satoja ohjelmia, tiedät minne mennä.

Flash-torrentit

Viimeinen on vanhanaikainen piratismi torrentin muodossa. Pikakatsaus The Pirate Bayn suosikkipeiliin osoittaa, että The Flashin jokainen kausi on saatavana, vaikka emme ole tarkastaneet näiden tiedostojen laatua. Lähettäjiä on kuitenkin joitain tunnettuja nimiä, joten sinun pitäisi olla hieno.

Flash-torrentit

Kaiken torrenting on tietysti vain vaikeuksia, joten riippumatta siitä, mitä teet, varmista, että VPN on käytössä, kun teet sen tai odotat, että DMCA-ilmoitukset ja vastaavat tulevat kirjatulla kirjeellä. Olemme koonneet luettelon viidestä parhaasta torrentin VPN: stä, joten muista kirjautua yhden kanssa heistä ennen pistämistä pimeisiin vesiin.

Lopulliset ajatukset

Salama on erittäin kiinnostava ja hauska show, joka yllättää sinut molemmilla aidoilla tunneilla ja tummillakin hetkillä. Mikä tahansa yllä mainituista tavoista antaa sinun katsoa sitä kokonaan ja vapaa-ajalla, joten suosittelemme ampumaan eteenpäin heti.

Mitä mieltä olet Flashista? Pidätkö nuolta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa tai jaa mielellään menetelmiä katsomaan kumpaakin osoitetta, jonka olemme voineet unohtaa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map