Kuinka katsella ESPN Plus -tuotetta vuonna 2020: Sports Galore

ESPN julkaisi videon suoratoistopalvelunsa ESPN Plus vuonna 2018, ja se on loistava vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat urheilua. Mukana on kuitenkin joitain sekaannuksia siitä, miten sitä voi käyttää. 


Se ei korvaa ESPN: n tavallisia kanavia, joten se ei välttämättä ole sitä, mitä odotat. Tässä oppaassa kerromme sinulle, mikä se on ja kuinka katsoa ESPN Plus -sovellusta.

ESPN: ssä on ilmainen sovellus, josta voit saada ajan tasalla olevia uutisia, tietoja ja kohokohtia viimeisimmistä tapahtumista. Jos sinulla on maksettu TV-tilaus, joka sisältää ESPN: n, voit suoratoistaa kanavia sovelluksesta ilman lisäkustannuksia. 

ESPN Plus puolestaan ​​voidaan ostaa erillisenä palveluna, ja sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joihin vain sen tilaajat pääsevät. Sillä ei kuitenkaan ole omaa sovellusta. Sinun on käytettävä sitä nykyisen sovelluksen kautta.

ESPN Plus -sisältö ja hinnoittelu

ESPN Plus tarjoaa tuhansia muita live-tapahtumia, ohjelmia ja tilattavaa sisältöä, joita ESPN: llä on oikeus lähettää. Tähän sisältyy kansainvälisiä tapahtumia, yliopistourheilua sekä markkinoiden ulkopuolisia Yhdysvaltain baseball- ja jalkapallopelejä.

miten-to-watch-ESPN-plus-urheilu

Vain selvyyden vuoksi se, että sen esittämät tapahtumat eivät ole niitä, jotka näkyvät ESPN: n päätelevisiokanavilla. Joten vaikka saat live-tapahtumia MLB: ltä, NHL: ltä, MLS: ltä ja niin edelleen, et voi katsella päätapahtumaa, jota esitetään ESPN: n verkkokanavilla. Lisäksi Saturday Night Football ei ole saatavana ESPN Plus -sivustolla.

Jos tämä kuulostaa oikealta tieltä, tiedät mielelläni, että se on melko edullinen palvelu. Se maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa, tai voit valita vuositilauksen 49,99 dollaria. 

miten-to-watch-ESPN-plus-hinnoittelu

Voit rekisteröityä ESPN-sovelluksen tai ESPN Plus -sivuston kautta. Lisäksi tarjolla on ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, joten voit nähdä, pidätkö siitä ensin. Muista peruuttaa tilauksesi ennen kokeilun päättymistä, jos et pidä siitä, muuten sinua laskutetaan automaattisesti.

Lisäksi aiemmin tänä vuonna ESPN Plus -yrityksestä tuli yksinomainen kohde UFC: n pay-per-view -tapahtumiin. Jokainen tapahtuma maksaa kuitenkin 59,99 dollaria ylimääräisen tilauksesi maksun lisäksi. Uudet tilaajat voivat kuitenkin ostaa kimppun yhden UFC PPV -tapahtuman ja ESPN Plus -vuositilauksen 79,98 dollarilla (yleensä 109,98 dollaria, jos ostetaan erikseen).

miten-to-watch-ESPN-plus-UFC

Kun olet maksanut tilauksen, voit peruuttaa sen milloin tahansa, mutta se ei tarjoa hyvityksiä. Tämä tarkoittaa, että jos peruutat tilauksesi ollessa edelleen aktiivinen, sinulla on pääsy palveluun nykyisen laskutuskauden loppuun asti. 

Toisin sanoen kuukausittaisilla tilaajilla on käyttöoikeus loppuvuoden ajan ja vuotuisilla tilaajilla on loppuvuoden käyttöoikeus.

Tätä silmällä pitäen – ja se, että seitsemän päivän kokeilu ei ehkä ole tarpeeksi aikaa olla varma, että olet tyytyväinen palveluun – voi olla hyvä idea valita kuukausitilaus ensin.

ESPN Plus -yhteensopivat laitteet

ESPN Plus antaa sinun suoratoistaa missä ja milloin tahansa. Lisäksi voit kelata, toistaa tai ladata sisältöä katsoaksesi myöhemmin. Se on saatavana teräväpiirtona ja voit katsella sitä samanaikaisesti jopa kolmella laitteella.

Voit vain katsella ESPN Plus -sovellusta suoraan selaimesta. Jos kuitenkin haluat liikkeellä olevan kokemuksen tai haluat lähettää sen televisioon, on muutamia vaihtoehtoja, joista voit valita. 

miten-to-watch-ESPN-plus-laitteille

On-the-go-vaihtoehtoihin kuuluvat iPhone, iPad ja Android-laitteet. Suoratoistaaksesi sitä suoraan televisioon, voit käyttää sitä esimerkiksi Roku-, Chromecast-, Fire TV- ja Apple TV: n kolmannen ja neljännen sukupolven laitteilla. Lisäksi, jos sinulla on Samsung-televisio Tizen-käyttöjärjestelmällä, voit linkittää ESPN Plus -tilauksesi siihen ja suoratoistaa sen suoraan sieltä.

Muita vaihtoehtoja ovat Xbox One, PlayStation 4 ja Oculus Go. Jos tarvitset apua sen asentamiseen millä tahansa näistä laitteista, ESPN Plus -sivustolla on käteviä omistettuja artikkeleita, jotka auttavat sinua.

ESPN Plus Geoblocks

ESPN Plus ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella lisenssisopimusten vuoksi. Jos olet poissa maasta, sinun on huijattava sijaintisi huijataksesi geoblokit. Voit tehdä sen käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoitteen.

VPN-verkoilla on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tietoturva, joten on syytä investoida niihin. VPN-arvosteluissamme on paljon vaihtoehtoja, mutta suosittelemme ExpressVPN: n käyttöä. Sitä on helppo käyttää ja se ohittaa kaikki mahdolliset suoratoistorajoitukset (jopa Netflix-kielto). Se – ja sen nopea nopeus – on siksi paras VPN suoratoistoa varten.

Se on myös paras ESPN: n VPN-verkko, joten ei ole ihme, että se sopii ESPN Plus -sovellukseen hyvin. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin saat lisätietoja tai kokeile sitä riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takauksella.

Urheilutapahtumat Kodilla

Voit myös käyttää Kodia urheilutapahtumien seuraamiseen. Jos et tunne sitä, Kodi on ilmainen, avoimen lähdekoodin mediasoitin. Sen avulla voit tallentaa ja toistaa mediaa, ja voit käyttää sisältöä arkistojen ja lisäosien kautta. Lue Kodi-oppaamme aloittaaksesi.

Se on laillista, kunhan et katso tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Monia urheilutapahtumia löytyy kuitenkin epävirallisista lisäosista, jotka toimittavat usein laittomia virtauksia. Jos käytät yhtä urheilutapahtumien katsomiseen, varmista, että käytät VPN: ää piilottaaksesi itsesi. Et voi voittaa ExpressVPN: tä, mutta Kodi-oppaan parhaassa VPN-oppaassamme on joitain lisävaihtoehtoja.

Kodin urheilun seuraamiseen on saatavana monia lisäosia, ja olemme nimittäneet joitain parhaimmista Kodi-urheilulajien lisäosista. SportsDevil ja Project D ovat molemmat lisäosat, jotka löytyvät Kodilin arkistosta. 

miten-to-watch-ESPN-plus-Kodi

SportsDevilin avulla voit katsella melkein kaikkia live-tapahtumia, usein 1080p. Projekti D on kuitenkin hieno vanhemmille peleille, koska live-suoratoistoja ei ole.

Lopulliset ajatukset 

Toivomme ymmärtäväsi nyt ESPN-sovelluksen ja ESPN Plus -sovelluksen erot. Vaikka joudut silti tilaamaan ESPN: n säännölliset verkkokanavat useimpien tärkeimpien urheilutapahtumien katselemiseen, ESPN Plus tarjoaa ainutlaatuisen palvelun urheilun ystäville Yhdysvalloissa. hinta 4,99 dollaria kuukaudessa.

Muista, että jos et ole valtioissa, se ei ole maailman loppu. Voit muuttaa sijaintiasi VPN: llä, huijataksesi palvelun ajattelemalla, että olet maassa. ExpressVPN on paras VPN suoratoistopalveluihin pääsyyn, joten se on hyvä valinta ESPN Plus -sovellukselle.

Onko sinulla ehdotuksia ESPN Plus -sovelluksen katseluun, vai onko jotain mitä olemme unohtaneet? Kerro meille kommenttiosassa. Tutustu myös muihin viihdeartikkeleihimme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map