Kuinka katsella Disney Plusa VPN: n kanssa vuonna 2020 Yhdysvaltojen ulkopuolella

Viimeisten kuukausien aikana Disney on ilmoittanut uudesta suoratoistokanavastaan, Disney +, joka on tarkoitus avata 12. marraskuuta 2019. Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa siihen mennessä tarkistaaksesi sitä itse. Tutkimme ja etsimme kuinka katsella Disney +: ta nyt ilmaiseksi. Jaamme temppu kanssasi tässä artikkelissa.


Jos haluat päästä suoraan siihen, napsauta tätä päästäksesi siirtymiseen tai käytä yllä olevaa sisällysluetteloa. Jos haluat hieman enemmän taustaa ensin Disneyn Netflix-busterissa, jatka lukemista.

Olemme puhuneet viime aikoina paljon kuukausittain sijaitsevassa Pilvi-sarakkeessa virtaussotista. Tunnet todennäköisesti suoratoimis jättiläisen Netflixin, joka on kasvanut melkein loputtomana alusta lähtien yli kymmenen vuotta sitten. Et voi kuitenkaan kasvaa niin suurena – ja ansaita niin paljon rahaa – ilman, että muut haluavat pala piirakkaa.

Tämä on johtanut nykytilanteeseen, jossa – laskiessasi riippuen – on yli 15 suurta suoratoistopalvelua, jotka kilpailevat huomionne. Tämä sisältää jättiläisiä kuten Amazon Prime Video, sekä pienempiä, mutta yhtä hyviä palveluita, kuten CW. Vaikka palat moninkertaistuvat, piirakka kokonaisuutena kasvaa edelleen, mikä on hyvä uutinen näille massiivisille yrityksille.

Disney + nousun nousu +

Tasapaino saattaa olla järkyttynyt pian, mutta maailman suurimman viihdeyhtiön ansiosta toiminta liukenee. Disney, ei vain tyytyväinen Hulu-suoratoisto-sivustoon ja urheilukanavaan ESPN, on päättänyt hyökätä valtaistuimelle avaamalla oman sivuston, Disney +, jolla on kaikki tekijänoikeudet.

Disney + -Homepage

Se ei ehkä tunnu aluksi paljon, mutta on syytä, miksi Netflix-execsit eivät nuku hyvin yöllä. Disneyn tekijänoikeudet eivät koske vain asioita, joita sinä ja melkein kaikki tätä lukeneet ihmiset kasvoivat katsomassa, kuten Lumikki, Lion King ja kaikki muut sakkariinit. Disney on ollut massiivinen osto-ottelu nyt melkein kymmenen vuotta, ja sillä on oikeudet paljon sisältöön.

Ducky Dominion

Tällä hetkellä Disney omistaa 20th Century Fox ja sen tytäryhtiöt (elokuvastudio, ei viihdekanava Fox News), Marvel Studios (ajattele The Avengers, Black Panther) ja Lucasfilm (Star Wars, joitain Ewok-juttuja), monien joukossa, monien muiden joukossa.

Sen hauskan tosiasian lisäksi, että Leia ja Black Widow ovat nyt Disney-prinsessoja, tämä tarkoittaa myös sitä, että Disney etsii miljardeja dollareita viihdetuloista, jopa ilman omaa suoratoistokanavaa.. 

Disney + on valtava vetovoima monille ihmisille kaikkien näiden suosittujen franchising-ansiosta, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että Netflix ei näytä mitään näistä juttuista. Suoratoisto-jättiläinen on häviämässä kahdella rintamalla, ja siitä on aina lähtien, kun Disney vetäytyi sisällöstään noin vuosi sitten.

Disney + Hinta

Jos yllä oleva ei ole riittävä syy ajatella, että Disney on menossa Netflixin hankkimiseen, kysymys on myös hinnoittelusta. Disney + alittaa Netflixin huomattavasti, kysyen vain 7 dollaria perussuunnitelmastaan ​​ja 13 dollaria suunnitelmasta, joka sisältää Disney +, Hulu ja ESPN. 

Toisin kuin Netflixin perussuunnitelmassa 9 dollaria ja sen edistyneemmissä suunnitelmissa 13 dollaria tai 16 dollaria, ja voimme päätellä, että tämä on hyvin paljon laukausta, joka laukaistaan.

Hulu itsessään on vahva vaihtoehto Netflixille, ja sen yhdistäminen Disney +: een voi olla liian voimakas houkutus monille Netflix-käyttäjille vastustaa. Lisäksi useimmilla kotitalouksilla on rahaa vain yhdelle, ehkä kahdelle suoratoistotilaukselle, joten voi hyvinkin olla, että Netflix näkee käyttäjäkuntansa supistuvan. Vain aika näyttää.

Disney + julkaisupäivä

Disney + -julkaisupäivä on asetettu 12. marraskuuta 2019. Disney on kuitenkin käynnistänyt palvelukokeilun kaikissa paikoissa Alankomaissa. Marraskuun 12. päivään saakka huijauksen ja kunnian maan asukkaat voivat katsella Disney +: tä kokonaissummasta yhden sentin, kokonaishintaan 7 euroa potkaistaan ​​virallisella markkinointipäivänä..

Oletetaan, että hollantilaiset valittiin marsuiksi, koska ne ovat hyvät markkinat Disney +: lle heti, kun se virallisesti julkaistaan. Samanaikaisesti markkinat ovat myös riittävän suuret, jotta mahdolliset virheet voidaan suorittaa oikeaan aikaan.

Disney + Kokeilu ensimmäiset vaikutelmat

Tietenkin, koska olemme sitoutuneet tuottamaan sinulle parasta suoratoistoa, menimme ja tarkistimme Disney +: n. Tämä oli todella vaikeampaa kuin luuletkaan, koska sivuston palvelimet eivät kykene käsittelemään kuormaa muutaman ensimmäisen viikon ajan ja antamatta meille kirjautua sisään. Jo hyvä merkki Disneylle ja paha Netflixille..

Sisäänpäin ensimmäiseksi huomasimme, että Disney + näyttää paljon kuin Netflix. Kuten vuonna, muotoilu on käytännössä sama.

Netflix-vs-Disney +

Se on kuitenkin hyvä asia, koska voit päästä katsomaan mitä haluat. Ei kuitenkaan ole sama valinta kuin Netflixissä. Jälleen kerran, jos olet todellakin Disneyssä tai Marvelissa, sieltä on enemmän kuin tarpeeksi.

Disney + -marvel

Suoratoisto sujui hyvin sujuvasti, aivan kuten Netflixissäkin, ja voimme varmasti nähdä missä vetovoima sijaitsee. Netflixillä on oikeus olla huolissaan.

Kuinka voin katsoa Disney Plus -sovellusta ilmaiseksi VPN: n avulla?

Taitavat lukijat ovat jo selvittäneet yllä olevista tavoista, kuinka he voivat saada Disney + -sovelluksen varhain ja ilmaiseksi. Hanki itsellesi vain hollantilainen IP-osoite käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa, kirjaudu sisään Disney +: iin, maksa penniäsi ja olet poissa podrasseista.

Aloittamattomalle VPN on ohjelma, jonka avulla voit huijata sijaintisi minne tahansa ja pysyä suojattuna. Ne ovat erittäin käteviä, ja suosittelemme niitä kaikille koko ajan. Arvioidemme mukaan paras VPN on ExpressVPN ja juuri sitä käytimme Disneyyn+.

Se toimi virheettömästi, kuten odotit VPN-palvelulta, jota pidämme parhaana suoratoistoa varten tarkoitettuna VPN-palveluna, vaikka odotammekin, että Disney + saa VPN-kiellon, toisin kuin Netflixin lähitulevaisuudessa. Toisin sanoen, se toimii nyt hyvin, joten suosittelemme, että annat sille kuvan uusimpien Tähtien sotien saavuttamiseksi.

Kuinka katsella Disney Plusa VPN: n avulla

 1. Siirry ExpressVPN: ään ja kirjaudu sisään
 2. Lataa ExpressVPN-asiakaslaite laitteellesi
 3. Yhdistä palvelimeen Hollannissa (kuka tahansa tekee)
 4. Kun yhteys on muodostettu, mene osoitteeseen disneyplus.com
 5. Rekisteröidy ja maksa penniäkään
 6. Nauti, mutta muista pitää ExpressVPN käytössä

Lopulliset ajatukset

Disney valmistautuu ottamaan Netflixin käyttöön, ja sen perusteella, mitä olemme nähneet, se on todella todellinen haastaja. Vaikka Disney + ei yksinään aio saada kilpailijoita puhkeamaan kylmästä hikeestä, Hulun ja ESPN: n niputtaminen asettaa sen tiukasti markkinoille palveluna, jota on tarkkailtava.

Mitä luulet kaikesta tästä? Aiotko kaivata Netflixiä ottamaan vastaan ​​Disney + -tilauksen? Vai pidätkö molemmat? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map