Kuinka katsella DAZNia vuonna 2020: Katso urheilua Yhdysvalloista ja Kanadasta

On olemassa kaikenlaisia ​​suoratoistopalveluita, jotka kilpailevat huomiosi puolesta ja tarjoavat parhaat elokuvat, TV ja musiikki. DAZN kohdistaa urheilun ystäviä tarjoamalla laajan valikoiman ohjelmia katsojille ympäri maailmaa. Jos olet miettinyt kuinka katsoa DAZN: ää, tämä on sinulle tarkoitettu artikkeli.


DAZN on suhteellisen uusi, mutta se on saanut paljon pitoa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016. Sen kotipaikka on Isossa-Britanniassa, vaikka sitä ei olekaan siellä. DAZN on monissa paikoissa ainoa tapa katsoa tiettyjä turnauksia tai otteluita laillisesti. Se oli ainoa palvelu, joka näytti esimerkiksi kaikki Japanin Premier League -pelit.

Jos et ole varma DAZN: stä, tutustu fuboTV: hen, joka tarjoaa kaikenlaista urheilua ja viihdettä.

Mikä on DAZN?

DAZN on saatavana useimmissa laitteissa. Se toimii selaimessa, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa tavallisessa tietokoneessa. On myös DAZN-sovelluksia Androidille ja iOS: lle, joten voit käyttää sitä tien päällä. Tarkista kuitenkin kaistanleveys, koska se saattaa kallistua maksamalla. Se toimii myös pelikonsoleissa ja nykyaikaisimmissa televisioissa.

miten-to-watch-dazn-main

Virran laatu on 1080p. Se on tarpeeksi hyvä useimmille ihmisille, mutta 4K-vaihtoehto olisi mukava. Laatu on yleensä hyvä. Emme ole analysoineet sitä teknisesti, mutta kuva on terävä. Epäilemme, että kuvanopeus on pienempi kuin kaapeli-TV: n, kuitenkin ainakin osa ajasta. Sillä on toisinaan laadun lasku live-tapahtumien aikana, mutta niitä on harvoin ja ne ovat parantuneet viime vuoden aikana.

Tarjolla on laaja valikoima urheilulajeja, kuten amerikkalainen jalkapallo, jalkapallo, tennis, moottoriurheilu, nyrkkeily ja koripallo. MLB, NFL ja Formula 1 ovat mukana, mutta katso, mikä on sijaintisi käytettävissä. Jalkapallofanit saattavat myös arvostaa kuinka seuraamme Mestarien liigan artikkelia.

miten-to-watch-dazn-Mestarien liigan

DAZN-aikataulu on arvaamaton. Pelit suoratoistetaan suorana ja ovat tyypillisesti saatavana suoratoistoksi viikon tai kahden jälkeen. Voit katsella lähetyksiä tai vain kohokohtia, vaikka jotkut asiat ovat saatavana vain kohokohtina. Saat myös satunnaisen haastattelun tai erikoisominaisuuden, kuten viikoittaiset liigakierrokset.

Yhdysvaltojen lisäksi se on saatavana Kanadassa, Japanissa, Brasiliassa ja useissa Euroopan maissa, mutta englanninkielisten eurooppalaisten on ehkä käytettävä hyväksi Ison-Britannian parhaan VPN: n tai Irlannin parhaan VPN: n artikkeleita.

DAZN-hinta

DAZN maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa Yhdysvalloissa. Se kaksinkertaisti hinnat äskettäin yrittääkseen ohjata käyttäjiä kohti vuotuisia suunnitelmiaan. Vuotuinen tilaus 99 dollarilla on paljon halvempaa kuin sen kuukausitarjous.

Se tarjoaa kohtuullisen valikoiman maksutapoja. Luottokortilla maksamisen lisäksi voit käyttää PayPalia, Apple Pay: ta, Amazon-sovellusten sisäistä ostoa ja Google Play -laskutusta. Prepaid-kortteja on saatavana myös joissain paikoissa.

DAZN: n ilmainen kokeilu kestää kuukauden, joten voit tarkistaa, mikä laatu on sinulle ja nähdä, mitä urheilulajeja on tarjolla. Valinta vaihtelee alueittain, joten varmista, että haluamasi on käytettävissäsi.

Voit keskeyttää tilauksen automaattisesti. Jos joukkueesi pelaa lauantaina ja tilauksesi uusitaan seuraavana keskiviikkona, voit lykätä uusimista seuraavaan katsottavaan peliin. Ominaisuus esitetään sinulle vasta, kun olet napsauttanut Peruuta tilaaminen -painiketta, joten on hyvä tietää, että se on siellä.

DAZN USA & DAZN Kanada

Jos DAZN ei ole käytettävissä maassasi tai haluat mieluummin muualla tarjottavan valinnan, voit käyttää VPN: ää sen käyttämiseen. Meillä on monia VPN-artikkeleita, joten katsele parhaimpaa suoratoisto-opastamme VPN: ää tai siirry ExpressVPN-arvosteluamme lukemaan yksi parhaimmista. Saatat suorittaa osuman, kun käytät sitä tällä tavalla, joten saattaa olla syytä tehdä se ensin ilmaisen kokeilun kautta.

VPN voi peittää sijaintisi, tekemällä siitä näyttää siltä, ​​että olet melkein missä tahansa maailman maassa, ja sallia pääsyn palveluihin, jotka ovat saatavilla vain siellä. Se voi olla laillista tai ei, mutta monissa tapauksissa maantieteelliset rajoitukset riippuvat lisensointikauppojen yksityiskohdista ja alustanhaltijat ottavat mielellään rahasi.

Suoratoisto DAZN

On myös muita tapoja saada urheilu korjaamaan, tietysti myös useita ilmaisia ​​suoratoistosivustoja, kuten Couchtuner. Ole kuitenkin varovainen, koska kyseisten verkkosivustojen sisältö voi olla laitonta tai vaarallista. Tutustu tietorikollisuuden suojaamiseen lukemalla online-tietosuojaoppaamme.

Siellä on myös Kodi, mediasovellus, joka toimii älytelevisioissa ja muissa laitteissa. Se voi viedä jalkatyön pois yhteyden muodostamisesta streamiin, mutta jälleen kerran, sinun tulee olla varovainen sen suhteen, koska kaikki sen tarjoama sisältö ei ole laillista tai turvallista.

Kodilla on DAZN-laajennus, mutta se ei ole virallinen. Kodi on monien makujen joukossa, joista suurimman osan olemme ottaneet näytteitä täällä Cloudwards.net. Jos harkitset sen käyttöä, lue Kodi-oppaamme tai paras Kodi-rakennusartikkeli.

Jos olet unohtanut pelin ja haluat seurata sitä, saatat löytää torrentin ladattavaksi. Tämän laillisuus riippuu jälleen urheilusta, tapahtumasta ja maasta, jossa olet. Katsokaa parhaita torrentin VPN-pisteitä, jos haluat erehtyä varovaisuuden puolella..

Jos kyllästyt urheilusta, suoratoistoon on tarjolla runsaasti laadukasta televisiota. Tutustu Outlander-artikkelin katsomiseen tai, jos haluat animeen, One-Punch Man -oppaan katsomiseen.

Lopulliset ajatukset

DAZN on loistava vaihtoehto urheilun ystäville laajan tapahtumavalikoiman ja hyvän kuvanlaadun vuoksi. Se ei ole myöskään liian kallista. Jos et pääse käsiksi sijaintiisi, on monia mahdollisia kiertotapoja, kuten olemme nähneet.

Jos et harrastele urheilua, mutta tarvitset jotain katsottavaa, katso miten voit katsella Amazon Prime Video -artikkeli vaihtoehtoa. Amazon Prime Video sisältää kaikenlaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia pitämään sinut miehitetynä.

Jos olet kokeillut DAZN: ää tai yrittänyt käyttää sitä jollakin keskusteltamme menetelmällä, kerro meille, miten pääset kommentteihin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map