Kuinka katsella Cowboy Bebopia vuonna 2020 ennen kuin Netflix pilaa sen

Cowboy Bebop on syvällinen anime-sarja, joka onnistuu rajaamaan niin monta tyylilajia, että se on jännitys vain katsella sitä tästä syystä. Se on muuttanut monet epäilijät ajattelemaan, että japanilaisella animaatiolla voisi lopulta olla joitain ansioita. Jotta voisimme varmistaa, että kuulut myös uskollisten joukkoon, olemme laatineet tämän oppaan siitä, kuinka katsella Cowboy Bebopia verkossa. 


Alkuperäinen anime esitettiin vuonna 1998, ja aluksi se seuraa Spike ja Jet -seikkailijoita, kaksi palkkionmetsästäjää, jotka matkustavat galaksin läpi Cowboy Bebop-aluksella, pienessä avaruusaluksessa, jota pitävät yhdessä kekseliäisyys ja rakenteellinen osaaminen. Muutaman jakson jälkeen Faye ja muut ovat liittyneet niihin, Faye toimii etenkin foliona monille jengin suunnitelmille..

Ohjelma vaihtelee suuresti teemoittain. Sekä Spike että Jet ovat pettyneitä, mutta periaatteellisia miehiä. Spiken menneisyys on usein tullut kummittelemaan häntä. Toisaalta Faye on melkein moraaliton taiteilija, joka aiheuttaa jännitteitä miehistössä ajoittain. Cowboy Bebopilla on näiden raskaiden aiheiden tutkinnan lisäksi myös runsaasti nauraa, ja se tuottaa rajua sekoitusta ääniä, todellakin.

Cowboy Bebop näytteli vain 26 jaksoa ja siitä on tullut vähän kultinklassikko. Se on myös monien rakastama yksinkertaisesti ainutlaatuisuuden vuoksi. Sen löytäminen verkosta voi kuitenkin olla hankalaa, joten olemme koonneet seuraavat tavat, joilla voit katsella Cowboy Bebopia verkossa.

Katso Cowboy Bebop Online

Kun kyse on laillisesta suoratoistosta, on muutama vaihtoehto katsella Cowboy Bebopia. Sekä Hulu että Amazon Prime Video tarjoavat sen. Hulu on parempi valinta, koska voit vain suoratoistaa sydämesi sisältöön, jos tilaat. Samaan aikaan Amazon saa sinut maksamaan erikseen ohjelmasta, joka on alkuperäinen japaninkielinen versio, joten joko sinun oli parempi puhua kieltä tai oppia elämään tekstitysten kanssa.

Cowboy Bebop Amazon

Arvioimme, että useimmille ihmisille Hulu on parempi veto. Siihen liittyy kuitenkin oma ongelmansa, nimittäin se, että Hulu lukitaan kenelle tahansa, joka ei käytä Yhdysvaltain IP-osoitetta. Tämä on sääli kenellekään valtioiden ulkopuolelta, koska Hululla on kaikki 26 jaksoa Cowboy Bebopista, sekä subbib- että dubble -versioissa.

Cowboy Bebop Hulu

Jos et ole Amerikassa, mutta haluat silti päästä Huluun – Cowboy Bebopin lisäksi, sillä on myös muita hienoja esityksiä, kuten The Handmaidin tarina ja Castle Rock – voit kiertää lohkon käyttämällä virtuaalia yksityistä verkkoa tai VPN: ää. Olemme koonneet luettelon Hulun parhaimmasta VPN: stä, jotka kaikki toimivat kuin viehätys.

Viimeisin laillinen vaihtoehto on Funimation, joka kuljettaa kaiken Cowboy Bebop -sovelluksen sekä englanniksi että japaniksi. Siinä on myös melkein kaikki anime, jonka voit koskaan katsella, ansaitsemalla sille maininnan Dragon Ball -kampanjan oppaassamme. Jos olet genren fani, tämä sivusto on pakollinen.

Cowboy Bebop -toiminto

Geoblokki kuitenkin kasvattaa ruma päänsä myös Funimationin avulla. Sitä ei kuitenkaan noudateta yhtä tiukasti kuin Netflixin tai Hulun VPN-kieltoa, joten pääsimme läpi melko helposti ExpressVPN: n avulla. Tutustu ExpressVPN-arvosteluumme nähdäksesi tämän hienon VPN-palvelun yksityiskohdat.

Cowboy Bebop Live-Action -sovellus

Suosittu Cowboy Bebop on edelleen, vaikka 20 vuotta on kulunut, oli väistämätöntä, että joku lopulta pääsee oikeuksien lisensointiin ja uusintaan. Netflix otti ensimmäisenä kyseisen haasteen ja ilmoitti tekevänsä live-action-version maamerkki-animesta. 

Kirjoittamishetkellä ei ole ollut ilmoitusta siitä, milloin se alkaisi ampua, puhumattakaan siitä, että heidät tuulettaisiin. Netflixillä on se kirjastossa, mutta ei ole muuta tietoa kuin lyhyt kuvaus siitä, mistä näyttely tulee.

Cowboy Bebop Netflix

Päivitämme tämän artikkelin, kun aika tulee. Vaikka olemme nähneet, mitä Bleachille tapahtui, emme haluaisi toivoa, että Netflixin Cowboy Bebopista tulee jotain hyvää.

Katso Cowboy Bebop ilmaiseksi

Jos kaikki yllä mainitut tilaukset ja VPN-puhelut kuulostavat kuitenkin liian vaivattomalta, on tarjolla myös paljon ilmaisia ​​suoratoistovaihtoehtoja. Löysimme Cowboy Bebopin kahdesta laittomasta suoratoistosivustosta, vaikka olemmekin varmoja, että keskuudestasi innokkaammat merirosvot löytäisivät muutama lisää.

Ensinnäkin on PutLocker, joka on melko tasainen lähde korkealaatuisille streamille, kuten näet itse oppaissamme kuinka Shieldiä katsella ja kuinka Archeria katsella. Siinä ei ole vain kaikki 26 jaksoa, jotka on kopioitu englanniksi, vaan se tarjoaa myös Cowboy Bebop -elokuvan, joka on ainoa vaihtoehtomme tehdä niin.

Cowboy Bebop PutLocker

Toinen vaihtoehto on Animefreak, laiton streaming-sivusto, joka on omistettu – olet ehkä arvasi – anime-rippeille. Käyttöliittymä on yhtä tylsä ​​kuin mikään, mutta se tarjoaa kaikki Cowboy Bebop-jaksot sekä englanninkielisenä että japanilaisena sekä sub. 

Cowboy Bebop AnimeFreak

Molemmat sivustot ovat kuitenkin runsaasti ponnahdusikkunoita ja muita ilkeitä haittaohjelmien sisältämiä temppuja. Tästä syystä suosittelemme, että käytät yhtä parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä ja yhdestä parhaista virustorjuntaratkaisuista ennen kuin pääset sivulle kummallekin sivustolle.

Cowboy Bebop Torrentit

Jos pidät Cowboy Bebopin laittomasta katsomisestasi hieman vanhempaa koulua, siellä on aina piinaa. Pikakuva Pirate Bayssä osoittaa, että käytettävissä on paljon vaihtoehtoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että et löydä mitään, kuten Timeless. On olemassa useita torrentteja kaikilla 26 jaksolla, samoin kuin elokuva ja jopa ääniraita.

Cowboy Bebop Torrentit

Kuten kaikissa Internetissä laittomissakin asioissa, on kuitenkin melko tärkeää, että suojaudut itseäsi käyttäessäsi P2P-tiedostoja. Muutoin saatat päätyä saamaan epämiellyttävän kirjeen tai jopa vierailun paikalliselta tekijänoikeuden valvontakoiralta. Suosittelemme, että käytät jotakin parhaasta VPN-torrentista torrentia varten, vaikka voit myös käyttää hyvämaineisempia vaihtoehtoisia torrent-sivustoja..

Lopulliset ajatukset

Cowboy Bebop on maamerkkisarja, joka, kuten Evangelion, muotoili animea ja vaikutti myös lukemattomiin muihin luoviin teoksiin. Suosittelemme sitä kaikille, jotka haluavat syvän tarinan, jolla on vahva hahmonkehitys. Toivomme, että yllä olevat vinkit ohjaavat sinut kaiken, mikä estää sinua katselemasta sitä.

Mitä mieltä olet cowboy Bebopista? Onko se viljakas teos vai vain muutama maniakki, joka juoksee avaruusaluksen ympärillä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Jos luulet ohittaneen kaikki keinot katsomaan Cowboy Bebopia, olisimme myös mielellämme kuulla sinusta. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map