Kuinka katsella Big Bang Theorya vuonna 2020

Jos sana “bazinga” ei sekoita sinua, olet todennäköisesti kuullut The Big Bang Theory -strategiasta. Hölynpölyinen juttu nörtteistä, tieteestä ja naisten toivottomasta harjoittamisesta on ollut käynnissä 12 vuodenaikaa, luonut oman spin-offin ja osoittautunut yhdeksi kaikkien aikojen menestyneimmistä amerikkalaisista TV-ohjelmista.

Näyttely keskittyy neljän hankalan tutkijan ja heidän naapurina toimivan naapurinsa elämään, kun he taistelevat epämiellyttävien sosiaalisten tilanteiden ja epäonnistuneiden suhteiden kautta saadakseen selville, löytää rakkauden ja kasvaa ihmisinä. Jos pidät tieteestä tai sci-fi: stä, rakastat todennäköisesti The Big Bang Theorya.

Yli 200 jakson selvittäminen on hankalaa, jos et tiedä minne katsoa. Tässä oppaassa kerromme sinulle kuinka seurata The Big Bang Theory verkossa.

Kuinka katsella Big Bang Theorya verkossa

Netflix on loistava tarkkailuun, kunnes huomaat, että sillä ei ole etsimääsi ohjelmaa. Tämä johtuu siitä, että kaikilla palvelemilla alueilla ei ole samaa sisältöä. Kun olet oppinut, kuinka voittaa Netflix VPN -kielto, tilaamalla oikean virtuaalisen yksityisen verkon, kuten CyberGhost (katso CyberGhost-arvosteluamme), voit katsella sisältöä mistä tahansa Netflix-alueesta.

BigBang-Netflix-Britanniassa

Big Bang Theory -teoriaa ei ole saatavana Netflixin Yhdysvaltojen tai Kanadan versioissa, mutta se on muualla. Ison-Britannian, Sveitsin ja Saksan Netflix-alueilla on näyttelyn 11 ensimmäistä vuodenaikaa, ja romanialaisella, japanilaisella ja kreikkalaisella versiolla on ensimmäiset kahdeksan..

Ohjelmaa ei ole myöskään Amazon Prime Videossa tai Hulussa. Jos saat tilin, voit seurata näytöksen viimeistä kautta CBS: n All Access -sivustolla.

Jaksojen vuokraaminen tai ostaminen näyttelyn ensimmäiseltä 11 kauselta on helppoa iTunesin avulla. Jos kuitenkin haluat käydä läpi The Big Bang Theory -verkoston, VPN-yhteyden yhdistäminen parhaan Netflix-VPN-luettelon ja Netflix-tilauksesi kanssa on paras tapa.

Kuinka katsella Big Bang Theorya ilmaiseksi

On olemassa tapoja katsoa televisio-ohjelmia, kuten The Big Bang Theory, tilamatta suoratoistopalvelua. Ilmaisia ​​suoratoistosivustoja on olemassa, mutta ole varovainen, koska kaikkia niitä ei ole turvallista käyttää.

Piratismi on henkilökohtainen valinta. Jos et välitä siitä, mistä sait sisällön, vain sen ilmaiseksi, emme aio arvioida sinua siitä. Tämä artikkeli on tiukasti tosiasia. Emme suosittele ilmaisten streaming-verkkosivustojen tai muiden tekijänoikeuksia loukkaavien menetelmien käyttöä.

Ainoa suositus, jonka teemme, on laitteistojesi suojaaminen. Asenna paras virustorjuntaohjelma ja pidä se ajan tasalla suojautuaksesi haittaohjelmilta.

VPN-tilaus on hyvä toinen puolustuskerros, etenkin jos se sisältää suojauksen haittaohjelmilta, kuten WiTopia personalVPN (lue WiTopia personalVPN -katsaus).

Löydät The Big Bang -teorian useimmista ilmaisvirta-verkkosivustoista. Vanhat ajastimet, kuten Putlocker ja Movies123, ovat edelleen olemassa, kuten monet teeskentelijät, jotka käyttävät samoja tai samankaltaisia ​​nimiä, ja kaikilla heillä todennäköisesti The Big Bang Theory on lueteltu.

Älä vain luota siihen, mitä näet. Pidä puolustustasi yllä, ja jos se ei virtaa, kokeile jotakin muuta.

Katso Big Bang Theory Kodista

Kaikki eivät halua riskiä tartuttaa tietokoneensa vain katsellaksesi televisio-ohjelmaa. Mediakeskusohjelmisto Kodi on täydellinen vaihtoehto kolmansien osapuolien lisäosien ansiosta.

BigBang-Kodi-Yoda

Sinun on luettava lopullinen Kodi-oppaamme, jos et ole koskaan käyttänyt ohjelmistoa. Kun olet asentanut sen tietokoneellesi tai älypuhelimeen, sinun on asennettava oikea suoratoisto-lisäosa katselun aloittamiseksi.

Seren, Placenta ja 13 pelleä ovat suosittuja Kodi-käyttäjien keskuudessa, mutta sinun on ehkä lisättävä ensin joitakin parhaista Kodi-säilytystiloista, jotta ne voidaan löytää ja asentaa..

Kodin lisäosat muuttuvat ajoittain, joten tutustu parhaimpiin Kodi-lisäosaoppaisiin. Suurimman osan ovat luoneet harrastajat, jotka eivät halua riskiyttää suurten sisältöyritysten vihaa pitääkseen palvelut ajan tasalla..

Ei niin Bazinga: Big Bang Theory ja torrentit

Kuten olemme jo todenneet, on sinun vastuullasi harjoittaa tekijänoikeuksien piratismia. Jos se on jotain, jonka olet valmis tekemään, torrenting on vaihtoehto Big Bang Theoryn suoratoistoon muualla.

Emme voi kuitenkaan sanoa, että se on laillista, koska sitä ei ole monissa maissa. Älä riski turvallisuuteen. Käytä VPN-palvelua, kuten ExpressVPN (katso ExpressVPN-arvostelu) tai tutustu muihin parhaimmasta VPN-palvelustamme torrentiopas.

BigBang-Piratebay

Big Bang Theory on yksi tunnetuimmista yhdysvaltalaisista sitomiksista, joten sen löytämisen pitäisi olla helppoa. Torrent-verkkosivustoilla, kuten The Pirate Bay, on jaksoja ja täysi vuodenaika ladattavissa, mukaan lukien viimeisimmät esitetyt jaksot.

Huomaa vain, että suuret televisio- ja elokuvatuottajat jakavat oman sisällön torrent-verkkosivustoilla rakentaakseen luettelon jakajista, joita he voivat ajaa vahingoista, käyttämällä heidän IP-osoitteitaan tunnistaakseen ne.

Siksi torrentia tukevan VPN-palvelun, kuten TorGuard, käyttö (katso TorGuard-arvostelu) on niin tärkeä.

Lopulliset ajatukset

Kun The Big Bang Theory tuuletti viimeisen kauden, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa tarttua satojen tuntien nörttitäytteiseen sitcom-hyvyyteen. Young Sheldon -sivuston ansiosta The Big Bang Theory -faneilla on edelleen paljon katsottavaa sarjan päättyessä.

Kun otetaan huomioon riskit, Big Bang Theoryn torrentia ei ole suositeltavaa. Jos haluat, käytä lisäsuojausta VPN: llä, kuten VyprVPN (lue VyprVPN-arvostelu). Suoratoisto Kodi-lisäosalla on parempi vaihtoehto useimmille ihmisille, ja on syytä tarkastella ensin Kodi-oppaan käyttöä.

Löydät The Big Bang Theoryn 11 ensimmäistä vuodenaikaa muutamasta Netflixin alueellisesta versiosta, joten jos olet Netflix-tilaaja, VPF-palveluntarjoajan, joka tukee Netflixiä, kuten ExpressVPN, käyttäminen on paras vaihtoehto.

Jos Big Bang Theory ei ole sinun juttusi, anna itsellesi yöpyminen ja opi katsomaan ilmaisia ​​elokuvia verkossa.

Onko sinulla suosituksia The Big Bang Theoryn katselemiseen verkossa? Haluaisimme kuulla sinusta alla olevissa kommenteissa. Kiitos ajastasi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me