Kuinka katsella amerikkalaista kauhuhistoriaa vuonna 2020

American Horror Story on yksi niistä esityksistä, joka ei voi koskaan pysähtyä. Kierrättämällä valettua ja luomalla tuoreita, kauhistuttavia tarinoita joka vuodenaika, esitys voi jatkua loputtomiin. Ohjelma on kerännyt korkean profiilin kuuluisuuksien, kuten Lady Gagan ja Kathy Batesin, huomion ja jopa saanut ehdokkuuksia useille kultaisille maapalloille.

Jos haluat kiinni hypeestä, tämä opas, kuinka katsella American Horror Storya, on sinulle. Aiomme näyttää sinulle kaiken tavan lähettää ohjelmaa verkossa. Suoratoistamiensa virallisten alustojen lisäksi tarjoamme myös tapoja seurata AHS: ää ilmaiseksi.

Katso American Horror Story Online

American Horror Storya voi katsella verkossa monella tapaa, paljon enemmän kuin muissa ohjelmissa. Suoratoisto tapahtuu Amazon Prime Video-, Hulu-, Netflix- ja FX: n mainokseton suoratoistoalusta FX +. Jos asut Yhdysvalloissa ja haluat katsoa American Horror Storya, on monia tapoja, mutta ulkomailla asuvilla on kovempi aika.

miten-to-watch-Amerikan-kauhu-tarina-Hulu

Hulu ja FX + ovat saatavana vain Yhdysvaltain asukkaille, ja vaikka Amazon Prime Video ja Netflix ovat saatavana monissa maissa, sijaintikohteiden väliset kirjastot voivat tarkoittaa, että et voi katsella American Horror Storya.

Onneksi tapa on kiertää. Virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit piilottaa yhteytesi niin, että se näyttää palvelulle kuin olisit toisessa paikassa. Tämä tarkoittaa, että jos olet esimerkiksi Alankomaissa, sinun tarvitsee vain yhdistää yhdysvaltalainen palvelin Hulun suoratoistoon..

VPN-verkot toimivat muodostamalla yhteyden etäpalvelimeen ennen Internetiin siirtymistä. IP-osoitteesi ja maantieteelliset sijaintitietosi korvataan sitten palvelimen IP-osoitteella ja saa sinut näyttämään siltä kuin olet käytännössä toisessa paikassa. Yhteytesi on salattu myös VPN-protokollilla, eli kukaan ei voi jäljittää sitä takaisin sinuun (lue salauksen kuvaus).

Suosittelemme ExpressVPN: tä. Kuten voimme nähdä ExpressVPN-arvosteluessamme, se yhdistää kaiken mitä haluamme VPN: ltä, nopeilla nopeuksilla, korkealla tietoturvalla ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, lue paras VPN Netflixille, paras VPN Hululle ja paras VPN Amazon Prime videooppaille..

Katso American Horror Story ilmaiseksi

Ilmaisen American Horror Story -virtalähteen löytäminen on vaikeaa. Redditin kautta suoritetun joukon hakuja löysimme seitsemän ja kahdeksan vuodenaikaa Couchtunerista ja vuodenajat yhdestä kahdeksaan Tvidsissä. Nämä verkkosivustot ovat kuitenkin määritelmä luonnosteltavista, joten varmista, että käytät suojattua VPN-tietomme pysyäksesi suojattuna.

miten-to-watch-Amerikan-kauhu-tarina-couchtuner

Paras viruksentorjuntaohjelmamme palvelee myös sinua hyvin. Nämä suoratoistavat verkkosivustot pyytävät tietoverkkorikollisuutta, joten ellet halua tartuttaa tietokonettasi haittaohjelmilla, älä suorita suoratoistoa, ellet ole virustorjuntavalmis. Testauksemme perusteella Bitdefender Antivirus on turvallisin (lue Bitdefender Antivirus -katsauksemme).

Ponnahdusikkunat ovat myös ongelma, joten lue myös paras ponnahdusikkunoiden esto-opas.

Katso American Horror Story Kodista

Voit myös katsoa American Horror Storya Kodilla. Kodi on mediapalvelimien käyttöliittymä, mutta kuten Kodi-oppaassamme selitetään, voit laajentaa sen toiminnallisuutta lisäosilla. Koska alusta on avoimen lähdekoodin, kuka tahansa voi luoda lisäosan, ja muutama antelias yhteisön jäsen on lähettänyt koodin, jonka avulla voit suoratoistaa.

Paras Kodi -lisäosa-opas sisältää yksityiskohdat suosikeistasi, mutta sinun ei tule asentaa mitään, ellet ole suojattu. Nämä lisäosat kiertävät Internetiä ja etsivät suoratoistoa ohjelmalle, jota haluat katsoa, ​​verkkosivustoilta, kuten Couchtuner ja Tvids. Suoratoistat edelleen näiltä verkkosivustoilta, mutta Kodi löytää streamit sinulle.

Siksi Kodi on laillisella harmaalla alueella, joten on parasta, jos suoratoistat vain, kun yhteys on suojattu. Monet parhaimmista VPN-valitsimistamme toimivat hyvin Kodille, mutta jos haluat käyttää VPN: ää yksinomaan kyseiselle alustalle, paras Kodi-VPN-oppaamme saattaa olla apua sinulle.

ExpressVPN on vakaa valinta, mutta CyberGhost sijoittuu myös Kodille erityisten suoratoistopalvelimiensa ansiosta. Voit oppia siitä lisää CyberGhost-arvosteluamme.

Katso American Horror Story Torrent

Viimeinkin siellä on torrentia. Torrentti toimii kytkemällä tietokoneesi tietokoneiden verkkoon, joista kukin siirtää pienen osan tiedostosta. Koska tiedostolla ei ole keskeistä sijaintia, tekijänoikeuslakien noudattaminen torrent-tiedostojen lataamisessa on paljon vaikeampaa (lue lisätietoja aiheesta torrentin laiton opas).

miten-to-watch-Amerikan-kauhu-tarina-torrent

Pikahaku suosituista torrent-verkkosivustoista osoittaa, että kaikki American Horror Story -jaksot jaksot ja vuodenajat ovat ladattavissa. Toisin sanoen, sinun ei pitäisi ladata mitään ilman VPN: tä. Vaikka tekijänoikeuslakien täytäntöönpano on vaikeampaa, niin kuitenkin tapahtuu, mikä tarkoittaa, että voit olla leikkuukotelossa, jos menet sen suojaamatta.

Paras torrent-opas VPN näyttää suosikkimme vertaisyhteyksiin. NordVPN on listan kärjessä, kiitos suurelta osin sen omistamille torrenttipalvelimille. Nämä palvelimet on rakennettu lisääntyneelle kaistanleveyden P2P-yhteyksien tarpeelle, ja ne ovat vain yksi monista erikoistuneista palvelintyypeistä, joita NordVPN tarjoaa, kuten voit nähdä NordVPN-katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

American Horror Storyn suoratoistoon virallisesti on monia tapoja, mutta ilmaisia ​​vaihtoehtoja on vähän ja kaukana. Valitsemastasi reitistä riippumatta sinun on käytettävä VPN-verkkoa ohittaaksesi suoratoistoalustojen asettamat geoblokit tai suojataksesi yhteytesi. Voit lukea VPN-arvosteluitamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan.

Katso streaming-arkistoltamme myös samanlaisia ​​artikkeleita. Olemme hiljattain julkaissut kuinka seurata One-Punch Mania ja kuinka seurata Twilight Zonea. Joten jos olet kiinnostunut näistä ohjelmista, lue oppaamme.

Kuinka katsot American Horror Storya? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me