Kuinka katsella amerikkalaisia ​​vuonna 2020 Spies Play -pelissä

1980-luvulla perustettu amerikkalaiset seuraavat näennäisesti perinteistä ydinperhettä, joka asuu Washingtonin lähiöissä, D.C. Kaikki ei kuitenkaan ole niin kuin näyttää. Se johtuu siitä, että perheen vanhemmat ovat todella salaisia ​​Neuvostoliiton vakoojia syvässä kannessa. Itse asiassa niin syvä, että heidän kahdella lapsellaan ei ole aavistustakaan todellisesta identiteetistään. Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka katsella amerikkalaisia ​​verkossa, jotta voit selvittää, onko kaikki heille kiinnostunut.


Kun katsot ohjelmaa, olet syöksynyt juontelun, vakoilun ja korkean panoksen jännitteiden maailmaan. Päähenkilöt, Elizabeth ja Philip Jennings – näytelmissä Keri Russell ja Matthew Rhys – ovat jatkuvassa vainoharhaisuuden ja epävarmuuden tilassa, koska heidän on ponnisteltava tehtäviään pitämällä esiintymisiä jopa omien lastensa edessä..

Tätä tehtävää ei tehdä entistä helpommaksi, kun Stan Beemanista (näytelmä Noah Emmerich) – vasta-tiedustelupalvelussa työskentelevästä FBI-agentista – tulee yhtäkkiä heidän naapurinaan. Yhdistä tämä erinomaiseen 1980-luvun Amerikan luovutukseen ja sinulla on yksi helvetti showta, joka pitää sinut jatkuvasti varpaissasi.

Amerikkalaiset päättivät kuuden kauden kilpailunsa vuonna 2018, joten nyt on täydellinen aika tarkistaa show, jos et vielä ole, koska pystyt pakottamaan koko asian joutumatta odottamaan. Toisaalta, jos aloitit katsomaan ohjelmaa, mutta putoit jostain vaiheesta sen viiden vuoden aikana, sinulla on nyt paljon tapoja kuroa kiinni.

Kuinka katsella amerikkalaisia ​​verkossa

Vaikka amerikkalaiset on luonut ja alun perin esiintynyt FX: ssä, nyt kun ohjelma on päättynyt, on joukko erilaisia ​​suoratoistoalustoja, joita voit katsella sitä.

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Amazon

Ensinnäkin on Amazon Prime Video, jossa voit suoratoistaa kaikki kuusi vuodenaikaa, jos olet pääministeri, tai voit ostaa sen yhden jakson tai kauden kerrallaan, jos et ole. Jokainen kausi maksaa 12,99 dollaria, kun taas yksi jakso maksaa sinulle 2,99 dollaria. Jos et tunne Amazonin suoratoistopalvelua, tutustu oppaaseemme kuinka katsella Amazon Prime Videoa.

Amerikkalaiset ovat saatavilla myös iTunesissa. Amazoniin verrattuna tämä on kuitenkin kalliimpi vaihtoehto, koska jokainen kausi on 19,99 dollaria, eikä yksittäisten jaksojen ostamiselle ole vaihtoehtoa.. 

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-iTunes

Sinun tulisi myös muistaa, että iTunes tarjoaa televisio-ohjelmia vain kuudessa maassa, nämä ovat Yhdysvallat, Kanada, Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta, Saksa ja Australia. Voit kiertää tämän rajoituksen hankkimalla Yhdysvaltain IP-osoitteen VPN: llä.

Voit siirtyä eteenpäin katsomaan myös sarjan ensimmäisiä viittä vuodenaikaa Netflixissä, mutta vain jos olet yhdessä maassa kolmesta maasta – Saksassa, Ruotsissa ja Sveitsissä – Netflixin geoblocking takia. 

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Netflix

Voit kuitenkin käyttää VPN: ää kiertääksesi tämän ongelman, mutta Netflix VPN -kiellon voi olla vaikea kiertää. Siksi tarkista luettelo parhaista Netflix-VPN-asetuksista, jotta voit katsoa ohjelmaa esimerkiksi saksalaisella IP-osoitteella.

Seuraavaksi tulee Vudu, josta voit ostaa jokaisen amerikkalaisten kauden 12,99 dollarilla tai jokaisen jakson 1,99 dollarilla. Lisäksi pilottiepisodi tarjotaan ilmaiseksi, mikä tekee Vudusta loistavan vaihtoehdon, jos sinua ei myydä kokonaan näyttelyn konseptilla. 

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Vudu

Valitettavasti Vudu on saatavana vain Yhdysvaltojen ja Meksikon asukkaille, joten suosittelemme saamaan käsiisi Meksikon IP-osoitteen, jos pidät tästä vaihtoehdosta..

Microsoft tarjoaa myös näyttelyn myytäväksi kysynnällä, ja jokaisessa jaksossa on hinta 2,99 dollaria ja jokainen kausi vaihtelee 14,99 dollarista 24,99 dollariin. Televisio-ohjelmia on saatavana vain Microsoftilta 20 valitussa maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Meksiko, Kanada, Uusi-Seelanti, Brasilia ja Japani sekä suurin osa Länsi-Euroopasta ja Skandinaviasta.. 

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset Microsoftin

Sinun on käytettävä maksutapaa yhdestä näistä maista katsomaan ohjelmaa, joten VPN: n käyttö ei tässä tapauksessa autta sinua..

Viimeinkin Australian, Itävallan, Kanadan, Ranskan, Saksan, Japanin, Sveitsin, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen ihmiset voivat ostaa amerikkalaisia ​​Google Play -kaupasta. Jokainen kausi maksaa sinulle joko 22,99 tai 24,99 dollaria, jakso maksaa 2,99 dollaria. 

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Google Play -kaupassa

Voit kiertää maan rajoituksia katsomalla parhaita VPN-sovelluksiamme Android-suosikkeihin, jotka kaikki voivat huijata Play-kaupan..

Kuinka katsella amerikkalaisia ​​verkossa ilmaiseksi

Jos et halua kuluttaa ansaittua rahaa katsellaksesi amerikkalaisia, siellä on myös ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Ennen kuin tarkastelet näitä vaihtoehtoja, sinun tulisi kuitenkin valmistautua vastaavasti. 

Ilmaiset suoratoistosivustot rahoittavat toimintaansa yleensä varjoisilla ponnahdusikkunoilla, joissa on usein haittaohjelmia, joten muista ladata ensin yksi parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä..

Sinun on myös varmistettava, että olet asentanut yhden parhaiden virustentorjuntaohjelmien luetteloomme olevista merkinnöistä, koska verkkorikolliset voivat helposti pelastaa laitteesi ja saada tartunnan erilaisilla haittaohjelmilla jopa yhden vierailun jälkeen.

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Putlocker

Kaiken tämän takia, tarkistimme ilmaiset suoratoistosivustot PutLocker ja CouchTuner ja löysimme näytöksen kaikki kuusi vuodenaikaa molemmilta. Jotkut linkit ovat rikki, mutta jokainen sivusto tarjoaa useita peilejä jokaiselle jaksolle, joten voit helposti löytää sellaisen, joka toimii.

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-CouchTuner

Koska tekijänoikeuksilla suojatun sisällön suoratoisto tällä tavoin on laitonta, suosittelemme myös lataamaan yhden parhaista VPN-vaihtoehdoista, sillä asumustasi riippuen saatat kohdata oikeudellisia seurauksia amerikkalaisten katsomisesta näillä sivustoilla..

Kuinka katsella amerikkalaisia ​​Kodilla

Kodi on toinen hieno vaihtoehto katsella amerikkalaisia ​​ilmaiseksi. Jos et ole koskaan ennen kuullut alustasta, sinun tulee ehdottomasti lukea Kodi-oppaamme. Yhteenvetona voidaan todeta, että Kodi on avoimen lähdekoodin alusta, johon voit asentaa arkistoja, ja olemme laatineet kätevän luettelon parhaista Kodi-arkistoista avuksesi..

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Poseidon

Nämä reposiit sisältävät useita lisäosia, joista osa on täynnä jättiläisiä televisio- ja elokuvakirjastoja. Oikean lisäosan löytäminen voi myös olla hämmentävää, joten luettelo parhaista Kodi-lisäosista on erittäin hyödyllinen, jos asennat Kodin ensimmäistä kertaa.

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-Poseidon

Tarkistimme kaksi suosittua lisäosaa televisiosisällöstä – Poseidon ja Incursion – ja löysimme kaikki kuusi amerikkalaisten vuodenaikaa suoratoistoa varten molemmilla. Kuten muissakin ilmaisvirranvaihtovaihtoehdoissamme, Kodi on laiton, kun sitä käytetään tähän tarkoitukseen, joten varmista, että suojaudut yhdellä parhaista Kodi-suosikkeistamme VPN.

Amerikkalaiset torrentit

Lopuksi, torrenting on aina vaihtoehto, kun etsitään tapaa hankkia tekijänoikeuksien alaista sisältöä ilmaiseksi. Ennen kuin nostat mustan lipun, muista kuitenkin aina, että torrentin käyttö on laitonta ja siitä riippuen missä asut, sillä voi olla vakavia oikeudellisia seurauksia. Varmista siis, että lataat torrentteja vain, jos yksi parhaista VPN-laitteistomme suojaa sinua torrentia varten.

Miten-to-Watch-The-amerikkalaiset-torrenteja

Kuten streaming-sivustoissa, torrenting voi olla vaarallista. Hosting-sivustot ovat täynnä vääriä torrenteja ja haittaohjelmia, joten sinun tulisi aina etsiä luotettavia lähettäjiä tai torrenteja kommentteilla, jotka tarkistavat niiden aitouden. Lisäsuojausta varten varmista, että sinulla on myös yksi turvallisimmista virustorjuntaohjelmistoista ja käynnissä.

Lopulliset ajatukset

Voit katsella amerikkalaisia ​​uskomattoman paljon vaihtoehtoja riippumatta siitä, oletko valmis maksamaan siitä tai ei. Valitettavasti alueelliset rajoitukset estävät suurimman osan laillisista keinoista, joten jos asut jossain yllä mainituista maista, sinun on aseistuttava VPN: n kanssa katsomaan ohjelmaa vähemmän virallisten lähteiden kautta tai kiertääksesi maantieteellistä estoa.

Mitä mieltä olet amerikkalaisista? Saako näyttely sinut istuimesi reunaan, kun jännitys kasvaa ja vakoojamme katoavat kapeasti havaitsemisen kerta toisensa jälkeen? Vaihtoehtoisesti löydätko sen mielestäsi liian hitaa makuun ja haluatko, että jonkin verran muuta toimintaa maustetaan? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map