Kuinka katsella Amazon Prime -videota vuonna 2020: Yksinkertainen opas

Amazon Prime Video on nousemassa esille jälleen yhtenä kilpailijana, joka kannattaa pitää silmällä streaming-sodat. Tasainen lisensoidun ja alkuperäisen sisällön, a la carte -elokuvien vuokraus ja Amazon Prime -etujen yhdistäminen tekevät siitä arvokkaan kilpailijan Netflixin ja Hulun tykkääjille..


Koska Netflix vain nosti hintojaan ja sillä on tämä ilkeä VPN-kielto, jotkut saattavat ihmetellä, mitä muita suoratoistovaihtoehtoja tarjolla on, etenkin niillä, joilla on tiukka viihdebudjetti ja jotka eivät halua maksaa useista tilauksista. Amazonilla on hyvät asemat arvoorientoituneille, etenkin niille, jotka käyttävät jo Amazon Primea kahden päivän toimituskuluja varten.

Ehkä olet pitkäaikainen Amazon Prime -jäsen ja et vain koskaan harkinnut Prime Video: ta paljon huomiota tai haluat kokeilla sitä vahvistaaksesi suoratoistopalvelukulujasi. Joko niin, tässä pikaoppaassa, opastamme sinut perustiedot, kuten miten saada Amazon Prime Video ja miten katsella sitä televisiossa tai älypuhelimessa.

Kaikista streaming-asioista kannattaa tutustua streaming-arkistoltamme, jossa on suosituksia parhaimmista virtuaalisista yksityisistä verkoista, joita voidaan käyttää suoratoistossa, samoin kuin muista tämän tyyppisistä opetusohjelmista..

Kuinka saada Amazon Prime -video

Amazon Prime

Saadaksesi pääsyn Amazonin suoratoistopalveluun, sinun on oltava pääjäsen. Voit maksaa 119 dollaria vuodessa tai 13 dollaria kuukaudessa. Jos opiskelijalla on voimassa oleva opiskelijan sähköpostiosoite, voit tilata 59 dollaria vuodessa.

Verrattuna kilpailijoihin, kuten Netflix ja Hulu, on pari pistettä, joissa Amazonilla on etuna. Ensinnäkin, se on ainoa suoratoistopalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa korkeaa dynaamista alueellista sisältöä. Toiseksi, se ei veloita ylimääräistä 4K: n erittäin teräväpiirtovideosta. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on huippuluokan televisio tai kotiteatteri ja että haluat suoratoistaa 4K: n alhaisimmalla hinnalla, Amazon on tällä hetkellä paras veto.

Kuinka katsella Amazon Prime -videota televisiosta

Katso Amazon Video offline-tilassa

Aivan kuten Netflix ja Hulu, myös Amazonilla on oma sovellus kytketyille laitteille. Jos sinulla on älykäs televisio, pelikonsoli tai Internet-yhteys Blu-ray-soitin, sinun tarvitsee vain mennä laitteen sovelluskauppaan ja ladata Amazon Prime Video -sovellus. Amazonin tukisivut kuvaavat tuettuja laitteita ja ominaisuuksia, joten se on hyvä paikka aloittaa, jos et ole varma asennuksesta.

Jos sinulla on vanhempia laitteita tai televisio, joka ei ole Internet-valmis, Amazonilla on silti vaihtoehto sinulle. Amazon Fire TV Stick -sovelluksen avulla voit suoratoistaa Amazon Prime -videoita vanhemmissa HDTV-televisioissa. Tarvitset vain varaosan HDMI-portin ja WiFi-yhteyden. Sitä on kahta vaihtoehtoa: yksi, joka tukee 1080p ja toinen, joka tukee 4K.

Ne näyttävät useimmiten samalta, mutta on olemassa pari erottavaa ominaisuutta. Heillä on erilaiset prosessorit ja ne tukevat Doly-äänen eri versioita. Molemmat vaativat kuitenkin ulkoista virtaa, Wi-Fi: tä ja HDMI-porttia.   

Varmista HDMI: n suhteen, että sinulla on uusimmat HDMI-kaapelit. 4K: n HDR-suoratoistoa varten tarvitset HDMI-kaapelin, joka tukee HDMI-versiota 2.0a.

Kuinka katsella Amazon Prime -älypuhelinta

Jos olet pääministeri, on helppo päästä käyttämään Amazon Prime Video -sovellusta Android- tai Apple-laitteellasi. Sinun on siirryttävä vain laitteesi sovelluskauppaan – App Store iOS: lle tai Play Store Androidille. Siellä voit ladata Amazon Prime Video -sovelluksen, avata sen ja kirjautua sisään Amazon-tililläsi.

Amazon Prime Mobile

Vaikka olemmekin täällä täällä, harkitse Android-VPN: n tai iOS: n parhaan VPN: n tarkistamista.

Kuinka katsella Amazon Prime Video Online -sovellusta

Voit myös katsella Amazon Prime Video -sovellusta tietokoneellasi haluamasi selaimen kautta. On kuitenkin huomautuksia. Selaimesi ja tietokoneesi täytyy olla nuuska, Amazonin vaatimusten mukaisesti. Minimivaatimukset ovat kuitenkin enemmän kuin vaatimattomia, ja niin kauan kuin käytät modernia selainta, et todennäköisesti törmää ongelmiin..

Chrome, Safari ja Firefox ovat suosituimpia selaimia, joten varmista, että käytät uusinta versiota. Jos olet Windows-käyttäjä, sinun on oltava vähintään Windows 7 -käyttöjärjestelmä. MacOS-käyttöjärjestelmässä 10.7 on vanhin tuettu versio. Vaikka Linuxia tuetaan, paras yhdistelmä näyttää olevan Google Chromen käyttö, koska se tukee HTML5-soitinta.

Kun olet valmis, siirry Amazonin Prime Video -sivustolle, kirjaudu sisään tai kirjaudu sisään ja siirry bingingiin.

Kuinka katsella Amazon Prime -videoita offline-tilassa

Kuten useimmat suoratoistopalvelut, myös Amazon tarjoaa mahdollisuuden ladata tiettyä sisältöä. Tästä on erityisen hyötyä, jos olet paljon liikkeellä ja törmäät WiFi-kuolleisiin vyöhykkeisiin. Sinun on kuitenkin oltava maksava jäsen tehdäksesi niin. Kotitalouden jäsenet tai käyttäjät, joiden kanssa olet jakanut Amazon Prime -edun, eivät voi ladata videoita. Lue siitä Amazonin tukisivulta.

Näet latausvaihtoehdon, joka liittyy hyväksyttävään sisältöön, kunhan käytät yhteensopivaa laitetta. Voit halutessasi ladata videon eri laatuasetuksilla – paras, parempi ja hyvä – tallennustilanteestasi riippuen.

Myöhemmin ladatun sisällön pitäisi näkyä kirjastossasi. Sinulla on kuitenkin rajoitettu aika katsoa sitä.

Lopulliset ajatukset

Kun virtaussotat kuumenevat, Disney, AT: n kanssa&Kun Apple ja Apple pääsevät peliin, tulee entistä tärkeämmäksi olla valikoiva. Vaikka kilpailu on aina tervetullut, se murtaa videokirjastot, koska suuri osa sisällöstä on yksinoikeudellista. Esimerkiksi kun Disney käynnistää Disney + -palvelun, se on yksinomainen koti Marvel- ja Tähtien sota -elokuville, jotka ovat olleet suosittuja Netflix-nimikkeitä.

Koska useimmilla kuluttajilla ei ole varaa – tai he eivät ole valmiita maksamaan – jokaisesta suoratoistopalvelusta, palveluntarjoajille on tärkeämpää tarjota arvoa, ja Amazonin tarjoaman arvon voittaminen on vaikeaa. 13 dollaria kuukaudessa, saat paitsi kahden päivän toimituskulut, mutta pääsyn Prime Video -sovellukseen ja aliarvioituun Prime Music -tuotteeseen, jonka on tarkoitus kilpailla Spotifyn ja Apple Musicin kanssa.

Kun suoravirtainen stratosfääri tulee täynnä, monet meistä pyrkivät teurastamaan ja vakiinnuttamaan valintamme. Amazon Prime Video on järkevää, jos olet jo Amazon Prime -jäsen ja shoppailet sen kanssa usein.

Vaikka meillä ei ole VPN-suosituksia Amazon Prime Videolle, meillä on paras VPN Netflix-oppaasta. Kuten kaikessa suoratoistossa, VPN: n käyttö Prime Video -sovelluksella antaa sinulle pääsyn geoblokattuun sisältöön.

Jos sinulla on kommentteja Amazon Prime Video -sovelluksesta ja kuinka se pinoutuu Netflixiin ja Huluun, kerro siitä meille kommentissa tai tweetissä. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map