Kuinka avata YouTube: Videon suoratoisto kaikille

Kaikki tietävät YouTube. Se on maailman suosituin verkkosivusto Google.com-sivuston jälkeen, jopa voittaen Facebookin kävijämäärällä. Se on siirtynyt videonjaon perusverkkosivustosta täydelliseen mini-Internetiin, jossa yhteisöt kukoistavat. Kuitenkaan kaikki eivät aina voi käyttää YouTube-videoita, minkä vuoksi olemme laatineet tämän nopean ja yksinkertaisen oppaan, kuinka poistaa YouTube-esto.


YouTube voidaan estää mistä tahansa syystä. Ehkä olet maassa, joka sensuroi Internetiä, tai pomosi on turhautunut, että tuhlaat aikaa katsomassa YouTube-videoita, kun sinun pitäisi päivittää laskentataulukoita. Haluat ehkä kuunnella kappaleen verkossa, vain huomataksesi, että jotkut levy-yhtiöt tarjoavat vain osan videosisältövalinnastaan ​​maassasi, mikä voi tulla ärsyttäväksi.

Syystä riippumatta, jos YouTube on estetty, meillä on oikaisu alla. Ennen kuin tutustumme siihen, kuinka voit poistaa YouTube-videoiden eston, katsotaanpa syitä estettyyn YouTube-käyttöoikeuteen.

Miksi YouTube on estetty?

youtube-lohko

Tällä hetkellä vain kolme maata on estänyt YouTuben kokonaan (vaikka lukumäärä vaihtelee): Kiina, Iran ja Pohjois-Korea. Jokaisessa maassa tavoitteena on varmistaa, että heidän väestönsä on suojattu ulkomaisilta Internet-vaikutuksilta, jotka saattavat saada ihmiset ajattelemaan, että myrkytetty vesi ja säännöllinen autoritaarinen sorto eivät ole normi kaikkialla..

Suurin osa maailman väestöstä asuu kuitenkin paikassa, jossa Internet on (suhteellisen) ilmainen – ainakin toistaiseksi – ja syy siihen, että he eivät voi katsella videoita, johtuu yksinkertaisesti siitä, että joku on estänyt sivuston. Suuryritysten sekä pienyritysten, yliopistojen ja koulujen ylläpitäjillä on usein pysyviä tilauksia estää kaiken pääsy YouTube-videosisältöön.

Brutaalimpia ja epäreiluja järjestelmiä löytyy usein perheistä, joissa teknisesti osaavat vanhemmat ovat asettaneet vanhempien valvontaa verkkosivustoille, jotka tekevät kotitehtäviä välttäviä teini-ikäisiä ja uteliaita ala-asteen lapsia (lue oppaamme lasten suojelemiseksi). verkossa lisätietoja siitä).

YouTube-videoita ei estetä vain sen varmistamiseksi, että ihmisten elämä on pahinta mahdollista – vaikka se voi näyttää siltä -, se voi olla myös tapa pitää kaistanleveyden käyttö alhaisella tasolla tai varmistaa, että ihmiset työskentelevät sen sijaan, että syövät (sanoo kirjailija, joka on YouTube-soittolistan kuunteleminen samalla kun palaat tämän kappaleen). Lapset eivät myöskään saa katsoa videosisältöä, joka koskee aiheita, jotka ovat heidän kenän ulkopuolella.

Koska YouTube ei voinut kiinnittää vähemmän huomiota siihen, kuka käyttää sitä ja milloin, näiden blokkien ohittaminen – olivatpa ne sitten hallituksia, yrityksiä tai vanhempia – on helppoa kuin piirakka. Tähän sisältyy YouTube-paikkoja, jotka perustuvat maantieteelliseen sijaintiin. Periaatteessa sinulla on neljä vaihtoehtoa, kun haluat katsella estettyjä YouTube-videoita. Luokittelemme ne sinulle todella nopeasti täällä, ennen kuin siirrymme syvemmälle alla.

Kuinka voin poistaa YouTube-eston?

 1. Käytä välityspalvelinta
 2. Käytä VPN: tä
 3. Käytä HTTPS: ää
 4. Vaihda DNS-palvelin

Poista YouTube-esto verkkopalvelimella

Helpoin ja halvin tapa kiertää YouTube-lohko on käyttää web-välityspalvelinta. Välityspalvelin saa Internet-palvelimen ajattelemaan IP-osoitteesi ja sijaintisi eroavan todellisuudesta.

Paras YouTube-välityspalvelin on helppo käyttää ja nopea. Olemme koonneet luettelon parhaista välityspalveluntarjoajista, mutta huomaa, että sinun ei tulisi koskaan käyttää välityspalvelinta paitsi YouTubeen, muuten voi tapahtua huonoja asioita..

Tämä johtuu siitä, että välityspalvelimet eivät ole kovin turvallisia. Ne peittävät IP-osoitteesi, mutta eivät suojaa Internet-yhteyttäsi. Joten jos esimerkiksi tuhlaat välityspalvelinta, se on melko sama kuin heiluttaa iso punainen lippu tekijänoikeusviranomaisilla. Puhumme enemmän web-välityspalvelinten turvallisuudesta VPN vs. proxy -artikkelissa.

Poista YouTube-esto VPN: llä

Paljon parempi tapa kuin käyttää web-välityspalvelinta päästäksesi ylös minkä tahansa lohkon on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa tai VPN: ää. Linkitetyssä artikkelissa on lisätietoja, mutta VPN: n käyttäminen lähettää Internet-yhteytesi periaatteessa toisen sijainnin kautta, mikä tarkoittaa, että voit huijata vastaanottavan verkkosivuston ajattelemaan, että käytät sitä toisesta laitteesta, talosta tai maasta. VPN voi ohittaa Internet-geoblocks, ja se on järkevä tapa poistaa YouTube-esto.

Jokainen parhaista VPN-valinnoistamme tuulet vanhempien valvonnan tai järjestelmänvalvojan oikeuksien kautta, kuten ne olisi tehty digitaalisesta paperista. Hyvä VPN maksaa rahaa, joten se saattaa olla este joillekin. Ei ole harvinaista, että VPN: llä on ainakin rahat takaisin -takuu. Olemme myös laatineet luettelon parhaista ilmaisista VPN-verkoista, mutta kaikilla niillä on jonkinlainen kaistanleveyden rajoitus.

Mitä tahansa teetkin, älä koskaan koskaan käytä mitään VPN-palvelua, josta puhumme pahimmassa ilmaisessa VPN-artikkelissamme, mainitsemalla erityisesti bottiverkko Hola VPN. Jokainen näistä VPN-palveluntarjoajista myy tietosi, jotka mielestämme on liian korkea hinta maksettavaksi YouTubeen lukituksen estämiseksi..

Jos haluat vain nopean idean siitä, mitkä VPN-palvelut saattavat olla parhaita, suosittelemme, että tutustu ExpressVPN-arvosteluomme nopeuden suhteen, NordVPN-arvosteluamme parhaan vastineeksi rahoillesi pitkällä aikavälillä ja PIA-katsauksemme, jos haluat käyttää vähän kuin mahdollista VPN: ssä lyhyellä aikavälillä.

Kaikki kolme ovat erinomaisia ​​VPN-palveluita, joilla on hyvät kokemukset tarjoamalla tapa avata haluamasi YouTube-sisällön lukitus ja pitämällä tietosi yksityisenä. Lisäksi kaikki kolme VPN-vaihtoehtoa on nopeasti asennettavissa ja parhaimpiin Chromen VPN-verkkoihin niiden käyttäjäystävällisten selainlaajennusten ansiosta, mikä tekee niistä myös helpon käytön.

Muut YouTube-estokeinot

VPN: t eivät ole parannuskeinoa, joka toimii aina YouTubeen estämiseksi. Jotkut ihmiset paistavat kustannuksella, kun taas toiset eivät voi asentaa tarvittavaa ohjelmistoa, koska järjestelmänvalvojalla on rajoitettu lupa siihen. Katsotaanpa kahta muuta tapaa päästä haluamasi estettyyn YouTube-sisältöön.

Huomaa, että hallituksen valvonnasta kärsivien ei tulisi missään olosuhteissa päästä YouTubeen seuraavien temppujen avulla. Ainoa vaihtoehtosi näissä tapauksissa on tutustua artikkeleihimme parhaasta VPN: stä Kiinaan tai parhaasta VPN: stä Iraniin ja valita sieltä virtuaalinen yksityinen verkkopalvelu..

Poista YouTube-esto HTTPS: llä


© Sohail World

Ensimmäinen temppu YouTubeen lukituksen poistamiseksi on helpoin, mutta sinut yllättynyt siitä, kuinka usein se toimii. Monet paikat, jotka estävät verkkosivustoja, tekevät niin kirjoittamalla verkkosivuston osoitteen ohjelmaan, jättäen osoitteen yleensä nimellä “http: //”. Siksi yksi tapa estää sisällön estäminen YouTubesta on muuttaa osoitekenttä lukemaan ”https://www.youtube.com” (huomaa, että ylimääräinen “S”). Tämän mukautuksen avulla saatat pystyä ohittamaan lohkon kokonaan ja lisäämään Internet-suojausta käynnistykseen.

Vaihda DNS-palvelin

Toinen erittäin yksinkertainen tapa poistaa YouTube-esto on muuttaa palvelimen DNS-osoitetta. Monet lohkot suorittavat pyyntösi omalle palvelimelleen, joten ohittamalla se ohitat estön. Jokainen käyttöjärjestelmän maku on hiukan erilainen, mutta ne kaikki toimivat enemmän tai vähemmän näin.

 • Siirry verkkoasetuksiin (joskus joudut löytämään etiketin sovittimille)
 • Etsi “verkkoyhteysominaisuudet” (tai vastaavasti nimetty)
 • IPv4-kohdasta pitäisi löytää välilehti tai tarra nimeltään “DNS-palvelin”
 • Vaihda palvelin arvoon 8.8.8.8 tai 8.8.4.4 ja käynnistä tietokone uudelleen

Voit tehdä tämän myös joissain selaimissa tietokoneesi sijaan. Etsi vain selaimesi nimi ja “muuta DNS-asetuksia”, ja sen pitäisi tehdä temppu.

Lopulliset ajatukset

YouTube-videosisällön estäminen on useita käteviä tapoja. Suosikki tapamme poistaa YouTube-esto on VPN: n käyttö, koska muutama napsautus ja muutama dollari eivät vain johda sinut YouTube-videosisältöön, vaan myös muiden geoblokkien ympärille, kuten Netflix VPN -kielto. Muita menetelmiä lyödään enemmän tai kaipataan, mutta se ei ole mitään syytä olla kokeilematta.

Tutustu VPN-artikkeleihimme, jos haluat lisätietoja vaihtoehdoista tai antaa muulle sivustollemme lukea viimeisimmät ja parhaat pilvisovelluksissa. Meillä on tietysti upea Cloudwards.net-YouTube-kanava, jota voit myös seurata, kun olet käyttänyt vinkkejä sivun estämiseen.

Mitä mieltä olemme tapoistamme poistaa YouTube-esto? Tunnetko muita? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Poista YouTube-UKK-estäminen

Tämä artikkeli on ollut olemassa muutaman vuoden ajan, ja jotta asiat olisivat sinulle helpompia, olemme laatineet tämän luettelon yleisimmin esitetyistä kysymyksistä.

Kuinka pääsen YouTubeen koulussa?

Yleensä kouluikäisillä ihmisillä ei yleensä ole rahaa, joten suosittelemme YouTube-välityspalvelimen käyttöä, jotta pääset ohi mahdolliset lohkot. Hieno asia välityspalvelimen käyttämisessä on se, että asennus vie vain muutaman minuutin ja voit poistaa YouTubeen, Facebookiin ja jopa Instagramiin lukituksen yhdellä pyyhkäisyllä..

Kuinka voin poistaa YouTubeen eston Google Chromessa?

Suosittelemme Web-välityspalvelimen laajennuksen käyttämistä siihen. Suurimmalla osalla yllä suositetuista välityspalvelimista on Chrome-laajennus, joka vie sinut välityspalvelimeen ilman vaivaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map